Taklit

Taklit

Son dakika taklit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taklit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taklit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taklit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taklit gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.458 taklit haberi bulunmuştur. Tüm taklit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gıda hilesi bitmek bilmiyor! 40 farklı markayla zeytinyağı satıyormuş
Gıda hilesi bitmek bilmiyor! 40 farklı markayla zeytinyağı satıyormuşTarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş listesini yayınlayarak gıdada hile yapan, halkın sağlığıyla oynayanları gözler önüne serdi. Ülkemizde zeytinyağına tohum yağı karıştırarak 43 farklı marka ile satış yapan Onay Ticaret'in sahibi Sabri Akın göz göre göre "zeytinyağı teröristliği" yapıyor.
16.10.2024Gündem
Adana’da gıda skandalı! Ucuz etin bedeli yüksek olabilir: Tek tırnaklı hayvan eti tüketmenin ölümcül riskleri var
Adana’da gıda skandalı! Ucuz etin bedeli yüksek olabilir: Tek tırnaklı hayvan eti tüketmenin ölümcül riskleri varTarım ve Orman Bakanlığı, bazı gıda zincir restoranlarına yaptığı denetimlerde aldığı örneklerde taklit-tağşiş yapılan ve sağlığı tehlikeye düşürebilecek gıdalar listesini yayınladı. Birçok gıda ürününde insan sağlığını tehlikeye düşürecek şekilde bozul veya değiştirilmiş 56 farklı üründe taklit – tağşiş yapıldığı kesinleşmiş 463 farklı ürüne rastlandı. Bu ürünlerden başlıca at eşek gibi tek tırnaklı hayvan eti, bitkisel yağın bulunmaması gereken ürünlerde bitkisel ürünlere rastlanılması gibi birçok uygunsuzluk belirlendi. Listede Adana’dan birçok gıda ve zincir restoranı da listede yer aldı.
15.10.2024Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı başladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kabine toplantısı başladıCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı.
14.10.2024Gündem
Kabine bugün toplanıyor! İşte gündemdeki konular
Kabine bugün toplanıyor! İşte gündemdeki konularCumhurbaşkanlığı Kabinesi’nin yoğun gündemle Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe’de toplanması bekleniyor.
14.10.2024Ekonomi
Adanalı kasap ve kebapçılardan 'taklit-tağşiş' ürün satanlara sert tepki
Adanalı kasap ve kebapçılardan 'taklit-tağşiş' ürün satanlara sert tepkiKebabın başkenti Adana'da birkaç firmada taklit ve tağşiş ürünlerin çıkması esnafların işini etkiledi. Kasaplar ve kebapçılar taklit ve tağşiş ürün satanlara tepki gösterdi.
13.10.2024Adana
Bakanlık bir liste daha yayınladı! Köfte ve dönerin içinde domuz eti, salçada boya
Bakanlık bir liste daha yayınladı! Köfte ve dönerin içinde domuz eti, salçada boyaTürkiye genelinde birçok şehirde şubesi bulunan Köfteci Yusuf'a ilişkin olarak Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı incelemeler neticesinde sağlığı tehlikeye düşürecek analizleri ortaya çıkardı. Köfteci Yusuf'un köfte ve dana eti dönerinde domuz eti tespit edildiği açıklandı. Salçada boya, zeytinyağı yerine tohum yağı, kekik yerine yabancı maddelerin satıldığı ortaya çıktı.
10.10.2024Gündem
Salça yerine boya yiyoruz! Bakanlık tağşiş edilmiş gıdaların listesini açıkladı
Salça yerine boya yiyoruz! Bakanlık tağşiş edilmiş gıdaların listesini açıkladıTarım ve Orman Bakanlığı, taklit ve tağşiş yapanları açıklamaya devam ediyor. Bakanlık son yaptığı testlerde kekikte yabancı madde, salça yerine boya satıldığını ortaya çıkardı. Ayrıca zeytinyağlarında yine tohum yağları çıktı.
10.10.2024Gündem
Bakanlık harekete geçti: Yeni liste yayınlandı! Adana kebap yeni bakın ne yedirmişler
Bakanlık harekete geçti: Yeni liste yayınlandı! Adana kebap yeni bakın ne yedirmişlerTarım ve Orman Bakanlığı harekete geçti. Yapılan denetimler kapsamında taklit ve tağşiş yapanlara ilişkin listesini her gün güncelliyor. Son yapılan testlerde sağlığı tehlikeye atacak pekmezler ve tağşiş-taklit yapılan sucuk, bal, kekik ve zeytinyağları ifşa edildi.
9.10.2024Gündem
Bakanlık yeni tağşiş ve taklitleri açıkladı: Dana köfte yerine deri!
