Sözleşmeli Personel Alımı

Sözleşmeli Personel Alımı

Son dakika sözleşmeli personel alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli personel alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli personel alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Personel Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeli personel alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.118 sözleşmeli personel alımı haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeli personel alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı
Kamuya memur, işçi ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru süreci başladı 24 kurumun Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre kamuya toplamda 3.848 memur, işçi ve personel alımı yapılacak. En geç Mayıs ayına kadar sürecek personel alımı başvuruları için mühendis, uzman yardımcısı, büro personeli, teknisyen, destek personeli gibi pozisyonlara binlerce personel alımı yapılacak.
16.04.2024 Çalışma Hayatı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı
1608 sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Yerlikaya detayları açıkladı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatına 96, taşra teşkilatına 1.512 olmak üzere toplam 1.608 lisans, ön lisans ve lise mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu.
3.04.2024 Çalışma Hayatı
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler?
17 kamu kurumu personel alımı yapacak! Binlerce kişiye memur olma fırsatı! Şartlar neler? Personel alımı yapacak kamu kurumlarının ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 17 kamu kurumuna 1.808 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak. Personel alımı yapılacak pozisyonlar ve son başvuru tarihlerini sıraladık. Hangi kurumlar memur, işçi veya sözleşmeli personel alımı yapacak? Hangi pozisyonlar açıkta? Şartlar neler? İşte detaylar?
1.04.2024 Çalışma Hayatı
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı
Borsa İstanbul'a yatırımcı girişi hız kazandı Borsa İstanbul'da pay senedi yatırımcı sayısı yeniden 8 milyonu aştı. Toplam bakiyeli yatırımcı sayısı da 11 milyon 145 bin 352 oldu.
28.02.2024 Ekonomi
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı
Kamuda 36 bin 834 memur ve sözleşmeli personel alımı yapılacak! Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için başvuru süreci başladı Kamuda çalışmak isteyenlere güzel haber! Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvuru süreci başladı. Binlerce personel alımı yapılacak. Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunları için kamuda çalışma imkanı bulunuyor. KPSS şartı ile alım yapılacak. Resmi Gazete'de yayımlanan personel alımı ilanlarına göre 8 kamu kuruluşu bünyesine 36.834 personel alacak. Peki bunlar hangi kuruluşlar ve ayrılan kadrolar neler? İşte detaylar…
28.02.2024 Çalışma Hayatı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu 8 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bakan Göktaş kamu personeli alımı ile ilgili detayları paylaştı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Cumhurbaşkanımızın imzaladığı kararname ile şimdiye kadar Bakanlığımıza bir seferde alacağımız en yüksek personel alımını gerçekleştireceğiz. Deprem bölgesine 8 bin sözleşmeli personel daha alacak, büyük ailemizi daha da genişleteceğiz" dedi.
19.02.2024 Gündem
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil
Bakan Koca merak edilen soruyu yanıtladı: Bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Teşvik veya performans adını verdiğimiz bakılan hastaya göre verilen ücretin eksilme durumu söz konusu değil. Motivasyon ve ödüllendirme amaçlı verilen taban ödemenin bir disiplin durumu olmama durumuna bağlandı. Bu zaten vardı yönetmelikte. Kanunla bu düzenleme yapılmış oluyor" dedi.
15.02.2024 Gündem
MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB PERSONEL ALIMI tercih sonuçları
MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB PERSONEL ALIMI tercih sonuçları KPSS-2024/3 MEB personel alımı tercih sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) farklı branşlarda görevlendirilmek üzere 695 sözleşmeli personel alımı için tercihleri almıştı. KPSS-2024/3 tercih kılavuzuna göre MEB personel alımı 2024 sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, MEB personel alımı 2024 sonuçları ne zaman açıklanacak? KPSS 2024/3 MEB 695 sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı? MEB personel alımı tercih sonuçları sorgulama ekranı...
