Taşerona Kadro

Taşerona Kadro

Son dakika taşerona kadro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taşerona kadro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taşerona kadro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşerona Kadro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşerona kadro gelişmeleri de dahil olmak üzere 165 taşerona kadro haberi bulunmuştur. Tüm taşerona kadro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı?
Taşerona kadro verilecek mi? 90 bin taşerona kadro var mı? 3600 ek gösterge, ev hanımlarına prim desteği, SSK ve Bağkur prim eşitlemesi gibi önemli düzenlemeler dışında taşerona kadro da Meclis’in açılmasıyla yeniden gündeme geldi. KİT ve belediyelerde halen 90 bin civarında taşeron işçi, kadroya alınmayı bekliyor. 
16.04.2024 Çalışma Hayatı
4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı, taşerona kadro gelecek mi 2024?
4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı, taşerona kadro gelecek mi 2024? TBMM'de taşerona kadro görüşüldü mü ve işçilere yönelik kararlar hangi aşamada? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Taşeron işçilere kadro şartları ve düzenleme tarihi beklenirken, yeni gelişmeler yakından takip ediliyor. 14 Mart 2024 tarihinde de, taşerona kadro son dakika haberleri merak ediliyor. 90 bin taşeron işçiye kadro ne zaman çıkacak sorusunun yanıtı sorgulanıyor. TBMM Genel Kurulunda Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi geçerken, taşeron kadro beklentileri de arttı. TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışma hayatıyla ilgili taleplerimizin tamamına yakını halloldu. KİT’lerdeki taşeronlar ile kamuda kapsam dışında kalan taşeron işçilerin kadro beklentisi devam ediyor” ifadelerini kullandı. Peki, Taşerona kadro gelecek mi 2024, 4D’liler kadroya geçecek mi? Taşeron işçiye kadro var mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
80 maddelik torba yasada neler var (içeriği), 2. torba yasanın maddeleri nelerdir? Torba yasanın içinde neler var 2023? İşte torba yasa maddeleri …
80 maddelik torba yasada neler var (içeriği), 2. torba yasanın maddeleri nelerdir? Torba yasanın içinde neler var 2023? İşte torba yasa maddeleri … 80 maddelik yeni torbada neler var? 80 maddelik torba yasa teklifi Meclis'e sunuldu. AK Parti'nin hazırladığı 80 maddelik yeni torba kanun teklifi Meclis'e sunuldu. Teklifle birlikte birçok yeni düzenleme getiriliyor. torba yasada bankalar ve finans kuruluşlarının enflasyon muhasebesi kapsamı dışında tutulması, KKM'nin süresinin uzatılması, deprem bölgesinde fahiş fiyatla satış yapanlara katlamalı ceza gibi birçok önemli madde bulunuyor. Peki, 80 maddelik torba yasada ? Kademeli emeklilik, 3600 ek gösterge, infaz düzenlemesi, taşerona kadro, ehliyet affı var mı? İşte 80 maddelik torba yasadaki maddeler…
25.11.2023 Gündem
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması
Gülistan Doku soruşturmasında dikkat çeken detaylar! Şok eden kamera açıklaması Tunceli'de, 5 Ocak 2020'den beri kendisinden haber alınamayan Gülistan Doku'nun ailesinin avukatı Ali Çimen, "Gülistan'ın akıbetinin anlaşılacağına ilişkin noktalarda ya kamera kayıtlarının bozuk olduğu, ya o an için orayı görmediği ya da kayıtlı olmadığı, ses kayıtlarının bozuk olduğu söyleniyor. Hep bir aksilikle karşılaşmışız. Gülistan'ın baş şüphelinin evine 1 gün önce girdiğine dair güvelik kameraları var ve kayıtta. Bu dosyada var ama 1 gün sonra baş şüphelinin hareketlerini tespit etmemize yarayacak o kameralar o gün orayı görmüyor. Tutanakların birbirine çelişmesinden kaynaklı, Gülistan'ın akıbetinden bir şey anlayamadık" ifadelerini kullandı.
25.11.2023 Gündem
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı?
Bu hafta Kabine Toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı saat kaçta başlıyor, bugün Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta var mı, saat kaçta başlıyor? Kabine Toplantısı takvimi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Öğrencilere vergisiz telefon, ev hanımlarına emeklilik, taşerona kadro konuları için araştırmalar devam ederken en son 3 Temmuz’da Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında yapılan Kabine Toplantısı’nın yeni tarihi merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suudi Arabistan, Katar Ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni kapsayan Körfez turuna çıktı. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, bu hafta Kabine Toplantısı var mı?