Bakanlık yeni tağşiş ve taklitleri açıkladı: Dana köfte yerine deri!Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı denetimler kapsamında taklit ve tağşiş yapanlara ilişkin listesini her gün güncelliyor. Son yapılan 5 testte Antep fıstığı yerine ay çekirdeği, dana köfte yerine deri dokusu, lahmacun içinde tavuk taşlığı tespit edildi.
7.10.2024Gündem
Vatandaşın sağlığını hiç sayıyorlar: Hileli ürünler tespit edilirse nereye şikayet edilecek? İşte detaylar
Vatandaşın sağlığını hiç sayıyorlar: Hileli ürünler tespit edilirse nereye şikayet edilecek? İşte detaylarKırmızı etten, süt ürünlerine, gıda takviyelerinden zeytinyağına kadar her kalem ürün Bakanlığın radarında! Ekim ayı itibarıyla taklit ve tağşişi yapılan ürünler listesi yayınlandı. Gıdada sahtecilik günyüzüne çıktı. Sahte bal, eşek eti, nişasta ve boyalı ürünler dikkat çekti. Vatandaşların son dönemde çok rağbet gösterdiği bir üründe ise ilaç etken maddesine rastlanıldı. Peki vatandaşlar hileli ürünleri tespit ettiği taktirde nereye şikayet etmeli? İşte detaylar...
5.10.2024Gündem
İşte yeni tağşiş yapan ve tehlikeli gıda üreticileri
İşte yeni tağşiş yapan ve tehlikeli gıda üreticileriTarım ve Orman Bakanlığı her gün taklit, tağşiş ve sağlığı tehlikeye düşürecek gıdaları üretenleri ifşa ediyor. Bakanlık yeni listeyi açıkladı. Kıymada tavuk taşlığı, zeytinyağında tohum yağı, tereyağında bitkisel yağ tespit edildi.
4.10.2024Gündem
Çayda boya, kebapta domuz eti! Bakanlık harekete geçti, tek tek ifşa edildi
Çayda boya, kebapta domuz eti! Bakanlık harekete geçti, tek tek ifşa edildiTarım ve Orman Bakanlığı, gıdada taklit ve tağşiş yaptığı tespit edilen üreticilerinin ifşasına başladı. Paylaşılan liste insan sağlığıyla nasıl oynandığını ortaya koydu.
3.10.2024Ekonomi
Dolandırıcıların yeni hedefi üniversiteliler oldu! SMS'le öğrencileri tuzağa düşürüyorlar
Dolandırıcıların yeni hedefi üniversiteliler oldu! SMS'le öğrencileri tuzağa düşürüyorlarDolandırıcıların yeni hedefi üniversiteli öğrenciler oldu. Burs vaadiyle SMS ve sosyal medyadan tuzak kurup hesap açtırılıyor. Taklit vakıf isimleriyle burs vaadinde bulunan dolandırıcılar, bilgilerini aldıkları öğrenciler adına bir elektronik ödeme kuruluşunda hesap açıyor. Bu hesaplardan da yasadışı kumar paraları transfer ediliyor.
28.08.2024Gündem
Hüseyin Yayman'dan 'dijital oyun' açıklaması: Milli güvenlik sorununa dönüştü
Hüseyin Yayman'dan 'dijital oyun' açıklaması: Milli güvenlik sorununa dönüştüEskişehir'de oynadığı bilgisayar oyunundan etkilenen 18 yaşındaki genç, özel ekipmanlarla girdiği bahçede vatandaşlara bıçakla saldırıp 5 kişiyi yaralamıştı. Bu olay sonrası dijital oyunların oluşturduğu tehlike gündeme gelmişti. Bilgisayar oyunları ile ilgili DHA'ya konuşan TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, çocukların nitelikli zaman geçirmesi gerektiğini belirterek, "Muhakkak bu bilgisayarda geçirdikleri, oyunlarda geçirdikleri sürelerin kısıtlanması gerekiyor. Bu çok önemli, hayati bir konu; çünkü Türkiye'de bu oyun meselesi, bir milli güvenlik sorununa dönüşmüş durumda ve bu noktada bizim gençlerimizi korumamız lazım" dedi.
26.08.2024Gündem
Dünyada bir ilk! Japon bilim insanları, bilimsel keşif için 'yapay zeka bilim insanı' geliştirdi
Dünyada bir ilk! Japon bilim insanları, bilimsel keşif için 'yapay zeka bilim insanı' geliştirdiJaponya merkezli araştırma ve geliştirme şirketi "Sakana AI", bilimsel keşif için ilk kez "yapay zeka bilim insanı" sistemi oluşturdu.
