Son Mesaj

Son Mesaj

Son dakika son mesaj haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son mesaj ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son mesaj haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Mesaj

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son mesaj gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.521 son mesaj haberi bulunmuştur. Tüm son mesaj haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı
Zonguldak'ta gemi battı! Kayıp mürettebatın son mesajı ortaya çıktı Kuvvetli fırtına ve yağışın ardından Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde batan gemideki kayıp 11 mürettebatı arama çalışmaları günün ilk ışıklarıyla birlikte devam ediyor. Rusya'dan İzmir Aliağa Limanı'na yük taşıyan ve sığındığı Kdz. Ereğli Limanı'nda batan Kafkametler adlı geminin telsizcisi Mustafa Nacar'ın olay anında ailesine mesaj attığı ortaya çıktı. Bugün ilk kez bot ve dalgıçlarla gerçekleştirilen gemi ve mürettebatı arama çalışmalarında, gemi batığını yerinin tespit edildiği belirtildi.
21.11.2023 Gündem
Ayşenur Parlak'ın yazdığı son mesaj yürek yaktı: Sen benim bu dünyadaki cennetimsin
Ayşenur Parlak'ın yazdığı son mesaj yürek yaktı: Sen benim bu dünyadaki cennetimsin Dördüncü evre kolon kanseriyle mücadele eden sosyal medya fenomeni Ayşenur Parlak, yaşama veda etti. Evli ve bir çocuk annesi olan Parlak'ın eşi Savaş Parlak'a yazdığı son mesaj ortaya çıktı. Ayşenur Parlak'ın 'Sen benim bu dünyadaki cennetimsin' sözleri yürekleri sızlattı.
14.11.2023 Magazin
Cep telefonları yatakta bile yanımızda! Kritik uyarı geldi: Mutlaka kapatın
Cep telefonları yatakta bile yanımızda! Kritik uyarı geldi: Mutlaka kapatın Akıllı telefonu baş ucundan hatta yatağınızdan ayırmamak için sebepler saymakla bitmiyor. Sevgiliden gelen son mesaj, Instagram paylaşımına gelen yorumlar... Peki cep telefonundan ayrılamamanın ne gibi zararları bulunuyor?
8.10.2023 Sağlık
Genç kızın şüpheli ölümünde yeni detay: Annesine attığı son mesaj ortaya çıktı!
Genç kızın şüpheli ölümünde yeni detay: Annesine attığı son mesaj ortaya çıktı! Kayseri'de bir rezidansın 7. katında yalnız yaşayan Ayyüce Dilşat Çalışkan, pencereden aşağı düşerek yaşamını yitirdi. Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturmada genç kadının düşmeden 1 dakika önce annesine mesaj yazdığı tespit edildi.
8.08.2023 Gündem
Gabonlu Dina'nın ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için rapor alınacak
Gabonlu Dina'nın ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için rapor alınacak Karabük'te, Filyos Çayı'nda cesedi bulunan Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga'nın (17) ölüm nedeninin tekrar değerlendirilmesi için İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalı'ndan rapor istendi. Rapor için gerekli belgeleri almak üzere Karabük'e gelip, soruşturma savcısı ile de görüşen avukat Meriç Eyüboğlu, "Dina'nın şu an sadece 1 tane tutuklu faili var. Bütün faillerin açığa çıkarılmasını, her neyse başına gelen, hepimizin kafasında soru işareti kalmayacak şekilde ortaya konmasını istiyoruz" dedi.
15.06.2023 Gündem
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı
Yeşim Akbaş'ın ölümü ile ilgili yeni gelişme! Gizemli mesaj ortaya çıktı Manisa'nın Demirci ilçesindeki polis lojmanında başından tabanca ile vurulmuş halde bulunan ve hastanede yaşamını yitiren güzellik salonu işleten Yeşim Akbaş'ın (26) telefonunda, birlikte olduğu ve olay sonrası tutuklanan komiser yardımcısı Doğancan Yıldız'ın (32) intihar iddiasıyla çelişen bir mesaj bulundu. Akbaş'ın, ölümünden yaklaşık 40 dakika önce gönderdiği son mesajda işletmesindeki lazer epilasyon cihazı için servis yetkilisine 'Bekliyorum sizi Gürkan Bey' diye yazdığı ortaya çıktı.
25.05.2023 Yaşam
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü Malta'da 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken bir otomobil sürücüsü tarafından ezilerek can veren Pelin Kaya için bugün Malta'da adalet yürüyüşü gerçekleştirilecek. Pelin Kaya'yı otomobiliyle ezerek öldüren sürücü Jeremie Camilleri 12 yıl kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanıyor.
19.05.2023 Gündem
Gabonlu Dina'nın kesin ölüm nedeni belirlenecek
Gabonlu Dina'nın kesin ölüm nedeni belirlenecek Dina’nın cenazesi İstanbul’a gönderilerek Adli Tıp Kurumu morguna nakledildi. Otopsi dosyası ise henüz ulaşmadı. Bu hafta İstanbul’a ulaştırılması beklenen dosyada Dina’nın kesin ölüm sebebinin belirlenemediği belirtiliyordu.
