Pelin

Pelin

Son dakika pelin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pelin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pelin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pelin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pelin gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.162 pelin haberi bulunmuştur. Tüm pelin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları
Güngören seçim sonuçları 2024: İstanbul Güngören AK Parti, CHP, İYİ Parti, DEM, Zafer Partisi oy oranları 31 Mart 2024 Güngören seçim sonuçları cnnturk.com seçim 2024 sayfasında yer alacak. 31 Mart’ta sandık başına gidecek binlerce seçmen tercihleri ile Güngören oy oranları sıralamasını belirleyecekler. "Güngören Belediyesi’ni kim kazandı?" sorusu da yanıt bulmuş olacak. Peki Güngören Belediyesi kim kazandı?
31.03.2024 Gündem
Taş Kağıt Makas'ta gündem oldu: Bu dünyada babasını kaybetmiş bir çocuktan daha güçlü hiç kimse olamaz
Taş Kağıt Makas'ta gündem oldu: Bu dünyada babasını kaybetmiş bir çocuktan daha güçlü hiç kimse olamaz “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” Alzheimer hastası babasını cezaevinden kurtarmaya çalışan Umut’un (Ekin Koç) hikayesini izleyici ile buluştururken; babaların çocuklarıyla kurdukları ilişkiler ile de konuşuluyor. “Bu dünyada hiç kimse babası ölmüş bir çocuk kadar kuvvetli olamaz” cümlesi ile gündem olan dizi babanın çocuğunun hayatındaki rolünü bir kez daha gözler önüne serdi.
26.03.2024 Magazin
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi!
Pelin Karahan'ın eşi Bedri Güntay 15 milyon TL'lik yeni lüks aracıyla görüntülendi! 2014 yılında oyuncu Pelin Karahan ile dünyaevine giren Bedri Güntay, önceki gün Etiler'deydi. Güntay, 2023 model Porsche marka spor arabası ile de ilk kez görüntülenmiş oldu.
12.03.2024 Magazin
CHP’li Meclis Üyesi Pelin Turhan polis memurlarını darbettiği iddiasıyla gözaltıa alındı
CHP’li Meclis Üyesi Pelin Turhan polis memurlarını darbettiği iddiasıyla gözaltıa alındı İzmir'de, Narlıdere Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Pelin Turhan, kimlik kontrolü sırasında tartıştığı polis memurlarını darbettiği suçlamasıyla gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Turhan, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
6.03.2024 Gündem
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı
Yazar Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı İstanbul sevgisiyle tanınan ve sayısız eser kaleme alan yazar ve iletişim eğitmeni Mario Levi son yolculuğuna uğurlandı.
1.02.2024 Gündem
Pelin O'ndan hamileymiş! Yalı Çapkını dizisinde sır çözüldü, final gibi haber geldi!
Pelin O'ndan hamileymiş! Yalı Çapkını dizisinde sır çözüldü, final gibi haber geldi! Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinden final gibi bir haber geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin'in kimden hamile kaldığı sırrı ortaya çıktı. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı
Hamile dönmüştü, babası şimdi ortaya çıktı! Yalı Çapkını dizisinde Pelin'in bebeğinin babası o detayda saklı Her bölümü olaylı, her sahnesi kafa karıştırıcı Yalı Çapkını dizisinde iddialar her gün bir başka şekliyle ortaya çıkıyor. Cuma günlerinin rakipsiz yapımı, bir süredir düşen reytinglerden şikayeçiydi. Pelin'in hamile olarak dönmesi Seyran ve Ferit ilişkisine bombayı koymuştu. Ancak akıllarda bebeğin babasının kim olduğu da kalmıştı. Londra'dan karnı burnunda dönen Pelin'in bebeğinin babasına görünce yok artık demek mümkün. İşte Yalı Çapkını'ndaki bomba detay...
15.12.2023 Televizyon
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl?
