Taşıt

Taşıt

Son dakika taşıt haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taşıt ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taşıt haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşıt

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşıt gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.879 taşıt haberi bulunmuştur. Tüm taşıt haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Her araca takılması zorunlu olacak! Yeni uygulamanın detayları belli oldu
Her araca takılması zorunlu olacak! Yeni uygulamanın detayları belli oldu Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiriyor. Yeni uygulama geliyor. 1 Ocak 2025’ten itibaren zorunlu hale getirilecek. Akaryakıt alırken artık şart olacak. İşte yeni düzenlemenin detayları...
13.04.2024 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek
Bakan Uraloğlu: Akıllı yollar geliyor, kaza riski en aza indirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, doğu-batı, kuzey-güney demeden Türkiye’yi baştan başa yüksek standartlı yol ağıyla kuşattıklarını belirterek, bölünmüş yol ve otoyol yapımına büyük önem verdiklerini söyledi.
9.04.2024 Gündem
Milyarlarca kilometre yol katettiler!
Milyarlarca kilometre yol katettiler! Kara yollarında trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtları tarafından 343 milyar 917 milyon kilometre yol katedildiğini açıklayan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2022 yılına ilişkin motorlu kara taşıtlarının kilometre istatistiklerini açıkladı.
5.04.2024 Gündem
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor Taşıt kredilerinin sınırlı ve faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi kartına başvurdu.
1.04.2024 Ekonomi
Kredi kartında hesap değişti! Ev, otomobil almak isteyenler dikkat, limit gelecek mi?
Kredi kartında hesap değişti! Ev, otomobil almak isteyenler dikkat, limit gelecek mi? Kredi kartı kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Son dönemde kredi faizlerinin yükselmesi ile birlikte araç ve konut alımında kredi kullanımı bir hayli zorlaşmıştı. Bankalar da kredi verirken limitleri düşük tutarken vatandaş çareyi alternatiflerde aramaya başladı. Konut ve taşıt alımı yaparken kredi kartı kullanımı arttı. İşte detaylar...
30.03.2024 Ekonomi
Elektrikli araç kredilerine Togg ayarı
Elektrikli araç kredilerine Togg ayarı Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu’nun Geçici 12. maddesi kapsamına giren yani Türkiye’de geliştirilen elektrik motorlu taşıtların kredilerinde düzenleme yaptı.
24.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan kredi kararı! Araç alacaklar dikkat, sınır getirildi
BDDK'dan kredi kararı! Araç alacaklar dikkat, sınır getirildi Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme yaptı. Buna göre taşıt kredilerine yönelik fatura değeri ve taksit süresi değişti. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme! Sınır değişti
BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme! Sınır değişti Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme yaptı. Buna göre taşıt kredilerine yönelik fatura değeri ve taksit süresi değişti.
22.03.2024 Ekonomi
Seçim yasakları yarın başlıyor!
Seçim yasakları yarın başlıyor! YÜKSEK Seçim Kurulu'nun (YSK) yerel seçim takvimine göre, propaganda serbestliği ve seçim yasakları yarın başlayacak.
20.03.2024 Gündem
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı
TÜİK açıkladı! Taşıt sayısı yüzde 9,3 azaldı Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), şubat ayında trafiğe kaydı yapılan taşıt sayısının istatistiklerini paylaştı. Trafiğe kaydı yapılan araçların bir önceki aya göre yüzde 9,3 azalarak 193 bin 600 olduğunu açıkladı.
20.03.2024 Gündem
Kredi ile araba alacaklara kritik uyarı geldi! Aylık ödeme tutarı belli oldu
Kredi ile araba alacaklara kritik uyarı geldi! Aylık ödeme tutarı belli oldu Borçlanarak araba almak isteyen vatandaşları ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Bankalarda kredi faiz oranları her geçen gün daha da yükseliyor. Özellikle taşıt kredilerinde limitlerin düşük olması ve faiz oranlarının yükselmesi borçlanarak araç alımını zorlaştırıyor. Peki taşıt kredilerinde faiz oranları daha da yükselir mi, borçlanarak araç almak isteyenler için son fırsat mı? Konuyla ilgili uzman isim çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. İşte detaylar...
12.03.2024 Ekonomi
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir?
Seçim görevi devredilebilir mi 2024? Seçim görevi nasıl iptal edilir 2024, seçim görevi iptal dilekçesi nereye verilir? Seçimlerde sandık görevlendirmeleri başladı. Sandık görevlileri genellikle parti üyeleri ve memurlar arasından seçiliyor. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde sandık başında görev almak istemeyenler ise 'seçim görevi iptal edilir mi?' sorusuna yanıt ararken seçim görevinin devredilip devredilmediği de merak ediliyor.
