Şişli Belediye Başkanı

Şişli Belediye Başkanı

Son dakika şişli belediye başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şişli belediye başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şişli belediye başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şişli Belediye Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şişli belediye başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.395 şişli belediye başkanı haberi bulunmuştur. Tüm şişli belediye başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok
CHP'de para sayma görüntülerinde yeni gelişme! Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin: 400 bin liranın makbuzu yok CHP'deki para sayma soruşturmasında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve CHP Parti Meclis Üyesi Turgay Özcan ifade verdi. Bağışı topladıktan sonra pandemi sürecinin başladığını belirten Keskin, "Arkadaşlarımdan aldığım ve il binasının satın alınması için topladığım paralara karşılık makbuz vermeyi düşünemedim” dedi. Özcan ise, "Biz siyasetçiyiz. Toplumumuza hizmet etmek için partimize bir bina kazandırdık. Onu da herhangi bir yerden haram paralarla değil, her partilinin alın teriyle kazandığı helal paralarla elde ettik. Bundan onur duyuyoruz, gurur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Gündem
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı
Para sayma görüntülerine ilişkin 2 belediye başkanı ifadeye çağırıldı CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın satın alınmasına ilişkin para sayma görüntülerine yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin ve Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç şüpheli olarak ifadeye çağırıldı.
26.03.2024 Gündem
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı Geçtiğimiz ay Levent Dörter ile dünyaevine giren Dilan Çıtak Tatlıses Nişantaşı'nda görüntülendi. Dilan Çıtak Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses düğünde kızına altın kemer takmıştı. Çıtak'tan bu konuyla ilgili açıklama geldi.
2.11.2022 Magazin
Müşerref Akay kimdir? İşte Müşerref Akay’ın biyografisi!
Müşerref Akay kimdir? İşte Müşerref Akay’ın biyografisi! Müşerref Akay katıldığı televizyon programlarıyla gündeme geliyor. Alişan ile Hayata Gülümse programının bugünkü konuğu Müşerref Akay. Programın takipçileri de Müşerref Akay’ın hayatını merak ediyor. Peki, Müşerref Akay kimdir? Müşerref Akay kaç yaşında ve nereli? Müşerref Akay’ın eşi kim? Müşerref Akay’ın çocuğu var mı? İşte Müşerref Akay’ın hayatı!
16.02.2022 Magazin
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı?
Fatma Girik’in çocuğu var mı? Fatma Girik hiç evlendi mi, eşi Memduh Ün mü, manevi kızı kim, mirasını kime bıraktı? Türk sinemasının usta oyuncularından Fatma Girik hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyurdu. Yeşilçam'ın dev oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayata gözlerini yumdu. Fatma Girik uzun süredir hastalıkla mücadele ediyordu. Peki, Fatma Girik kimdir, kaç yaşındaydı ve nereli? Fatma Girik evli mi, çocuğu var mı, eşi kim?
29.01.2022 Gündem
Fatma Girik'e veda...
Fatma Girik'e veda... Tedavi gördüğü hastanede pazartesi günü hayata veda eden Fatma Girik’in salı günü yapılacak cenaze töreni olumsuz hava şartları yüzünden ertelenmişti. Türk sinemasının Dört Yapraklı Yoncası’nın mavi gözlü sultanı, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Cemal Reşit Rey Konser Salonu’ndaki konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Hülya Koçyiğit, "Seni çok özleyeceğiz Fatma" dedi.
27.01.2022 Magazin
Fatma Girik’in annesi öldü mü, yaşıyor mu? Fatma Girik’in annesi Münevver Girik hayatta, sağ mı?
Fatma Girik’in annesi öldü mü, yaşıyor mu? Fatma Girik’in annesi Münevver Girik hayatta, sağ mı? Türk sinemasının dev oyuncusu Fatma Girik, bu sabah hayatını kaybetti. Fatma Girik'in ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin duyururken, Girik’in koronavirüse bağlı zatürre tedavisi sonucu çoklu organ yetmezliğinden hayatını kaybettiği açıklandı. Fatma Girik’in ölüm haberi sonrası annesi Münevver Girik hakkında yapılan aramalar da arttı. Peki, Fatma Girik’in annesi öldü mü, Münevver Girik yaşıyor mu? Fatma Girik’in annesi hakkında merak edilenler…
24.01.2022 Gündem
4 yapraklı yoncadan Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne, korona mıydı?
