Tarayıcı

Tarayıcı

Son dakika tarayıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tarayıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tarayıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarayıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarayıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 461 tarayıcı haberi bulunmuştur. Tüm tarayıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir?
Sahibinden neden açılmıyor? Çöktü mü, Sahibinden sunucu erişim sorunu 1003 hatası nedir? Sahibinden.com erişim sorunu yaşanırken, firmadan ilk resmi açıklama geldi. Siteye geceden beri erişilmiyor. Mobil uygulama üzerinden erişim de sağlanamıyor. Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, "Bu siteye ulaşılamıyor www.sahibinden.com ana makinesinin sunucu IP adresi bulunamadı." uyarısı ile karşılaşıyor. Mobil uygulama üzerinden giriş yapmak isteyenler ise "Sunucu erişim sorunu" uyarısı alıyor. Peki, Sahibinden.com çöktü mü, Sahibinden.com neden açılmıyor, sunucu erişim sorunu nedir?
3.01.2024 Ekonomi
Google, kullanıcılarının gizliliğinin ihlali davasında 5 milyar dolar tazminat ödeyecek
Google, kullanıcılarının gizliliğinin ihlali davasında 5 milyar dolar tazminat ödeyecek Amerikan teknoloji şirketi Google, kullanıcılarının gizliliğini ihlal ettiği gerekçesiyle açılan davada, 5 milyar dolar tazminat ödemeyi kabul etti.
29.12.2023 Gündem
Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023?
Trendyol uygulaması açılmıyor | Trendyol çöktü mü, neden açılmıyor? Trendyol uygulaması çöktü mü 9 Kasım 2023? Trendyol uygulaması çöktü, Trendyol açılmıyor, neden? Online alışveriş sitesi Trendyol’a erişim sorunları yaşanıyor. Kullanıcılar mobil uygulama ve tarayıcı üzerinden giriş yapmaya çalışıyor. Hatanın kaynağı ve çözümünün ne olduğunu merak eden kullanıcılar Trendyol’da sorun mu var, Trendyol neden açılmıyor? Sorularına yanıt arıyor.
9.11.2023 Gündem
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak
YSK Başkanı Yener: Seçim takvimi 1 Ocak’ta başlayacak YSK Başkanı Ahmet Yener, 1 Ocak’tan itibaren yerel seçim takviminin başlayacağını açıkladı. Deprem bölgesiyle ilgili de “Depremzedeler için rahatça adres taşıma işlemlerinin gerçekleştirilmesi konusunda kurul kararlarıyla bir yol haritası çizeceğiz” diye konuştu.
24.09.2023 Gündem
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık
Aile Sağlığı Merkezi'ni talan ettiler! 200 bin TL’lik hırsızlık Diyarbakır'da Aile Sağlığı Merkezi'ne giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler, bilgisayar ve klima motorlarının da bulunduğu yaklaşık 200 bin liralık malzeme çaldı.
7.09.2023 Yaşam
Tinder Nasıl Kullanılır? Tinder Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Tinder Nasıl Kullanılır? Tinder Kullanırken Yapılması Gerekenler... Tinder aynı ilgi alanına sahip olduğunuz kişiler ile tanışmanızı sağlayan bir tanışma uygulamasıdır. Konumunuza yakın olan ve benzer ilgi alanlarına sahip kişiler ile eşleşebilir ve sohbet edebilirsiniz. 
19.06.2023 Gündem
WhatsApp kullananlar dikkat! Adım adım anlatıldı
WhatsApp kullananlar dikkat! Adım adım anlatıldı WhatsApp'a telefon ekranınızdan bakmaktan sıkıldınız mı? Artık bunun bir çözümü var!
28.04.2023 Bilim ve Teknoloji
İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi?
İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi? Microsoft’ta 27 yıllık geçmişi olan Internet Explorer Windows'un belirli sürümlerinde desteklenmeyecek. Peki, İnternet explorer neden kapatılıyor? İnternet explorer web sayfasını Microsoft Edge kullanılabilecek mi? Internet Explorer hangi Microsoft sürümlerinde desteklenecek? İşte detaylar…
15.06.2022 Bilim ve Teknoloji
27 yıllık bir devir sona eriyor! Artık resmen kapanıyor
27 yıllık bir devir sona eriyor! Artık resmen kapanıyor Bir zamanların en popüler tarayıcısı, Internet Explorer'ın kapatılmasına karar verildi. Microsoft, Explorer'a desteğini yarın itibarıyla sonlandıracak.
14.06.2022 Bilim ve Teknoloji
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu
İstanbul ve Tekirdağ'da sahte dolar operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce, İstanbul ve Tekirdağ'da yapılan sahte dolar operasyonunda 15 kişi gözaltına alındı. Sahte dolar basılan matbaada yapılan aramada, 2650 adet tabaka halinde basımı yapılmış 1 milyon 60 bin sahte Amerikan Doları, 8 bin adet tabaka prova baskısı yapılmış değeri 3 milyon 200 bin sahte Amerikan doları, 76 adet kesimi tamamlanmış 100'lük banknotlar halinde sahte Amerikan Doları, sahte Amerikan Doları yapımında kullanılan klişe kalıp, sahte para yapımında kullanılan 10 paket pelür kağıt ele geçirildi. Pelür kağıtın basımı tamamlandığında piyasa değeri 5 milyon sahte Amerikan Dolarına eş değer olduğu belirtildi.
