Stent

Stent

Son dakika stent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan stent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını stent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Stent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan stent gelişmeleri de dahil olmak üzere 476 stent haberi bulunmuştur. Tüm stent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Doç. Dr. Gökhan Alıcı: “Kan sulandırıcı kullanma kararı mutlaka hekime bırakılmalı”
Doç. Dr. Gökhan Alıcı: “Kan sulandırıcı kullanma kararı mutlaka hekime bırakılmalı” Sağlık Bilimleri Üniversitesi Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Gökhan Alıcı, kalp damar hastalıklarında yoğunlukla kullanılan ve dünyanın en çok bilinen ilacı olan kan sulandırıcı kullanımı konusundaki kararın mutlaka hekimler tarafından verilmesi gerektiğini, aksi takdirde fayda yerine zarar verebildiğini söyledi.
20.03.2024 Adana
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor
Ramazan'da yemek yerken dikkat! Acil servislerde sık sık rastlanıyor Ramazan'da ani ve hızlı yemek yemenin tehlikesine dikkat çeken Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Bilal Boztosun, en önemli sıkıntının tansiyon yükselmesi olduğunu söyledi.Boztosun, "Ramazan'da oruç tutmak isteyen kalp hastaları mutlaka doktorlarına danışmalı"dedi.
11.03.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz
Erzincan'daki maden faciasında son durum: Her iki tarafta da arama faaliyetlerine ara veriyoruz Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında meydana gelen heyelanda göçük altında kalan 9 işçinin arama-kurtarma çalışmalarına ilişkin yeni açıklama yapıldı.
21.02.2024 Gündem
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti
Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı! İfadesi ortaya çıktı: Tahrik etti Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunan Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tutuklandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca ve şüpheliler Ş. Y. Ş. ile K. Ç.'nin “kamu görevlisini yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle spor alanında kırık oluşacak şekilde yaralamak” suçundan tutuklandıklarını açıkladı. Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca ifadesi ortaya çıktı. Öte yandan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, hakem Halil Umut Meler'e yapılan yumruklu saldırı ile ilgili "Şiddetin her türlüsünü kınıyoruz. Hakeme şiddet hepimizin tepkisini çekti." dedi.
12.12.2023 Süper Lig
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı'nın tedavileri sürüyor Yunanistan’da tatilde olan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, denizde zodyak botla kaza geçirdi. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi. Akşam saatlerinde hastaneye gelen İstanbul Valisi Davut Gül "Sağlık durumlarıyla ilgili aile mutlaka açıklama yapıyordur. Bildiğimiz, gördüğümüz kadarıyla iyi" açıklamasını yaptı.
27.08.2023 Ekonomi
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama
Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı deniz kazası geçirdi. Sağlık durumlarıyla ilgili yeni açıklama Ali Sabancı'nın kullandığı Zodyak bot Yunan adası Lipsi'de kayalıklara çarptı. Kendisi ve eşi Vuslat Doğan Sabancı yaralandı. Yaralanan çift ilk müdahalenin ardından önce Muğla’nın Bodrum ilçesine getirildi, ardından da İstanbul’daki özel hastaneye sevk edildi.
26.08.2023 Ekonomi
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım anjiyo oldu
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım anjiyo oldu AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, geçirdiği rahatsızlık sonucu anjiyo oldu. Yıldırım'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
9.07.2023 Gündem
Savcı Sayan Kalp krizi geçirmişti! Doktoru açıkladı:  Taburcu etmeyi planlıyoruz
Savcı Sayan Kalp krizi geçirmişti! Doktoru açıkladı: Taburcu etmeyi planlıyoruz Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonrası anjiyo oldu. Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Güngör, "Sayan’ın durumu şu an iyi, yarın taburcu etmeyi planlıyoruz" dedi.
20.05.2023 Gündem
'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin: Benim girdiğim olaylarda 4-5 tane ölü olur, bu olayla ilgim yok
'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin: Benim girdiğim olaylarda 4-5 tane ölü olur, bu olayla ilgim yok Karagümrük Spor Kulübü'nün eski başkanı Yaşar Ecim ve Gürcan Tan'a silahlı saldırı davasında toplamda 239 yıl hapis cezasıyla yargılanan 'Nurişler' suç örgütü lideri Nuri Ergin, "Benim girdiğim olaylarda 4-5 ölü olur. Burada birinin dişi kırılmış, biri ayağından yaralanmış. Eğer ben bir suç işlemişsem, itiraf ederim. Bu olaylarla benim ilgim yok" dedi. Yaşar Ecim'i yaraladığı iddiasıyla yargılanan sanık Metehan Türbedar ise, suçlamayı kabul ederek, Ecim'i sakat bırakmak amacıyla eylemi gerçekleştirdiğini söyledi.
