Sürmene

Sürmene

Son dakika sürmene haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sürmene ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sürmene haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sürmene

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sürmene gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 sürmene haberi bulunmuştur. Tüm sürmene haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu
Trabzon'da sahile ölü yunus vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde sahile ölü yunus vurdu. Balıkçılar, yunus ölümlerine kalkan ağlarının sebep olduğunu söyledi.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Bariyere çarpan otomobil parçalandı: 2 ölü, 2 yaralı
Bariyere çarpan otomobil parçalandı: 2 ölü, 2 yaralı Trabzon’un Sürmene ilçesinde geziye çıkan arkadaş grubunun içinde bulunduğu otomobil, bariyere çarptı. Kazada, parçalara ayrılan otomobildeki Serhat Yılmaz (30) ve Emirhan Bodur (28) hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.
9.01.2024 Gündem
Meyveş Nine kimdir? Meyveş Ninenin mezarı gizemini koruyor:  Trabzon’da uUzaylı olduğu iddia edilen Meyveş Morçöl’ün sırrı ne?
Meyveş Nine kimdir? Meyveş Ninenin mezarı gizemini koruyor: Trabzon’da uUzaylı olduğu iddia edilen Meyveş Morçöl’ün sırrı ne? Trabzon'un Sürmene ilçesinde 58 yıl önce hayatını kaybeden Meyveş Morçol'un uzaylı olduğuna inanılıyor. Olay NASA'da görev torunu Prof. Dr. Alaattin Yıldız'ın hikayesini ABD'li UFO bilimcisine anlatmasıyla başladı. Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uzaylı olduğuna inanılan Meyveş nine gizemini koruyor. Peki, Meyveş Nine kimdir, uzaylı Meyveş olayı nedir?
22.11.2023 Gündem
Meyveş Nine'nin gizemi çözülemiyor! 130 yıl yaşadığı ve uzaylı olduğu iddia edildi, Trabzon'da mezarı taşla kapatıldı...
Meyveş Nine'nin gizemi çözülemiyor! 130 yıl yaşadığı ve uzaylı olduğu iddia edildi, Trabzon'da mezarı taşla kapatıldı... Meyveş nine gizemi çözülemedi tam bir efsaneye dönüştü. 1879 yılında Trabzon'da dünyaya gelen ve Sürmene ilçesinde 58 yıl önce hayatını kaybedttikten sonra Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) uzaylı olduğuna inanılan Meyveş nine gizemini koruyor.
22.11.2023 Gündem
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu
Trabzon’da sağanak; yollar göle döndü! Yağmur fena vurdu Trabzon'un Sürmene ilçesinde etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi. Bazı ev ve iş yerlerinin zemin katlarını su bastı, caddeler göle döndü. Meteoroloji sosyal medya hesabından yaptığı uyarıda Doğu Karadeniz'de şiddetli fırtına beklendiğini duyurdu.
1.10.2023 Yaşam
Karadeniz'de tehlikeli gerilim! Türkiye’nin Montrö’yü uygulaması krizin büyümesini önlüyor
Karadeniz'de tehlikeli gerilim! Türkiye’nin Montrö’yü uygulaması krizin büyümesini önlüyor Rus ordusunun Ukrayna topraklarına girmesiyle başlayan savaş Karadeniz'de tansiyonun yükselmesine neden oldu. Rusya bölgedeki deniz filosunu 2014 yılından itibaren giderek güçlendirdi. NATO 2021’de Sea Breeze tatbikatı ile güç gösterisi yaptı. ABD ve Ukrayna’nın ev sahipliğini yaptığı tatbikata Rusya sert tepki gösterdi. 1936’da imzalanan Montrö Sözleşmesi ile Türk boğazlarının kontrolü ve savaş gemilerinin geçiş izni Türkiye’ye verildi. Türkiye’nin Montrö’yü uygulaması, Karadeniz’de krizin daha da büyümesini engelledi.
10.08.2023 Gündem
Taksicinin cesedi derede bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı
Taksicinin cesedi derede bulunmuştu! Korkunç detaylar ortaya çıktı Trabzon'un Sürmene ilçesinde dere kenarında cansız bedeni bulunup, öldürüldüğü belirlenen taksici Hüseyin Aslan'ın (50) cenazesi, toprağa verildi. Aslan'ı öldürdükten sonra cesedini dereye atıp, taksi ile bölgeden uzaklaşan, lastik patlayınca ise yaya olarak kaçtığı tespit edilen M.K. (42) aranıyor.
