Siyah Nokta

Siyah Nokta

Son dakika siyah nokta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan siyah nokta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını siyah nokta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Siyah Nokta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan siyah nokta gelişmeleri de dahil olmak üzere 492 siyah nokta haberi bulunmuştur. Tüm siyah nokta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Siyah noktaları vakum gibi çeken yöntem: Evde iki malzemeyle hazırlanıyor!
Siyah noktaları vakum gibi çeken yöntem: Evde iki malzemeyle hazırlanıyor! Ciltte sıkça problem haline gelen siyah noktaları çıkarmak da bir o kadar zordur. Ancak evde iki malzemeyle hazırlayacağınız bir karışım siyah noktaları adeta vakum gibi çekiyor.
25.02.2024 Yaşam
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Siyah Nokta Nasıl Geçer? Siyah Nokta Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Siyah noktalar bir akne türüdür. En sık yüz bölgesinde görülür. Ancak sırt, boyun, göğüs ve ense gibi alanlarda da görülebilir. Siyah noktalar sıklıkla foliküllerin tıkanması yüzünden oluşur. Siyah noktalar peeling, bakım kremleri, yüz jelleri ve belirli kürler ile kolayca geçebilirler.
17.01.2024 Sağlık
Lekeleri yok eden ev hanımlarının yöntemi! Cildi kar gibi beyaz yapıyor: Haftada 2 kez karıştırıp sürün
Lekeleri yok eden ev hanımlarının yöntemi! Cildi kar gibi beyaz yapıyor: Haftada 2 kez karıştırıp sürün Cilt lekeleri yüzün kimyasını bozar ve aynalara küstürür. Cilkt lekelerinin oluşma sebebi çoğunlukla güneşe fazla maruz kalmak olsa da genetik de olabilir. Özellikle kış aylarında cilt bakımına fazla önem vermek gerekir. Yenilen bazı yaplı besinler de cilt lekelerine davetiye çıkarır. Yüzünüzdeki bu istenmeyen akne, sivilce ve siyah nokta gibi lekelerden kurtulmak istiyorsanız ev hanımlarının yöntemine kulak verin. Yulaf ezmesi maskesiyle siyah noktalardan, aknelerden kurtulmanız mümkün.
19.11.2023 Sağlık
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Kabak Lifi Nasıl Kullanılır? Kabak Lifi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Kabak lifi, peeling yapmak ve cildinizi temizlemek için sıkça kullanılan çok popüler bir malzemedir. Bazı insanlar ise, süngerimsi ve sert yapısı nedeni ile “tamamen doğal” liflerin kurutulmuş mercandan ya da deniz süngerinden yapıldığı düşünür. Ama doğal bir kabak lifi, aslında salatalık ailesinde bulunan bir kabaktan elde edilir.
11.07.2023 Sağlık
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz
Sağlıksız cilt görünümüne neden oluyor! Bu yöntemlerle gözeneklerinizden kurtulabilirsiniz Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Güncel Öztürk, ciltte sağlıksız bir görünüme neden olan gözenek problemi hakkında merak edilenleri sizler için anlattı.
11.04.2023 Sağlık
Yaz sonrası cildinizin uyarılarına kulak verin
Yaz sonrası cildinizin uyarılarına kulak verin Yaz sonrası güneş, deniz ve havuzlardan olumsuz etkilenen ciltleri canlandırmak için bakım yapmanın önemine değinen güzellik merkezi yöneticisi Ahmet Akın, "Yaza veda etmeden önce matlaşan cildi yenilemek için yağlı derisi olanların mutlaka uygun bir yıkama ürünü ile beraber sıkılaştırıcı bir tonik kullanması gerekiyor" dedi.
31.07.2022 Sağlık
BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu ürünleri raflarda! BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? 5 Temmuz BİM kataloğu 2022!
BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu ürünleri raflarda! BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? 5 Temmuz BİM kataloğu 2022! 5 Temmuz BİM kataloğu 2022 yayınlandı. BİM'de bu Salı yine birbirinden çeşitli ürünler indirimli fiyatlarıyla raflardaki yerini aldı. Gıda ve temizlik ürünlerinin başta yer aldığı haftanın ürünleri merak ediliyor. Peki, BİM’de bu hafta ne var, Salı günü hangi ürünler indirimli? İşte BİM aktüel 5 Temmuz 2022 kataloğu…
5.07.2022 Ekonomi
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler
BİM 10 Mayıs 2022 aktüel ürünler kataloğu! Bu hafta BİM kataloğunda neler var? BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu indirimli ürünler BİM aktüel ürünler kataloğu 10 Mayıs 2022 için aramalar arttı. Bu hafta BİM kataloğunda neler var? Sorusuna yanıt aranıyor. BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu yayınlandı. BİM yine temizlik ürünlerinden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürüne indirimli ulaşmayı sağlayacak. İşte BİM 10 Mayıs 2022 kataloğu…
10.05.2022 Ekonomi
BİM 6 Mayıs 2022 kataloğu! BİM aktüel ürünler 6 Mayıs kataloğunda neler var? 6 Mayıs BİM kataloğu 2022!
BİM 6 Mayıs 2022 kataloğu! BİM aktüel ürünler 6 Mayıs kataloğunda neler var? 6 Mayıs BİM kataloğu 2022! BİM aktüel ürünler 6 Mayıs kataloğu araştırmaları başladı. Her hafta Salı ve Cuma günleri yayınlanan BİM Aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. 6 Mayıs BİM kataloğu 2022 listesinde yatak örtüsünden, kol saatine, ayakkabıdan, karnıyarık tenceresine, kahvaltı setine kadar pek çok ürün indirimli fiyatlarıyla tüketicinin beğenisine sunuldu. Peki, BİM aktüel 6 Mayıs 2022 kataloğunda neler var? İşte BİM kataloğu 6 Mayıs 2022…
6.05.2022 Ekonomi
Nar suyunun faydaları nelerdir? Nar suyu ne kadar tüketilmelidir?
Nar suyunun faydaları nelerdir? Nar suyu ne kadar tüketilmelidir? Nar, kalp hastalığı, kanser, artrit ve diğer iltihaplı durumlar dahil olmak üzere bazı hastalıkların riskini azaltmaya yardımcı bileşikleri içeriyor. Hafızayı güçlendiren ve fiziksel performansını arttıran yönüyle de oldukça dikkat çeken besinlerden biri olan nar, zararlı mikroorganizmalarla savaşmaya yardımcı oluyor. Peki, Nar suyunun faydaları nelerdir? Nar suyu ne kadar tüketilmelidir? İşte detaylar…
2.02.2022 Sağlık
Burun estetiği ameliyatı sonrası cilt problemleri için öneriler
Burun estetiği ameliyatı sonrası cilt problemleri için öneriler Pandemide burun estetiği ameliyatı sonrasında cilt problemlerinin arttığını söyleyen Kulak Burun Boğaz Uzmanı Op. Dr. Mustafa Demir, “Ameliyat sonrası dönemde maske kullanımının da etkisi ile ‘Rosase’ denilen ve burun, çene ve yanak bölgesinde kızarıklık veya sivilce benzeri küçük kırmızı kabarcıklar da gelişebilir. Bu durumun önüne geçebilmek için burun ve beraberindeki burun derisinin temizliğini çok iyi bilmek ve cilt bakımını zamanında ve yeterli sıklıkta yapmak çok önemlidir. Hastanın cilt kalınlığı ve yapısına bağlı olarak cildin toparlanma süresi değişebilir. Genellikle kalın ve yağlı ciltlilerde bu süreç ince ve normal ciltlilere göre daha uzundur. Bu yüzden kalın ve yağlı cilde sahip hastalar sabırlı olmalı ve cilt bakımını ihmal etmemelidir” diyerek uyardı.