18.07.2023 Gündem
Torba yasada neler var 2023, torba yasa maddeleri nelerdir? Meclis’e sunulan torba yasa içeriği ne, torba yasa 2023 ne zaman açıklanacak?
Torba yasada neler var 2023, torba yasa maddeleri nelerdir? Meclis’e sunulan torba yasa içeriği ne, torba yasa 2023 ne zaman açıklanacak? Torba yasa maddelerine yönelik araştırmalar temmuz ayıyla birlikte gündeme geldi. En düşük memur maaşının 22 bin TL olması ve asgari ücret zammı gibi konuların yer alacağı torba yasada taşerona kadro, Bağkur affı, staj sigortası, TYP gibi konuların da olması bekleniyor. Kira artış oranının yüzde 25 olarak sınırlandırılmasına yönelik bir düzenleme de torba yasa içerisinde gündeme gelecek. Peki, Torba yasada neler var? Torba Yasa Meclis’e ne zaman gelecek, Meclis’ten geçti mi, torba yasanın içinde hangi maddeler var?
5.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve kabine üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta yeniden seçilmesinin ardından açıkladığı yeni kabine, ilk toplantısını bugün gerçekleştirecek. Erdoğan ve kabine üyeleri, toplantı öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etti.
6.06.2023 Gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem
Yeni dönemin ilk Kabine toplantısı! İşte masadaki öncelikli gündem Yeni Kabine’yle buluşacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ardından ‘Millete Sesleniş’ konuşması yapacak. Türkiye’nin ikinci yüzyılı için yeni yol haritasının ele alınacağı toplantının öncelikli gündemi ekonomi...
6.06.2023 Gündem
Taşerona kadro müjdesi! Tarih belli oldu, Bakan Bilgin detayları açıkladı
Taşerona kadro müjdesi! Tarih belli oldu, Bakan Bilgin detayları açıkladı Taşerona kadro müjdesi verildi. Taşeron işçi kadro haberlerinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sayıları 100 bine yaklaşan taşeron işçi için kadro adımı atılıyor. 28 Dönem Milletvekili kesin seçim sonuçlarının Resmi Gazete’de ilanının ardından yeni Meclis’in açılması ile ilk gündem maddesi taşerona kadro olacak. Taşeron işçiye kadro düzenlemesinde çalışmalarda sona gelinirken konuya ilişkin açıklama ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den geldi. Bakan Bilgin, “100 bin taşeron işçinin beklediği düzenleme hayata geçirilecek” dedi. İşte haberin detayları...
22.05.2023 Çalışan Hakları
Taşeron işçilere kadro var mı 2023? Belediye taşeron işçilere kadro gelecek mi, belediye taşeron işçilerine kadro ne zaman verilecek?
Taşeron işçilere kadro var mı 2023? Belediye taşeron işçilere kadro gelecek mi, belediye taşeron işçilerine kadro ne zaman verilecek? Kamuda çalışan yaklaşık 700 bin işçiyi kapsayan 2023 Yılı Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü dün imzalanarak kamuoyuna açıklandı. 696 sayılı KHK ile kamuda çalışan taşerona kadro verilirken, belediyelerde çalışan taşeron işçileri kadro bekliyor. 28. Dönem milletvekili seçimlerinin sona ermesiyle gözler yeni Meclis’e çevrildi, yeni dönemde taşeron işçilere kadro olup olmayacağı araştırılmaya başlandı. Peki, Taşeron işçilere kadro var mı? Belediye taşeron işçilere kadro gelecek mi, belediye taşeron işçilerine kadro ne zaman verilecek?
19.05.2023 Çalışan Hakları
Taşerona kadro ne zaman belli olacak? 90 bin taşerona kadro verilecek mi, Meclis’e gelecek mi? Taşerona kadro müjdesi geldi mi, kimleri kapsıyor, ertelendi mi?
