Son Dakika Ak Parti

Son Dakika Ak Parti

Son dakika son dakika ak parti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan son dakika ak parti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını son dakika ak parti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Son Dakika Ak Parti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan son dakika ak parti gelişmeleri de dahil olmak üzere 267 son dakika ak parti haberi bulunmuştur. Tüm son dakika ak parti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı belli oldu
Son dakika: AK Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı belli oldu AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "İstanbul ve Ankara dahil birçok büyükşehir belediye adayımızı belirledik. Ne zaman açıklanacağı genel başkanımızın takdiri." dedi. Öte yandan AK Parti'nin 40 il ve ilçe belediye başkanı adayını cumartesi günü 13.00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacağı öğrenildi.
21.11.2018 Siyaset
AK Parti'de başvurular bugün başlıyor! Onlar başvuru yapamayacak
AK Parti'de başvurular bugün başlıyor! Onlar başvuru yapamayacak AK Parti'de yerel seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Aday olmak isteyenlerin internet üzerinden başvuru yapması yetecek. Ayrıca genel merkez, halen görev yapan 800 AK Partili belediye başkanından kimleri aday göstereceğine karar verecek. Bu başkanlar adaylık başvurusu yapmayacak.
5.11.2018 Siyaset
Son dakika: AK Partili belediye başkanına silahlı saldırı
Son dakika: AK Partili belediye başkanına silahlı saldırı Konya'nın Çumra ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.
22.10.2018 Gündem
AK Parti elindeki son anketi açıkladı! Oranlar...
AK Parti elindeki son anketi açıkladı! Oranlar... AK Parti'de sıcak saatler. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan erken seçim kararı sonrası bakanlar ve milletvekilleriyle bir araya geldi. AK Parti sözcüsü Mahir Ünal toplantı sonrası açıklama yaparak AK Parti'nin elindeki son ankette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 55,6 olduğunu açıkladı.
19.04.2018 Siyaset
Son dakika... AK Parti’de erken seçimin 4 gerekçesi
Son dakika... AK Parti’de erken seçimin 4 gerekçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın erken seçim tarihini 24 Haziran olarak açıklamasının ardından kulislerde AK Parti’nin bugüne kadar kesin dille yalanladığı erken seçime neden “evet” dediği konuşuldu.
19.04.2018 Siyaset
Son dakika! AK Parti'nin İBB adayı Mevlüt Uysal oldu
Son dakika! AK Parti'nin İBB adayı Mevlüt Uysal oldu AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mevlüt Uysal oldu.
28.09.2017 Siyaset
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti
Kendini yere atan AK Parti Meclis üyesi İbrahim Efe, görevinden ve partisinden istifa etti Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile İzmit Belediyesi işçileri arasında yaşanan kavgadan sonra olay yerine gelen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanındaki bir kişi omzundan ittirince kendini yere atan AK Parti Meclis Üyesi İbrahim Efe, meclis üyeliği ve görevinden istifa ettiğini açıkladı. İbrahim Efe, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Her zaman olduğu gibi vatandaşımıza hizmet adına gelişen bir olayda anlık öfke kontrolüne yenik düştüm. Düşürüldüm. Sonrasında gelişen olaylar şahsıma özellikle ailemi hakikaten çok etkiledi" dedi.
27.04.2024 Gündem
AK Parti MYK, Erdoğan başkanlığında  toplandı
AK Parti MYK, Erdoğan başkanlığında toplandı AK Parti Merkez Yürütme Kurulu, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında parti genel merkezinde toplandı.
2.04.2024 Gündem
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu! İşte sandıklarda son durum
26 milletvekili belediye başkan adayı olmuştu! İşte sandıklarda son durum 31 Mart seçimlerinde 26 milletvekili birçok il ve beldeden belediye başkan adayı olmuştu. Sandıklardan gelen veriler doğrultusunda sonuçlar belli oldu.
31.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız
Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Kurum’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti. Kurum, “Biz bugünü bir milat olarak kabul edip, başkanımın da ifade ettiği gibi eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız, yarından itibaren yine milletimize gideceğiz” dedi.
31.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan 8 Mart mesajı: Güçlü İstanbul güçlü kadınlarla mümkündür
Murat Kurum'dan 8 Mart mesajı: Güçlü İstanbul güçlü kadınlarla mümkündür AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum,Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen "Türkiye ile Güçlenen Türkiye’ye Güç Veren Kadınlar Buluşması’na katıldı. Programda konuşan Kurum, "5 yıldır onuru çiğnenen güzel İstanbulumuzu 31 Mart'ta İstanbul'un kadınlarıyla birlikte yeniden onurlu günlerine kavuşturacağız. " dedi.
8.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Bu konu siyaset üstüdür
Murat Kurum'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Bu konu siyaset üstüdür İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, mevcut İBB yönetiminin 650 bin konutun dönüşüm vaadini ‘olmaması gereken’ bir proje olarak değerlendirmesine ilişkin açıklamada bulundu.