11.10.2021 Sağlık
Uzmanından cilt ve vücut bakımı için ‘domates maskesi’ tavsiyesi
Uzmanından cilt ve vücut bakımı için ‘domates maskesi’ tavsiyesi Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) tarafından düzenlenen Bahçe Seminerleri dizisinin dördüncü haftasında sağlıklı güzellik ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlatan Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak, cilde ve vücuda bakım yapma yöntemlerinde kullanılan doğal reçetelerin tariflerini ve uygulamadaki püf noktalarını paylaştı. Bulgak, özellikle de yaz mevsiminde, domates maskesinin cildi aknelerden ve lekelerden koruğunu kaydetti.
26.08.2021 Sağlık
Cilt ve vücut bakımı için 'domates maskesi'
Cilt ve vücut bakımı için 'domates maskesi' Aile Kadın Destekleme ve Engelliler Merkezi (AKDEM) tarafından düzenlenen Bahçe Seminerleri dizisinin dördüncü haftasında sağlıklı güzellik ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlatan Biyolog ve Kozmetolog Pervin Bulgak, cilde ve vücuda bakım yapma yöntemlerinde kullanılan doğal reçetelerin tariflerini ve uygulamadaki püf noktalarını paylaştı. Bulgak, özellikle de yaz mevsiminde, domates maskesinin cildi aknelerden ve lekelerden koruğunu kaydetti.
26.08.2021 Sağlık
Tedavi edilmeyen akneler iz ve lekelere neden olabilir
Tedavi edilmeyen akneler iz ve lekelere neden olabilir Akne ya da yaygın bilinen adıyla ergenlik sivilceleri hakkında önemli bilgiler veren Dermatoloji Uzmanı Dr. Ahmet Öztürk, “Akne, yağ bezlerinin uzun süreli ve tekrarlayıcı iltihabi bir hastalığıdır. Tedavi edilmediğinde ya da sıkılıp kurcalandığında iz ve lekelerin oluşmasına neden olabilir” dedi.
11.07.2021 Sağlık
Evde uygulanabilecek pratik cilt ve saç bakım önerileri
Evde uygulanabilecek pratik cilt ve saç bakım önerileri COVID-19 sürecinde pek çok kişi cilt ve saç bakımını artık evde yapıyor. Uzmanlar günlük rutinlerin büyük oranda değiştiği bugünlerde kişisel bakımın da olabildiğince evde yapılmasının sağlık açısından en iyisi olduğunu dile getiriyor. Olağanüstü önlemler aldığımız bu süreçte kişisel bakım için ihtiyacınız olan tek şey mutfağınızda bulunan doğal ürünleri nasıl kullanacağınızı bilmek! Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yeşim Üstün Aksoy, pandemi sürecinde kişisel bakım için evde uygulanabilecek pratik önerilerde bulundu
24.02.2021 Sağlık
Güneş kremini doğru kullanın!
Güneş kremini doğru kullanın! Güneşten koruyucu kremleri dışarı çıkmadan 30 dakika önce sürülmesi gerektiğine dikkat çeken Doç. Dr. Filiz Topaloğlu Demir, "Krem tüm açıkta kalan alanlara sürülmeli ve 2-3 saatte bir tekrarlanmalıdır. Dudaklar unutulmamalıdır. Sadece yüz dikkate alındığında kabaca 1/3 çay kaşığı kadar sürülmelidir. Güneş ışınlarından UVA’nın camdan geçtiği unutulmamalı, özellikle araç kullanırken güneş koruyucu kullanımına özen gösterilmelidir” dedi.
21.06.2020 Sağlık
Maya maskesi nasıl yapılır? Maya maskesi ne işe yarar?
