Tatilciler

Tatilciler

Son dakika tatilciler haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tatilciler ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tatilciler haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatilciler

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatilciler gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.044 tatilciler haberi bulunmuştur. Tüm tatilciler haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum
9 günlük tatil sonrası akın akın dönüyorlar! İşte yollarda son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bugün sona ermesiyle tatilciler dönüş yoluna geçti. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle dün gece saatlerinde trafik durma noktasına kadar gelmişti. Bu sabah saatleri itibariyle trafiğin akıcı olduğu Bolu geçişinde, kamyon ve tırların geçişlerine izin verilmezken, sadece gıda ve tedarik malzemesi taşıyan araçlara geçiş izni veriliyor. Antalya, Muğla ve Denizli’nin ilçelerinden 9 günlük bayram tatilinden dönen vatandaşlar, yoğun trafiğe neden oldu. Dönüş için otobüsleri kullanan vatandaşlarsa ise otogarlarda yoğunluk oluşturdu. İşte yollardaki son durum...
14.04.2024 Gündem
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi
Antalya açıklarında endişeli anlar! Kaynağı tespit edildi Antalya'nın Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden olmasından sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleriyle Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, polen ve denizanalarının yoğun görüldüğü körfez açıklarında incelemeler yaptı.
9.04.2024 Gündem
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi Çanakkale'deki Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu, bu kez 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullananlar ve artırılan arabalı vapur seferleri nedeniyle oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
Bayram öncesi Bolu geçişinde akıcı yoğunluk
Bayram öncesi Bolu geçişinde akıcı yoğunluk Ramazan Bayramı tatili öncesi yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu’nun Bolu geçişinde akıcı yoğunluğa neden oldu. Trafik yoğunluğu, Ankara yönünde yaşanırken, İstanbul yönü ise boş kaldı.
6.04.2024 Gündem
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi
Bayram tatili turizm bölgelerini hareketlendirdi Ramazan bayramı tatilinin 9 gün olmasının ardından vatandaşlar bayramı ara tatil ile birleştirirken turizm bölgelerinde de hareketlilik başladı.
21.03.2024 Ekonomi
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL
Korsan taksiciden sonra korsan kayak öğretmenleri! Saati 2 bin TL Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ, hafta sonu güneşli havada kayak yapmak isteyenlerin akınına uğradı. Kayak öğrenmek isteyenlerin de geldiği Uludağ'da kayak dersinin saati 2 bin TL, kayak ekipmanının günlük kiralama ücreti 750 ve kayak kıyafeti ise 500 TL. Tatilcilere 2 saatte kayak öğrettiklerini söyleyen Türkiye Kayak ve Snowboard Öğretmenleri Derneği Başkanı eski milli kayakçı Yahya Usta, eğitimin, belgesi olan kayak öğretmeninden alınmasının önemine dikkat çekerek, “Korsan taksici gibi korsan kayak öğretmenleri var. Ufak bir hatanın geri dönüşü olmuyor” dedi.
19.02.2024 Gündem
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü
Denizin sıcaklığı havayı geçti; turistler yüzdü Deniz suyunun havadan sıcak olduğu Antalya'da bahar havası yaşanıyor. Tatilciler sıcaklığı 20 derece olan denize girip yüzdü.
11.01.2024 Gündem
Antalya'da yeni yılın ilk gününde denize girdiler
Antalya'da yeni yılın ilk gününde denize girdiler Antalya'da yerli ve yabancılar, 2024 yılının ilk gününde denize girdi.
1.01.2024 Gündem
Antalya'da Aralık ayında deniz keyfi!
Antalya'da Aralık ayında deniz keyfi! Antalya'da yağış sonrası güneşli havayı gören yerli ve yabancı turistler, denizin keyfini çıkardı.
17.12.2023 Gündem
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı
Antalya Lara Plajı'nda hortum! Vatandaşlarda panik yarattı Antalya'nın Lara bölgesindeki plajda çıkan hortum, güneşlenen ve denize girenlere korku dolu anlar yaşattı. Tatilciler sağa sola kaçışırken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
12.11.2023 Yaşam
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası
Ara tatil başladı! Yüzde 20 artış var: 2 bin ile 5 bin lira arası Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı ilk ve ortaöğretim kurumlarındaki yaklaşık 20 milyon öğrenci için 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatili bugün başladı. Antalya'da sezon sonuna yaklaşıldığı günlerde turizmcinin gözü, ara tatilde hareketlilik oluşturacak yerli turistte. Mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklığı nedeniyle yazdan kalma günlerin yaşandığı kentte geçen yılki ara tatil turizm hareketliliğine oranla yüzde 20 artış var. İşte haberin detaylar...
10.11.2023 Ekonomi
Sıcaktan bunalanlar sahile koştu!
Sıcaktan bunalanlar sahile koştu! Antalya'da yüksek nem ve sıcak havadan bunalanlar Konyaaltı Sahili'ne geldi.
3.09.2023 Yaşam
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri
Tatile çıkacakları bekleyen büyük tehlike: Çakma reklam siteleri Tatile çıkma planı yapanlara uzmanlarsan kritik uyarı geldi. Özellikle uygun fiyatlı tatil paketi satın almak isteyenler internet üzerinden karşılarına çıkan ilk siteleri değerlendiriyor. Ancak bu siteler çoğunlukla 'çakma' oluyor. Peki tatil satın alırken dolandırıcıların hedefi olmamak için neler yapılabilir.
21.08.2023 Gündem
Nemden bunalan vatandaş denize koştu
Nemden bunalan vatandaş denize koştu Antalya'da sıcak hava ve yüksek nem nedeniyle sahillerde yoğunluk oluştu. Tatilciler denize girip, serinlerken, nem bulutları nedeniyle Beydağları görünmez oldu.
20.08.2023 Yaşam
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı!
'Havlunu da al' hareketi Türkiye'ye de sıçradı! Sahil ve plajların özel işletmelerde olması nedeniyle giriş ücreti alınması vatandaşı kızdırdı. 'Havlu hareketi' yapmaya başlayan tatilciler yürüyüş düzenlemeye başladı.
16.08.2023 Gündem
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Dün saat 19.00'da koydan çıkarılmak istenen tatilciler Jandarma'yı çağırdı. Koya gelen Jandarma tatilcilere, ‘Şahıs arazisi olduğu için kapatma hakkı var’ uyarısında bulundu. Tatilciler ise, duruma ‘saat 9’a kadar buradayım çıkmıyorum’ diyerek, tepki gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Ekmeğini denizin dibinden çıkartıyor! Tatilciler hayretle izliyor
Ekmeğini denizin dibinden çıkartıyor! Tatilciler hayretle izliyor Antalya'da otobüs ve kamyon şoförü olarak çalışan 4 çocuk babası Erhan Uludağ (36), kentin dünyaca ünlü sahilinde denizin dibine dalarak çıkardığı metalleri geri dönüşüme satıyor. Denizden 15 günde 3,5 ton metal çıkaran Uludağ, kilosunu ise 7 liradan satıp aile bütçesine büyük bir gelir sağlıyor.  
5.08.2023 Yaşam
2 bin 200 metredeki yaylada çadır tatili
2 bin 200 metredeki yaylada çadır tatili Kayseri'de Erciyes Dağı eteklerindeki Tekir Yaylası'nda 2 bin 200 metre yükseklikte, şehirden uzakta kurulan çadır merkezinde tatil yapanlar, sıcaklığın 20 derece ölçüldüğü yaylada serinliyor. Tatilciler, çadırlar için günlük 100, haftalık ise 550 TL ücret ödüyor.
24.07.2023 Yaşam
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular
Sıcak rekor dereceye ulaşınca denize koştular Hava sıcaklığının 44 dereceyi bulduğu Antalya'da tatilciler ve kent sakinleri soluğu Konyaaltı Sahili'nde aldı.
22.07.2023 Gündem
Türkiye'nin en sıcak yerleri belli oldu
Türkiye'nin en sıcak yerleri belli oldu Hava sıcaklıkları bunaltıyor. Antalya'nın Kaş ilçesi ile Muğla'nın Köyceğiz ilçesi, 45,9 derece ile Türkiye'nin en sıcak yeri oldu.
16.07.2023 Gündem
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi
Soyu tehlike altındaki yamyam tombul çekirge, Mardin'de görüntülendi Doğada nadir olarak 1000 rakımın üzerindeki yerlerde görülen yamyam tombul çekirge (Bradyporus), Mardin'in Midyat ilçesinde görüntülendi. Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ali Satar, yamyam tombul çekirgenin soyunun tehlike altında olduğunu, bu türe zarar verilmemesi gerektiğini söyledi.
2.07.2023 Yaşam
Milyonların gözü kulağı TBMM’de! Gündem maaşlar ve kira zammı sınırı
Milyonların gözü kulağı TBMM’de! Gündem maaşlar ve kira zammı sınırı Kabine ve Meclis’i yoğun bir gündem bekliyor. Memur ve emekli maaşı düzenlemesi, anayasa değişikliği, kira artışlarında yüzde 25 sınırının uzatılması öncelikli gündem maddeleri arasında yer alıyor. 4 Temmuz’da açılacak TBMM’de bu düzenlemelerin torba yasa olarak ele alınması bekleniyor.
2.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tatilciler ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatilciler haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.