1.07.2023 Yaşam
AFAD Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için uyardı! Sağanak etkili oldu; hoparlörle ‘dereden uzak durun’ anonsları yapıldı
AFAD Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için uyardı! Sağanak etkili oldu; hoparlörle ‘dereden uzak durun’ anonsları yapıldı Trabzon’da etkili olan sağanak nedeniyle Manahoz Deresi’nin su seviyesi ve debisi yükseldi. Hoparlörden dereden uzak durulması gerektiği anonsu yapıldı. Heyelan nedeniyle kapanan Sürmene- Köprübaşı kara yolu da ekipler tarafından yeniden ulaşıma açıldı. AFAD Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin için turuncu kod ile uyarıda bulundu.
15.06.2023 Gündem
Trabzonlu manavın hakem 'Yasin Kol' isyanı! Her maç sonrası küfür ve hakarete maruz kalıyor
Trabzonlu manavın hakem 'Yasin Kol' isyanı! Her maç sonrası küfür ve hakarete maruz kalıyor Trabzon'un Sürmene ilçesinde manav Yasin Kol'un (39), Süper Lig hakemi Yasin Kol ile fiziksel benzerliği ve aynı adı- soyadı taşıması, başına dert oluyor. Müsabakalardan sonra sosyal medyadan hesabının hakeme ait olduğunu sanan taraftarların tepki, hakaret ve küfürlerine maruz kalan Kol, suç duyurusuyla çözüm arıyor. Yaşananlara üzüldüğünü söyleyen Kol, "Yasin Kol maçı yönetiyor, hakaretleri ben ve ailem yiyoruz" dedi.
30.01.2023 Yaşam
Karadeniz'i 10 farklı toksik tehdit ediyor! Hepsi canlılar için çok tehlikeli
Karadeniz'i 10 farklı toksik tehdit ediyor! Hepsi canlılar için çok tehlikeli Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nce Karadeniz'de 1100 kilometrelik alandan toplanan tortu örneklerindeki analizlerde, 10 farklı toksik metal izine rastlanıldı. Deniz tabanında en fazla kirlilik yükü oluşturan ağır metallerin ise bakır, kurşun, arsenik ve çinko olduğu tespit edildi. En fazla kurşun ve bakır oranı Trabzon'un Sürmene ilçesinde, en fazla arsenik oranı da Ordu kıyılarında belirlendi.
29.11.2022 Gündem
Petrol ve doğal gaz rezervinde yeni adım! 'Yeni müjdeleri her an bekliyorum' deyip açıkladı
Petrol ve doğal gaz rezervinde yeni adım! 'Yeni müjdeleri her an bekliyorum' deyip açıkladı Petrol ve doğal gaz rezervi ile ilgili son dakika gelişmesi! 2013 yılında faaliyetlerine başlayan sismik araştırma gemisi 'Barbaros Hayrettin Paşa' Trabzon Limanı'na demir attı. Dev geminin Sürmene açıklarında petrol arama faaliyetinde bulunacağı öğrenildi. Yaşanan gelişmenin ardından yeni bir müjde sinyali de geldi.
3.11.2022 Ekonomi
Bakan Soylu: Türkiye, dünyanın her tarafına ulaşabilecek kabiliyette
Bakan Soylu: Türkiye, dünyanın her tarafına ulaşabilecek kabiliyette İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Sadece milli gelirine oranla değil yaptığı yardımın büyüklüğü açısından da nicelik olarak da insani yardım içinde Türkiye, Amerika’dan zengin değil; Almanya’dan zengin değil ama Allah bu millete öyle yüce gönüllülük vermiş ki gönlü zengin, dünyanın her tarafına ulaşabilecek bir kabiliyete sahip” dedi.
24.09.2022 Siyaset
Bu lokantada müşterilere sunulan haşlamanın suyu hiç bitmiyor
Bu lokantada müşterilere sunulan haşlamanın suyu hiç bitmiyor Trabzon’un Sürmene ilçesinde 75 yaşındaki lokanta işletmecisi İzzet Aydın, müşterilerine sunduğu sıra dışı uygulamayla dikkat çekiyor. 75 yaşındaki Aydın, haşlama suyu siparişi veren ve yemeye başlayan müşterilerin tabağına bir müddet sonra kepçeyle takviye yapıyor.
4.09.2022 Yaşam
Bakan Soylu’nun kuzenini öldüren şahıs tutuklandı
Bakan Soylu’nun kuzenini öldüren şahıs tutuklandı Trabzon'un Of ilçesinde dün İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kuzeni Sefa Dönmez'i tabancayla vurarak öldüren şahıs bugün çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
19.07.2022 Gündem
Kameriyede silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı
Kameriyede silahlı kavga: 2 ölü, 1 yaralı Trabzon'un Sürmene ilçesinde kameriyede Muhammet H.'nin (25) tabancaya vurduğu Uğurcan Bayraktar (24) ve Mertcan Aygün (22) hayatını kaybetti, Harun Demir (20) ise yaralandı.