Taşerona kadro ne zaman belli olacak? 90 bin taşerona kadro verilecek mi, Meclis’e gelecek mi? Taşerona kadro müjdesi geldi mi, kimleri kapsıyor, ertelendi mi? Geçici işçilere kadro düzenlemesi bugün Meclis'e geliyor. EYT düzenlemesinin Meclis'ten geçmesinin ardından gözler geçici işçilerle ilgili düzenlemeye çevrildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçici işçiler ile ilgili düzenlemenin bugün Meclis'e sevk edileceğini açıkladı. Peki, taşerona kadro ne zaman belli olacak, 90 bin taşerona kadro ne zaman verilecek, Meclis’e gelecek, ertelendi mi? Taşerona kadro şartları neler? İşte taşerona kadro son dakika haberleri…
Borç yapılandırmada yeni düzenleme! Tarih değişiyor, işte gündemdeki maddeler
Borç yapılandırmada yeni düzenleme! Tarih değişiyor, işte gündemdeki maddeler Vergi borcu affı 2023 son durum merak ediliyor. Borç yapılandırma düzenlenmesinin ne zaman yürürlüğe gireceği merak ediliyor. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde etkili olan depremlerin ardından Meclis çalışmalarına 28 Şubat gününe ara verildiği açıklanmıştı. TBMM'nin gündeminde EYT, vergi affı ve taşerona kadro gibi gündem maddeleri yer alıyordu. AK Parti, depremden doğrudan etkilenen 11 ilde yaşayan vatandaşlara yönelik bazı ekonomik düzenlemeleri gündemine aldı. İşte haberin detayları...
25.02.2023 Ekonomi
Sözleşmeli memura kadro tamam, gözler Taşeronda! 90 bin Taşeron işçiye kadro verilecek mi? İşte son gelişme
Sözleşmeli memura kadro tamam, gözler Taşeronda! 90 bin Taşeron işçiye kadro verilecek mi? İşte son gelişme Sözleşmeliye kadro düzenlemesinde sona gelinirken gözler taşeron işçiye kadro verilmesine çevrildi. 90 bin taşeron işçiye kadro verilecek mi, kimleri kapsıyor soruları araştırma konusu olmaya devam ediyor. 458 bin 615 sözleşmeli memura kadro verildi. Peki 90 bin taşeron işçiye kadro verilecek mi?
20.01.2023 Ekonomi
Sözleşmeliye kadro müjdesi! Yeni sistem geliyor: 3+1 yıl şartı
Sözleşmeliye kadro müjdesi! Yeni sistem geliyor: 3+1 yıl şartı Yüz binlerce kişinin merakla beklediğini haber geldi. Sözleşmeliye kadro geliyor. Şartlar belli oldu. Sözleşmeli personel, kadro için Kabineden çıkacak kararı bekliyordu. Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konu hakkında açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3+1 yıl şartını ve yeni sistemin detaylarını paylaştı.
29.11.2022 Çalışan Hakları
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, 90 bin taşeron işçi hangi kurumlar? İşçiler ne zaman kadroya geçecek?
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, 90 bin taşeron işçi hangi kurumlar? İşçiler ne zaman kadroya geçecek? 90 bin taşeron ne zaman kadroya geçecek, 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor? Soruları Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in 90 bin taşerona kadro planlaması yapılacağını açıklamasıyla gündeme geldi. Bakan Bilgin tarafından yapılan açıklamada, "90 bin civarında bir işçi kapsam dışında kaldı. Kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık." İfadelerini kullandı. İşte detaylar.
29.09.2022 Çalışan Hakları
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, kadroya kimler geçecek, hangi kurumlar? Taşerona kadro 2022 şartları neler?
90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor, kadroya kimler geçecek, hangi kurumlar? Taşerona kadro 2022 şartları neler? 90 bin taşeron işçi kim, taşerona kadro kimleri kapsıyor 2022? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, kamudaki taşeron işçiler için verdiği müjdede "90 bin civarında taşeron işçinin kamuya kadrolu işçi olarak geçmesi konusundaki bütün çalışmalarımızı tamamladık" ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından Taşerona kadro için yapılan aramalar arttı. Peki, kadroya kimler geçecek, taşerona kadro şartları nelerdir, 90 bin taşerona kadro kimleri kapsıyor? İşte 90 bin işçinin kadroya geçirilmesi ile ilgili merak edilenler…
27.09.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmeliye kadro şartları açıklandı mı, sözleşmeliye kadro taslağı son durum ne? Sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek?
Sözleşmeliye kadro şartları açıklandı mı, sözleşmeliye kadro taslağı son durum ne? Sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek? Sözleşmeliye kadro 2022 konusu gündemdeki yerini koruyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin HAK-İŞ'i ziyaretinde konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak “Hazırlığımızı yaptık” ifadelerini kullandı. Söz konusu açıklamanın ardından “Sözleşmeliye kadro şartları açıklandı mı, sözleşmeliye kadro taslağı son durum ne? Sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek?” sorularına yanıt aranmaya başlandı.
