Tarım Bakanlığı

Tarım Bakanlığı

Son dakika tarım bakanlığı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarım bakanlığı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarım bakanlığı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarım Bakanlığı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarım bakanlığı gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.464 tarım bakanlığı haberi bulunmuştur. Tüm tarım bakanlığı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dünyanın tohum merkezine yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı
Dünyanın tohum merkezine yerli ve milli hibrit ayçiçeği tohumu ihracatı Trakya tarlalarında üretilen yerli ve milli 20 ton hibrit ayçiceği tohumu, Tekirdağ'dan Rusya'ya ihraç edilmek üzere TIR'larla yola çıkarıldı.
28.03.2024 Ekonomi
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi
ABD’deki iki eyaletteki ineklerde kuş gribi tespit edildi ABD’li yetkililer dün yaptıkları açıklamada, Teksas ve Kansas’taki ineklerden elde edilen süte yapılan testlerde kuş gribinin pozitif çıktığını açıkladı. Yetkililer, kuş gribinin pozitif çıktığı ineklerin karantina altına alınarak iki ila üç hafta içerisinde iyleştiğini belirtti.
27.03.2024 Dünya
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var
Her 6 kişiden birinde bu hastalık var Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Burcu Polat, 50 yaş altındaki engelleyici hastalıklar arasında migrenin birinci sırada olduğunun altını çizerek Türkiye’de her 6 kişiden birinin migren olduğunu ifade etti.
25.03.2024 Sağlık
Yöresel ürün hilesine darbe! AVM'de ortaya çıktı, bakanlık harekete geçti
Yöresel ürün hilesine darbe! AVM'de ortaya çıktı, bakanlık harekete geçti Tarım Bakanlığı yöresel ürün hilesine geçit vermedi. Gıda kontrollerini artıran bakanlık, etiketsiz satılan toplam 717 kilo sucuk, 332 kilo peynir ve 308 kilo tereyağına el koydu
16.03.2024 Gündem
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı?
Tarım ve Orman Bakanlığı görevde yükselme sınavı ne zaman? Tarım Bakanlığı unvan değişikliği sınavı olacak mı? Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde, Tekniker, Veteriner Hekim ve çeşitli unvanlarda görev yapan personel 14  yıldır görevde yükselme sınavının açılmasını bekliyor. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı unvan değişikliği sınavı ve GYS ne zaman? Bu yıl Tarım Bakanlığı görevde yükselme sınavı yapılacak mı?
14.03.2024 Çalışma Hayatı
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları
Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları! Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İŞKUR Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı sonuçları Tarım ve Orman Bakanlığı alımı kura sonuçları 27 Şubat 2024 Salı ile birlikte sorgulanıyor. Tarım Bakanlığı Personel alımı sonuçları https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden canlı yayında takip edilebilecek.​ Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kura sonuçları Bakanlığın ve İşçi Genel Müdürlüğünün internet adresinde ilan edilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonuçları nasıl sorgulanır? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı kura sonuçları…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Rektör Tuncel, laboratuvarları ziyaret etti! Projeler hakkında bilgi aldı
Rektör Tuncel, laboratuvarları ziyaret etti! Projeler hakkında bilgi aldı Rektör Prof. Dr. Tuncel ilk olarak Prof. Dr. Ebru Yaşa Kafkas’ın kurmuş olduğu bitki fizyolojisi, meyve kalite, pestisit kalıntı ve doku kültürü laboratuvarları ile iklim odalarını ziyaret etti.
12.02.2024 Adana
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı''
Narenciyede tehlike kapıda! ''Acil önlem alınmalı'' Milletvekili Barut, narenciye üretimini bitirecek Yeşillenme Hastalığı'nı yayan zararlıya karşı acil, kapsamlı ve topyekün mücadele çağrısı yaptı
7.02.2024 Adana
Limon sosu yasaklandı mı? Limon sosu ile limon suyu arasındaki fark nedir, limon sosu neden yasaklandı? Resmi Gazete limon sosu kararı
Limon sosu yasaklandı mı? Limon sosu ile limon suyu arasındaki fark nedir, limon sosu neden yasaklandı? Resmi Gazete limon sosu kararı Geçen yıl ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı. Tarım Bakanlığı bu kez limon suyu izlenimi veren limon aromalı soslar için harekete geçti. Peki, Limon sosu yasaklandı mı, neden yasaklandı?
