Son Nokta

Son Nokta

Son dakika son nokta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son nokta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son nokta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Nokta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son nokta gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.095 son nokta haberi bulunmuştur. Tüm son nokta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık
Mısır ile yeni dönem! Erdoğan: Ticaret hacmini 15 milyar dolara çıkarmak için mutabık kaldık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi ziyarette bulunmak üzere Birleşik Arap Emirliklerinden (BAE) özel uçak ile Mısır'a gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 12 yıl sonra gerçekleştirdiği ziyarette, Mısır Cumhurbaşkanı Sisi tarafından resmi törenle karşılandı. Erdoğan, Sisi ile görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrası iki lider basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında "Ticaret hacmimizi 15 milyar dolara çıkartacağız" dedi. Sisi ise açıklamasında Türkiye'yi ziyaret edeceğini belirtti.
14.02.2024 Gündem
Ev sahibi - kiracı anlaşmazlığında son nokta! 50 bin TL isteyen mülk sahibinden kiracıya akılalmaz tehdit
Ev sahibi - kiracı anlaşmazlığında son nokta! 50 bin TL isteyen mülk sahibinden kiracıya akılalmaz tehdit Ev sahibi kiracı arasındaki uyuşmazlıklar son yıllarda hiç olmadığı kadar arttı. Kira fiyatları üzerinde anlaşamayanlar için zorunlu arabuluculuk sistemi devreye alınsa da kimi mülk sahipleri sorunları kendi yöntemleri ile çözmeye çalışıyor. Pendik'te dükkan sahibi ile kiracısı arasında kira anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Dükkan sahibi, kiracısını "Eşinin dul kalmasını, çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık" diyerek tehdit etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
7.02.2024 Gündem
Ali Taha Koç: 50GPON’un önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasını öngörüyoruz
Ali Taha Koç: 50GPON’un önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasını öngörüyoruz Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç, şu an kullanılan teknolojik imkânlara göre 5 kat daha yüksek hız sunabilecek olan 50GPON’un, önümüzdeki 3 yıl içinde yaygınlaşmasının beklendiğini söyledi.
20.12.2023 Bilim ve Teknoloji
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 1 Ocak 2024 yılı itibarıyla şehirler arası otobüslerin konum, saat gibi anlık verilerinin paylaşıldığı araç takip cihazı takılacağı açıklandı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, "Şu anda Türkiye'deki 100 bine yakın araçta olması gereken bir sistem bu, ama yüzde 30'unda var, yüzde 70'inde yok. Yani 70 bin araca takılacak, 15-20 günlük süre içinde bunların takılmasının mümkün olmadığını bakanlığa ifade ettik. Zorunluluğu kaldırmayalım fakat yaptırımları erteleyelim. Çünkü çok ağır yaptırımlar geliyor, firmaların kapanmasına kadar olan bir süreci yaşatacaklar" dedi.
18.12.2023 Gündem
Altın, ons altın, dolar ve euro için rekor tarihi verildi! İşte son nokta
Altın, ons altın, dolar ve euro için rekor tarihi verildi! İşte son nokta Altın, ons altın, dolar ve euro için çarpıcı uyarı geldi. Altın fiyatları sert iniş ve çıkışlarıyla yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. Geçen haftayı Fed tarafından açıklanan güvercin faiz karının etkisiyle yükselişle kapatan altın fiyatları, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanacak. Öte yandan dolar ile ilgili yükselişler devam edecek, ons altında ise alım fırsatı için rakam verildi. Peki piyasalar kritik faiz kararı öncesinde yeni haftaya nasıl başladı? Gram altın fiyatında yükseliş sürecek mi? Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarına ilişkin çarpıcı yorumda bulundu.
18.12.2023 Ekonomi
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu!
Abdullah Avcı, Fenerbahçe'nin belalısı oldu! Trabzonspor’a şampiyonluk kazandıran Abdullah Avcı, bordo-mavililerde görev yaptığı dönem içerisinde, Kadıköy ekibini üçüncü kez liderlikten indirdi. Başarılı teknik adam, Karadeniz ekibinin 26 yıllık beklentisini de giderdi.
