Gazete Vatan Logo
Magazin Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim

Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim

Fatih Erkoç, yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendirdi. Erkoç, katıldığı bir davette 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim

Ünlü şarkıcı Fatih Erkoç, geçtiğimiz akşam bir katıldığı bir davette objektiflere yansıdı. Basın mensupları ile sohbet eden Fatih Erkoç, kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi. Geçtiğimiz yıl lenfoma teşhisi konulan ve hastalığı atlatan Erkoç, yeni açıklamalarda bulundu.

"TEMİZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜR"

8 ay önce kalp krizi geçirdiğini ifade eden Erkoç, "Nisan sonunda kalp krizi geçirdim. Stent taktılar. Krizden önceki 6-7 aya kıyasla çok daha iyiyim. Demek ki o dönem yaşadıklarım, göstergeydi. Bir halsizlik oldu. Yürürken dinlenmek zorunda kalıyordum ama şimdi tabanca ve bomba gibiyim!" dedi.

Açıklamalarına devam eden Fatih Erkoç, kanser hastalığı için de "Onun da kontrolünü yaptık, temiz çıktı çok şükür" ifadelerini kullandı.

"ALBÜM ÇIKARTTIM KİMSENİN HABERİ OLMADI"

2019 yılında Beşiktaş'ta bir otelde gerçekleşen açılış davetinde görüntülenen sanatçı, "Bazen senfonik konserlerimiz oluyor. Kendi şarkılarımı seslendiriyorum. Onun dışında şarkı bazında pek birşey yapmıyorum. Albüm falan düşünmüyorum çünkü öyle bir duruma geldi ki, tabi yaşlar da ilerliyor. Pop müziği genelde gençlere hitap eden bir müzik oldu. Geçen kış bir albüm çıkarttım ama neredeyse kimsenin de haberi olmadı" sözleriyle, sitemini dile getirmişti.

Haberin Devamı

 

"ALEYNA BANA SEMPATİK GELİYOR"

Yeni nesil pop şarkıcılara değinen Erkoç, "Çok fazla yenileri tanımıyorum ama en yeni bildiğim Aleyna Tilki, benim çok hoşuma gidiyor. Birçok insanı kızdırabiliyor. Aleyna bana çok sempatik geliyor" diye konuşmuştu.