Pqueen kanser mi? Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu kaç yaşında, ne kanseri, Pqueen’in sağlık durumu nasıl? Twitch yayıncısı Pqueen Pqueen kimdir, kaç yaşında, kanser mi? Pqueen lakabıyla tanınan ünlü Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu. Söz konusu açıklamanın ardından Pqueen'in kim olduğu, kaç yaşında olduğu, hayatı ve sağlık durumu sorgulanmaya başlandı. İşte Pqueen'in son durumu…
7.12.2023 Gündem
Twitch yayıncısı Pqueen’den kötü haber!
Twitch yayıncısı Pqueen’den kötü haber! Pqueen lakabıyla tanınan Twitch yayıncısı Büşra Pelin Baynazoğlu, sosyal medya sayfasından duyurduğu haberle sevenlerini üzdü.
6.12.2023 Magazin
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
Dişçide uygulanan tedaviyi beğenmedi hekime dehşeti yaşattı!
Dişçide uygulanan tedaviyi beğenmedi hekime dehşeti yaşattı! Diş ağrısı şikayetiyle gittiği dişçide uygulanan tedaviyi beğenmeyen hasta doktara dehşeti yaşattı. Diş hekimini yaralayan şahıs olay yerinden kaçtı. Polis ekipleri güvenlik kameralarından eşgalini tespit ettiği saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olay anı, kliniğin güvenlik kameralarına yansıdı.
21.11.2023 Gündem
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı
Pelin Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı Kanal D'de 2007-2011 yılları arasında beş sezon süren 'Kavak Yelleri' dizisiyle kamera karşısına geçen Pelin Karahan 'Muhteşem Yüzyıl' ve 'Bir Zamanlar Kıbrıs' gibi başarılı yapımlarda da yer aldı. İş insanı Bedri Güntay'la evli olan Karahan evlilik hikayesini ilk kez anlattı.
15.11.2023 Magazin
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor!
Beklenen final geldi! Yalı Çapkını dizisinde kıyamet Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor! Cuma akşamlarının rekortmen dizisi Yalı Çapkını'nda beklenen final geldi. Pelin'in dayısı Seyran'ı boşayıp Pelin'le evlenmesi için Ferit'i tehdit etti. Kıyamet ise Kaya ve Suna'nın nişanında kopuyor.
9.11.2023 Televizyon
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!"
Yalı Çapkını'nın eski senaristinden manidar paylaşım: "Benden başka savaşan kimse yoktu!" Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi ikinci sezonunda senaryoda yaşanan değişiklikle gündeme gelmeye devam ediyor. Seyran ve Ferit hikayesine yaşanan değişim, Pelin ve annesinin geri dönüşü seyircinin tepki gösterdiği konuların başında gelirken, Kaya ve Suna arasındaki aşka da eleştiriler dinmek bilmiyor. Bugün sosyal medyada Yalı Çapkını'nın eski senaristi Mehmet Barış Günger'in yaptığı paylaşım çok konuşulanlar arasına girdi.
27.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı!
Yalı Çapkını 43. bölüm fragmanı: Seyran da hamile.. Kazım Sultan'a itiraf ettirdi, Suna'yı yakaladı! Yalı Çapkını 43 bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Kazım yalıyı birbirine kattı. Sultan'a Ferit ile birlikte olduğunu itiraf ettin Kazım, Kaya ve Suna'yı öpüşürken yakaladı. İfakat'ın geçtiğimiz sezon Fuat/Suna planı bu sezon Kaya/Suna olarak devam etti. Halis Ağa'nın İfakat'i saçlarından tutup, "Bu ne kepazeliktir böyle" dediği anlarda Nükhet görülmeye değerdi.
27.10.2023 Televizyon
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi
Farah Zeynep Abdullah ve Hande Ataizi krizi 'Bihter' setini durma noktasına getirdi 'Bihter' filminde başrolde olan Farah Zeynep Abdullah'ın, Firdevs Yöreoğlu karakterine hayat veren Hande Ataizi'yle arasının gerildiği iddia edilmişti. 2. Sayfa'da yer alan iddiaya göre Farah Zeynep'in kaprisleri yüzünden tüm set bıktı ve ortam gerildi.