26.09.2022 Çalışma Hayatı
Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Kardo müjdesi geldi!
Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Kardo müjdesi geldi! Sözleşmelilere, geçici işçilere, taşerona ve belediye şirket işçilerine kadro geliyor! Müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu verdi. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Akbaşoğlu, kadro çalışmasının Meclis’e geleceğini duyurdu ve mağduriyetin giderileceğinin müjdesini verdi. Peki, Sözleşmelilere kadro var mı? İşçilere ve taşeronlara kadro gelecek mi? Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar…
12.09.2022 Çalışan Hakları
CHP'li Ağbaba, EYT'lilerle birlikte basın açıklaması yaptı
CHP'li Ağbaba, EYT'lilerle birlikte basın açıklaması yaptı CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile birlikte basın açıklaması yaptı.
14.01.2022 Siyaset
Bakan Selçuk açıkladı: O süre 10 aya uzatıldı!
Bakan Selçuk açıkladı: O süre 10 aya uzatıldı! Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, toplu iş sözleşmesinde geçici işçilerle alakalı verdikleri sözü hatırlatarak, "Hamdolsun sözümüzü tuttuk, geçici işçi kardeşlerimizin 2019 yılında çalışma sürelerini 9 ay 29 güne kadar uzattık. Emekçi kardeşlerimiz ve ailelerine hayırlı uğurlu olsun." dedi.
2.10.2019 Ekonomi
Ve anlaşma sağlandı! İşte yeni zam oranları...
Ve anlaşma sağlandı! İşte yeni zam oranları... Hükümet ile Türk-İş, kamu işçisinin 2019-2020 yıllarındaki mali ve sosyal haklarını belirleyen 2019 Dönemi Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmesi'nde anlaştı. Anlaşmayla ücreti 3 bin 500 liranın altında olan işçiye 150 lira iyileştirme, tüm işçilere ise bu yıl ilk 6 ayı için yüzde 8, ikinci 6 ayı için yüzde 4, 2020'nin ilk ve ikinci 6 ayı için yüzde 3'er ve enflasyon farkı oranında zam yapılacak.
12.08.2019 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da adaylarını açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da adaylarını açıkladı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde partisinin Ankara Büyükşehir ile ilçe belediye başkan adaylarını tanıttı. Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantıda yaptığı açıklamada, "25 adayımız Cumhur ittifakı olarak Ankara’da dönüşüm değişimi 1 Nisan’da başlatacağız. Milletimizin gönlünden düşenin bizim nezdinde yeri olmaz." ifadelerini kullandı.
1.01.2019 Siyaset
Son dakika haber... Taşeron işçilerin kadroya geçişi bugün yapılıyor!
Son dakika haber... Taşeron işçilerin kadroya geçişi bugün yapılıyor! Taşeron işçilerin kadroya geçişi bugün yapılıyor. İşçiler, maaşlarının 1.5 katı promosyona kavuşacak. Devlet kadrosuna geçenler ikramiye elde edecek. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
2.04.2018 Ekonomi
Taşerona kadroda kıdem ve vergi avantajı var
Taşerona kadroda kıdem ve vergi avantajı var 750 bin dolayındaki taşeron işçisini, kadroya geçerken askerlik borçlanması sürprizi bekliyor. Kamuya geçince askerlik borçlanması yapan taşeron işçilerinin kıdem tazminatı 1.5 aylık maaş kadar artacak. Borçlanma için ödedikleri primleri gelir vergisinden düşerek, 6.5 ay daha az vergi ödeyecekler. Böylece en az 3 bin 778 lira avantaj elde edecekler.
15.03.2018 Ekonomi
Taşeron işçiler kadro sınavı ne zaman? İşte taşerona kadroda son durum...
Taşeron işçiler kadro sınavı ne zaman? İşte taşerona kadroda son durum... Taşeron işçiler kadro sınavı ne zaman? Taşerona kadroda son durum merak edildi. Binlerce taşeron işçiyi yakından ilgilendiren taşerona kadro konusunda nereye varıldı. 2018 yılında taşeron işçilerin kadroya girebilmesi için yapılacak sınav ne zaman? İşte ayrıntılar...
16.02.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taşerona Kadro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşerona kadro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.