Tanker

Tanker

Son dakika tanker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tanker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tanker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanker gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.237 tanker haberi bulunmuştur. Tüm tanker haberleri aşağıda listelenmiştir.
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir
MSB'den İncirlik ve Kürecik açıklaması: Söz konusu değildir Yunanistan'ın Deniz Parkı ilan etme girişimi hakkında konuşan MSB Kaynakları, "Bakanlık olarak Ege Denizi’nde hak, alaka ve menfaatlerimizi korumak ve Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek maksadıyla teyakkuz halinde bulunmaktayız." ifadelerini kullandı. Bakanlık kaynakları, Kürecik’teki NATO radarının İran’ın İsrail’i vurduğu sırada İsrail’e bilgi aktarıp aktarmadığı yönündeki iddialarla ilgili, "Bu radar sisteminden elde edilen bilgiler NATO prosedürleri çerçevesinde müttefiklerle paylaşılmakta, NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşımı söz konusu değildir” dedi.
18.04.2024 Gündem
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak
TPAO'dan müjde geldi! Bir ilde petrol arama sondajı yapılacak Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Siirt'in merkez ilçesinde Meşelidere-1 petrol kuyusu açarak petrol arayacak.
15.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı! 24 saat boyunca yasaklandı
İstanbul'da bayram dönüşü tedbirleri başladı! 24 saat boyunca yasaklandı İstanbul'da Ramazan Bayramı tatili dönüşü nedeniyle trafikte yoğunluk oluşmasını engellemek amacıyla İçişleri Bakanlığı'nca açıklanan ve 24 saat sürecek bazı tedbirlerin uygulanmasına başlandı.
14.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı
Bayram tatilinin 7 günlük bilançosu: Bakan Yerlikaya İstanbul'da bayram dönüşü için alınacak önlemleri açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin ilk 7 gününde toplam 4 bin 370 trafik kazası meydana geldiğini, 55 vatandaşın hayatını kaybettiğini duyurdu.
13.04.2024 Gündem
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti
Bayram tatilinin 7 gününde yollarda 55 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.
13.04.2024 Gündem
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Sağ seritte duran TIR'a tanker çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Sakarya’nın Karasu ilçesinde arıza nedeniyle sağ şeritte duran TIR’a çarpan akaryakıt tankerinin yedek şoförü İsmail Acar (50) hayatını kaybetti, sürücü E.G. ağır yaralandı.
3.04.2024 Gündem
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı
Boğulmak üzere olan 139 mülteciyi Türk tanker gemisi kurtardı Türk tanker gemisi Tunus- Malta arasında uluslararası sularda boğulmak üzere olan mültecilere yardım etti. Gemiye alınan 139 mülteci İtalya Sahil Güvenlik Ekiplerine teslim edildi. Yaşananları anlatan gemideki Mühendis Seyit Özman, “İçinde çok sayıda insan vardı, küçük bir gemiydi. Yola devam etmek için bizden benzin talep ettiler. Ancak gemiye yaklaştığımızda geminin su almaya başladığını gördük, onlarda bunu fark etti. Yakınlarda başka gemi yoktu. Gemiye alma durumunda kaldık, yoksa muhtemelen öleceklerdi" dedi. Kurtarma anları gemi personelinin cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
25.03.2024 Dünya
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti
Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebat hayatını kaybetti Japonya açıklarında alabora olan tankerde bulunan 8 mürettebatın hayatını kaybettiği, kayıp 2 kişiyi arama çalışmalarının sürdüğü açıklandı.
20.03.2024 Gündem
Silivri açıklarında asfalt tankerinde yangın
Silivri açıklarında asfalt tankerinde yangın Silivri açıklarında Liberya bayraklı asfalt tankerinde yangın çıktı. Yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürülürken, 2 kişi hafif şekilde yaralandı.
11.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi başındaki askerlere seslendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan görevi başındaki askerlere seslendi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kilis’te temaslarda bulunan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler aracılığıyla, askerlerin yeni yılını kutladı.
31.12.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam
Bakan Uraloğlu duyurdu: Kış hazırlıklarımız tamam Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Kış hazırlıklarımız tamam. Karayolları ekiplerimiz, vatandaşlarımızın konforlu ve trafik güvenliği sağlanmış bir ortamda yolculuk yapması için kar ve buzla mücadele çalışmalarına devam edecek" dedi.
30.11.2023 Gündem
Zeytinburnu'nda yakıt tankeri karaya oturdu
Zeytinburnu'nda yakıt tankeri karaya oturdu Zeytinburnu Sahili'nde karaya oturan 'Kadriye Ana' isimli yakıt tankerini kurtarma çalışmaları kapsamında hasar tespit incelemesi başladı. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği hasar tespit çalışmaları sonrasında, uygunluk durumunda tankerin Tuzla Tersanesi'ne çekileceği öğrenildi.
29.11.2023 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı
Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine hava harekatı Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik 3 ayrı üsten havalanan savaş uçaklarıyla birlikte insansız hava araçları ve tanker uçakların da görev aldığı hava harekatında sınırdan 140 kilometre derinlikteki terör hedefleri eş zamanlı vuruldu.