4 yapraklı yoncadan Fatma Girik öldü mü? Fatma Girik ne zaman, kaç yaşında, neden öldü, hastalığı ne, korona mıydı? Fatma Girik öldü mü? Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yaklaşık altı ay önce tedavi için İstanbul’a giden Türk sinemasının dört yapraklı yoncasından biri ünlü oyuncu Fatma Girik bu sabah saatlerinde tedavi gördüğü özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi. Ölüm haberini Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Peki, Fatma Girik neden öldü, Fatma Girik'in hastalığı neydi? Fatma Girik kimdir, kaç yaşında, nereli?
24.01.2022 Gündem
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek...
Fatma Girik hayatını kaybetti! Vasiyeti yerine getirilecek... Yeşilçam'ın usta oyuncusu Fatma Girik 79 yaşında hayatını kaybetti. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin sosyal medya hesabından paylaşım yaparak haberi duyurdu. Fatma Girik'in cenaze programı belli oldu. Girik için yarın 10.00'da Şişli Belediyesi'nde belediye çalışanlarının katılacağı anma töreni düzenlenecek. Girik için ikinci tören ise saat 11.00'de Cemal Reşit Rey'de yapılacak. Fatma Girik'in cenazesi, Teşvikiye Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilmek üzere Bodrum'a gönderilecek.
24.01.2022 Magazin
Ekrem İmamoğlu'ndan İSPARK açıklaması: Şu anda net bir durum yok
Ekrem İmamoğlu'ndan İSPARK açıklaması: Şu anda net bir durum yok İBB Ekrem İmamoğlu, İSPARK Genel Müdürü Murat Çakır'ın görevden alındığı yönündeki iddialara ilişkin "Şu anda kamuoyuyla paylaşacağımız netleşmiş bir durum yok. Netleşirse, zaten paylaşırız. Yani özel bir husus yok. Bizimle çalışmak isteyen çok yönetici var” açıklamasında bulundu.
2.10.2021 Gündem
Mustafa Sarıgül: 20 Aralık'ta partimizi kuruyoruz
Mustafa Sarıgül: 20 Aralık'ta partimizi kuruyoruz Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 20 Aralık'ta partilerini kuracaklarını bildirdi.
9.12.2020 Siyaset
Mesut Yılmaz vefat etti
Mesut Yılmaz vefat etti Eski Başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz hayatını kaybetti. Mesut Yılmaz'ın cenazesi, pazar günü öğle vakti Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.
1.11.2020 Gündem
Mustafa Sarıgül DSP'den ayrıldığını duyurdu
Mustafa Sarıgül DSP'den ayrıldığını duyurdu Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Demokratik Sol Parti'den (DSP) ayrıldığını açıkladı.
27.10.2020 Siyaset
Bir millet iki devlet hikayesi! Bakü'nün kurtuluşunun 102. yıl dönümü İstanbul'da kutlandı
Bir millet iki devlet hikayesi! Bakü'nün kurtuluşunun 102. yıl dönümü İstanbul'da kutlandı Türkiye Azerbaycan Dostluk,İşbirliği ve Dayanışma Vakfı (TADİV) Azerbaycan Evi tarafından Azerbaycan'ın başkenti Bakü’nün kurtuluşu şerefine gece düzenledi. Geceye aralarında Türkiye Milli Savunma Bakan Yardımcısı Alparslan Kavaklıoğlu, Azerbaycan'ın Ankara Büyük Elçisi Hazar İbrahim, bulunduğu iş, sanat, siyaset ve medya dünyasından çok sayıda davetli katıldı.
