Sözleşmeli Öğretmen Ataması

Sözleşmeli Öğretmen Ataması

Son dakika sözleşmeli öğretmen ataması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sözleşmeli öğretmen ataması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sözleşmeli öğretmen ataması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sözleşmeli Öğretmen Ataması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sözleşmeli öğretmen ataması gelişmeleri de dahil olmak üzere 286 sözleşmeli öğretmen ataması haberi bulunmuştur. Tüm sözleşmeli öğretmen ataması haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı
MEB'den ek sözleşmeli öğretmen ataması kararı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından sözleşmeli öğretmen ataması kapsamında çeşitli nedenlerle boşalan 581 pozisyona ek atama gerçekleştirildi.
19.10.2023 Çalışma Hayatı
45 bin sözleşmeli öğretmen ataması! MEB öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen atamam tercihleri atama sonucu sorgulama
45 bin sözleşmeli öğretmen ataması! MEB öğretmen atama tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? Sözleşmeli öğretmen atamam tercihleri atama sonucu sorgulama MEB 45 bin öğretmen atamasına yönelik detaylar sorgulanıyor. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, MEB sözleşmeli öğretmen ataması hakkında duyuruda bulundu. 2 Mayıs tarihinde başlayan MEB sözleşmeli öğretmen atama tercihleri tamamlandıktan sonra sonuçlar belli olacak. Sözlü sınavda başarılı olanların atamaları ise elektronik ortamda gerçekleştirilecek. Peki, Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte, öğretmen atama sonucu sorgulama ekranı ve diğer detaylar…
7.05.2023 Memur
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hürjet açıklaması: Türkiye Yüzyılı'na armağan olsun Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) tarafından yerli ve milli imkanlarla geliştirilen Türkiye’nin ilk jet motorlu eğitim ve hafif taarruz uçağı Hürjet, ilk uçuşunu gerçekleştirdi. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu.
25.04.2023 Gündem
Mülakat yerleri açıklandı mı? MEB mülakat yerleri sorgulama! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler?
Mülakat yerleri açıklandı mı? MEB mülakat yerleri sorgulama! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler? Mülakat yerleri açıklandı mı? sorusu yanıt buldu. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), sözleşmeli öğretmenlik yerleri için araştırmalar devam ediyor. Sözleşmeli öğretmenlik için başvuruda bulunan adaylar mülakatlarını nisan ayında gerçekleştirecek. MEB, "2023 Mart Sözleşmeli Öğretmen Atamalarına İlişkin Sözlü Sınav Yeri Bilgisi" başlıklı duyuruyla sınav yerlerinin açıklandığını ilan etti. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri, E-Devlet üzerinden öğrenilebilecek. 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri belli oldu mu, öğretmen mülakat yerleri hangi iller, nereler? İşte MEB mülakat yerleri sorgulama…
5.04.2023 Memur
MEB resmen açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmenle ilgili flaş gelişme
MEB resmen açıkladı! 45 bin sözleşmeli öğretmenle ilgili flaş gelişme Milli Eğitim Bakanlığınca, 45 bin sözleşmeli öğretmen ataması için başvuru yapan adayların sözlü sınav merkezleri açıklandı.
4.04.2023 Çalışma Hayatı
20 bin sözleşmeli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? 2022-23 ataması yeni yapılan 20 bin sözleşmeli öğretmenin göreve başlayacağı tarih!
20 bin sözleşmeli öğretmen ne zaman göreve başlayacak? 2022-23 ataması yeni yapılan 20 bin sözleşmeli öğretmenin göreve başlayacağı tarih! Atanan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak, yeni atanan öğretmenlerin göreve başlayacağı tarihi belli mi? 20 bin sözleşmeli öğretmenlik atama kurası bugün saat 12.30’da Beştepe’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla başladı. Kura çekilişinde ismi çıkan öğretmenler ne zaman göreve başlayacağını araştırıyor. Peki, 20 bin sözleşmeli öğretmen ne zaman göreve başlayacak 2022-23?
1.09.2022 Memur
Öğretmen ataması canlı yayın izle! 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, saat kaçta, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı?
Öğretmen ataması canlı yayın izle! 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, saat kaçta, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla bugün Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 20 bin öğretmen ataması yapılacak. Adaylar, tercih işlemlerini e-Devlet kullanıcı adı ve şifreleriyle, e-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştirdi. Peki, 20 bin öğretmen ataması canlı yayın nereden izlenir, sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı mı? Öğretmen ataması saat kaçta? İşte Öğretmen ataması canlı yayın izle…
1.09.2022 Memur
Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman alınacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen atama takvimi!
Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman alınacak? Sözleşmeli öğretmen atamaları ne zaman yapılacak? 20 bin öğretmen atama takvimi! 20 bin öğretmen atama başvuruları ve mülakatları tamamlandı. Öğretmenlerin sözlü sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından itiraz süreci de 22 Ağustos’ta sona erdi. 20 bin öğretmen alımı ile ilgili süreç devam ederlen Kabine toplantısında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “1 Eylül'de atamalarını yapacağımız 20 bin öğretmenin 7 bin 500'den fazlasını okul öncesi öğretmenliğe tahsis ettik.” Açıklamasını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözleşmeli öğretmenlik ile ilgili açıklamasının ardından gözler MEB tarafından yayınlanacak 20 bin sözleşmeli öğretmen alımı tercih tarihlerine çevrildi. Adaylar MEB sözleşmeli öğretmenlik tercih kılavuzunun yayınlanıp yayınlanmadığını araştırıyor. Peki, Sözleşmeli öğretmen tercih kılavuzu açıklandı mı? Sözleşmeli öğretmen tercihleri ne zaman? MEB atama sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi!
23.08.2022 Eğitim
20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? Bakan Özer’den öğretmen atamaları açıklaması!
20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? Bakan Özer’den öğretmen atamaları açıklaması! 20 bin öğretmen ataması ile ilgili başvurular bugün sona eriyor. Başvurusu uygun bulunan adayların sözlü sınavları 1 Ağustos’ta başlayacak. 20 bin öğretmen ataması ile ilgili katıldığı televizyon programında konuşan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, başvuruları devam eden öğretmen atamaları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, 20 bin öğretmen atama başvuruları ne zaman sona erecek? 20 bin öğretmen ataması ne zaman açıklanacak? İşte 20 bin öğretmen atama takvimi ve Bakan Özer’in açıklamaları…
26.07.2022 Eğitim
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf  öğrencileri...
Yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika kararı! Bakan Özer duyurdu, 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencileri... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Flaş gelişme Bakan Özer tarafından kamuoyu ile paylaşıldı. Milyonlarca öğrenciyi çok yakından ilgilendiriyor. 7,8, 11 ve 12. sınıf öğrencilerini kapsıyor. MEB yüz yüze eğitim ile ilgili son dakika gelişmesini duyurdu. 6 Ağustos'tan sonrası için geçerli. Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakanlık görevini devraldığı 6 Ağustos'ta yaptığı, önceliğinin okulları yüz yüze eğitime hazır hale getirmek olduğuna yönelik açıklamasını hatırlatarak, o günden sonra yüz yüze eğitime geçiş için 180 günlük çalışma yürüttüklerini ifade etti. Öte yandan MEB tarafından uzaktan eğitim sürecinin telafisi için de önemli adımlar atılıyor. Bu kapsamda öğrenme kayıplarının tespiti için 7,8, 11 ve 12. sınıf düzeylerinden toplam 4 milyon 565 bin 916 öğrenciye kazanım değerlendirme uygulaması yapıldı. Ayrıca eğitimde fırsat eşitliğinin artırılması adına 59 anaokulu ve 6 bin 950 yeni ana sınıfı eğitime başladı. 5 yaş grubunda okullaşma oranı180 günde yüzde 78'den yüzde 90'a ulaştı. Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi" ile de 2 ayda 81 ilde 16 bin 361 yeni kütüphane inşa edildi. Kitap sayısı 28 milyondan 50 milyona ulaştı.
20.02.2022 Eğitim
15 bin öğretmen ataması taban puanları ve kontenjanları! 2022 En düşük sözleşmeli öğretmenlik atama taban puanları kaç?
15 bin öğretmen ataması taban puanları ve kontenjanları! 2022 En düşük sözleşmeli öğretmenlik atama taban puanları kaç? 15 bin öğretmen atamasında oluşan taban puanlar belli oldu. İngilizce'de en düşük KPSS puanı 75,70; İlköğretim Matematik'e 78,54; Matematik'te 78,52; Özel Eğitim'de 68,37; Rehberlikte 82,02; Sınıf öğretmenliğinde 77,36; Din Kültüründe 79,56; Okul Öncesinde 79,66 oldu. İşte 15 bin öğretmen ataması taban puanları ve 15 bin öğretmen ataması kontenjanları…
1.02.2022 Memur
Atanan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak 2022? Ataması yeni yapılan 15 bin öğretmenin göreve başlayacağı tarih!
