Takip

Takip

Son dakika takip haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan takip ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını takip haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Takip

haberleri sayfasında son dakika yaşanan takip gelişmeleri de dahil olmak üzere 64.222 takip haberi bulunmuştur. Tüm takip haberleri aşağıda listelenmiştir.
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?
Uzmanlar Yanıtlıyor: Anksiyete Bozukluğu Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir? Anksiyete bozukluğu en yaygın görülen psikolojik hastalıktır. İnsanların yaklaşık %30’unun hayatının bir döneminde anksiyete bozukluğundan etkilendiği bilinmektedir. Peki anksiyete bozukluğu nedir, neden olur ve tedavi yöntemleri nelerdir?
26.07.2024Advertorial
RTÜK'ten müzik yayıncılarına 'çıplaklık' ve 'argo' uyarısı!
RTÜK'ten müzik yayıncılarına 'çıplaklık' ve 'argo' uyarısı!Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, müzik kliplerindeki çıplaklık içerikleri ve şarkılarda yer alan argo ifadeler nedeniyle, TV ve radyo kanallarını içeriklerini ilgili kanunda yer alan yayıncılık ilkeleri ile uyumlu hale getirmeleri konusunda uyardı.
26.07.2024Gündem
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldı
Icardi'den olay Wanda Nara paylaşımı! Sosyal medya yıkıldıGalatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin özel hayatında yaşadığı sorunlar son dönemde gündem olmaya devam ediyor. Eşi Wanda Nara'nın ayrılma kararının açıklamasının ardından morali bir hayli düşen tecrübeli futbolcunun dün gece yaptığı bir paylaşım akıllarda soru işareti bıraktı.
26.07.2024Galatasaray
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacak
Bakan Özdemiş Göktaş: Her hanede bir aile danışmanı olacak, eylül ayında atama yapılacakAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Nasıl her ailenin bir aile hekimi varsa, biz de her hanenin bir aile danışmanı olsun istiyoruz. Bununla ilgili çalışmamızı başlattık. Bu sayede mahalle mahalle ülkemizin sosyal risk haritasını çıkaracağız." dedi.
26.07.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Savaş suçlularının yeri meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidirTürkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş: "Savaş suçlularının yeri Meclis kürsüleri değil sanık sandalyesidir. Gazze’deki açık savaş suçlarının üstünü örtmeye Netanyahu’nun yalana dayalı şovu yetmeyecektir."
26.07.2024Gündem
İstanbul'da dev kaçakçılık operasyonu: 500 milyon liralık ürün ele geçirildi
İstanbul'da dev kaçakçılık operasyonu: 500 milyon liralık ürün ele geçirildiİstanbul'un Fatih ilçesinde 12 adrese gerçekleştirilen operasyonda piyasa değerleri yaklaşık 500 milyon lirayı bulan dünyaca ünlü markaların adını taşıyan çanta, kol saati, ayakkabı, cüzdan, kemer ve gözlükten oluşan 10 bin 103 tane ürün ele geçirilirken, 5 şüpheli gözaltına alındı. Ürünlerin sahte olup olmadığına ilişkin çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
26.07.2024Gündem
CANLI Altın Fiyatları: Çeyrek Altın, Gram Altın Ne Kadar Oldu?
CANLI Altın Fiyatları: Çeyrek Altın, Gram Altın Ne Kadar Oldu?Bugün, 26 Temmuz 2024 Cuma günü, altın fiyatları bir önceki güne göre düşükten işlem görmeye devam ediyor. Ons altının değerindeki artış ve dolar kurundaki hafif yükseliş, iç piyasadaki altın fiyatlarını da yukarı çekmişti. Peki, bugün çeyrek altın, gram altın, yarım altın, tam altın ve cumhuriyet altını kaç TL? İşte güncel ve anlık altın fiyatları.
26.07.2024Ekonomi
Yoğun siyasete futbol arası! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir maçını tribünden takip etti
Yoğun siyasete futbol arası! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başakşehir maçını tribünden takip ettiCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir’in UEFA Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda evinde San Marino ekibi La Fiorita ile oynadığı müsabakayı stadyumdan takip etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, müsabakanın ardından soyuna odasına giderek, alınan sonuçtan dolayı Teknik Direktör Çağdaş Atan ve futbolcuları tebrik etti.