13.08.2024Dünya
Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu! Sahte ceza belgeleri ile tuzağa düşürüyorlar
Dolandırıcıların yeni yöntemi deşifre oldu! Sahte ceza belgeleri ile tuzağa düşürüyorlarDolandırıcıların son tuzağı ortaya çıktı. ‘Yasa dışı bahis oynadığı’nı öne sürdükleri kişileri sahte ceza belgeleri ile tuzağa düşürüyorlar. Vatandaşları sahte e-devlet sayfalarına yönlendirip, dava tehdidiyle binlerce lira dolandırıyorlar.
11.08.2024Gündem
Konserve yiyecekler hormon dengesini alt üst ediyor: Çocuklar erken ergenlik yaşayabilir
Konserve yiyecekler hormon dengesini alt üst ediyor: Çocuklar erken ergenlik yaşayabilirGünlük hayatta yaygın olan konserve kutu gıdalar, plastik saklama kapları ve damacanalarla ilgili uyarıda bulunan Doç. Dr. Mustafa Temizel, bu maddelerin uzun vadeli kullanımında tehlikeli olabileceğine işaret etti. Bazılarının içinde bulunan BPA’nın östrojen hormonunu taklit ettiğini belirten Doç. Dr. Temizel, “Çocuğunuzun erken ergenliğe girmesine neden olabilir. Ayrıca erkeklerde kısırlık da yapabilir” dedi.
9.07.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vandallıkla sokakları ateşe vermek kabul edilemezCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulunuyor. Kayseri'deki olaylarla ilgili konuşan Erdoğan, "Küçük bir grubun yol açtığı durumun nedeni muhalefetin zehirli söylemidir. Vandallık yapmak, sokakları ateşe vermek kabul edilemez. Siyasi kazanım uğruna nefret söylemine tevessül etmek acizliktir. Toplumda yabancı düşmanlığı ile bir yere varılamaz." dedi.
1.07.2024Gündem
Reklam Kurulu'ndan 20 milyon TL para cezası
Reklam Kurulu'ndan 20 milyon TL para cezasıReklam Kurulu, son toplantısında, alışveriş tercihlerini yanlış yönlendirebilecek çevre beyanlı olanlar ile bazı zeytinyağı ve ayakkabı reklamlarına ceza uygulanmasını kararlaştırdı.
20.06.2024Ekonomi
Dava sonuçlandı: Derya Şensoy 100 bin TL tazminat kazandı
Dava sonuçlandı: Derya Şensoy 100 bin TL tazminat kazandıOyuncu Derya Şensoy'un, kendisine ait tasarımının taklit edilerek kullanıldığı iddiasıyla bir içki firmasına açtığı davada karar çıktı. Mahkeme, firmanın toplamda 100 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.
12.06.2024Magazin
Fıstıklı Nutella var mı, Fıstık ezmeli Nutella görüntüsü gerçek mi?
Fıstıklı Nutella var mı, Fıstık ezmeli Nutella görüntüsü gerçek mi?Sosyal medyada gündeme gelen Antep fıstıklı Nutella görüntüleri birçok kullanıcının dikkatini çekti. Peki, Antep fısıtklı Nutella gerçekten var mı, görüntüler gerçek mi?
22.05.2024Gündem
Dolandırıcıların yeni turizm sezonunda hedefi kiralık villalar
Dolandırıcıların yeni turizm sezonunda hedefi kiralık villalarDaha önce 5 yıldızlı otellerin internet sitelerini birebir taklit ederek tatil hayali kuran tüketicileri mağdur eden dolandırıcılar, yeni turizm sezonunda rotayı kiralık villalara çevirdi.
10.05.2024Gündem
Tazminat hakkı doğuyor! 'Ayıplı ürün' olarak kabul ediliyor
Tazminat hakkı doğuyor! 'Ayıplı ürün' olarak kabul ediliyorFiyatlardaki artış nedeniyle tüketiciler uygun fiyatlı ürünlere yöneliyor. Ancak ucuza alışveriş yapmak isteyen pek çok kişi mağdur oluyor. Değerinin altında satılan ürünler taklit olduğu gibi aynı zamanda kullanılan malzeme de kalitesiz oluyor. Taklit ayakkabılar da ayıplı ürün olarak kabul ediliyor ve tüketiciye tazminat hakkı doğuyor.
9.04.2024Ekonomi
Bilim insanları  rekor kırdı! Sınırsız  üretim hedefleniyor
Bilim insanları rekor kırdı! Sınırsız üretim hedefleniyorGüney Koreli bilim insanları,KSTAR (Korean Superconducting Tokamak Advanced Research) Nükleer reaktörü 100 milyon derece sıcaklıkta 48 saniye çalıştırmayı başararak “yapay güneş” rekoru kırıdılar. KSTAR reaktörü ile Güneş'te meydana gelen füzyon reaksiyonlarını taklit ederek sınırsız ve temiz enerji üretmeyi hedeflendiği belirtildi.
2.04.2024Gündem
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Taklit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taklit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.