Fatih Erkoç

Fatih Erkoç

Son dakika fatih erkoç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan fatih erkoç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını fatih erkoç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Fatih Erkoç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan fatih erkoç gelişmeleri de dahil olmak üzere 167 fatih erkoç haberi bulunmuştur. Tüm fatih erkoç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim
Fatih Erkoç'tan üzen haber: Kalp krizi geçirdim Fatih Erkoç, yaptığı açıklamayla hayranlarını endişelendirdi. Erkoç, katıldığı bir davette 8 ay önce kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
16.12.2022 Magazin
Boğaz'da caz büyüsü!
Boğaz'da caz büyüsü! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Fatih Erkoç ve Kerem Görsev ile caz müzik tutkunlarını buluşturdu.  
19.07.2022 Televizyon
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri…
23 Nisan etkinlikleri! 23 Nisan’da çocuklar için konser, sergi, atölye, sinema, tiyatro, müze etkinlik önerileri… Konserler, sergiler ve atölyeler… 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.  23 Nisan haftası çocukların keyifli vakit geçirecekler 23 Nisan etkinlikleri…
22.04.2022 Gündem
Boğaz’da caz resitali!
Boğaz’da caz resitali! Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, önceki akşam müziğin iki güçlü ismi Fatih Erkoç ve Kerem Görsev’i ağırladı.
6.09.2021 Magazin
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı!
Özdemir Erdoğan, Zeki Müren hakkında konuştu! Ünlülerden tepki yağdı! Söz yazarı ve besteci Özdemir Erdoğan, 1996 yılında hayatını kaybeden Zeki Müren hakkında konuştu. Özdemir Erdoğan, "İnsanlarımız Zeki Müren'i çocuklarıyla birlikte izledi. Onu izleyen küçük erkek çocukları travmalar yaşadı" yorumunu yapınca sanat camiasından tepkiler de peş peşe geldi!
10.01.2021 Magazin
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi!
Yonca Evcimik yaşı kaç ve nereli? Yonca Evcimik’in biyografisi! Çılgın Bediş diziyle hafızalara kazınan Yonca Evcimik 90'lı yıllarda sayısız konserle bir anda Türkiye'nin en çok konuşulan pop müzik sanatçısı oldu. Yonca Evcimik’in hayatına ilişkin bilgiler, özellikle yaşı merak ediliyor. Peki, Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında?
6.06.2020 Gündem
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor!
Çelik 2020’ye sürpriz bir projeyle merhaba diyor! Çelik, 2020 yılına sürpriz bir projeyle girmeye hazırlanıyor.
26.12.2019 Kültür Sanat
Haluk Levent'ten İzmir'de muhteşem konser
Haluk Levent'ten İzmir'de muhteşem konser İzmir'de konser veren Haluk Levent,tüm geliri Nusaybin’de bir patlamada evleri hasar gören ve aileleri ile birlikte Mardin’de bir otele yerleştirilen ailelerin konaklama masrafları için bağışladı.
21.10.2019 Magazin
Türkiye'de ilk defa defilede 'robotlar' sahne aldı
Türkiye'de ilk defa defilede 'robotlar' sahne aldı KAHRAMANMARAŞ'ta, 3'üncü Uluslararası Tekstil Zirvesi kapsamında gerçekleşen 'Gelenekten Geleceğe' konulu Sim Sırma Defilesi'nde ünlü mankenlerin yanı sıra, Türkiye'de ilk defa robotlarda podyumda sahne aldı.
28.09.2018 Gündem
Kayahan  şarkılarıyla anıldı
Kayahan şarkılarıyla anıldı Merhum sanatçı Kayahan’ın vefatından sonra her yıl eşi İpek Açar tarafından düzenlenen “İyi ki doğdun Kayahan” konseri, bu yıl da Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta gerçekleştirildi.
30.03.2018 Magazin
Beyaz Show konukları kimler? (23 Mart 2018 Cuma)
Beyaz Show konukları kimler? (23 Mart 2018 Cuma) Beyaz Show konuklarının kimler olduğu merak ediliyor. 23 Mart 2018 Cuma akşamı ekrana gelecek olan Beyaz Show'da kimlerin izleneceği merak konusu oldu. İşte fenomen talk-show programı Beyaz Show'un yeni bölüm tanıtımı...