2.02.2024 Yaşam
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi
Nar ekşisinden sonra limon sosu da yasak! Harekete geçildi Geçen yıl yapılan düzenlemeyle içinde ‘eser’ miktarda nar olan ya da bazen hiç olmayan nar ekşisi görünümlü sosların yurtiçi piyasaya arzı yasaklanmıştı.
1.02.2024 Gündem
(Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu 2024/4) Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024
(Tarım ve Orman Bakanlığı tercih kılavuzu 2024/4) Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024 KPSS 2024/4 Tarım ve Orman Bakanlığı sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme kılavuzu yayımlandı. Kamu Personeli Seçme Sınavından aldıkları puanlar ile tercih başvurusunda bulunan adaylar branş ve kontenjan dağılımı ile ilgili ayrıntılar ile tercih detaylarını sorguluyor. Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2024 başvuru şartları nelerdir? Tarım Bakanlığı tercih kılavuzu 2024 ve ÖSYM 2024/4 KPSS tercih ekranı (https://ais.osym.gov.tr).
31.01.2024 Çalışma Hayatı
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli
Balon balığının en zehirlisini yemişler! Yasak getirilmeli Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ali Rıza Köşker, Hatay'ın İskenderun ilçesinde balon balığı tüketimi sonucu hastanelik olan 7 kişilik ailenin, Akdeniz'in en zehirlisi olanı benekli balon balığını yediklerini söyledi.
5.01.2024 Gündem
7158 personel alımı başvurusu başlıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvuru şartları ve kadro dağılımı...
7158 personel alımı başvurusu başlıyor! Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvuru şartları ve kadro dağılımı... Tarım ve Orman Bakanlığı 7158 personel alımı başvuruları hakkında araştırmalar başladı. 5 bin 5 sözleşmeli personelin yanısıra 1500 tarım işçisi ve 158 tarım orman uzman yardımcısı kadroda yer alacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, TBMM bütçe görüşmeleri sırasında personel alımını açıkladı. Tarım ve Orman Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman, şartları neler? Detaylar haberimzide.
25.12.2023 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman?
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları: Tarım Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görev yapmak üzere 2024 yılı içerisinde çeşitli branşlarda toplam 7 bin 158 personel alımı yapacak. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı 2023 ne zaman, başvuru şartları ne? Sorularının yanıtı ve Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı kontenjanları…
20.12.2023 Personel Alımı
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı 2024
Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı 2024 Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, bakanlığa 7 bin 158 personel alımı yapılacağını açıkladı. Başvuru yapmaya hazırlanan adaylar ise hangi kadrolara alım yapılacağını araştırıyor. 982 Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, destek, büro personeli gibi kadroların yanı sıra tarım işçisi alımı da gerçekleştirilecek. Peki, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı hangi mesleklerden?
19.12.2023 Personel Alımı
Tarım Bakanlığı personel alımı || 2024 Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ MESLEKLERDEN?
Tarım Bakanlığı personel alımı || 2024 Tarım Bakanlığı 7158 personel alımı ne zaman? Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ MESLEKLERDEN? Tarım Bakanlığı personel alımı olacağının duyurulmasının ardından Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, destek, büro personeli için Tarım Bakanlığı ve Orman Bakanlığı personel alımı ilanına başvuracaklar alımların ne zaman, hangi şartlara göre yapılacağını sorguluyor. Peki, Tarım Bakanlığı personel alımı ne zaman, Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, hangi şartlara göre yapılacak? İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı sürecine dair merak edilenler…
19.12.2023 Ekonomi
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok!
Türk düşmanı Senatör Menendez'in skandal listesinde yok yok! Türkiye'ye F-16 satışına karşı çıkan New Jersey Senatörü ve Senato Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Bob Menendez ile ilgili rüşvet skandalı ortaya çıktı. Eşi aracılığıyla yaklaşık 400 bin dolar değerinde külçe altını rüşvet kabul etmekle suçlananınca istifa eden Menendez'in skandal listesinde ise yok yok.