22.10.2023 Magazin
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı
Selahattin Taşdöğen'in Filistin yorumu tartışma yarattı Selahattin Taşdöğen’in Hamas-İsrail savaşı hakkındaki sözleri tartışma yarattı.
22.10.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan samimi açıklama:  Türkiye'de babasız büyümek zor
Pelin Karahan'dan samimi açıklama: Türkiye'de babasız büyümek zor Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Karahan samimi açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Magazin
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor...
Yalı Çapkını 42. bölüm 3. fragmanı: Pelo geri döndü, Nükhet'in içinden canavar çıktı! Sultan itiraf ediyor... Yalı Çapkını 42 bölüm 3 fragmanı yayınlandı. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Pelin ve Zerrin'in Korhanlar yalısına geri döndüğü görüldü. Nükhet'in içinden canavar çıktığı sahneler seyirciyi şoka sokarken, Sultan ve Ferit ilişkisini önceden bilen İfakat herkesi şaşırttı.
20.10.2023 Televizyon
Yalı Çapkını dizisinde Seyran derken Pelin hamile kalıp geri dönüyor! Şaşırtan senaryo değişikliği...
Yalı Çapkını dizisinde Seyran derken Pelin hamile kalıp geri dönüyor! Şaşırtan senaryo değişikliği... Yalı Çapkını dizisinde şaşırtan bir haber geldi. Star Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor'un yer aldığı diziye Pelin ve Zerrin karakterlerinin geri döneceği açıklandı. Üstelik bomba bir değişiklikle... İddiaya göre Pelin hamile bir şekilde Yalı Çapkını'na geri dönüyor.
17.10.2023 Televizyon
Ünlüler yeni akıma uydu! Yapay zeka ile 90'lara ışınlandı
Ünlüler yeni akıma uydu! Yapay zeka ile 90'lara ışınlandı Magazin dünyasının ünlü isimleri, yapay zeka kullanarak sanki 90'larda Amerikan liselerinden mezun olmuş gibi fotoğraf yapan akıma katıldı. Aslı Bekiroğlu, Çağla Şıkel, Pelin Akil, Biran Damla Yılmaz ve Berfu Yenenler gibi isimler fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.
4.10.2023 Magazin
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde
Doğu Ekspresi'nde cinayet tiyatro sahnesinde Polisiye edebiyatının dünyaca ünlü ismi Agatha Christie’nin ölümsüz eseri Doğu Ekspresi'nde Cinayet, görsel efektlerle Türkiye’de ilk kez tiyaro sahnesinde izleyici ile buluşuyor.
2.10.2023 Kültür Sanat
Pelin Akil'in gözyaşlarını tutamadı! Tarihi yemek…
Pelin Akil'in gözyaşlarını tutamadı! Tarihi yemek… Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü’nün mutfağında yaşananları konu alan 'Son Akşam Yemeği' filminin basın toplantısı, önceki gün Sefaköy'de yapıldı. Başrol oyuncularından Pelin Akil, rolünü anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
22.09.2023 Magazin
Yalı Çapkını Pelo öldü mü? Buçe Buse Kahraman diziden neden ayrıldı?
Yalı Çapkını Pelo öldü mü? Buçe Buse Kahraman diziden neden ayrıldı? Yalı Çapkını Pelin öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Star Tv'de yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Pelin karakteri, sezon finalinde deniz atlamıştı. Ferit ve Seyran arasına girmesiyle tepki çeken sahnelere imza atan ve zaman zaman sosyal medyada kendisine eleştiriler yöneltilen Buçe Buse Kahraman Yalı Çapkını dizisinden neden ayrıldı? İşte detaylar...
15.09.2023 Televizyon
Anıl Altan takipçisinin yorumuna sinirlendi: 'Çiğ et yediriyoruz'
Anıl Altan takipçisinin yorumuna sinirlendi: 'Çiğ et yediriyoruz' Anıl Altan, kendisi gibi oyuncu olan Pelin Akil ile 7 yıl önce dünyaevine girmişti. İkizleri olan çiftten Anıl Altan, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma gelen kızlarıyla ilgili yoruma isyan etti.
6.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Pelin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pelin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.