Ssk Ve Bağ-Kur

Ssk Ve Bağ-Kur

Son dakika SSK ve Bağ-Kur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SSK ve Bağ-Kur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SSK ve Bağ-Kur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ssk Ve Bağ-Kur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ssk ve bağ-kur gelişmeleri de dahil olmak üzere 531 ssk ve bağ-kur haberi bulunmuştur. Tüm ssk ve bağ-kur haberleri aşağıda listelenmiştir.
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları hesaplara yatıyor! Ödeme tarihi belli oldu
SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme! Zam farkları hesaplara yatıyor! Ödeme tarihi belli oldu SSK ve Bağ-Kur emeklilerine ek ödeme ile ilgili son dakika gelişmesi. Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. SSK, Bağ-Kur emekli kök maaşı iyileştirmesi ve 10 bin TL en düşük emekli maaşı düzenlemesinden doğan ek zam farkları hesaplara yatırılacak. Bakan Işıkhan duyurdu. Maaş farkı ödemeleri için tarih belli oldu.
3.02.2024 Çalışma Hayatı
İşte emekli ve memurun kazanç takvimi
İşte emekli ve memurun kazanç takvimi Ocak ayı ile birlikte emeklilerin ve memurların alacakları zam oranları da belli olmaya başladı. 2020 yılında zamlı maaşlar dışında emeklilere promosyon da ödenecek.
29.12.2019 Ekonomi
SSK ve BAĞ-KUR prim sorgulamaları
SSK ve BAĞ-KUR prim sorgulamaları Teknolojinin her geçen gün artmasıyla birlikte bürokratik işlemlerde de insanlar için büyük kolaylıklar getirilmiştir. Artık birçok bürokratik işlemi internetten, mobil uygulamadan veya cep telefonundan halledebiliyoruz. SSK ve BAĞ-KUR Sorgulama işlemi de bu şekilde halledilebilen işlemlerin arasında.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur hizmet bilgilerinize E-SGK uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz!
SSK ve Bağ-Kur hizmet bilgilerinize E-SGK uygulaması üzerinden ulaşabilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) e-SGK ağı hizmetleri ile internette online SSK Bağkur sorgulama imkanı sağlandı. Böylelikle milyonlarca Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefi internette SSK Bağkur sorgulama yapabiliyor. SSK ve Bağkur mükellefleri internette SSK Bağkur sorgulama işlemleri e-Devlet Kapısı üzerinden gerçekleştirebiliyor.
29.09.2021 Gündem
Online SSK ve BAĞ-KUR sorgulamaları
Online SSK ve BAĞ-KUR sorgulamaları Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri ile birlikte SSK Bağkur sorgulama işlemleri de elektronik ortam üzerinde gerçekleştirilebiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri 7 gün 24 saat e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor. SSK Bağkur sorgulama işlemi tüm SSK ve Bağkur mükelleflerince yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur borç durumlarını internetten güncel şekilde takip edebilirsiniz!
SSK ve Bağ-Kur borç durumlarını internetten güncel şekilde takip edebilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) e-SGK hizmet ağı uygulamaları ile Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükelleflerine yönelik internette online SSK Bağkur sorgulama imkanı geldi. Vatandaşlar internet üzerinde bulunan SSK Bağkur sorgulama ekranı üzerinden dakikalar içerisinde güncel sigortalılık durumu bilgilerini öğrenebiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri internet üzerinde e-Devlet Kapısı aracılığı ile gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur online hizmet sorgulama sistemi!
SSK ve Bağ-Kur online hizmet sorgulama sistemi! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri ile birlikte artık daha kolay ve daha hızlı şekilde SSK Bağkur sorgulama işlemlerinin gerçekleştirilmesi mümkün oluyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemleri artık internete erişim imkanı bulunan her yerden gerçekleştirilebiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur için sunduğu online SSK Bağkur sorgulama işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden yapılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur hizmet dökümlerini internetten nasıl alabilirim?
SSK ve Bağ-Kur hizmet dökümlerini internetten nasıl alabilirim? İnternette SSK Bağkur sorgulama işlemleri tüm SSK ve Bağkur mükellefleri tarafından Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri ile yapılabiliyor. Online SSK Bağkur sorgulama işlemi ile hem Sosyal Sigortalar Kurumu (SGK) yani 4A ve Bağkur yani 4B sigortaları için güncel hizmet dökümleri alınabiliyor. SSK ve Bağkur mükellefleri internette SSK Bağkur sorgulama işlemini sanal devlet portalı e-Devlet Kapısı üzerinden yapabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur bilgilerinizi online biçimde sorgulayabilirsiniz!