5.04.2022 Yaşam
Seyhan Belediyesi kendi bilgisayarını üretti
Seyhan Belediyesi kendi bilgisayarını üretti Seyhan Belediyesi Teknoloji ve İnovasyon Merkezi (SEYTİM) Bilge 01 adıyla piyasadaki emsallerinin çok daha düşük maliyetle bilgisayar üretmeye başladı. Cep telefonundan biraz daha büyük boyutu ile her yere taşınabilen, standart bir kişisel bilgisayarla yapılabilen tüm işlemlerin yapılabildiği Bilge 01, ilk olarak Bilgi Evlerinde kullanılmaya başlandı.
14.03.2022 Bilim ve Teknoloji
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, yeni uygulama devreye girdi, artık bütün mesajlar...
WhatsApp'ta yeni dönem! Tamamen değişti, yeni uygulama devreye girdi, artık bütün mesajlar... WhatsApp kullanan herkesi yakından ilgilendiriyor. Tamamen değişti. Resmen devreye girdi. Yeni uygulama hayata geçti. Tüm mesajlar için geçerli. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp, WhatsApp'ın ana şirketi Meta, WhatsApp'ın web sürümünün güvenliğini artırmak için Code Verify adımı attı. Code Verify, WhatsApp Web için yeni bir tarayıcı uzantısı olarak kullanıma sunuldu. İşte son dakika haberinin detayları...
11.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Kripto parada büyük tehlike! Hesapları boşaltıyorlar
Kripto parada büyük tehlike! Hesapları boşaltıyorlar Kripto para birimi girişimlerinin hesaplarını boşaltan yeni bir tehdit ortaya çıkarıldı. SnatchCrypto adı verilen tehdit, kripto para birimlerini, akıllı sözleşmeleri, DeFi, Blockchain ve FinTech endüstrisini ve bunlarla ilgilenen şirketleri hedef alıyor.
21.01.2022 Ekonomi
Açıköğretim ortaokul online sınav giriş nasıl yapılır? AÖO Açıköğretim ortaokul online sınav giriş ekranı…
Açıköğretim ortaokul online sınav giriş nasıl yapılır? AÖO Açıköğretim ortaokul online sınav giriş ekranı… Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi 1. dönem sınavları 4-5 Aralık 2021 tarihinde gerçekleşecek. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen açık öğretim ortaokulu ve açık öğretim lisesi sınavları 4 Aralık’tan 10 Aralık’a kadar çevrimiçi ortamda (online) yapılacak. Peki, Açıköğretim ortaokul online sınav giriş nasıl yapılır? AÖO Açıköğretim ortaokul online sınav giriş ekranı…
4.12.2021 Eğitim
AÖL giriş ekranı: 2021-2022 AÖL sınav girişi nasıl yapılır, AÖL sınavları saat kaçta başlayacak? İşte AÖL online sınav giriş ekranı
AÖL giriş ekranı: 2021-2022 AÖL sınav girişi nasıl yapılır, AÖL sınavları saat kaçta başlayacak? İşte AÖL online sınav giriş ekranı AÖL sınavları saat kaçta başlayacak, AÖL sınav girişi nasıl yapılır? Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 1. dönem sınavları nihayet geldi. Milli Eğitim Bakanlığı'na (MEB) bağlı Açık Öğretim Lisesi'nin 2021-2022 eğitim öğretim yılına ait sınav takvimine göre, AÖL 1. dönem sınavları, 4 Aralık 2021 Cumartesi günü yani bugün başlıyor, 10 Aralık 2021 Cuma günü sona eriyor. İşte 2021-2022 AÖL online sınav giriş ekranı...
4.12.2021 Eğitim
AÖL sınav tarihleri! AÖL1. dönem online sınavlar ne zaman başlıyor, sınavlar nasıl olacak?
AÖL sınav tarihleri! AÖL1. dönem online sınavlar ne zaman başlıyor, sınavlar nasıl olacak? AÖL 1. dönem online sınavları tarihi duyurusu yapıldı. Açık Öğretim Kurumları (Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu), 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. dönem Online (Çevrim İçi) Sınavları Açık öğretim kurumları 2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 1. dönem sınavları için online sınav sistemi 04.12.2021 (saat 09.30’dan) - 10.12.2021 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında açılacak.
25.11.2021 Eğitim
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor
Sosyal medyada büyük tuzak! Birçok fenomen reklamını yapıyor Alışveriş festivalleriyle beraber sosyal medya fenomenlerinin alışveriş sitelerinden verdiği linklerin artmaya başlaması bir dolandırıcılığa dönüşebilir. Sosyal medyada çoğu zaman fiyatların arttırıldığı sonra da düşerek indirim havası katılması gündem olmuşken bu durum mağduriyetler yaşanmasına sebebiyet veriyor.