Atanan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak 2022? Ataması yeni yapılan 15 bin öğretmenin göreve başlayacağı tarih! Öğretmenler ne zaman göreve başlayacak? 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması yapıldı. 21-26 Ocak 2022 tarihleri arasında tercihlerin yapıldığı 15 bin sözleşmeli öğretmen atamasının sonuçları bugün gerçekleşti. Sonuçlar e-Devlet üzerinden açıklanacak. Peki, atanan öğretmenler ne zaman göreve başlayacak 2022?
31.01.2022 Memur
E-devlet atama sonucu sorgulama! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB atama sonuçları 2022…
E-devlet atama sonucu sorgulama! Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak? MEB atama sonuçları 2022… Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları, 26 Ocak'ta son bulan atama tercihlerini yapan öğretmen adayları tarafından sorgulanıyor. 15 bin öğretmen ataması töreni merakla bekleniyor. Heyecanlı öğretmen adayları “Sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları açıklandı mı, tercih sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak?” sorularını ardı sıra soruyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek sözleşmeli öğretmen atama sonuçları saat kaçta açıklanacak, sözleşmeli öğretmenlik tercih sonuçları ne zaman belli olacak? İşte MEB sözleşmeli öğretmen ataması sonuçları…
31.01.2022 Memur
KPSS'den 60 puan alan tercih yapıyor! Bugün son gün, e-Devlet'ten...
KPSS'den 60 puan alan tercih yapıyor! Bugün son gün, e-Devlet'ten... KPSS'den 60 ve üzerinde puan alanları çok yakından ilgilendiriyor. Tercih süreci bugün doluyor. Başvurular e-Devlet'ten alınıyor. Başvuruda bulunmak için Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan 60 puan almış olmak gerekiyor. 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercih süresi bugün sona eriyor. Tercih süreci tamamlandıktan sonra 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması 31 Ocak’ta yapılacak.
26.01.2022 Personel Alımı
Kılıçdaroğlu: İktidar olduğumuzda mülakat belasını kaldıracağım
Kılıçdaroğlu: İktidar olduğumuzda mülakat belasını kaldıracağım CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Allah'ın izniyle iktidar olduğumuzda bu mülakat belasını kaldıracağım. KPSS'ye giriyor, kim kaç puan alıyorsa puanına göre yerleştireceksiniz" dedi.
29.12.2021 Siyaset
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? e-devlet sözleşmeli mülakat sonuçları sorgulama ekranı!
Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? e-devlet sözleşmeli mülakat sonuçları sorgulama ekranı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları hakkındaki aramalar arttı. 15 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları e-devlet sistemi üzerinden öğrenilebilecek. Sözlü sınav sonuç ekranı ile sorgulanabilecek sonuçları içinde 60 ve üzerinde alan adaylar tercih yapabilecek. Peki, sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları ne zaman açıklanır, saat kaçta?
27.12.2021 Memur
Bakan Özer'den öğretmenler ile ilgili flaş açıklama!
Bakan Özer'den öğretmenler ile ilgili flaş açıklama! Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den öğretmenler ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Özer, 7 Ekim 2021 tarihi itibarıyla bakanlığa bağlı resmi kurumlarda görev yapan kadrolu öğretmen sayısının 774 bin 536, sözleşmeli öğretmen sayısının 114 bin 1, eğitim öğretim hizmetleri sınıfı dışındaki unvanlarda kadrolu ve sözleşmeli statüde görev yapan personel sayısının 79 bin 451 olduğunu söyledi.
1.11.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atamaları ile ilgili flaş karar! 1 Kasım'da başlıyor
Sözleşmeli öğretmen atamaları ile ilgili flaş karar! 1 Kasım'da başlıyor MEB resmen duyurdu. 1-5 Kasım tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Milli Eğitim Bakanlığı, Milli sporculardan 39 kontenjana sözleşmeli öğretmen ataması yapılacağını duyurdu. Atamalar 7 Aralık'ta gerçekleştirilecek.
28.10.2021 Eğitim
15 bin sözleşmeli öğretmen alımı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav ne zaman?
15 bin sözleşmeli öğretmen alımı! Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav ne zaman? Ön başvuru süreci tamamlanan 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı için geri sayım sürüyor. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerlerinin ne zaman açıklanacağı ve atama takvimine ilişkin bilgiler binlerce öğretmen adayı tarafından merak ediliyor. Sözleşmeli öğretmen alımı başvurusu 8 Ekim 2021 tarihinde sona ermişti. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) sözleşmeli öğretmenlik sözlü mülakat yerlerini e-Devlet üzerinden açıklayacak. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerleri ne zaman açıklanacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav ne zaman? İşte 15 bin sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav tarihi ve sözleşmeli öğretmen atama takvimi!