22.03.2018 Gündem
Fatih Erkoç caz severlerle buluştu
Fatih Erkoç caz severlerle buluştu Türkiye’nin efsane sanatçısı Fatih Erkoç, Zorlu Center Meydan Katı’nda sevenleriyle buluştu.
18.12.2017 Kültür Sanat
Fatih Erkoç'tan Bursa'da konser!
Fatih Erkoç'tan Bursa'da konser! Fatih Erkoç ve Orkestrası, Bursa'da konser verdi.
6.11.2017 Kültür Sanat
Zor bir kadın değilim nazlarım vardır!
Zor bir kadın değilim nazlarım vardır! Ceylan Ertem, 19 Eylül’de Gişe Organizasyon tarafından düzenlenen Uniq Açıkhava Konserleri’nde sahne alacak. Ertem ile, şarkılarından yaşam felsefesine kadar pek çok konuyu konuştuk.
2.09.2017 Arşiv
Fatih Erkoç: 'Dudaklar yabancılaşıyor'
Fatih Erkoç: 'Dudaklar yabancılaşıyor' 24. İstanbul Caz Festivali kapsamında 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' alan Fatih Erkoç, sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı.
6.07.2017 Magazin
İstanbul’da caz dolu geceler başlıyor
İstanbul’da caz dolu geceler başlıyor İstanbul Caz Festivali, 4 Temmuz’da başlayacak. Müzik şöleninde 50’nin üzerinde konser gerçekleşecek.
30.06.2017 Arşiv
24. İstanbul Caz Festivali başlıyor
24. İstanbul Caz Festivali başlıyor İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 24. İstanbul Caz Festivali, 4-21 Temmuz arasında İstanbul'daki müzikseverlerle buluşacak.
28.06.2017 Kültür Sanat
Fatih Erkoç zor günleri atlattı!
Fatih Erkoç zor günleri atlattı! Fatih Erkoç, altı aylık tedavi sonucunda lenfomayı yendi, sağlığına kavuştu. Sanatçı, bu yolda en güçlü motivasyonunun müzik olduğunu söyledi.
20.06.2017 Magazin
Fatih Erkoç Mersinlileri coşturdu!
Fatih Erkoç Mersinlileri coşturdu! Soli Pompeipolis Antik Kenti'nde hayranları ile buluşan Fatih Erkoç, açık havada müzik ziyafeti sundu.
15.05.2017 Kültür Sanat
Doğum gününde barıştılar
Doğum gününde barıştılar Beşiktaş Belediyesi, usta sanatçı Kayahan’ın doğum günü olan 29 Mart’ta, İpek Açar’ın himayesinde özel bir konsere imza attı.
30.03.2017 Magazin
Fatih Erkoç zor günleri atlattı!
Fatih Erkoç zor günleri atlattı! Bir süredir lenfoma kanseriyle mücadele eden Fatih Erkoç zor günleri geride bıraktı.
14.03.2017 Magazin
Kayınpeder desteği!
Kayınpeder desteği! Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı, kayınpederi Şaban Tuncer’in de sanatçı olduğunu söyleyerek “Sanatçıya kız verilmez yargısını kayınpederimin desteğiyle yıktım” dedi.
13.03.2017 Magazin
Fatih Erkoç, kemoterapiye devam ediyor!
Fatih Erkoç, kemoterapiye devam ediyor! Sanatçı Onur Akay, sosyal medya hesabından ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
17.11.2016 Magazin
Müzik ve sizle olmak harika
Müzik ve sizle olmak harika Lenf kanserine yakalanan ve kemoterapi tedavisi gören Fatih Erkoç, önceki gece Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahne aldı...
15.10.2016 Magazin
Yıldız ile düet
Yıldız ile düet Bodrum’daki Marina Yacht Club, pop müziğinin efsanevi ismi Fatih Erkoç’u sahnesinde ağırladı...
26.07.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Fatih Erkoç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki fatih erkoç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.