Taksi

Taksi

Son dakika taksi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksi gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.423 taksi haberi bulunmuştur. Tüm taksi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adana nöbetçi eczaneler
Adana nöbetçi eczanelerAdana'nın merkez ilçelerinde 26 Temmuz Cuma günü nöbetçi olan eczanelerin listesi şöyle:SEYHAN NÖBETÇİ ECZANELER LİSTESİEmel EczanesiKüçüksaat Civarı Pazarlar Caddesi, Mesten Hamamı karşısı Pazarlar Caddesi, Seyhan / AdanaSeyhan0 (322) 352-10-22Park EczanesiKurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi No:65/E Seyhan / Adana» Gülbahçesi Sitesi Groseri karşısıSeyhan0 (322) 453-13-35Doğumevi EczanesiYeşilyuva Mahallesi, Bakımyurdu Caddesi No:83/A Seyhan / Adana» Doğumevi civarı, Mini Taksi ve BİM Market yanıSeyhan0 (322) 365-10-300 (322) 365-10-33Onur EczanesiDöşeme Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi No:123 Seyhan / Adana» Acıbadem Hastanesi karşısı, Ortopedia Hastanesi karşısıSeyhan0 (322) 432-01-90Necef EczanesiYenibaraj Mahallesi, 68019 Sokak Sulular Apt...
26.07.2024Adana
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım Rehberi
Adana Otobüs Durakları: Şehir İçi Ulaşım RehberiAdana, geniş ve kapsamlı bir otobüs ağı ile şehir içi ulaşımı oldukça rahat ve erişilebilir hale getirmektedir...
19.07.2024Adana
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan Kapı
Adana Şakirpaşa Havalimanı: Şehre Açılan KapıAdana Şakirpaşa Havalimanı, Türkiye'nin en yoğun havalimanlarından biri olup, Adana ve çevre illere ulaşım için önemli bir noktadır...
19.07.2024Adana
Adana Taksi Durakları: Şehrin Her Köşesine Hızlı Ulaşım
Adana Taksi Durakları: Şehrin Her Köşesine Hızlı UlaşımAdana, geniş bir taksi ağıyla şehir içi ulaşımı oldukça kolaylaştırmaktadır...
19.07.2024Adana
Yönetmen Yıldırım Yanılmaz huzurevinde hayatını kaybetti!
Yönetmen Yıldırım Yanılmaz huzurevinde hayatını kaybetti!Usta yönetmen ve tiyatro oyuncusu Yıldırım Yanılmaz (78), bir süredir kaldığı Balıkesir Karesi Belediyesi'ne ait huzurevinde yaşamını yitirdi.
17.07.2024Magazin
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!
Cezaevine uyuşturucu giyen avukata 20 yıl hapis cezası!Adana'da cezaevine uyuşturucu sokup bir hükümlüye verdiği, ayrıca aralarında müvekkillerinin de bulunduğu 1'i kadın 3 kişi ile uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Adana Barosu'na kayıtlı Avukat F.G.K. (45) hakkında 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
16.07.2024Adana
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdüler
İstanbul'da eğlence mekanında dehşet! Fenomen genç kadını öldüresiye dövdülerSosyal medyada yayınlanan popüler bir evlilik programında yarışmacı olan fenomen Eslem Sena Nur, İstanbul Harbiye'de eğlence mekanında girdiği tuvalette 2 kadının saldırısına uğradı. Yere yatırılarak öldüresiye dövülen ve topuklu ayakkabıyla başına vurulan genç fenomen kanlar içerisinde kaldı. Saldırı anı kameralara yansırken, hastaneye kaldırılan fenomenin başına 12 dikiş atıldı. Polisin gözaltına aldığı 2 saldırgan kadından biri emniyet ifadesi sonrası, diğeri ise savcılık tarafından adli kontrolle serbest bırakıldı.
11.07.2024Gündem
Adana'da 3 kardeş eski ev sahipleri tarafından 'size ev tuttum' yalanıyla sokağa atıldı
Adana'da 3 kardeş eski ev sahipleri tarafından 'size ev tuttum' yalanıyla sokağa atıldıAdana'da 3 kardeş ev sahibi tarafından 'size ev tuttum, taksi sizi ve eşyalarınızı oraya götürecek' denilerek sokağa atıldı.
