Gazete Vatan Logo

Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, resmi olmayan seçim sonuçlarına ilişkin ilk açıklamayı yaptı. Kurum’a AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de eşlik etti. Kurum, “Biz bugünü bir milat olarak kabul edip, başkanımın da ifade ettiği gibi eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız, yarından itibaren yine milletimize gideceğiz” dedi.

Murat Kurum'dan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, seçim sonuçlarını AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’ndan takip etti. Resmi olmayan seçim sonuçlarının ardından AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Kabaktepe ile birlikte açıklama yapan Kurum, “Bugün çok önemli bir seçim sürecini hep birlikte yaşadık, yaşamaya devam ediyoruz. Büyük bir demokratik olgunlukla yürüttüğümüz süreç; ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Bu seçimde tercihini hangi partiden yana yaparsa yapsın iradesini sandığa yansıtan vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Bu süreçte bize inanan, bizimle yol yürüyen, projelerimizi, hayallerimizi paylaştığımız dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bu süreçte bizi bağrına basan İstanbullu hemşerilerime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

MİLLETİMİZİN VERDİĞİ MESAJI DEĞERLENDİRİP ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

90 gündür İstanbul’da sahada olduklarını belirten Kurum, “Dilimiz döndüğünce projelerimizi, eserlerimizi, hayallerimizi paylaştık. Benimle yol yürüyen her bir kardeşime çok teşekkür ediyorum. İstanbullu hemşerilerim şundan emin olsunlar ki; İstanbul’un Murad’ı İstanbul için çalışmaya devam edecek. Yine sokakta, milletimizin yanında olacağız. Milletimiz bizi nerede görmek istiyorsa orada olacağız ve hemşerilerimiz için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Elbette milletimizin verdiği mesajı değerlendirip üzerimize düşeni yapacağız. Biz daima milletimizin huzuru ve refahı için çalışan kadrolarız. Aynı anlayışla büyük ve güçlü Türkiye davası için çalışacağız. Ülkemizin geleceğe daha iyi hazırlanması adına şehirlerimiz, milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz. İnşallah bu yolda 22 yıldır olduğu gibi hem ülkemiz hem vatandaşımızla el ele verip zor günleri beraber nasıl atlattıysak yine aynı anlayışla çalışıp, çabalayıp ülkemizi inşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayal ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için bu çalışma aynı gayretle sürdüreceğiz. Ben başta sayın Cumhurbaşkanımıza bize inandığı için, bu görevi tevdi ettiği için çok çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

Murat Kurumdan seçim sonuçlarının ardından ilk açıklama: Milletimizin yanında olacağız

Haberin Devamı

ALLAH BİRLİĞİMİZİ, BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN

Seçimlerde kendisine destek veren Cumhur İttifakı'nın tüm paydaşlarına teşekkür eden Kurum, “Gittiğimiz her yerde o sevgiyi, o heyecanı gördük. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, Allah bahtımızı açık etsin. İnşallah bugün milletimizin sandığa yansıyan iradesiyle birlikte biz de üstümüze düşen vazifeleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Biz bugünü bir milat olarak kabul edip, başkanımın da ifade ettiği gibi eksiğimiz neyse o eksiği gidermek için tüm teşkilatlarımızla birlikte sahada olacağız, yarından itibaren yine milletimize gideceğiz. Ben bu süreçte seçilen belediye başkanlarımızı, meclis üyelerimizi, muhtarlarımızı tebrik ediyor, tekrar bu seçimlerin İstanbul'umuza, milletimize ve tüm Türkiye'mize hayırlı olmasını diliyor, sizleri bir kez daha saygı, hürmetle selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

KABAKTEPE: MİLLETİMİZİN KARARI BİZİM İÇİN HER ZAMAN YOL HARİTASIDIR

Haberin Devamı

Osman Nuri Kabaktepe de “Demokrasi şöleniyle 31 Mart seçimlerimizin sonuna geldik. Seçimleri olgunlukta gerçekleştirdiği için İstanbullu hemşerilerimize teşekkür ediyoruz. Seçim sonuçlarına her zaman olduğu gibi saygı göstermeye devam edeceğiz. Milletimizin kararı bizim için her zaman yol haritasıdır. Yol haritasından hareketle Cumhurbaşkanımızın açıklamalarında ifade ettiği gibi 31 Mart’ı başlangıç görüp durmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu akşamdan itibaren vazifemizi yerine getirmeye devam ederken yarından itibaren de çalışmalarımızı güçlü bir şekilde sürdüreceğiz. Seçim sonuçları kesinleşeceği haliyle milletimize hayırlı olsun” dedi.

Açıklamaların ardından Murat Kurum, il binasından alkışlar eşliğinde ayrıldı.