Maya maskesi nasıl yapılır? Maya maskesi ne işe yarar? Son dönemlerde oldukça popüler hale gelen maya maskesi, farklı amaçlar doğrultusunda yoğun olarak değerlendiriliyor.
16.02.2022 Sağlık
Pirinç maskesi nasıl yapılır?
Pirinç maskesi nasıl yapılır? Bakımlı ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmak her insanın en büyük arzusudur. Bu noktada uygulanan maskeler önemli bir seçenek oluşturmaktadır. Maske denildiğinde ise pek çok seçeneğin varlığı söz konusudur. Bu seçeneklerden öne çıkanlardan biri de elbette pirinç maskesidir.
16.02.2022 Yaşam
Kayısı çekirdeği yağının faydaları - Kayısı çekirdeği yağı ne işe yarar?
Kayısı çekirdeği yağının faydaları - Kayısı çekirdeği yağı ne işe yarar? Kayısı çekirdeği yağı hem kozmetik açıdan kullanılabilen hem de doğrudan tüketilebilen bir üründür. Doğrudan kayısı çekirdeği kullanılarak elde edilen bu yağ, cilt üzerinde görülen sayısız probleme karşı etkili bir çözüm yoludur. İçeriğinde bulunan A vitamini sayesinde besleyici özelliği bulunan kayısı çekirdeği yağı, her yaş grubundaki insan tarafından sorunsuz bir şekilde kullanılabilmektedir.
16.02.2022 Sağlık
Hint yağının faydaları - hint yağının ne işe yarar?
Hint yağının faydaları - hint yağının ne işe yarar? Hint bitkisinin tohumlarından elde edilen Hint yağı, yurt dışında sıklıkla kullanılır. Türkiye'de son dönemlerde merak edilen Hint yağı, doğal yollardan tedavi için önemli sayılıyor.
16.02.2022 Sağlık
Cilt tipinizi bilmeniz önemli
Cilt tipinizi bilmeniz önemli Dr. Ata Nejat Ertek, cilt tipleri hakkında bililer verdi.
17.06.2019 Sağlık
Yazın bunlar cilde zarar
Yazın bunlar cilde zarar Dermatoloji Uzmanı Dr. Ata Nejat Ertek, her gün bilerek veya bilmeyerek yaptığımız bazı şeyler cildimize oldukça zarar verebildiğini belirterek, “Eğer yapılmaması gereken şeylerden uzak durmaya çalışırsak cilt sağlığımız için büyük bir iyilik yapmış oluruz” dedi.
27.05.2019 Sağlık
Ünlü rapçi et yiyen bakteri kaptı
Ünlü rapçi et yiyen bakteri kaptı ABD'li ünlü rapçi OG Maco Instagram hesabında takipçilerine et yiyen bakteri kaptığını duyurdu.
19.03.2019 Dünya
Sivilce bulunan bölgeye bunları sürmeyin
Sivilce bulunan bölgeye bunları sürmeyin Halk arasında sivilce olarak bilinen ve tedavi edilmediğinde kalıcı izlere neden olabilen akne, ergenlik döneminden 40’lı yaşlara kadar her insanda görülebiliyor. Uzmanlar "Sivilce, kozmetik bir sorun oluşturmasının yanı sıra kişinin sosyal yaşamını da olumsuz yönde etkiliyor ve hastayı sosyal yaşamdan soyutlayabiliyor" uyarısında bulunuyor.
10.10.2018 Sağlık
Telefonunuz çökebilir! Sakın siyah noktaya dokunmayın
Telefonunuz çökebilir! Sakın siyah noktaya dokunmayın Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan siyah emoji hatası haberleri WhatsApp kullanıcılarını korkutmuştu. WhatsApp Android uygulaması çökmesine sebep olan siyah emoji veya siyah nokta hata şimdi de iPhone'lara sıçradı. iPhone'unuza gelen bir mesaj ile telefonunuz çökebilir.
10.05.2018 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Siyah Nokta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki siyah nokta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.