Kadro

Kadro

Son dakika kadro haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kadro ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kadro haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kadro

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kadro gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.171 kadro haberi bulunmuştur. Tüm kadro haberleri aşağıda listelenmiştir.
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
25.07.2024İddaa
MasterChef 11. yarışmacı kim oldu? Son bölümde ana kadroya kim girdi?
MasterChef 11. yarışmacı kim oldu? Son bölümde ana kadroya kim girdi?MasterChef 2024 sezonunda ana kadro için üçüncü kadronun mücadelesi bu akşam başladı. İlk iki guruptan ana kadroya toplam 10 yarışmacı seçildi. MasterChef Türkiye'nin 24 Temmuz tarihli son bölümünde, üçüncü grupta yer alan 12 yarışmacı adayı, ana kadroya girebilmek için ikili etapta mücadele verdi. MasterChef 2024'e ana kadroda 11. yarışmacı da yerini aldı. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi?
25.07.2024Magazin
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadı
Beşiktaş'ta kadro dışı kararı! Sabırları taşırdı, idmana alınmadıYeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak gelişme yaşandı. Beklentilerin altında kalan yıldız isim A takım idmanlarına dahil edilmedi.
24.07.2024Beşiktaş
Misli’de günün en çok oynanan maçları
Misli’de günün en çok oynanan maçlarıİddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde eleme maçlarının heyecanını Misli’ye özel daha yüksek oranlarla yaşayın… “Şampiyon Oranlar” sadece Misli’de!
24.07.2024İddaa
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
24.07.2024İddaa
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’da
Galatasaray-Lecce maçı naklen sadece D-Smart ve D-Smart Go’daYeni sezon hazırlıklarını Avusturya’daki ikinci etap kamp çalışmalarıyla sürdüren Galatasaray, dördüncü özel maçında bugün İtalya 1. Lig ekibi Lecce ile karşılaşacak.
24.07.2024Galatasaray
MasterChef'te ilk 10 hazır! MasterChef 2024 ana kadroya giren yarışmacılar ve yedekler
MasterChef'te ilk 10 hazır! MasterChef 2024 ana kadroya giren yarışmacılar ve yedeklerMasterChef 2024 sezonunda ana kadro için mücadele eden ikinci gurubun son mücadelesi de tamamlandı. Ana kadro için yarışan ikinci guruptan son önlüğün sahibi belli oldu. Peki, MasterChef yedeklerden kim girdi? MasterChef Türkiye 2024 kim kazandı?
24.07.2024Magazin
Misli'den günün şampiyon tercihleri
Misli'den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
23.07.2024İddaa
Masterchef'te 10. yarışmacı belli oldu! MasterChef'te 10. önlüğü kim aldı, ana kadroya kim girdi
Masterchef'te 10. yarışmacı belli oldu! MasterChef'te 10. önlüğü kim aldı, ana kadroya kim girdiAna kadroya girmek için kıyasıya mücadele eden yarışmacılar önlüğü almak için bugün aşure yaptı. İki etaptan oluşan turda finale çıkan isim 10. Önlüğü almaya hak kazanacak ve ana kadroya dahil olacak. Peki, MasterChef kim kazandı? 22 Temmuz 2024 MasterChef 10. önlüğü kim aldı?
23.07.2024Magazin
MasterChef 9.yarışmacı kim oldu, ana kadroya kim girdi? 21 Temmuz Masterchef ana kadroya giren yarışmacı!
MasterChef 9.yarışmacı kim oldu, ana kadroya kim girdi? 21 Temmuz Masterchef ana kadroya giren yarışmacı!TV8 ekranlarında haftanın her günü izleyiciyle buluşan MasterChef Türkiye'nin son bölümde 9. önlük sahibi belli oldu. MasterChef 9. yarışmacı kim oldu, kim kazandı? 21 Temmuz 2024 MasterChef 2024 ana kadroya kim dahil oldu?
22.07.2024Magazin
Barış Alper Yılmaz tatilde değil İngiltere'de! Galatasaray'da transfer yerine şampiyon kadro bozuluyor: Eksiklere sağ beke bir de kanat forvet eklendi!
Barış Alper Yılmaz tatilde değil İngiltere'de! Galatasaray'da transfer yerine şampiyon kadro bozuluyor: Eksiklere sağ beke bir de kanat forvet eklendi!Galatasaray transfer sezonunu o kadar sönük geçiriyor ki sarı kırmızılı taraftarlar her gün sosyal medyada tepkilerini dile getiriyor. Uzun süredir Rennes takımında forma giyen Doue transferi için uğraşan İbrahim Hatipoğlu, bugün yaptığı açıklamada oyuncudan vazgeçildiğini duyurdu. Öte yandan Barış Alper Yılmaz'ın Bodrum tatilini yarıda keserek İngiltere'ye uçtu. Liverpool, Brighton ve West Ham'ın peşinde olduğu milli futbolcu, Cimbom'u bir de kanat forvetsiz bırakabilir.
21.07.2024Galatasaray
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
21.07.2024Şampiy10
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 50. yıl mesajları: İki devletli çözüm vizyonu çok kıymetlidirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 50. yıldönümü törenlerinde Lefkoşa’dan dünyaya seslendi ve Kıbrıs sorununda iki devletli çözümde kararlı olduklarını belirterek “Aynı suda iki defa yıkanılmaz, Kıbrıs’ta federasyonun mümkün olmadığına inanıyoruz” dedi.
21.07.2024Gündem
MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi? MasterChef'te 8. yarışmacı kim oldu?