24.09.2023 Dünya
Pet shop katliamı! "Böyle bir olay hiç yaşamadım"
Pet shop katliamı! "Böyle bir olay hiç yaşamadım" Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir pet shopun önünde beslenen tavşan, ördek ve civcivler kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce öldürüldü. Öldürülen tavşanın başı da iş yerinin önüne bırakıldı. İş yeri sahibi Zafer Cengiz, hayvanları öldüren kişilerin bulunmasını istedi.
3.08.2023 Yaşam
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı
Yumurtadan yasaklı madde çıktı! Bakanlık soruşturma başlattı Tayvan hükümeti yetkilileri, Türkiye’den ihraç edilen yumurtalara yönelik yapılan analizde, kümes hayvanlarında kullanımı yasaklı antibiyotik; nitrofuran maddesinin tespit edildiğini açıkladı. Sektör temsilcileri, ‘Çürük elmaları araştırıp ortaya çıkaracağız’ derken, Tarım Bakanlığı, “Tayvan yumurtalarla ilgili bir bildirimde bulunmadı ama bakanlığımız inceleme başlattı” denildi.
22.07.2023 Gündem
Stratejik üründe yüksek rekolte!
Stratejik üründe yüksek rekolte! Kırıkkale'de, birçok gıda ürünün hammaddesi olan ve stratejik öneme sahip buğdayın hasadı başladı. Rekoltenin ise geçen yıla oranla yüksek olacağı tahmin ediliyor.
20.07.2023 Ekonomi
Kurbanlıklar için 'antibiyotik' uyarısı! 'Ette kalıntı oluşturur'
Kurbanlıklar için 'antibiyotik' uyarısı! 'Ette kalıntı oluşturur' Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi Başhekimi Öğretim Üyesi Dr. Abdurrahman Takcı, yakın zamanda antibiyotik tedavisi uygulanan hayvanların kurban edilmemesi uyarısında bulundu. Dr. Takcı, "Kurbana çok az bir zaman dilimi kaldığı için antibiyotik uygulamaları ette kalıntı oluşturur. Bu insanlar için tehlike oluşturabilir. Bu tip hayvanların alınmaması veya alındıysa değiştirilmesi faydalı olacaktır" dedi.
20.06.2023 Gündem
Tarım Bakanlığı'nda devir teslim! Bakan Yumaklı görevi Kirişci'den devraldı
Tarım Bakanlığı'nda devir teslim! Bakan Yumaklı görevi Kirişci'den devraldı Tarım ve Orman Bakanlığı'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Sayın Vahit Kirişci, Tarım ve Orman Bakanlığı görevini Sayın İbrahim Yumaklı'ya devretti.
4.06.2023 Gündem
Anadolu leoparı görüntülendi; 'Efsane bu kadim topraklarda' notuyla paylaşıldı
Anadolu leoparı görüntülendi; 'Efsane bu kadim topraklarda' notuyla paylaşıldı Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü (DKMP), nesli tehlike altında olan Anadolu leoparının yeniden görüntülendiğini duyurdu. 
3.06.2023 Yaşam
Memurlara son dakika kira müjdesi! Fahiş fiyat artışlarına da çözüm olacak
Memurlara son dakika kira müjdesi! Fahiş fiyat artışlarına da çözüm olacak Kirada oturan milyonlarca memura son dakika müjdesi geldi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kiracıları ilgilendiren önemli gelişmeyi duyurdu. Çavuşoğlu "Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız. Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz. TOKİ eliyle bölgemize yeni konutları da süratle kazandırıp, arz- talep dengesini sağlayacağız" dedi. Uzmanlar ise fahiş artışlarına dikkati çekerek önemli tespitlerde bulundu.
18.05.2023 Ekonomi
Memurlara müjde! Kira yardımı yapılacak
Memurlara müjde! Kira yardımı yapılacak Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada memurlara iyi haberi duyurdu. Çavuşoğlu, "Önce Rusya- Ukrayna savaşı, sonra asrın felaketi depremler, arz- talep dengesini bozdu. Ancak bu sorun sadece yaşanan krizlerin sonucu değil; fırsatçıların da kurnazlığından kaynaklı. Bu ahlaki de değil, insani de değil. Yasal düzenlemelerle ve ilave tedbirlerle gereğini yapacağız. Büyük şehirlerde memurlara il ve ilçe bazında kira katkısı vereceğiz."diye konuştu.
18.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarım Bakanlığı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarım bakanlığı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.