16.04.2023 Gündem
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam
Son mesajı ortaya çıktı: Hayatta inanmam Igor Gorgonzola Novara’nın yıldız oyuncusu Julia Ituma'nın intihar etmeden önce WhatsApp grubunda attığı son mesaj ortaya çıktı.
14.04.2023 Voleybol
Gabonlu Dina’nın sır ölümünde yeni şüpheler! Annesi ile kez konuştu
Gabonlu Dina’nın sır ölümünde yeni şüpheler! Annesi ile kez konuştu Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nun Karabük’te Filyos Çayı’nda cesedi bulunmuştu. Genç kızın ölmeden önce annesine attığı çaresizlik dolu yeni mesajlar ortaya çıktı. O mesajlarda, postane çalışanı 2 kişinin kendisine 10 bin TL karşılığı cinsel ilişki teklif ettiğini yazan Dina, 'Onlarla birlikte olmazsam bana yardım etmeyecekler' dediği belirtildi. Genç kızın Gabon’da yaşayan annesi Jessica Sandra Makemba Panga ise ilk kez konuştu.
7.04.2023 Gündem
Gabonlu Dina’ya hayatı zehir etmişler! Son mesajı ortaya çıktı: Eğer onlarla yatmazsam bana yardım etmeyeceklerini söylediler...
Gabonlu Dina’ya hayatı zehir etmişler! Son mesajı ortaya çıktı: Eğer onlarla yatmazsam bana yardım etmeyeceklerini söylediler... Gabonlu üniversite öğrencisi Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nun Karabük’te Filyos Çayı’nda cesedi bulunmuştu. Genç kızın ölmeden önce annesine attığı çaresizlik dolu yeni mesajlar ortaya çıktı. O mesajlarda, postane çalışanı 2 kişinin kendisine 10 bin TL karşılığı cinsel ilişki teklif ettiğini yazan Dina, 'Onlarla birlikte olmazsam bana yardım etmeyecekler' dediği belirtildi.
6.04.2023 Gündem
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürmüştü! Annesi o anları anlattı: Yarın ünlü olacağım
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürmüştü! Annesi o anları anlattı: Yarın ünlü olacağım Malta'da yaşayan 30 yaşındaki iç mimar Pelin Kaya'yı aracı ile ezen Fransız asıllı saldırgan Jeremie Camilleri, kaza sonrası yerde yatan yaralı kadına taşla saldırdı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırganın 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklanmıştı. Camilleri'nin 'kasten öldürmek'ten tutuklu yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. uruşmaya katılan anne Çiçek Kaya yaşananları anlattı. Kaya, "O ortam anne için bir zulüm. Bir annenin çocuğunun canını alan bir caniyle karşı karşıya gelmesi çok kötü oldu. Kendisiyle göz göze geldim. Yaptıklarını itiraf ediyor ve bundan gurur duyuyor. Akli dengesi gayet yerinde, seni karşısında rencide etmesini biliyor" dedi. Öte yandan Korkunç cinayet sonrası Pelin'in mesajları ortaya çıkmıştı, babası o gece yaşanılanlar ve kızıyla son konuşmasını anlattı. İşte haberin detayları....
31.01.2023 Gündem
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi'
Pelin Kaya'nın son görüntüleri yürekleri dağladı! Annesi o anları anlattı: 'O benim meleğimdi' Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulunurken, genç kadının son görüntüleri yürekleri dağladı. O anlarında kendisiyle görüntülü konuşan anne Çiçek Kaya ise kızı ile yaptığı son konuşmayı anlattı.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat
Malta’da katledilen Pelin Kaya’nın son görüntüleri ortaya çıktı! Malta Başbakanı'ndan flaş talimat Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Malta’daki korkunç olayın yankıları ise sürüyor. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, ailesi son yolculuğunda gözyaşları ile yavruları Kaya’ya veda etti. Genç kadının son görüntüleri yürek burkarken, Malta Başbakanı flaş bir açıklamada bulundu.
25.01.2023 Gündem
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’
Malta’da katledilen Pelin Kaya son yolculuğuna uğurlandı: ‘Güllerim soldu’ Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. Öte yandan son yolculuğuna uğurlanan Pelin Kaya’nın anne ve babasının konuşmaları yürekleri dağladı.
22.01.2023 Gündem
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı
Pelin Kaya ve Başak Cengiz cinayetinde 5 benzerlik! Arkadaşları o anları anlattı Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Mimar Pelin Kaya’ydı. Genç kadının sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırırken, babası kızıyla yaptığı son konuşmasını anlattı. Arkadaşları, Pelin’in son doğum gününe ilişkin detayları anlatırken, Samuray kılıcıyla öldürülen Başak Cengiz ile Pelin Kaya olayındaki 5 benzerlik dikkat çekti. İşte detaylar...