12.01.2023 Gündem
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim Fatih Erkoç, yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendirdi. Erkoç, katıldığı bir davette 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
16.12.2022 Magazin
Her gün yaptığını yaptı! Otobüs şoförü fark etti: Yine mi ölmedim
Her gün yaptığını yaptı! Otobüs şoförü fark etti: Yine mi ölmedim Her gün evinden dışarı çıkan Mehmet Yıldız hayatının kabus anlarını yaşayacağından habersizdi. Toplu taşıma aracını kullanarak evine dönen Yıldız, bir anda yere yığıldı. Otobüs şoförünün fark etmesiyle hemen hastaneye götürülen Yıldız'la ilgili gerçek ortaya çıktı. İşte haberin detayları...
14.12.2022 Yaşam
Sigara içen erkeklerde görülüyor! Bu ölümcül hastalık belirti vermiyor!
Sigara içen erkeklerde görülüyor! Bu ölümcül hastalık belirti vermiyor! Her yıl sadece Amerika’da 15 binden fazla insanı ölümüne neden olan Aort Anevrizması, daha çok sigara içen erkekler ve yüksek tansiyon hastalarında görülüyor. Hastalık tanısı sıklıkla başka bir sebeple yapılan tetkikler sırasında şans eseri konuluyor. Bu ölümcül hastalık hakkında merak edilenleri Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Selim İsbir anlattı.
4.10.2022 Sağlık
1 yıl önce evlendiği eşine böbreğini verdi
1 yıl önce evlendiği eşine böbreğini verdi Bolu'da, 23 yıldır böbrek yetmezliği yaşayan ve COVİD-19 geçirdikten sonra böbrekleri işlevini tamamen kaybeden Burakhan Erbay (30), eşinin verdiği böbrekle sağlığına kavuştu. Burakhan Erbay, "O benim kahramanım. 18 Eylül'de evliliğimizin 1'inci yılı dolacak. Süreç başladığında 9 aylık evliydik. Bundan sonra da inşallah sağlıklı günlerde ömür boyu devam edeceğiz" dedi.
16.09.2022 Yaşam
Hastalığına teşhis konamadı! Yıllar sonra gerçek ortaya çıktı, bu belirtilere dikkat
Hastalığına teşhis konamadı! Yıllar sonra gerçek ortaya çıktı, bu belirtilere dikkat Hemşirelik öğrencisi 19 yaşındaki Beyzanur Yekiner, tam 13 yıl boyunca böbrek ve şiddetli karın ağrısı ile onlarca doktor, hastane dolaştı. Hastalığına bir türlü teşhis konamayan genç kız, geçtiğimiz yıl yapılan anjiyo sonucu nihayet doğru teşhisi alabildi ve şikayetlerinin, çok nadir görülen bir hastalık olan "fındıkkıran sendromu" nedeniyle ortaya çıktığı anlaşıldı.
28.08.2022 Yaşam
Türkiye yaşlandıkça inme riski artıyor
Türkiye yaşlandıkça inme riski artıyor Nöroloji Uzmanı Dr. Elif Sarıönder Gencer, inmenin tüm ölümlerin nedenleri arasında 3. sırada yer aldığına dikkat çekerek, “Türkiye’de yaşlanan nüfus ve değişen demografik veriyle birlikte, yılda 50 binin üzerinde, 100 bine yakın inme vakası bekleniyor” dedi. Gencer, yüzde ani kayma, aynı taraf kol ya da bacakta güçsüzlük, konuşma veya konuşulanı anlam sorunlarına yol açabildiğini belirterek, tedavide ilk 4 saatin büyük önemli olduğunu vurguladı.
22.07.2022 Sağlık
Dini nikahlı eşini evin salonunda çıplak halde ölü buldu
Dini nikahlı eşini evin salonunda çıplak halde ölü buldu İzmit'te Nesrin Kütükçü (63) birlikte yaşadığı dini nikahlı eşi tarafından evin salonunda çıplak halde ölü bulundu. 