1.07.2024Adana
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağız
THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat: 1000 kabin memuru 900 pilot alacağızTürk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Hakan Çelik ile Hafta Sonu programında soruları yanıtladı. Bolat yaptığı açıklamada THY'ye 1000 kabin memuru ve 900 pilot alınacağını açıkladı. Bunun yanında Bolat 2 yıl içinde tüm THY uçaklarında internetin ücretsiz olacağını söyledi.
29.06.2024Ekonomi
1 ayda 2.5 milyon TL kazanç! Galericiler mesajla fırsatı açıkladı
1 ayda 2.5 milyon TL kazanç! Galericiler mesajla fırsatı açıkladıTicari taksi plaka fiyatları uzun zamandır 5.5-6 milyon lira arasında seyrederken galericiler fiyatların 1-2 ay içinde 2.5 milyon lira artacağını iddia etti. 6 milyona alınan ticari taksi plakasının 1 ay sonra 8.5 milyona çıkacağına yönelik iddiada bulunan galericiler 1 ayda yüzde 42'ye yakın getiri sağlanacağını öne sürüyor.
24.06.2024Ekonomi
Anız yangınında sağ kurtulanlar anlattı: Alevler saniyede 200 metre ilerliyordu
Anız yangınında sağ kurtulanlar anlattı: Alevler saniyede 200 metre ilerliyorduDiyarbakır ve Mardin illeri arasında 12 kişinin öldüğü anız ile örtü yangınından yara almadan kurtulan Davut Demir ile Şemdin Demir isimli vatandaşlar dehşet anlarını anlattı. Şemdin Demir, “Hortum, alevleri arasına alıp öyle ilerliyordu. Çok şiddetliydi. Yangından kaçarken zaten artık olan oldu. Kimisi kurtuldu kimisi hayatını kaybetti” dedi.
22.06.2024Gündem
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecek
Takside yeni dönem! S.O.S. butonu devreye girecekTaksi sürücülerine yönelik saldırılarda yaşanan artış sebebiyle İstanbul'da yeni bir proje hayata geçiriliyor.
22.06.2024Gündem
Yusuf Atala kimdir (oynadığı diziler)? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala kaç yaşında, neden gözaltına alındı, nereli?
Yusuf Atala kimdir (oynadığı diziler)? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala kaç yaşında, neden gözaltına alındı, nereli?Yalova merkezli Adana, Aydın, İstanbul ve Kütahya illerinde eş zamanlı düzenlenen devre mülk dolandırıcılığı operasyonuyla ilgili detaylar ortaya çıkarken, gözaltındaki bir isim dikkat çekti. Operasyonda aralarında firmaların üst düzey yöneticilerinin de olduğu toplam 29 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler arasında ünlü sinema ve dizi oyuncusu Yusuf Atala’nın da olduğu ortaya çıktı. Peki, Yusuf Atala kimdir, oynadığı diziler ne, kaç yaşında? Yaprak Dökümü Ahmet Yusuf Atala neden gözaltına alındı?
13.06.2024Gündem
Taksi plakası borsası! Yarım saatte 375 bin lira fark oluşuyor, SMS ile satmaya çalışıyorlar
Taksi plakası borsası! Yarım saatte 375 bin lira fark oluşuyor, SMS ile satmaya çalışıyorlarTicari taksi plakasında galericiler rekabete girmeye başladı. Uzun süredir aynı fiyatlarda seyreden taksi plakasında galericiler plaka satmak için fiyat kırmaya başladı. Esnafa SMS ile taksi plakası satmaya çalışan galericilerde fiyatlar 375 bin liraya kadar değişiyor.
7.06.2024Ekonomi
Taksiciden akılalmaz hareket! Küfürler yağdırdı
Taksiciden akılalmaz hareket! Küfürler yağdırdıAtaşehir’de aracına binen 3 genç kıza yolculuk ücreti karşılığında birliktelik teklif etmesi üzerine çıkan tartışmada kızlara küfür yağdıran taksi şoförü yakalandı. Şahıs hakkında 7 bin 819 TL idari para cezası kesilirken, aracı ise trafikten men edildi.
4.06.2024Gündem
Taksiciden 3 genç kıza yolculuk ücreti karşılığında iğrenç teklif! Küfürler yağdırdı
Taksiciden 3 genç kıza yolculuk ücreti karşılığında iğrenç teklif! Küfürler yağdırdıAtaşehir’de aracına binen 3 genç kıza yolculuk ücreti karşılığında birliktelik teklif etmesi üzerine çıkan tartışmada kızlara küfür yağdıran taksi şoförü yakalandı. Şahıs hakkında 7 bin 819 TL idari para cezası kesilirken, aracı ise trafikten men edildi.