6.11.2023 Trabzonspor
Merkez Bankası kararı sonrası kredi faizlerinde son durum ne? Tek tek hesaplandı
Merkez Bankası kararı sonrası kredi faizlerinde son durum ne? Tek tek hesaplandı Kredi faizleriyle ilgili merak edilen detaylar ortaya çıktı. Piyasaların merakla beklediği faiz kararı açıklandı. Ekim ayı olağan toplantısını gerçekleştiren TCMB Para Politikası Kurulu politika faizini 5 puan artırarak yüzde 35'e çıkardı. Peki bu faiz artışı kredileri nasıl etkileyecek? İşte detaylar...
26.10.2023 Ekonomi
İstanbul'da balık boyu denetimi! Tek tek ölçüldü
İstanbul'da balık boyu denetimi! Tek tek ölçüldü İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri balıkların perakende satıldığı noktalara ve depolama alanlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Balıkların boyları ve uygunlukları ölçüldü, esnafa hijyen uyarıları yapıldı. İstanbul İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Yavuz Karaca, "2023 yılında şu ana kadar 35 bine yakın denetim yaptık, yaklaşık 889 kişiye 4 milyon liraya yakın idari para cezası uygulandı, 90 milyon su ürününe ise el konuldu." dedi. Karaca, "Bu sene isravritte bir sıkıntı görüyoruz, 13 santimetre boyu. Geçen gün, yaklaşık 1 ton istavrit balığına su ürünleri halinde boy yasağından dolayı el koyduk." diye konuştu.
9.09.2023 Yaşam
MHP lideri Bahçeli': 30 Ağustos Milli Mücadele'nin kati ve kesin hükmüdür
MHP lideri Bahçeli': 30 Ağustos Milli Mücadele'nin kati ve kesin hükmüdür 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Özellikle bilinmesini arzu ederim ki; 30 Ağustos Milli Mücadele’nin kati ve kesin hükmüdür. 30 Ağustos milli iradenin köpürerek taşması, dahası geçmiş ile gelecek arasına kurulan zafer köprüsüdür." dedi.
30.08.2023 Gündem
Hazar Ergüçlü ve yeni sevgilisi ortaya çıktı!
Hazar Ergüçlü ve yeni sevgilisi ortaya çıktı! Hazar Ergüçlü ile yönetmen Onur Ünlü, geçen aylarda beş yıllık ilişkilerine son nokta koymuştu. Müzisyen Kutay Soyocak ile yeni bir aşka yelken açan Hazar Ergüçlü.sevgilisiyle görüntülendi.
2.06.2023 Magazin
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak
Dolandırıcıların sahte altın oyunu şoke etti! Kuyumculara karı-koca kılığında tuzak İstanbul'da sahte veya düşük ayarlı altın imal ederek kuyumcularda bozdurdukları ve piyasaya sürdükleri tespit edilen 5 şüpheli eş zamanlı operasyonla yakalandı. Baskınların birinde, bakır ve gümüş gibi madenlerin dönüştürülüp piyasaya sürülmeye hazır hale getirilmesine yarayan materyaller ele geçirildi. Operasyon sonrası şoke eden detaylar ortaya çıkarken, kuyumcular düğün sezonunda artan sahte altınla ilgili önemli uyarılarda bulundu.
23.05.2023 Yaşam
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar
Bahçeli: Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Her numara zillet ittifakında, ne ararsanız bu ittifakın yamalı bohçasında. Sayısını takip etmekte zorlandığımız cumhurbaşkanı yardımcılarıyla koltuk ve paylaşımlarıyla küçüldükçe küçülüyorlar. Kendi aralarında pazarlık yetmezmiş gibi, Türkiye'yi kumar masasında pazarlamayı hedefliyorlar" dedi.