21.10.2021 Eğitim
Öğretmen atama başvuru ekranı: Atama ön başvuru ve sınav merkez tercihi nasıl yapılır? 15 bin öğretmen atama başvurularında son gün!
Öğretmen atama başvuru ekranı: Atama ön başvuru ve sınav merkez tercihi nasıl yapılır? 15 bin öğretmen atama başvurularında son gün! Öğretmen atama başvurularında son gün geldi. 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvuru ve sözlü sınav merkezi tercihlerinin son gününde adayların araştırmaları hızlandı. Öğretmen atama başvurusu nasıl yapılır, sorusuna yanıt arıyor. İşte öğretmen atama başvuru ekranı…
8.10.2021 Çalışma Hayatı
15 bin öğretmen ataması nasıl olacak? Öğretmen atama başvuruları ne zaman, öğretmen atamaları sözlü mülakat tarihi?
15 bin öğretmen ataması nasıl olacak? Öğretmen atama başvuruları ne zaman, öğretmen atamaları sözlü mülakat tarihi? Öğretmen atamaları nasıl oluyor? 15 bin atama kontenjanları ve branş dağılımı açıklandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun." dedi. atama müjdesinin ardından Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen atamalarına ilişkin bir takvim yayınladı. Bugün de 15 bin ek öğretmen ataması için branş dağılımı açıklandı. Peki, 15 bin öğretmen ataması nasıl olacak? Öğretmen atama başvuruları ne zaman, öğretmen atamaları sözlü mülakat tarihi?
23.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! İşte 20 bin öğretmen ataması sonuç ekranı!
Sözleşmeli öğretmen atama sonuçları açıklandı! İşte 20 bin öğretmen ataması sonuç ekranı! 20 bin sözleşmeli öğretmenin ataması Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılmıyla yapıldı. 20 bin sözleşmeli öğretmenlik başvurularını yapan adaylar da canlı yayında atama sonuçlarını takip ediyor. Sözleşmeli öğretmen alımında ön başvurular mart ayında alınmıştı. Peki, Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları 2021 nereden öğrenilir? İşte detaylar...
3.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle! 2021 sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle
Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle! 2021 sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle Öğrenmen adayları heyecanla atama sonuçlarını bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Bakan Özer, “3 Eylül’de 20 bin öğretmenin 81 ilde okullara atamasını yapacağız. Şırnak’taki öğretmen ihtiyacını göze alarak bu 20 bin öğretmenin yüzde 10’unu yani 2 binini Şırnak’a veriyoruz” dedi. İşte Sözleşmeli öğretmenlik atama sonuçları canlı izle
3.09.2021 Eğitim
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, 6 Eylül öncesi...
Milli Eğitim Bakanlığı resmen duyurdu! Ve belli oldu, 6 Eylül öncesi... MEB harekete geçti. Ve beklenen açıklama geldi Detaylar netleşti. Sayılı günler kala flaş detay ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer tarih hatırlatması yaparak duyurdu. Binlerce öğretmen adayı bekliyordu. 3 Eylül tarihinde 20 bin öğretmenin ataması yapılacak. Bakan Özer yaptığı açıklamada Şırnak'taki öğretmen açığının göz önünde bulundurulduğunu, bu nedenle 20 bin sözleşmeli öğretmenin yüzde 10'unun Şırnak'ta görevlendirileceğini bildirdi. Böylece 20 bin öğretmenden 2 bini Şırnak'ta görev yapacak.
1.09.2021 Eğitim
Sözleşmeli öğretmen atama takvimi! 20 bin sözleşmeli öğretmen tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl? MEB sözleşmeli öğretmen atama tercihleri…
Sözleşmeli öğretmen atama takvimi! 20 bin sözleşmeli öğretmen tercihleri ne zaman yapılacak, nasıl? MEB sözleşmeli öğretmen atama tercihleri… Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli öğretmen atama takvimini güncelledi. Milli Eğitim Bakanlığınca güncellenen takvime göre, 20 bin sözleşmeli öğretmen ataması için eğitim kurumu tercihleri öne çekildi. Sözleşmeli öğretmen atama tercihleri ne zaman? MEB sözleşmeli öğretmen atama takvimi…
25.08.2021 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Sözleşmeli Öğretmen Ataması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sözleşmeli öğretmen ataması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.