SSK ve Bağ-Kur bilgilerinizi online biçimde sorgulayabilirsiniz! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) internet hizmetleri ile internet üzerinden güncel SSK ve Bağkur bilgilerinin online SSK Bağkur sorgulama işlemiyle öğrenilmesi mümkün oluyor. Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ve Bağkur mükellefleri SSK Bağkur sorgulama işlemini 7 gün 24 saat gerçekleştirebiliyor. İnternet erişimi mümkün olan her yerden e-Devlet Kapısı aracılığı ile online SSK Bağkur sorgulama işlemi gerçekleştirilebiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve BAĞ-KUR sorgulama ekranına giriş
SSK ve BAĞ-KUR sorgulama ekranına giriş SSK ve BAĞ-KUR mükellefleri için artık internette SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi yapabiliyor. SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi ile SSK ve BAĞ-KUR’ lu vatandaşlar güncel sigorta hizmet bilgilerini öğrenebiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun her işleminde olduğu gibi SSK BAĞ-KUR sorgulama işleminde de e-Devlet sistemi güvenle kullanılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve BAĞ-KUR sorgulamaları nasıl yapılıyor?
SSK ve BAĞ-KUR sorgulamaları nasıl yapılıyor? Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları internette SSK BAĞ-KUR sorgulama işlem dönemini başlatıyor. SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemini internette yapabilmek hem SSK hem de BAĞ-KUR mükelleflerine ciddi avantajlar sağlıyor. İnternette SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi diğer sigorta ve emeklilik işlemlerinde olduğu gibi e-Devlet Kapısı SGK hizmetleri kullanılabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur sorgulama işlemleri online olarak nasıl yapılır?
SSK ve Bağ-Kur sorgulama işlemleri online olarak nasıl yapılır? SSK ve Bağ-Kur sorgulama işlemleri sayesinde vatandaşlar hizmet sorgulamalarını kolaylıkla yapabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri internet ortamına taşınan uygulamalardan bir tanesidir. E-devlet sistemi üzerinden SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulamaları!
SSK ve Bağ-Kur hizmet sorgulamaları! Sosyal Güvenlik Kurumu’nun dijital hizmetleri ile internette SSK Bağkur sorgulama dönemi başladı. Vatandaş artık SSK ve Bağkur sigorta dökümlerini almak için sadece internetteki e-SGK uygulamalarını kullanarak SSK Bağkur sorgulama işlemini gerçekleştiriyor. İnternete erişim sağlanabilen her yerden SSK Bağkur sorgulama işlemi gerçekleştirilerek, güncel SSK ve Bağkur hizmet dökümü bilgileri alınabiliyor.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur bilgileri internetten nasıl sorgulanıyor?
SSK ve Bağ-Kur bilgileri internetten nasıl sorgulanıyor? SSK ve Bağ-Kur sorgulamaları ile kurumlara bağlı olan vatandaşlar her konuda bilgi sahibi olabiliyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri E-devlet sistemi üzerinden yapılıyor. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemleri için E-devlet şifresine sahip olmanız zorunludur.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur kurumları gün sayısı nasıl sorgulanıyor?
SSK ve Bağ-Kur kurumları gün sayısı nasıl sorgulanıyor? SSK ve Bağ-Kur gün sorgulama işlemi, SSK Bağ-Kur sorgulamaları kapsamında gerçekleştirilir. SSK Bağ-Kur sorgulama işlemlerini kuruma bağlı tüm vatandaşlar kullanabilir.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur gün sorgulamaları nasıl yapılıyor?
SSK ve Bağ-Kur gün sorgulamaları nasıl yapılıyor? SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi internet üzerinden yapılıyor. SSK Bağ-Kur sorgulama ile kurumlara ait bir çok bilgiye ulaşabilirsiniz. SSK Bağ-Kur sorgulama işleminin nasıl yapıldığını yazımızdan öğrenebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına ait sorgulamalarınızı kolayca yapın!
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına ait sorgulamalarınızı kolayca yapın! SSK ve Bağ-Kur kapsamı altında bulunan vatandaşlar emeklilik yaşı hesapla başta olmak üzere prim borcunun sorgulamasına kadar bir çok işlemini internetten yapabiliyor. SSK ve Bağ-Kur sorgulama işlemleri internet üzerinden kolaylıkla yapılıyor. SSK Bağ-Kur sorgulamaya ilişkin ayrıntılar yazımızda mevcuttur.
29.09.2021 Gündem
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar internetten hizmet dökümlerini alabiliyor!
SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar internetten hizmet dökümlerini alabiliyor! SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi vatandaşların işini kolaylaştırmıştır. SKK Bağ-Kur sorgulama kolaylıkla yapılabilen işlemlerdir. SSK ve Bağ-Kur sorgulama ile ilgili merak ettiğiniz daha bir çok ayrıntı yazımızda mevcuttur.