23.02.2024 Gündem
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı
Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’a silahlı saldırı AK Parti Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay'ın seçim çalışması sırasında düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişi yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "AK Parti’mizin ve Cumhur İttifakımızın Küçükçekmece Belediye Başkan Adayı Aziz Yeniay’ın seçim çalışmaları sırasında gerçekleştirilen silahlı saldırıyı lanetliyor, ağır yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıya ilişkin geniş kapsamlı tahkikat derhal başlatılmıştır" dedi.
10.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Murat Kurum kanaat önderleriyle bir araya geldi
Murat Kurum kanaat önderleriyle bir araya geldi AK Parti İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Beylikdüzü'nde Doğu ve Güneydoğulu kanaat önderleriyle kahvaltı programına katıldı. Kurum, “İstanbul deprem bölgesi ve biz sizlerle ele ele vereceğiz; deprem dönüşümünü gerçekleştireceğiz. Beylikdüzü en iyisini hak ediyor" dedi. Programda, sanatçı Orhan Gencebay’ın Murat Kurum için bestelediği seçim şarkısı da ilk kez çalındı.
3.02.2024 Gündem
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız
Turgut Altınok: Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok, "Bütün Ankara'nın hizmetkarı olacağız. Ankara'yı kucaklayacağız. Ankara'nın her köşesini eserlerle, hizmetlerle donatacağız" dedi.
27.01.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak
AK Parti İBB Başkan adayı Kurum: İstanbul afetlere hazır hale gelmiş olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum Beyoğlu'nda Okmeydanı 3 bin 550 Ada Kentsel Dönüşüm alanını ziyaret etti. Kurum, "Biz afetlere hazır dirençli bir İstanbul'umuz için çalışmalarımızı üç temel madde üzerinde toparlamış olduk ve burada birincisi İstanbul'u öncelikle afet öncesi ve afet anına hazırlayacağız öncesi için hem de afet anında yapacaklarımız için 39 ilçemizde 964 mahallemizde ama toplanma alanlarıyla ama helikopter pistleriyle ama itfaiyenin güçlendirilmesiyle ama arama kurtarma ekiplerimizin arttırılmasıyla milletimizi bir kere olası afetlere hazır hale getireceğiz" dedi.
18.01.2024 Gündem
Emekliye ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi
Emekliye ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmesi Milyonlarca emekli ve çalışan bekliyordu. Ek zam, asgari ücret ve kısa çalışma ödeneği ile ilgili son dakika gelişmeleri art arda yaşandı. Asgari ücret desteğinin 700 lira olarak uygulanması ve kısa çalışma ödeneği için asgari prim ödeme gün sayısının 450'ye indirilmesini içeren kanun teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler emekli maaşına ek zam konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte son dakika gelişmelerinin detayları...
15.01.2024 Çalışma Hayatı
AK Parti’den ‘isim anketi’ çalışması
AK Parti’den ‘isim anketi’ çalışması Belediye başkan adayları için isim isim anket yaptıran AK Parti, sonuçları haftaya Erdoğan’a sunacak. Erdoğan, bu çalışmanın yanı sıra saha raporları, teşkilat temayülü ve eğilim anketi sonuçlarını karşılaştırarak adayları belirleyecek.
15.12.2023 Gündem
AK Parti, Faruk Koca'yı ihraç istemiyle disipline sevk etti
AK Parti, Faruk Koca'yı ihraç istemiyle disipline sevk etti AK Parti, dün akşam oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e saldıran MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı ve eski milletvekili Faruk Koca'yı kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti.
12.12.2023 Gündem
TikTok yasaklanıyor mu? AK Parti Milletvekili Yayman açıkladı
TikTok yasaklanıyor mu? AK Parti Milletvekili Yayman açıkladı TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman "Bant daraltma, yayın yasağının getirilmesi, reklam yasağının getirilmesi ve gerekirse lisans iptali olmak üzere tüm dijital mecralarla ilgili çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz" dedi.
2.12.2023 Ekonomi
AK Parti Sözcüsü Çelik: AB için utanç verici
AK Parti Sözcüsü Çelik: AB için utanç verici Avrupa Birliği (AB) Komisyonu'nun 2023 yılı Türkiye raporuna AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.
9.11.2023 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor
AK Parti Sözcüsü Çelik: Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına ilişkin konuşan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Gazze'de Srebrenitsa benzeri soykırım yapılıyor." ifadelerini kullandı.
7.11.2023 Gündem
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak
AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Kongresi bugün yapılacak AK Parti'nin 4'üncü Olağanüstü Büyük Kongresi, bugün Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek. "Türkiye Yüzyılı" vurgusu ile yapılacak kongrede, partiyi yerel seçimlere taşıyacak isimler belirlenecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesi bekleniyor.
7.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Son Dakika Ak Parti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki son dakika ak parti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.