15.07.2022 Yaşam
Bakan Karaismailoğlu: Karadeniz, Avrasya'nın ticaret gölü olacak
Bakan Karaismailoğlu: Karadeniz, Avrasya'nın ticaret gölü olacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Karadeniz, önümüzdeki on yıllarda Avrasya'nın ticaret gölü olacak. Karadeniz'de hakimiyet yarışının kazananı olmak herkesten çok bize yakışacak” dedi.
12.05.2022 Siyaset
Trabzon'da heyelan; 3 ev toprak altında kaldı! Görüntüler şok etti!
Trabzon'da heyelan; 3 ev toprak altında kaldı! Görüntüler şok etti! Trabzon'un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak yığını altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede irili ufaklı devam eden heyelan anları da kameraya yansıdı.
18.04.2022 Yaşam
Trabzon’da heyelan! 3 ev toprak altında kaldı! 'Kıyamet kopuyor sandık'
Trabzon’da heyelan! 3 ev toprak altında kaldı! 'Kıyamet kopuyor sandık' Trabzon'un Sürmene ilçesinde heyelan sonucu Oylum Mahallesi’nde boş haldeki 3 ev ile kullanım dışı okul, toprak yığını altında kaldı. Mahalle yolunun ulaşıma kapandığı, 2 evin boşaltıldığı bölgede irili ufaklı devam eden heyelan anları da kameraya yansıdı.
18.04.2022 Yaşam
Trabzon'da heyelan; 3 ev toprak altında kaldı
Trabzon'da heyelan; 3 ev toprak altında kaldı Trabzon'un Sürmene ilçesine bağlı Oylum Mahallesi'nde yaşanan heyelanda kullanım dışı okul ile 2 katlı lojmanın toprak altında kalmadan 1 gün önce fotoğraflandığı ortaya çıktı. Balçık ve toprağın yuttuğu yapıların yer aldığı alana ait fotoğraflar, afetin büyüklüğünü de gözler önüne serdi. Mahallenin geçmişte çekilen başka fotoğrafları da ortaya çıktı.
18.04.2022 Yaşam
Karadeniz’de 3 ayda 33 ölü yunus karaya vurdu
Karadeniz’de 3 ayda 33 ölü yunus karaya vurdu Karadeniz Bölgesi’nde son 3 ayda 33 ölü yunus sahile vurdu. Sinop Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Araştırma Görevlisi Uğur Özsandıkçı, "Kesin ölüm sebebini bilemiyoruz. Genel sebeplere baktığımızda doğal ölüm, hastalık, gemi kazaları gibi durumlar olabiliyor. Hepsinin balıkçı ağlarında öldüğünü de söyleyemeyiz" dedi.
18.04.2022 Yaşam
Kimliği kayboldu, hayatı kabusa döndü! Borç batağına girdi...
Kimliği kayboldu, hayatı kabusa döndü! Borç batağına girdi... Trabzon’un Sürmene ilçesinde yaşayan Osman Akyasan, yaklaşık 17 yıl önce kaybettiği kimliği yüzünden başı borçtan bir türlü kurtulmuyor. 2005 yılında kimliğini kaybeden Akyasan, GSM şirketlerinde adına borç çıktı, adına kredi kartı düzenlendi. Hayatı kabusa dönen Akyasan, mahkemeye baş vurmasına rağmen bir sonuç alamadı.
17.04.2022 Gündem
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi!
O illerimizde kar nedeniyle okullar tatil edildi! Kar yağışının etkisini göstermeye devam ettiği illerimizde okullar tatil edildi. İşte kar yağışı nedeniyle okulların tatil edildiği illerimiz...
14.03.2022 Gündem
Geleceğin kaptan adayları denize açılmadan dünyayı gezecekler
Geleceğin kaptan adayları denize açılmadan dünyayı gezecekler Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Tam Donanımlı Köprüüstü Simülatörü törenle hizmete girdi. Kaptan adayları böylece denize açılmadan simülatör marifeti ile dünya denizlerinde, en zorlu deniz yollarında seyir edip gemilerini limanlara demirleyecekler.
5.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Öfke kontrolü eğitiminde kavga çıktı! Trajikomik olay
Öfke kontrolü eğitiminde kavga çıktı! Trajikomik olay Trabzon'da toplu taşıma hizmeti veren sürücülere insan ilişkilerinde öfke ve stresle başa çıkma yöntemlerini öğretip, yolcu ve birbirleriyle doğru iletişim kurmaları için hazırlanan eğitim projesinin imza protokolünde gerginlik yaşandı. Kendilerinin sürece dâhil edilmediğini öne süren bazı ilçe şoförler odası temsilcileri ile belediye yetkilileri arasında sert tartışmalar yaşanınca protokol imzalanamadan toplantı sona erdi.
21.02.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sürmene ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sürmene haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.