4.06.2024Vatan TV
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldı
Üniversiteli genç kıza dehşeti yaşatmıştı! Bakan Yerlikaya duyurdu: Gereği yapıldıİstanbul'da üniversiteli genç kızın gece yarısı kasklı kişi tarafından bıçaklandığı olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi. Bakan Yerlikaya "Gereği yapıldı" açıklamasında bulundu. İşte detaylar...
1.06.2024Gündem
Taksiciler taksimetreye enflasyon üzerinde zam istiyor
Taksiciler taksimetreye enflasyon üzerinde zam istiyorİstanbul'da faaliyet gösteren ticari taksilerin taleplerine yenileri eklendi. Taksiciler yarın (30 Mayıs 2024) yapılacak UKOME toplantısında taleplerini ısrarla gündeme aldırmaya çalışacak.
29.05.2024Ekonomi
Şırnak’ta dolandırılan kuyumcunun paraları Adana’da ortaya çıktı! 180 bin lirayı taksicinin 'şüphesi' kurtardı
Şırnak’ta dolandırılan kuyumcunun paraları Adana’da ortaya çıktı! 180 bin lirayı taksicinin 'şüphesi' kurtardı Şırnak’taki kuyumcu S.İ.’yi 180 bin lira dolandıran şüpheli, parayı Adana’da ulaşım için anlaştıkları taksi durağı sahibi Murat Polat’ın (45) hesabına göndertti. Polat, 4 bin lira teklif vermesine rağmen hesabına gelen yüksek meblağdan şüphelenip, çektiği parayla ihbar için emniyete gitti. Polisle birlikte bankaya giden Polat, parayı sahibi S.İ.’nin hesabına gönderdi. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.
22.05.2024Adana
Kuyumcu dolandırıldı! Taksici sır perdesini araladı
Kuyumcu dolandırıldı! Taksici sır perdesini araladıŞırnak'ın Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi'nde taksi durağı sahibi Murat Polat, kuyumcu S.İ.'yi 180 bin lira dolandırdı. Polat, 4 bin lira teklif vermesine rağmen hesabına gelen yüksek meblağdan şüphelenip, çektiği parayla ihbar için emniyete gitti. Polisle birlikte bankaya giden Polat, parayı sahibi S.İ.'nin hesabına gönderdiği açıklandı.
22.05.2024Gündem
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildi
Taksi şoförüne satırlı saldırı! Saniye saniye kaydedildiAnkara'da taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis kaçan sürücüyü arıyor.
15.05.2024Gündem
Taksi şoförüne satırla saldırdı!
Taksi şoförüne satırla saldırdı!Ankara'nın Çankaya ilçesi İlkbahar Mahallesi Ukrayna Caddesi'nde taksi şoförü Erdi Yıldız'ın aracına çarpan sürücünün satırlı saldırısında sol el baş parmağı koptu. Kopan parmak hastanede dikilirken, saldırı anı taksideki güvenlik kamerasına yansıdı. Polis ekipleri, saldırganı yakalama çalışmaları başlattı.
15.05.2024Gündem
Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin”
Taksiciden kadın yolcuya akıl almaz teklif kamerada: “Seni çift katlı otobüse bindiririm, gidersin”İstanbul’da bir taksici, Suadiye’ye gideceğini söyleyen kadın müşterisini trafik bahanesiyle götürmek istemedi. Müşteri ile yaşanan tartışmada pişkin taksi sürücüsü, sözleriyle yolcuyu şoke etti. O anlar yolcunun cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.
14.05.2024Gündem
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre
İstanbullular dikkat, 737 taksi dönüştü! Plaka sahiplerine 1 ay süre8+1 koltuk kapasiteli araçlardan 4+1 koltuk kapasiteli taksiye dönüşmek isteyenlerin kuraları çekildi. 737 8+1 araç 4+1'e dönüşmesi için süre başladı.
9.05.2024Gündem
Taksi plakasında büyük kayıp! Para yatıranları pişman etti
Taksi plakasında büyük kayıp! Para yatıranları pişman ettiİstanbul'da faaliyet gösteren ticari taksi plakalarının fiyatlarındaki durgunluk ve düşüş devam ediyor. Aralık 2023'te taksi plakası almak yerine parasını mevduata koyanlar 2 milyon lira kazandı. Ancak taksi plakası alanlar 2 milyon liraya yakın zarar etti.
7.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taksi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.