4.10.2023 Gündem
Çanakkale'de tanker arızası: Gemi trafiğine kapatıldı
Çanakkale'de tanker arızası: Gemi trafiğine kapatıldı İstanbul’dan Yunanistan’a seyir halindeyken Çanakkale Boğazı’nda makine arızası yaşayan 183 metre boyundaki tanker nedeniyle gemi trafiği güney kuzey yönlü geçici olarak askıya alındı.
22.09.2023 Gündem
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Rumeli feneri açıklarında, Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri makine arızası yapınca boğaz trafiğe kapatıldı. Bölgeye kurtarma ekipleri yönlendirildi. Kıyı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada " Rusya'dan Çin'e seyir halindeyken Türkeli Feneri açıklarında makine arızası yaşayan GUANYIN isimli 244m boyundaki petrol tankeri için Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA 7 ve 11 Römorkörlerimiz ivedilikle bölgeye yönlendirildi. Gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı. Makine arızası yapan petrol tankeri nedeniyle İstanbul Boğazı bir süre çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.Tankerin arızasının giderilmesinin ardından yaklaşık 2 saat gemi trafiğine kapalı olan İstanbul Boğazı yeniden açıldı.
23.08.2023 Gündem
Mardin'de feci kaza! İki tanker tıra çarptı
Mardin'de feci kaza! İki tanker tıra çarptı Mardin'in Nusaybin ilçesi Yeniköy mevkiinde iki tanker, aynı yönde seyreden tıra çarptı. Kazada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.
11.08.2023 Yaşam
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın!
Adana'da geri dönüşüm fabrikasında yangın! Adana'da bir geri dönüşüm fabrikasında çıkan yangın, karşısındaki kolonya fabrikasına da sıçradı. İki fabrikadan çıkan alevler gökyüzünü kaplarken, havadan yangın söndürme helikopteri ve 4 TOMA'nın da katılımıyla itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sürüyor.
7.08.2023 Gündem
Osmaniye Sanayi Sitesi'nde temizlik yapılan tankerde patlama meydana geldi
Osmaniye Sanayi Sitesi'nde temizlik yapılan tankerde patlama meydana geldi Osmaniye Sanayi Sitesi'nde, oto yıkama dükkanında tanker temizliği sırasında meydana gelen patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangın ekipler tarafından söndürülürken, yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
2.08.2023 Yaşam
MSB paylaştı! Vilnius hava sahası Türk uçağına emanet
MSB paylaştı! Vilnius hava sahası Türk uçağına emanet Milli Savunma Bakanlığı, NATO Liderler Zirvesi’nde görev alan Erken İhbar Uçağı (HİK) ve tanker uçağının gözetleme ve havadan yakıt ikmali görüntülerini paylaştı.
12.07.2023 Gündem
Gayrimenkul sahibi herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor
Gayrimenkul sahibi herkesi ilgilendiriyor! Yeni dönem başlıyor Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, 4 Temmuz’dan itibaren noterlerde gayrimenkul satışı ve taşınmaz satışı yapılabileceğini söyledi. Uygulama kapsamında taşınmaz satış sözleşmesi işlemleri noterliklerde de gerçekleştirilebilecek. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan sektör temsilcisi Mustafa Hakan Özelmacıklı, “Taşınmaz alım satım işlemleri tapu sicil müdürlüklerinin yanı sıra artık ek bir noter ücreti ödenerek noterliklerde de yapılabilecek” diyerek detayları açıkladı.
3.07.2023 Gündem
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo
Bakan Osman Aşkın Bak, 3. Avrupa Oyunları’nı değerlendirdi: Gurur duyulacak bir tablo Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, milli sporcuların Polonya’da düzenlenen 3. Avrupa Oyunları’nda elde ettiği sonucu “Gurur duyulacak bir tablo” olarak değerlendirirken, elde edilen bu başarının önümüzdeki süreçte başta 2024 Paris Olimpiyat Oyunları olmak üzere artarak devam edeceğine inandığını ifade etti.
3.07.2023 Gündem
ANKA-3'e 'tanker' görevi! Dünyada çok az örneği var
ANKA-3'e 'tanker' görevi! Dünyada çok az örneği var Son yıllarda gerek imza attığı insansız hava platformlarıyla gerek bu araçlar için oluşturduğu farklı stratejilerle öne çıkan Türkiye, sahip olduğu kabiliyetleri daha da ileri taşımak için var gücüyle çalışıyor.
3.07.2023 Ekonomi
Bakan Güler askerlerle bayramlaştı
Bakan Güler askerlerle bayramlaştı Milli Savunma Bakanı Güler ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin komuta kademesi, geceyi Irak sınırının sıfır noktasındaki Aktütün Hudut Taburu’nda Mehmetçik ile geçirdi. Bayram namazını buradan kılan Güler ve komutanlar Mehmetçik ile bayramlaştı.
28.06.2023 Gündem
Haftalık kirası 30 ev parası! Ultra süper lüks yatın yakıtı dudak uçuklattı
Haftalık kirası 30 ev parası! Ultra süper lüks yatın yakıtı dudak uçuklattı Muğla'nın Bodrum ilçesi açıklarında demirleyen ultra süper lüks mega yatın 400 bin litre akaryakıta 9 milyon lira ödediği öğrenildi. Haftalık kirasının 30 ev parası olan yatı ise kimin kiraladığı bilinmiyor.
14.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tanker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.