6.05.2023 Gündem
Hükümetin kamu işçisi için yeni teklifi 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam
Hükümetin kamu işçisi için yeni teklifi 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (Türk-İş) Genel Başkanı Ergün Atalay, hükümetin kamu işçisi için yeni teklifinin 12 bin lira tavan ücret ve ilk altı ay için yüzde 40 zam olduğunu bildirdi.
17.04.2023 Ekonomi
Türkiye başardı! Altay tankı ilk kez görücüye çıktı, işte teslim tarihi
Türkiye başardı! Altay tankı ilk kez görücüye çıktı, işte teslim tarihi Yeni Altay tankı, ilk kez görücüye çıktı. Yerli mühendis grubu ve işçileri ile geliştirilen, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine girmesi için üretilen ALTAY Tankı, basın mensuplarına tanıtıldı. Altay Ana Muharebe Tankı’nın TSK’ya teslim edileceğini tarih açıklandı. İşte detaylar...
23.03.2023 Ekonomi
Karadeniz gazında yeni gelişme! Bakan Dönmez açıkladı, nisan ayında getiriliyor
Karadeniz gazında yeni gelişme! Bakan Dönmez açıkladı, nisan ayında getiriliyor Karadeniz gazında yeni bir gelişme yaşandı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez duyurdu. Bakan Dönmez 'Sabırsızlıkla beklediğimiz an artık yaklaşıyor' diyerek yeni tarihi açıkladı.
22.03.2023 Ekonomi
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! İlk maaş ne zaman yatacak? Tarih verildi
EYT ile ilgili son dakika açıklaması! İlk maaş ne zaman yatacak? Tarih verildi EYT ile ilgili son dakika açıklaması geldi. EYT ertelenecek iddialarına son nokta koyuldu. EYT'de ilk maaşların ne zaman yatacağı açıklandı. EYT'de maaşlar için o tarih işaret edildi. Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’nda kabul edilen EYT düzenlemesi Meclis Genel Kurulu’ndaki görüşmelerin ardından yasalaşacaktı. Ancak 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki yıkıcı depremin ardından Meclis çalışmalarına ara vermişti. Gündemde bulunan kanun tekliflerinin görüşülmesine 21 Şubat’ta başlanacağı belirtilmişti. Aynı gün EYT düzenlemesi de gündeme gelecekti. Fakat Meclis’in açılışı 1 hafta daha ertelendi. İşte EYT ile ilgili merak edilen tüm detaylar...
20.02.2023 Emekli
Vicdansızlıkta son nokta! Depremde hayatını kaybeden kişiyi soydu
Vicdansızlıkta son nokta! Depremde hayatını kaybeden kişiyi soydu Adana polisi Hatay’da depremde hayatını kaybeden bir kişinin 3 ayrı kredi kartını çalıp bin lira harcadığı öne sürülen zanlıyı yakaladı.
11.02.2023 Yaşam
Forvet transferinde son nokta! 1 gol atamayan 2 futbolcu transfer etti
Forvet transferinde son nokta! 1 gol atamayan 2 futbolcu transfer etti Yaklaşık 5 yıllık görev süreci içerisinde forvet transferlerinin hemen hemen hepsinde hüsran yaşayan Ali Koç'un Batshuayi'ye talip olması Sarı Lacivertli camiayı oldukça kızdırdı.
13.08.2022 Fenerbahçe
Bakan Soylu polislerle bayramlaştı: Siz demokrasinin teminatısınız
Bakan Soylu polislerle bayramlaştı: Siz demokrasinin teminatısınız İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'ndeki polislerle bayramlaştı. Burada konuşan Soylu, Siz, güvenin ve huzurun ama öteki taraftan kimsenin aklına gelmeyen demokrasinin de teminatısınız. Siz yürürken devletin yürüdüğünü hiçbir zaman aklınızdan çıkarmayın. dedi.  