15.11.2021 Gündem
Instagram nasıl dondurulur? Instagram hesap dondurma linki…
Instagram nasıl dondurulur? Instagram hesap dondurma linki… Dünya genelinde yaklaşık 1 milyarı aşkın kullanıcı sayısına ulaşan sosyal medya uygulaması Instagram'da hesap dondurma işleminin nasıl yapılacağı sıkça araştırılıyor. İnstagram kullanıcılarının en çok merak ettiği konular arasında yer alan bu konu önemli yanlışlıkların önlenebilmesi için de önemlidir.
16.02.2022 Gündem
Instagram hesabı nasıl kapatılır? Instagram kapatma ve silme yöntemleri nelerdir?
Instagram hesabı nasıl kapatılır? Instagram kapatma ve silme yöntemleri nelerdir? Instagram kapatma ve silme konusunda kullanıcılarından çok fazla talep alan Instagram, bu durumu kolaylaştırmak için bazı çözüm önerileri sunuyor. Pek çok sosyal medya platformunda olduğu gibi Instagram üzerinde de kullanıcıların hesaplarını istediği zaman tamamen silebileceği ya da kısa süreli olarak kapatabileceği çeşitli seçenekler bulunuyor.
16.02.2022 Bilim ve Teknoloji
Google, iOS cihazlar odağında yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor
Google, iOS cihazlar odağında yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor iOS’te yer alan Google uygulamaları, Android cihazlar kadar iyi sonuçlar veremeyebiliyor. Kullanıcılar tarafından bu noktada eleştirilen Google, bunu değiştirmek için yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Bu yılın başından beri şirketin tasarımcıları ve geliştiricileri iOS tarafında daha iyi deneyim sunmak için tercihlerde değişiklik yaptı.
11.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Yerli video konferans uygulaması "BizBize" 1 milyonu geçti!
Yerli video konferans uygulaması "BizBize" 1 milyonu geçti! Yerli video konferans uygulaması BizBize, 50 binden fazla kişi tarafından kullanıldı, 1,2 milyon dakikadan fazla görüşme gerçekleştirildi. BİTES Genel Müdür Yardımcısı Ebru Coşkun yaptığı açıklamada "WhatsApp, Facebook, Instagram'da başımıza gelen, yerli ve milli olmayan diğer video konferans sistemlerinde de başımıza gelebilir. Ürünümüze güveniyoruz. Gerekli pazarlama çalışmaları ve yatırımların yapılmasıyla birlikte 2022, BizBize özelinde biraz daha globale baktığımız bir yıl olacak" ifadelerini kullandı.
9.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı?
Twitch hacklendi mi, twitch gelirleri sızdırıldı mı? Twitch hacklendi mi, sorusuna yanıt aranıyor. Amazon’un sahibi olduğu sosyal paylaşım ve video platformu, özellikle online oyun oynayanların yoğun olarak kullandığı Twitch'in dün gece hacklendiği ortaya çıktı. Twitch gelirleri sızdırıldı mı?
7.10.2021 Gündem
'Hırsızlık yazılımı, arama motorunda ilk sayfada gösteriliyor'
'Hırsızlık yazılımı, arama motorunda ilk sayfada gösteriliyor' Kaspersky araştırmacıları, "Swarez" isimli kampanyada, siber suçluların, web sitelerini belirli anahtar kelimeler için optimize ettiğini ve bazı durumlarda kötü amaçlı sitelerini popüler arama motorlarının ilk üç sonucu arasına sokmayı başardığını tespit etti.
9.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Çocukların cihazında ebeveyn kontrolünü kullanmak için 7 işaret!
Çocukların cihazında ebeveyn kontrolünü kullanmak için 7 işaret! Günümüzde çocuklar, ebeveynlerinden daha fazla dijital dünyaya bağlı ve teknoloji bilgisine sahip oldukları için online tehlikelerle karşı karşıya kalma ihtimalleri de daha fazla. Çocukların internette karşılaştığı rahatsız edici içeriklere ve siber zorbalıklara karşı ebeveynleri uyaran Bilişim Operasyon Direktörü Alev Akkoyunlu, çocukların cihazlarında ebeveyn kontrolü uygulamalarının kullanma zamanının geldiğini gösteren 7 işareti sıralıyor.
4.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Gülüş estetiğine ilişkin açıklama
Gülüş estetiğine ilişkin açıklama Protetik Diş Tedavisi Bölümü'nden Uzm. Dr. Halenur Bilir, "Gülüşünden memnun olmayanlar için en ideal gülüş artık kişiye özel olarak tasarlanıyor. Gülüş estetiğinde hastanın yaşı, mesleği, cinsiyeti, yüz ve çene yapısı da göz önünde bulunduruluyor." ifadelerini kullandı.
11.08.2021 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

Tarayıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarayıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.