25.07.2024Gündem
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecek
Olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen'de uçuşların yüzde 5'i iptal edilecekİstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan yarın 15.00’a kadar yapılacak olan uçuşların yüzde 5’inin iptal edileceği duyuruldu.
25.07.2024Gündem
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli oldu
Fenerbahçe'de Youssef En-Nesyri'nin forma numarası belli olduFenerbahçe Kulübü, Faslı golcü Youssef En-Nesyri'nin 5 yıllık sözleşmeye imza attığını açıkladı. Youssef En-Nesyri, kendisi için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulunurken forma numarası da belli oldu.
25.07.2024Fenerbahçe
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”
AOSB Başkanı Sütcü: “Uluslararası rekabette zorlanılan bir dönemde yeni pazarlar yeni fırsatlar sunuyor”Adana Hacı Sabancı OSB'nin ev sahipliğinde düzenlenen ‘Afrika'ya İhracat Fırsatları' etkinliğine iş dünyası yoğun ilgi gösterdi. Etkinlikte yıllık 700 milyar dolarlık ithalat gerçekleştiren kıtaya daha fazla ihracatın yolları anlatıldı.
25.07.2024Adana
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durduruldu
Ege'de gerginlik! MSB açıkladı: İtalyan gemisi durdurulduMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Ege’nin güneyinde Türk deniz yetki alanına girmeye çalışan bir İtalyan gemisiyle ilgili gerginlik yaşandığına ilişkin haberlerle ilgili açıklama geldi.
25.07.2024Gündem
Polisin durdurduğu otomobilden 83 bin 888 uyuşturucu hap çıktı!
Polisin durdurduğu otomobilden 83 bin 888 uyuşturucu hap çıktı!Adana'da 'dur' ihtarına uymayıp, takip sonucu yakalanan ve otomobilinde 83 bin 888 uyuşturucu hap bulunan sürücü Ferhat A. (22), tutuklandı.
25.07.2024Adana
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyecekler
Fransa'nın ardından sıra Alman okullarında: Türk öğrenci kabul etmeyeceklerİki Fransız okulunun ardından Almanya’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bağlı eğitim kurumu Ernst-Reuter Okulu da Dışişleri Bakanlığı’ndan nota verildiğini, yeni dönemde çift uyruklular dahil Türk vatandaşlarının kabul edilmeyeceğini duyurdu...Bakan Tekin, Meclis’te gazetecilerin Fransız okullarıyla yaşanan krizle ilgili soruları üzerine okulların mevzuat içerisine girerlerse eğitimlerine devam edeceklerini, girmezlerse yok hükmünde olduğunu belirtti...
25.07.2024Gündem
(En Nesyri uçağı canlı) Youssef En Nesyri uçağı nerede, Nesyri Türkiye’ye geldi mi? Youssef En-Nesyri uçak kodu
(En Nesyri uçağı canlı) Youssef En Nesyri uçağı nerede, Nesyri Türkiye’ye geldi mi? Youssef En-Nesyri uçak koduYoussef En-Nesyri canlı uçak takip, Fenerbahçe taraftarları tarafından sorgulanıyor. Fenerbahçe’nin Sevilla'dan aldığı oyuncu uçağa bindi, İstanbul'a doğru hareket ediyor. Peki Youssef En-Nesyri uçak takibi nereden yapılır, Nesyri saat kaçta İstanbul'da olacak? İşte Flight radar sitesi ile En Nesyri uçak kodu canlı takip...
24.07.2024Gündem
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı! Mavi Kart kuralı
Galatasaray'dan TFF'ye Kerem Demirbay itirazı! Mavi Kart kuralıTürkiye Futbol Federasyonu’nun yeni yerli-yabancı kuralı, Galatasaray’ı ayağa kaldırdı. Sarı-kırmızılılar Kerem Demirbay için harekete geçti.
24.07.2024Galatasaray
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacak
Erdoğan'dan başıboş köpek düzenlemesi mesajı: Millet sorun çözülsün istiyor, Meclis tatile girmeden yasalaşacakCumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan, "Yakılan köyleri, öldürülen çocukları, Kıbrıslı kardeşlerimizin dramlarını asla unutamayız. Federalizme dayalı tekliflere bizim de Kıbrıs Türkünün de karnı tok. Duruşumuzu net bir şekilde ortaya koyduk." dedi. Erdoğan, "Enflasyonda en kötüsünü geride bıraktık. Bundan sonra daha hissedilir şekilde düşecektir." ifadelerini kullandı. Başıboş köpek sorunuyla ilgili konuşan Erdoğan, " Kimse bize hayvanlar konusunda merhamet dersi vermesin, sokaklarımızı güvenli hale getireceğiz" mesajını verdi. Erdoğan, borcu olan CHP'li belediyeler hakkında şu ifadeleri kullandı: Şu anda belediyelerin borçlarıyla ilgili Hazine ve Maliye Bakanlığımız kaynağında bu borçların tahlisine başlayacaktır. Öyle 25 kuruşa simit yok. Milletin varlığını değişik yerlerde harcamaya müsaade yok.
24.07.2024Gündem
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımı
İç güvenlik fakültesi başvuru şartları neler, komiser yardımcısı alımı başvurusu nasıl yapılır? Polis Akademisi komiser alımıPolis Akademisi Başkanlığına bağlı Polis Meslek Yüksekokullarına yapılacak alım için başvuru süreci, 23 Temmuz'da başladı ve 29 Temmuz'da sona erecek. Başvurular, adayların http://www.pa.edu.tr adresinden e-devlet şifresi ile gerçekleştirebilecekleri belirtiliyor. Ayrıca, İç Güvenlik Fakültesi için de 40 kadın ve 160 erkek olmak üzere toplamda 200 öğrenci alımı yapılacak. Bu alıma ilişkin başvuru süreci ve detayları yine http://www.pa.edu.tr adresinden takip edilebilir.
23.07.2024Gündem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladıPiyasalarda gözler Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) faiz kararını merakla bekliyordu. Para Politikası Kurulu faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini piyasa beklentilerine paralel olarak yüzde 50 seviyesinde sabit tuttu.
23.07.2024Ekonomi
Adana'da bir vatandaş havadaki drone'a ateş etti!
Adana'da bir vatandaş havadaki drone'a ateş etti!Adanalılar bu kez Güneş'e değil havadaki drone'a ateş etti. Hürriyet Mahallesi'nde bir vatandaş, drone'nu havalandırdığı sırada silah sesleri duyuldu.
23.07.2024Adana
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağız
MHP'nin 154 kişilik listesi! Bahçeli: Hukuk zemininde mutlaka hesaplaşacağızMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Açılan kilidin kapatılmasıyla mücavir bölgelerde hiçbir terör örgütü nefes dahi alamayacaktır. Sürekli operasyon stratejisi Allah'ın izniyle başarıyla ulaşacak terörün ve bölücülüğün kökü kazınacaktır" dedi.
23.07.2024Gündem
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladı
Olimpiyatlarda yarışacak sporcular moral depoladıTurkcell, Paris Olimpiyatları’nda yüzme ve atletizmde yarışacak milli sporcularımızı konuk etti. Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, “Sporun birleştirici gücüne ve gençlerin gelişimi için taşıdığı öneme odaklanıyoruz. Olimpik sporların ülkemizde daha da yaygınlaşmasını hedefliyoruz. Tüm dünyanın takip edeceği olimpiyatlarda Ay Yıldızlı formayı giyecek sporcularımıza sonsuz başarılar diliyorum” dedi.
23.07.2024Şampiy10
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi
Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildiÇanakkale'nin Ezine ilçesinde yaşanan 4.7 büyüklüğündeki depremde herhangi hasar veya ihbar olmadığı bildirildi. İlçe merkezinde yaşanan kısa süreli panik sonrası hayat normale döndü.
22.07.2024Gündem
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyor
Sokak hayvanları düzenlemesinde yeni gelişme! 'Ötanazi' kelimesi çıkıyorBaşıboş sokak köpeklerine ilişkin kanun teklifinde yeni bir gelişme yaşandı. AK Parti kaynaklar, 'ötenazi' kelimesinin kanun teklifinden çıkarıldını bildirdi.
22.07.2024Gündem
Gaziantep'te bacağından alınan dokuyla yeni yüzüne kavuştu
Gaziantep'te bacağından alınan dokuyla yeni yüzüne kavuştuKahramanmaraş'ta yaşadığı talihsiz kazanın ardından yüzünde ciddi hasar meydana gelen 2 çocuk babası 36 yaşındaki İsmail Serçe, Gaziantep Şehir Hastanesi'nde bacağından parça alınarak gerçekleştirilen operasyonla yeni yüzüne kavuştu.
26.07.2024Gaziantep

Benzer Haber Etiketleri

Takip ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki takip haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.