10.07.2022 Siyaset
Karadeniz'de 5 ilde, 125 dereye 'taşkın erken uyarı sistemi'
Karadeniz'de 5 ilde, 125 dereye 'taşkın erken uyarı sistemi' Karadeniz Bölgesi'nde şiddetli yağışlarla birlikte can ve mal kayıplarına neden olan sellere karşı Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından 5 ilde, 125 dereye taşkın erken uyarı sistemleri kuruldu. Trabzon DSİ 22'nci Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, "Sistemle yukarı havzadaki istasyonumuz aracılığıyla suyun aşağıya 15 dakikaya kadar varacağını söyleyebiliyor, dere kenarında herhangi bir can ve mala zarar gelmemesi için tedbirlerin alınmasını sağlıyoruz" dedi.
2.07.2022 Yaşam
İETT otobüsü 17 araca çarptı! Kamyona çarparak duran otobüsün şoförü kayıplara karıştı
İETT otobüsü 17 araca çarptı! Kamyona çarparak duran otobüsün şoförü kayıplara karıştı Eyüpsultan'da sürücüsünün kimliği belirlenemeyen İETT otobüsü mahalleyi birbirine kattı. 17 araca çarpan otobüs, yol kenarında park halindeki kamyonete çarptıktan sonra durabildi. Sürücü olay yerinden kaçarken araçlarda hasar meydana geldi.
18.06.2022 Yaşam
Şevval Şahin ve Burak Ateş hakkındaki aşk iddialarına son nokta!
Şevval Şahin ve Burak Ateş hakkındaki aşk iddialarına son nokta! Şevval Şahin’in bir süredir iş insanı Burak Ateş’le aşk yaşadığı iddia edilmişti. Çağla Şıkel'ın ünlü bir markayla iş birliği ile hazırlanan koleksiyonu için podyuma çıkan ünlü manken, aşk iddialarına son noktayı koydu.
10.06.2022 Magazin
Dünyanın merakla beklediği planın detayları netleşti! Türk askerine kritik görev, savaş gemileri eşlik edecek...
Dünyanın merakla beklediği planın detayları netleşti! Türk askerine kritik görev, savaş gemileri eşlik edecek... Rusya-Ukrayna savaşı sürerken tüm dünyada tahıl krizinin ortaya çıkmasının yankıları sürüyor. Bu krizin çözümüyle ilgili merakla beklenen planın detayları netleşmeye başladı. Rus basınında ortaya atılan iddiaya göre, Türkiye'nin yaptığı temaslar sonrası ortaya çıkan plan kapsamında, Ukrayna'nın elindeki geçen yıla ait tahıl rekoltesinin deniz yoluyla dünyaya taşınması için Türk donanması önemli bir görev üstlenecek. Karadeniz tahıl güvenlik koridorunun karargahı ise İstanbul merkezli olacak.
7.06.2022 Ekonomi
Mehmet Yalçınkaya MasterChef'ten ayrılıyor mu?
Mehmet Yalçınkaya MasterChef'ten ayrılıyor mu? Tv8'in sevilen programlarından MasterChef Türkiye'nin yeni sezonu için geri sayım başladı. Jüri koltuğunda Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın yer aldığı yarışma için yeni bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada Mehmet Şef'in kadrodan ayrılacağı ve yeni sezonda yerine başka bir şefin geleceği öne sürüldü. Bu söylentilerle ilgili sessizliğini koruyan Yalçınkaya, bir takipçisine verdiği cevapla iddialara son noktayı koydu.
15.05.2022 Magazin
Petek Dinçöz iddialara son noktayı koydu! Miami'deki evi...
Petek Dinçöz iddialara son noktayı koydu! Miami'deki evi... İş insanı Serkan Kodaloğlu ile geçtiğimiz ay tek celsede boşanan Petek Dinçöz, radikal bir karar alarak ABD’ye taşınmıştı. Hakkında birçok iddia ortaya atılan Petek Dinçöz, sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak Miami’de yaşamını sürdürdüğü konutu nasıl aldığını açıkladı.
29.04.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Son Nokta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son nokta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.