22.01.2023 Gündem
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürdü! Çığlıkla uyanıp itiraf etti: İçime doğdu
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürdü! Çığlıkla uyanıp itiraf etti: İçime doğdu Malta'da yaşayan 30 yaşındaki iç mimar Pelin Kaya'yı aracı ile ezen Fransız asıllı saldırgan, kaza sonrası yerde yatan yaralı kadına taşla saldırdı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırganın 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklandığı öğrenildi. Korkunç cinayet sonrası Pelin'in mesajları ortaya çıktı. Öte yandan Pelin Kaya'nın babası o gece yaşanılanlar ve kızıyla son konuşmasını anlattı. İşte haberin detayları....
21.01.2023 Gündem
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu
Malta’da vahşice öldürülen Pelin Kaya cinayetinde kan donduran detaylar! Son mesajı yürek burktu Korkunç olay Malta’da yaşandı. Alkollü bir kişi önce aracıyla ezdi, sonra da vahşice kafasına taşla vurarak öldürdü. Dehşete düşüren olayın kurbanı da kendisine yeni bir hayat kurmak isteyen Pelin Kaya oldu. Sosyal medyadan paylaştığı son mesaj ise okuyanları duygulandırdı.
20.01.2023 Yaşam
Oğlunu öldürüp intihar etti! Sosyal medyadan paylaştığı son mesaj dikkat çekti
Oğlunu öldürüp intihar etti! Sosyal medyadan paylaştığı son mesaj dikkat çekti Aydın'ın Karacasu ilçesinde Ümit Çaka (59), oğlu Orhan Çaka'yi (20) av tüfeği ile öldürdükten sonra, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunup, aynı silahla yaşamına son verdi.
21.06.2022 Yaşam
İbrahim Tatlıses sitem etti! 'Çekirdek ailemi dağıttılar!'
İbrahim Tatlıses sitem etti! 'Çekirdek ailemi dağıttılar!' İbrahim Tatlıses sosyal medya hesabından isyan etti. 'Çekirdek ailemi dağıttılar' diyen ünlü türkücü, 'Allah da onları bildiği gibi yapsın' ifadelerini kullandı.
7.06.2022 Magazin
Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine attığı son mesajları paylaştı!
Ece Erken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun kendisine attığı son mesajları paylaştı! Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündemden düşmüyor. Eşinin ölümüyle zor günler geçiren Ece Erken, Instagram hesabından içini döktü. Eşinin vefatının 40'ıncı gününde duygularını dile getiren Erken, 'Ölmeyecek kadar yaralıyım' dedi.
8.03.2022 Magazin
Murat Sancak Dele Alli bombasını patlattı!
Murat Sancak Dele Alli bombasını patlattı! Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak dünyaca ünlü yıldız futbolcu Dele Alli hakkında "Dele Alli’nin ağabeyi Türkiye’ye geldi. Ağabeyiyle hemen hemen her noktada anlaştık." ifadelerini kullandı.
11.02.2022 Adana DemirSpor
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu!
Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vurulma anını izledi, kahroldu! Sunucu Ece Erken'in eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu (42), önceki gece sahibi olduğu balıkçı restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Yedi ay önce evlendiği Mahmutyazıcıoğlu'nun telefonuna tehdit mesajları geldiği belirtilen Erken'in, eşinin vurulma anına ait güvenlik kamerası görüntülerini izleyince dizlerinin üzerine çöktüğü öğrenildi. Erken'in sözlerini yakın arkadaşı canlı yayında duyurdu.
28.01.2022 Magazin
Sel felaketi! Can kaybı sayısı artıyor, Kastamonu, Sinop, Bartın'da son durum...
Sel felaketi! Can kaybı sayısı artıyor, Kastamonu, Sinop, Bartın'da son durum... Son dakika... Şiddetli yağışlar nedeniyle Kastamonu, Sinop ve Bartın'da sel felaketi yaşandı. Köprüler yıkıldı, araçlar sürüklendi. AFAD 27 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Kayıplar var. Sel felaketi nedeniyle yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Aileler yakınlarından haber almak için bekliyor. Bakan Soylu, sel felaketiyle ilgili, "Benim gördüğüm en ağır sel felaketi burası, Dereli'de karşı karşıya kaldığımız felaketin 5 misli diyebiliriz. " ifadelerini kullanırken, Bozkurt için 'İlçe ikiye bölündü' dedi. Öte yandan bir vatandaş ise 'Lokantada yemek yerken bir anda sular yükseldi. 5 dakika içinde oldu her şey' diye konuştu. Bozkurt ilçesinde çöken Ölçer Apartmanı'ndaki Senanur Kuş'un (20), akrabalarının bulunduğu 'WhatsApp' grubuna 'Dua edin bize' mesajı gönderdiği ortaya çıktı
13.08.2021 Gündem
WhatsApp mesajlarıyla hızla yayılan yeni tehdit!
WhatsApp mesajlarıyla hızla yayılan yeni tehdit! Android kullanıcıları, WhatsApp aracılığıyla yayılan yeni bir tehdit ile karşı karşıya. Siber güvenlik uzmanı Lukas Stefanko kullanıcılara sahte bir Huawei uygulaması indirmeleri için gönderilen "Uygulamayı indirin ve Cep Telefonunu Kazanın" mesajını içeren linkin tehdit içerdiğini ve hızla yayıldığını belirtti.
28.01.2021 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Son Mesaj ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son mesaj haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.