1.02.2024 Gündem
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! 5 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak, süreç başladı
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! 5 bin 500 kişiye istihdam sağlanacak, süreç başladı Sözleşmeli personel alımı için süreç başladı. Bakan Yumaklı detayları paylaştı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, personel alımı detaylarına ilişkin paylaşımda bulundu. Bakan Yumaklı, 5500 kişilik personel alımı sürecinin başladığını bildirdi. İşte ilana ilişkin detaylar...
31.01.2024 Gündem
Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar? Sözleşmeli er maaşına zam geldi mi? MSB en düşük ve en yüksek sözleşmeli er maaşı
Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar? Sözleşmeli er maaşına zam geldi mi? MSB en düşük ve en yüksek sözleşmeli er maaşı Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2024 yılı sözleşmeli personel alımı başvuruları başlatıldı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, personel alımıyla ilgili detayları sorgularken Sözleşmeli er maaşı 2024 ne kadar oldu? Sorusuna da yanıt arıyor. Bir sözleşmeli erin maaşı en düşük 34 bin 200 lira.
20.01.2024 Çalışma Hayatı
2024/3 tercih kılavuzu | MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2024/3 tercihleri ne zaman bitiyor, nasıl yapılır?
2024/3 tercih kılavuzu | MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2024/3 tercihleri ne zaman bitiyor, nasıl yapılır? ÖSYM Başkanlığı, KPSS-2024/3 Milli Eğitim Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınmasına dair tercih kılavuzunu yayımladı. Yayımlanan kılavuza göre, adaylar tercihlerini 19-25 Ocak 2024 tarihleri arasında yapabilecek. Peki, MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024/3 tercih kılavuzu ve KPSS 2024/3 tercihleri ile ilgili aytırıntılar…
19.01.2024 Personel Alımı
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat
Ara tatilde otobüsle yolculuk yapacaklar dikkat Eskişehir’de bir otobüs firmasında vardiya amirliği yapan Gökhan Güldaş, son dönemlerde artan otobüs kazalarının çok üzücü olduğunu ve kayıpların azaltılması için mutlaka emniyet kemeri kullanılması gerektiğini söyledi.
19.01.2024 Gündem
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Detaylar belli oldu
Sözleşmeli personel alımı yapılacak! Detaylar belli oldu Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmak isteyenleri çok yakından ilgilendiren bir açıklama geldi. Sözleşmeli personel alımı yapılacak. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere toplam 930 sözleşmeli personel istihdam edeceklerini duyurdu.
19.01.2024 Çalışma Hayatı
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı ne zaman? Başvuru şartları neler?
Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 personel alımı ne zaman? Başvuru şartları neler? Kültür ve Turizm Bakanlığı 1629 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. Personel alımı başvuruları 25 Ocak'ta başlayarak 8 Şubat'a kadar sürecek. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ile ilgili detaylar da belli oldu.
13.01.2024 Personel Alımı
Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır?
Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır? Gençlik ve Spor Bakanlığı, 1071 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre GSB personel alımı kapsamında 1071 'gençlik çalışanı' alınacak. Bu çalışanlar Bakanlığın taşra teşkilatlarında istihdam edilecek. Peki, Gençlik çalışanı nedir? Ne iş yapar, Gençlik ve Spor Bakanlığı 'gençlik çalışanı' maaşı ne kadar, gençlik çalışanının şartları nasıldır?
28.12.2023 Çalışma Hayatı
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber
Bakan Göktaş açıkladı! Engelli atamaları için müjdeli haber Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Son 21 yılda kamuda engelli memur sayısını tam 12 kat artırdık. 68 bin 108 engelli vatandaşımızı kendileri için uygun olan kadrolara atadık. Bu yıl Şubat ayında 2 bin 323 engelli vatandaşımızın atamalarını gerçekleştirmiştik. Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim." dedi.
17.12.2023 Çalışma Hayatı
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama
Cevdet Yılmaz’dan memur, emekli ve çalışanlara ilişkin açıklama Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda 12. Kalkınma Planı sunumunu yaptı. Cevdet Yılmaz, "12’inci Kalkınma Planı 5 eksen üzerinde kurgulanmıştır" ifadelerini kullanırken, emekli, memur ve çalışanlara ilişkin de önemli bir açıklama yaptı.