8.03.2024 Gündem
Tüketici ve ticari kredilerle ilgili yeni adım! Faiz oranlarıyla ilgili flaş gelişme
Tüketici ve ticari kredilerle ilgili yeni adım! Faiz oranlarıyla ilgili flaş gelişme Merkez Bankası’ndan tüketici ve ticari kredilerle ilgili dikkat çeken bir adım geldi. Bankalarda tüketici ve ticari kredilerde aylık büyüme sınırı aşağı yönlü revize edildi. Peki karar ne anlama geliyor, artık bankalardan kredi çekmek daha da zorlaşacak mı? Şu anda piyasada konut, tüketici, ticari ve taşıt kredilerinde faiz oranları ne durumda? İşte detaylar...
7.03.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan ilave sıkılaşmada zorunlu karşılık adımı
Merkez Bankası'ndan ilave sıkılaşmada zorunlu karşılık adımı Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın (TCMB) Zorunlu Karşılıklar Hakkında Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliği, Resmi Gazete’de yayımlandı.
6.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması!
Bakan Şimşek'ten flaş MTV ve KDV açıklaması! Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, ekonomiye ilişkin önemli açıklamalarda bulunuyor. Bakan Şimşek " Bugünkü enflasyon rakamı son 12 ayın enflasyon rakamıdır. Önümüzdeki 12 ay enflasyon düşecektir. Çok net şekilde piyasalar diyor ki inanıyoruz, enflasyon düşecek diyor" dedi.
4.03.2024 Ekonomi
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya
A.C.E. Awards’ta 2 Diamond Ödül aynı markaya Şikayetvar A.C.E. Awards’ta tasarruf finansman şirketlerinin değerlendirildiği konut ve taşıt kategorilerinde Eminevim “2 Diamond” ödüle layık görüldü.
23.02.2024 Vitrin
Adana'da trafikteki araç sayısı belli oldu
Adana'da trafikteki araç sayısı belli oldu Adana’da Ocak ayı sonu itibariyle 824 bin 618 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
20.02.2024 Adana
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faiz oranları değişti, işte güncel faiz oranları...
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faiz oranları değişti, işte güncel faiz oranları... Kredi faizleriyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi, TL mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat’tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla belirlenen koşulları sağlayan mevduat bankalarının 1 aydan uzun vadeli TL mevduat ve KKM hesapları için tesis edilen zorunlu karşılıklarına 3 ayda bir faiz uygulanacağını duyurdu. Bu kararın ardından kredi faiz oranlarının düşmesi mevduat faizlerinin yükselmesi bekleniyordu. Bankalarda faiz oranlarına ilişkin son durum belli oldu.
7.02.2024 Ekonomi
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu
445 milyon liralık kaçak otomobil ele geçirildi! Bakanlık duyurdu Ticaret Bakanlığı, usulsüz işlemlerle yurt içinde kullanılmak istenilen yaklaşık 445 milyon TL değerinde 49 taşıtın ele geçirildiğini açıkladı.
7.02.2024 Gündem
Tali Yol İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tali Yol Levhasının Anlamı Nedir, Nerelerde Olur?
Tali Yol İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Tali Yol Levhasının Anlamı Nedir, Nerelerde Olur? Trafik düzeninin sağlanması, taşıt ve yayaların düzenli ulaşım sağlayabilmesi için kurallara ihtiyaç duyulmaktadır. Ana yoldan ayrılan ve daha küçük bir alanı kaplayan yola tali yol denilmektedir. 
6.02.2024 Yaşam
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün
Araba sahibi milyonları ilgilendiriyor! Faizsiz ödemek için bugün son gün Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Bugün son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
31.01.2024 Ekonomi
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz
Bakan Fidan: Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Bulgaristan Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mariya Gabriel ile gerçekleştirdiği basın toplantısında “Montrö Sözleşmesi'ni harfiyen uygulamayı sürdüreceğiz. Bu konunun tartışılmasını bırakın akıldan geçirilmesi bile söz konusu olamaz” dedi.
30.01.2024 Gündem
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek
Arabası olanlar dikkat! Yarın son gün, kaçıran faizi ile ödeyecek Araba sahibi milyonları yakından ilgilendiriyor. Yarın son gün. Ödeme yapmayanlardan faizi ile talep edilecek. 2024 yılı motorlu taşıt ödemeleri için son tarih belli oldu. 1 Ocak tarihinde başlayan ödemelerin 31 Ocak tarihine kadar yapılması gerekiyor. Ödemeler için son haftaya girilen MTV'de bu tarihten sonra gecikme faizi uygulanacak. İkinci taksit ödemeleri ise Temmuz döneminde başlayacak. MTV nedir? Kimler MTV ödemek zorunda? MTV nasıl ödenir? Yılda kaç defa ödenir? Kimler MTV'den muaf? İşte detaylar...
30.01.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taşıt ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşıt haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.