29.09.2021 Gündem
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim milyonlar bekliyordu! Net tarih ve ödenecek miktar belli oldu
SSK'lı, Bağ-Kur'lu, dul ve yetim milyonlar bekliyordu! Net tarih ve ödenecek miktar belli oldu Emekli maaşı zammı Temmuz döneminde yüzde 25 olurken, bu dönem yüzde 11,68'lik refah payı ile yüzde 49,25 olarak uygulanacak. Nisan ayında 7.500 TL'ye çıkarılan en düşük emekli maaşı ise 10 bin TL'ye yükseldi. Memur zammı hem asgari ücret hem de emekli maaşı zammı için belirleyici oldu. SSK ve Bağ-Kur emekli kök maaş zammı yüzde 11,68'lik ek zam ile memur emeklisi ile eşitlenerek yüzde 49,25 olarak belirlendi. 10 bin TL en düşük emekli maaşı ve refah payı kaynaklı maaş farkları hesaplara ayrıca yatacak. Emekli maaş farkları ne zaman yatacak? Yaklaşık 14 milyon işçi, çiftçi, esnaf emeklisi, dul, yetim, sürekli iş göremezlik geliri alanlara zam farklarının ödeme tarihleri netleşti. İşte detaylar...
4.02.2024 Çalışma Hayatı
Emeklilere ek zam müjdesi! AK Parti Grup Başkanı Güler: Aylıklar, oransal artışla iyileştirilecektir
Emeklilere ek zam müjdesi! AK Parti Grup Başkanı Güler: Aylıklar, oransal artışla iyileştirilecektir AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşlarına ilişkin olarak "Etki analizleri, bütçe imkanları, oransal manada artış değerlendirmesi Kabine'de önümüzdeki hafta değerlendirilir" dedi.
10.01.2024 Ekonomi
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları
Erken emeklilikte yeni düzenleme! 1999 sonrası SGK girişi olanlar dikkat, işte yaş ve prim gün şartları Erken emeklilikte yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 2000- 2008 arası SGK girişi olanlar torba yasa maddelerinde erken emeklilik teklifi olup olmadığını merak ediyor. Erken emeklilik için yeni formüller masada. Peki kademeli erken emeklilik ne zaman yürürlüğe girecek, erken emeklilikten kimler faydalanacak? İşte son dakika haberin detayları...
8.01.2024 Çalışma Hayatı
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak
Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi! SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı mensubu tüm emekliler alacak 5 bin TL emekli ikramiyesi 12 milyonu aşkın SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı emeklisine ödendi. Ocak zammı öncesi milyonları rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için yeni gelişme yaşandı. 'Çalışan emekliye ikramiye var mı, 5000 TL alacak mı' sorusu yanıtını buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışan emekliler için de 5000 TL emekli ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıkladı. Çalışan emeklilere ikramiye ne zaman yatacak? İşe çalışan emekli ikramiyesi ile ilgi detaylar...
26.11.2023 Emekli
Çalışan emeklilere 5 bin lira emekli ikramiyesi hesaplara yatacak! Tarih belli oldu
Çalışan emeklilere 5 bin lira emekli ikramiyesi hesaplara yatacak! Tarih belli oldu 5 bin TL emekli ikramiyesi 12 milyonu aşkın SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı emeklisine ödendi. Ocak zammı öncesi milyonları rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için yeni gelişme yaşandı. 'Çalışan emekliye ikramiye var mı, 5000 TL alacak mı' sorusu yanıtını buldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çalışan emekliler için de 5000 TL emekli ikramiyesi ödemesi yapılacağını açıkladı. Çalışan emeklilere ikramiye ne zaman yatacak? İşe çalışan emekli ikramiyesi ile ilgi detaylar...
25.11.2023 Emekli
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu
5000 TL emekli ikramiyesi için ek düzenleme! Detaylar belli oldu 5000 TL emekli ikramiyesi düzenlemesi ile SSK'lı, Bağ-Kur'lu ve emekli sandığı olmak üzere 12,2 milyon vatandaşa ödeme yapıldı. Ocak zammı öncesi emeklileri rahatlatan Cumhuriyet ikramiyesi için bütçe sınırlarının zorlanması talimatını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi. Öte yandan 5000 TL emekli ikramiyesi için milyonları ilgilendiren ek düzenlemenin ilk Kabine Toplantısı'nda gündeme gelmesi bekleniyor.
19.11.2023 Emekli
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı
Emekli aylığında her ay 15 liralık düşüşe sebep oluyor! Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren 'asgari ücret' ayrıntısı Emekli aylıklarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Emekli maaşının nasıl hesaplandığıyla ilgili merak edilen ayrıntıları SGK Uzmanı Dilek Ete anlattı. Ete ayrıca emekli aylıklarının hakkettiği seviyeye nasıl geleceğiyle ilgili öneride bulundu.
24.10.2023 Emekli

Benzer Haber Etiketleri

Ssk Ve Bağ-Kur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ssk ve bağ-kur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.