Gazete Vatan Logo

SSK ve BAĞ-KUR sorgulama ekranına giriş

SSK ve BAĞ-KUR mükellefleri için artık internette SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi yapabiliyor. SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi ile SSK ve BAĞ-KUR’ lu vatandaşlar güncel sigorta hizmet bilgilerini öğrenebiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun her işleminde olduğu gibi SSK BAĞ-KUR sorgulama işleminde de e-Devlet sistemi güvenle kullanılabiliyor.

SSK ve BAĞ-KUR sorgulama ekranına giriş

Her geçen gün büyük bir hız ile gelişmekte olan modern yüzyıl teknoloji sayesinde artık insanların son derece pratik ve kolay bir şekilde günlük yaşantıları içerisindeki her türlü işlemi dakikalar içerisinde gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmesine yardımcı oluyor. Bu sebep dolayısı ile de günümüz modern Türkiye’sinde de internet kullanım oranlarında her geçen gün önemli oranlarda artışlar yaşanıyor. Bu çerçevede kamu alanında da etkin şekilde kullanılmakta olan internet altyapısı sayesinde vatandaşlar kamu işlemleri ve kamu hizmetleri konusunda da internet hizmetlerinden yararlanabilme şansına sahip olabiliyor. Özelikle de internette çok geniş hizmet ağı oluşturan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun online hizmetleri ile birlikte dijital ortam üzerinde SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi hizmeti sunuluyor.

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!


SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

İnternet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun her bir online hizmet uygulaması ile birlikte vatandaşlar her türlü sigorta ve emeklilik işlemi konusunda internetin etkin hızından ve işlem kolaylıklarından yararlanarak, gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor. Bu çerçevede internet üzerinde yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı hizmet uygulamaları aracılığı ile her bir SSK ve BAĞ-KUR sigortası mükellefinin SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemini internet ortamı üzerinden gerçekleştirebilme şansına sahip olabilmeleri sağlanıyor.

Haberin Devamı

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun elektronik ortam üzerinde yer alan e-SGK ağı hizmet uygulamaları sayesinde özel sektör alanında çalışarak Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefi olan ve kendi nam ve adına çalışarak BAĞ-KUR sigortası mükellefi olan tüm vatandaşlar en güncel sigorta bilgilerini öğrenebilmelerine olanak sağlayacak SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemlerini internet ortamı üzerinden daha hızlı, daha kolay ve daha güvenli bir şekilde gerçekleştirebilme şansını yakalıyor. Özellikle de günümüzün hızla gelişen modern yüzyıl akıllı mobil cihaz teknolojileri sayesinde nerede olursa olsun internete erişim sağlayabilme şansına sahip olabilen Sosyal Sigortalar Kurumu mükellefi ve BAĞ-KUR sigortası mükellefi artık SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemini her zaman gerçekleştirebilme şansına sahip olabiliyor.

Haberin Devamı

Sosyal Sigortalar Kurumu mükelleflerinin ve BAĞ-KUR sigortası mükelleflerinin günün her saatinde güncel sigorta bilgilerini öğrenebilecekleri SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemlerini internete erişim sağlayabildikleri her yerden son derece pratik ve kolay bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Bu neden ile de günümüz modern yüzyıl Türkiye’sinde vatandaşlar tarafından güncel sigorta bilgilerinin öğrenilebilmesi amacı ile Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı hizmetlerini kullanarak SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemini gerçekleştirmeyi tercih ediyor.

SSK ve BAĞ-KUR mükellefleri internet ortamında gerçekleştirebildiği SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi ile hem SSK hem de BAĞ-KUR sigortasına ilişkin hizmet süresi, sigorta işe giriş tarihi, sigorta işten ayrılış tarihi, sigorta sicil numarası, sigorta toplam kazanç, sigorta müstahaklık durumu, sigorta prim ödeme gün sayısı ve çok daha fazla bilgiye ulaşabilme şansına sahip olabiliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun e-SGK ağı uygulamaları aracılığı ile SSK ve BAĞ-KUR mükelleflerince internetten gerçekleştirilebilen SSK BAĞ-KUR sorgulama işlemi sayesinde hem 4A hem de 4B sigortalarının güncel hizmet dökümü bilgilerine internet hız ve kolaylığında ulaşılabiliyor.

Haberin Devamı