30.10.2023 Gündem
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz"
Su ararken buldukları şey köyü ayağa kaldırdı! 'Yetkililerin önlem almasını istiyoruz" Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde Kuzey Anadolu Fay Hattının Ganos Segmenti üzerinde bulunan Gaziköy Mahallesi'nde sondaj çalışmaları sırasında gaz çıktı. Bölgeye giden mahalle muhtarı Altıntaş, kuyudan çıkan gazı poşete doldurarak test yaptı.
30.10.2023 Yaşam
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 48 sözleşmeli personel alımı yapacak! ÇEVRE, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nde 48 sözleşmeli personel istihdam edileceğini açıkladı.
30.10.2023 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman?
Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı: CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumu (CTE) sözleşmeli personel alımı mülakat sonuçları açıklandı Adalet Bakanlığı Ceza İnfaz Kurumları'nda görevlendirilmek üzere 626 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Adaylar sınav sonuçlarını sorgu panelinden T.C. Kimlik Numarası ile sorgulamak suretiyle öğrenebileceklerdir. Peki, CTE sözleşmeli personel alımı sonuçları nereden öğrenilir? Ceza İnfaz Kurumu (CTE) tercihleri ne zaman? İşte Adalet Bakanlığı CTE mülakat sonuçları sorgulama ekranı…
27.09.2023 Personel Alımı
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
Diyanet 2 bin 450 personel alımı yapacak! Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi… Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında açık bulunan pozisyonlara sözlü sınav sonucuna göre 2 bin 450 sözleşmeli personel alacak. İşte Diyanet İşleri Başkanlığı sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru tarihi…
21.09.2023 Personel Alımı
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları
MEB personel alımı ne zaman, MEB personel alımı 2023 başvuru nasıl yapılır? Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı kadro, branş dağılımı, şartları MEB personel alımı 2023 başvurusu ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı kadro ve branş dağılımı ile ilgili ayrıntılar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), bünyesine katmak üzere 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu ilanın ardından başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar ve başvuru şartları araştırılıyor.
20.09.2023 Personel Alımı
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik KPSS ayrıntısı
Sözleşmeli personel alımı ile ilgili son dakika açıklaması! Kritik KPSS ayrıntısı Kamuda sözleşmeli olarak çalışmak isteyenleri yakından ilgilendiren açıklama Bakan Yanık'tan geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, katıldığı bir TV programında sözleşmeli personel alımı ile ilgili açıklamada bulundu. Bakan Yanık, alımların KPSS puanına göre yapılacağı bilgisini paylaştı. Bakan Yanık ayrıca ev hanımlarına emeklilik düzenlemesi ile ilgili de önemli bilgiler verdi.
22.05.2023 Çalışma Hayatı
(Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı) Aile Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, 2431 sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
(Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı) Aile Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, 2431 sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere 2 bin 431 sözleşmeli personel alım ilanının Resmi Gazete'de yayımlandığını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ve şartları araştırılmaya başlandı. Peki, Aile Bakanlığı personel alımı başvurusu ne zaman, Aile Bakanlığı 2431 sözleşmeli personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı? İşte 2023 Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2431 personel alımı branş dağılımı...
26.04.2023 Personel Alımı
MEB personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, neden açıklanmadı? 2023 MEB 5 bin personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak?
MEB personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı, neden açıklanmadı? 2023 MEB 5 bin personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB 5 bin personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, MEB personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı? MEB personel alımı başvuru sonuçları merakla bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere farklı branşlarda 5 bin personel alımı yapılacağının duyurusunu yaptıktan sonra başvurularını tamamlayan adaylar 2023 MEB 5 bin personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağını sorgularken MEB 5 bin personel alımı sonuçları açıklandı mı sorusuna yanıt aranıyor. Peki, 2023 MEB 5 bin personel alımı sonuçları ne zaman açıklanacak, neden açıklanmadı? İşte MEB 5 bin personel alımı başvuru sonuçları…
7.04.2023 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Personel Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeli personel alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.