Gazete Vatan Logo

SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar internetten hizmet dökümlerini alabiliyor!

SSK Bağ-Kur sorgulama işlemi vatandaşların işini kolaylaştırmıştır. SKK Bağ-Kur sorgulama kolaylıkla yapılabilen işlemlerdir. SSK ve Bağ-Kur sorgulama ile ilgili merak ettiğiniz daha bir çok ayrıntı yazımızda mevcuttur.

SSK ve Bağ-Kur kurumlarına bağlı vatandaşlar internetten hizmet dökümlerini alabiliyor!

SGK sorgulama işlemleri vatandaşın gerçekten işini oldukça kolaylaştırmıştır. SSK sorgulama işlemleri SSK yardımı ile yapılabilmektedir. Bu yazımızda sizlere SSK Bağ-Kur sorgulama hakkında bilgi vereceğiz. TC kimlik numaranız ile SSK prim borç ve SGK hizmet dökümü ve gün sorgulama hakkında bilgi vereceğiz. Teknolojinin ilerlemesi ile beraber tabletlerden bilgisayarlar tablet, akıllı telefonlardan internete bağlı olduğu her yerden SSK sorgulama işlemini çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. E-Devlet sistemine giriş yaptıktan sonra sorgulama işleminizi çok kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Sosyal güvenlik kurumunun sisteminde yer alan sorgulama işleminde gerekli olan şey sadece TC kimlik numaranız daha sonrasında SSK sicil numaranız, baba adınız, sonrasında ise nüfusa kayıtlı olduğunuz il ve doğum tarihini gün ay ve yıl şeklinde girmeniz gerekli olacaktır. Bu zamana kadar çalışmış olduğunuz gün ve birimlerinizin tamamını SSK ve SGK sorgulama sayesinde çok kolay bir şekilde görebilir ve ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda da en son zamanlarda hemen hemen herkesin de işlemini yapmış olduğu e devlet sistemi üzerinden TC kimlik numaranızı ve şifrenizi kullanarak SGK sistemine giriş yaparak işlerinizde çok basit bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. SSK sorgulama ile ilgili bütün ayrıntılı bilgiler için yazının devamını okumanız gerekmektedir.

Haberin Devamı

SGK HİZMET DÖKÜMÜ detayları için TIKLAYINIZ!

SSK GÜN SORGULAMA detayları için TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Çalışmakta olan kişilerin en çok önem verdiği kurslardan bir tanesi ise SGK’ dır. İşte bu şekilde bir herhangi bir kurum ya da kuruluşa gitmeden istediğiniz her yerden sorgulama işleminizi tek tuş sayesinde çok rahat bir şekilde yapma fırsatı elinizdedir. Sosyal güvenlik kurumunun sağlamış olduğu kolaylıklar sayesinde kimlik bilgileriniz de ile beraber sorgulama işlemini yapabilirsiniz. E-devlet üzerinden sadece SSK ve SGK sorgulama işlemleri değil çok sayıda işlemi ve hatta merak etmiş olduğunuz her bilgiyi de görebilirsiniz. Bunun sebebi ise çalışmış oldukları uzun iş sonucunda karşılığını ileriki bir zamanda da yaşları ilerledikleri zaman çalışamayacakları duruma geldikleri zaman ise kendilerini güvence altına almak istemeleridir. Bunları sırası ve düzgün bir şekilde girdiğiniz takdirde sorgulama işleminizi çok basit bir tek bir şekilde yapabilecek işlemlerinizi tamamlayacaksınız. Teknolojinin gelişmesi ve teknolojiden faydalanmak amacıyla oldukça yararlı bir sistem haline gelmiş bu yöntem sayesinde işlerinizi çok kısa bir şekilde halledebilirsiniz. İnternet âlemi sadece sosyal paylaşım sitelerinden ibaret değildir. Devletin tanımış olduğu imkânlar sadece bilgisayarından akıllı telefonunuzdan ya da telefonundan internete bağlanarak çok kolay bir şekilde halledebilirsiniz. Tabii ki bu durum doğrultusunda ve çerçevesinde çalıştıkları yerin SSK ve SGK ağlarını düzenli bir şekilde yatırdığını kontrol etmek istemektedir. Devlet ve şahsi işlerinizde internet sayesinde artık çok kolaylaştırılmıştır. SSK ve SGK sorgulama işleminizi internet üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Oldukça basit bir sistem olan SSK sorgulama sistemi e-devlet şifresi olarak çalışmaktadır. İnternet üzerinden SSK sorgulama sayesinde bu işlemleri çok kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Bunun için artık sıkıntı çekmenize gerek yoktur.

Haberin Devamı