15.07.2022 Yaşam
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi!
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi! Son dakika... İş adamı Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi. Ağaoğlu'nun, Ataşehir'de özel bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.
29.06.2022 Ekonomi
Deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti
Deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu  vefat etti.
27.05.2022 Gündem
Hipertansiyon hastaları uyarı geldi
Hipertansiyon hastaları uyarı geldi Kurallarına uygun tutulan orucun bazı hastalarda yararlı sonuçlar doğurabildiğini söyleyen Kardiyoloji Uzmanı Prof. Dr. Hakan Uçar, “Örneğin hipertansiyon hastalarında ilaçlarına devam etmek koşulu ile oruç tutmak, kan basıncında düşmeye ve kilo kaybına yol açmaktadır. Fakat aksine, sıcak havalara veya idrar sökücü ilaçlara bağlı olarak oruç tutan bir hastada aşırı sıvı ve elektrolit kaybı olabilir. Bu da kan basıncında aşırı düşmelere, bayılmalara, kalp krizlerine ve kalp yetmezliğine yol açabilir. Özellikle bu durum yaşlı hastalarda daha da belirgin olabilir” dedi.
5.04.2022 Sağlık
Diyabet, kalp ve kanser hastaları için oruç uyarısı! Kontrol altında değilse...
Diyabet, kalp ve kanser hastaları için oruç uyarısı! Kontrol altında değilse... İslam dini açısından önem taşıyan ramazan ayı içerisinde sağlık problemi veya farklı nedenler dolayısıyla oruç tutması zor olan kişilerde nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konusunda Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Süha Çetin açıklamalarda bulundu.
2.04.2022 Ramazan
Oruç tutacaklar için uyarılar! 'Yemeklerde fazla yağ tüketmeyin'
Oruç tutacaklar için uyarılar! 'Yemeklerde fazla yağ tüketmeyin' Müslümanların dört gözle beklediği Ramazan ayına sayılı günler kaldı. Oruç tutmayı planlayanlar sağlık sorunları nedeniyle endişe duyanlar için Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu önerilerde bulundu. Brokoli ve karnabahar tüketimini öneren Saraçoğlu, mercimek ve ıspanak gibi yemeklerde fazla yağ tüketilmemesi gerektiğini, çayın ise belirli miktarda tüketilmesi gerektiğini belirtti.
28.03.2022 Sağlık
Kalp hastalarına yeni umut! Ameliyat çözüm olmaktan çıktı!
Kalp hastalarına yeni umut! Ameliyat çözüm olmaktan çıktı! Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi’nde Kardiyoloji Doktoru Prof. Dr. Hasan Pekdemir, by-pass dışında hiçbir tedavi şansı olmayan yüzde yüz tıkalı kalp damarlarının tedavisinde tek çözümün ameliyat olmadığını ve özel kronik total oklüzyon (CTO) telleri ve kateterleri hastalara yeni bir umut kapısı olduğunu belirtti.
18.02.2022 Sağlık
DJ Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi
DJ Suat Ateşdağlı kalp krizi geçirdi Galatasaray tribün grubu ultrAslan'ın eski başkanı, müzisyen ve DJ Suat Ateşdağlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı. Oğlu Emir Ateşdağlı, babasının anjiyo olduğunu söyleyerek, gözetim altında tutulduğunu belirtti.
18.02.2022 Yaşam
Kalp hastaları Covid ve influenza açısından yüksek risk altında!
Kalp hastaları Covid ve influenza açısından yüksek risk altında! Covid’le beraber pıhtılaşmanın artması ve akciğerlerin kalbi zorlaması sonucu kalp krizi ile hastanelere başvurular arttı. Kalp hastalarının Covid ve influenza açısından yüksek risk altında söyleyen Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Barış Çaynak uyarılarda bulundu. Peki, Covid influenza salgınında kalp hastaları ne yapmalı? İşte merak edilenler...
8.01.2022 Sağlık
Erkan Petekkaya apar topar hastaneye kaldırılmıştı! İlk açıklama geldi...
Erkan Petekkaya apar topar hastaneye kaldırılmıştı! İlk açıklama geldi... 'Paramparça', 'Hanımın Çiftliği', 'Sessiz Fırtına' ve 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' gibi dizilerde ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, hayranlarını korkutmuştu. 51 yaşındaki oyuncu, ameliyat sonrası ilk kez konuştu.
31.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Stent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki stent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.