MasterChef 2024 ana kadroya en son hangi yarışmacı girdi? MasterChef'te 8. yarışmacı kim oldu? İlk 7 ismin belli olduğu MasterChef'te 8. yarışmacı kim oldu? MasterChef ana kadro kaç kişi olacak? İşte, 2024 MasterChef ana kadrosu...
21.07.2024Magazin
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdi
Fenerbahçe'de Mourinho UEFA'ya Lugano maçı kadrosunu bildirdiŞampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Lugano ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, UEFA'ya kadrosunu bildirdi.
20.07.2024Fenerbahçe
MasterChef Türkiye ana kadroya giren 7. yarışmacı  MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN 7. YARIŞMACI KİM OLDU?
MasterChef Türkiye ana kadroya giren 7. yarışmacı MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN 7. YARIŞMACI KİM OLDU?TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümde 7. önlük sahibini buldu. Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin değerlendirmeleri sonucunda ana kadroya giren isimler bir bir belli oluyor. Peki MasterChef'te ana kadroya giren 7. yarışmacı kim oldu?
20.07.2024Magazin
Saint-Maximin yetmedi kanada 19'luk sambacı bombası! Mourinho herkesten saklamış, 30 milyon euroya tamam
Saint-Maximin yetmedi kanada 19'luk sambacı bombası! Mourinho herkesten saklamış, 30 milyon euroya tamamFENERBAHÇE TRANSFER HABERİ... Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Teknik direktör Jose Mourinho'nun istekleri doğrultusunda arayışlarını sürdüren sarı lacivertliler, transferler bombalarını peş peşe patlatıyor. Fenerbahçe, yeni sezon kadro planlaması çerçevesinde Fransız futbolcu Allan Saint-Maximin'i kadrosuna kattı. Bu transfer sonrası Mourinho herkesten sakladığı transfer ortaya çıktı. 19 yaşındaki yıldız Fenerbahçe'ye geliyor. İşte detaylar...
19.07.2024Fenerbahçe
MasterChef'te bu hafta 5. önlüğün sahibi kim oldu? MasterChef ana kadroya giren yarışmacılar
MasterChef'te bu hafta 5. önlüğün sahibi kim oldu? MasterChef ana kadroya giren yarışmacılarMasterChef 2024 sezonunda ana kadro için mücadeleler başladı. Ana kadro için mücadele eden ilk gurup bu hafta yarıştı. Peki, MasterChef ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye 2024 kim kazandı? MasterChef'te bu hafta 5. önlüğün sahibi kim oldu?
17.07.2024Magazin
MasterChef kim kazandı? 15 Temmuz MasterChef All Star ana kadroya kim girdi?
MasterChef kim kazandı? 15 Temmuz MasterChef All Star ana kadroya kim girdi? MasterChef All Star'da ana kadro şekilleniyor. Zeynep, Hakan ve Onur'un ardından MasterChef'te ana kadroya girecek 4. yarışmacı bu akşam belli oldu. Kıran kırana mücadelelerin ardından şefler tarafından yapılan değerlendirmelerin sonucunda bir yarışmacı 4. önlüğün sahibi oldu. İşte 15 Temmuz 2024 MasterChef kim kazandı?
16.07.2024Magazin
Ana kadroya giren 3. yarışmacı açıklandı! MasterChef ana kadroya kim girdi?
Ana kadroya giren 3. yarışmacı açıklandı! MasterChef ana kadroya kim girdi?MasterChef yeni sezonu ile gündeme gelmeye devam ediyor. Her gün bir kişinin ana kadroya girdiği yarışmada ana kadroya giren üçüncü yarışmacı belli oldu. İşte 14 Temmuz 2024 MasterChef serüvenine devam eden yarışmacı...
15.07.2024Magazin
Misli'de günün şampiyon tercihleri!
Misli'de günün şampiyon tercihleri!Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
14.07.2024İddaa
KPSS tercihleri ne zaman? 2024 KPSS lisans tercih kılavuzu yayınlandı mı?
KPSS tercihleri ne zaman? 2024 KPSS lisans tercih kılavuzu yayınlandı mı? KPSS tercihleri 14 Temmuz Pazar günü yapılacak sınavın ardından gündeme geliyor. ''KPSS tercihleri nasıl yapılır, açıklandı mı?'' soruları yanıt arıyor. Adaylar hangi kurumlarda kaç kişilik kadro açılacağını merak ediyor.
14.07.2024Gündem
Galatasaray'da Efe Akman'dan 4 yıllık imza! Resmen açıklandı
Galatasaray'da Efe Akman'dan 4 yıllık imza! Resmen açıklandıYeni sezon kadro planlamasına devam eden Galatasaray'dan iç transfer hamlesi geldi. Sarı-kırmızılı ekip, 18 yaşındaki Efe Akman ile profesyonel sözleşme imzaladı.
13.07.2024Galatasaray
Galatasaray'dan 32 milyon euroluk orta saha! Rabiot transferi yatınca yeni yıldız Suudi Arabistan'dan geliyor
Galatasaray'dan 32 milyon euroluk orta saha! Rabiot transferi yatınca yeni yıldız Suudi Arabistan'dan geliyorGALATASARAY TRANSFER HABERİ... Galatasaray'da son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen sarı kırmızılı yönetim orta saha takviyesi için gündemine Portekizli yıldızı aldı. Cimbom, kariyerine Suudi Arabistan'da devam eden Portekizli oyuncuyu ikna etmek için harekete geçti. İşte detaylar...
12.07.2024Galatasaray
Misli’den günün şampiyon tercihleri
Misli’den günün şampiyon tercihleriMisli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…
11.07.2024İddaa

Benzer Haber Etiketleri

Kadro ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kadro haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.