16.09.2020 Gündem
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kardeşi Kemalettin Erbakan  son yolculuğuna uğurlandı
Eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın kardeşi Kemalettin Erbakan son yolculuğuna uğurlandı Kemalettin Erbakan'ın cenazesi, Fatih Camisi'nde öğle vaktinde kılınan namazın ardından Merkez Efendi'deki aile kabristanında toprağa verildi
13.08.2020 Gündem
Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törende ortalık bir anda karıştı
Kılıçdaroğlu'nun katıldığı törende ortalık bir anda karıştı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz sizden şunu bekliyoruz; yeni siyaset anlayışını Türkiye’nin bütün coğrafyasına dağıtalım, yeni siyaset anlayışını hep birlikte kucaklayalım ve o yeni siyaset anlayışını Türkiye’nin bütün coğrafyasına dağıtarak, Türkiye’nin bütün sorunlarını çözmeye talip olalım." dedi. Ayrıca açılış töreninde kürsüde pankart açamaya çalışan bir kadın olay çıkardı.
19.12.2019 Gündem
İstanbul'daki artçı deprem sonrası balkon çöktü!
İstanbul'daki artçı deprem sonrası balkon çöktü! Şişli 5 katlı bir binanın 3'üncü katındaki dairenin balkonu bir alt katta bulunan dairenin balkonuna çöktü. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
27.09.2019 Gündem
Türkiye'de alzaymır artıyor
Türkiye'de alzaymır artıyor Türkiye Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Haşmet Hanağası,"Türkiye'de 800-900 bin civarında demanslı hasta ve bunların üçte ikisinin alzaymır hastası olduğu düşünüyoruz. Şu an 65 yaş üstü nüfusumuz 7 milyonun üzerinde ve bu sayı çok hızlı bir şekilde artıyor." dedi.
19.09.2019 Sağlık
"Türkiye'de alzheimer artıyor"
"Türkiye'de alzheimer artıyor" Türkiye Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Haşmet Hanağası, "Türkiye'de 800-900 bin civarında demanslı hasta ve bunların üçte ikisinin alzaymır hastası olduğu düşünüyoruz. Şu an 65 yaş üstü nüfusumuz 7 milyonun üzerinde ve bu sayı çok hızlı bir şekilde artıyor. Türkiye'de 2023 yılında yaklaşık her 10 kişiden bir kişi, 2050 yılında da her 5 kişiden bir kişi 65 yaş üstünde olacak. Dolayısıyla buna karşı hazırlıklı olup yeni politikalar geliştirmek gerekiyor." dedi.
18.09.2019 Sağlık
İmamoğlu, Saadet Partisi’nin iftarına katıldı
İmamoğlu, Saadet Partisi’nin iftarına katıldı Saadet Partisi İstanbul İl Teşkilatı Grand Cevahir Otel'de iftar düzenledi
25.05.2019 Siyaset
İmamoğlu: Süreç YSK'nın önündedir
İmamoğlu: Süreç YSK'nın önündedir CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, "Bu akşam sayım bitiyor. Kanun gereği seçim kurulunun, İstanbul İl Seçim Kurulu'nun tutanağını netleştirip 16 milyon insanın mazbatasını bize teslim etmesi şarttır." dedi.
16.04.2019 Siyaset
Mustafa Sarıgül CHP'nin oylarını böldü mü?
Mustafa Sarıgül CHP'nin oylarını böldü mü? DSP Şişli Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, CNN TÜRK'te 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
6.03.2019 Televizyon
Hayri İnönü: Aday gösterilirsem hedefim oy oranımı yüzde 65'e çıkarmak
Hayri İnönü: Aday gösterilirsem hedefim oy oranımı yüzde 65'e çıkarmak ŞİŞLİ Belediye Başkanı Hayri İnönü, 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin kendisini yeniden aday göstermesi halinde hedefinin 2014 seçimlerinde aldığı yüzde 61,60'lık oy oranını yüzde 65'e çıkarmak olduğunu söyledi. İnönü, Şişli Belediyesi Eski Başkanı Mustafa Sarıgül'ün aday olduğunu belirten ve "48 aydır bir tek gün denize dahi girmedim. Şişli'nin her sokağında vardım" sözleri üzerine "Neden 48 ay? Pek onu anlamadım yani 4 sene ediyor. Demek ki belediye başkanıyken belli bir süre sonra çalışmaya başlamış" dedi.
11.01.2019 Siyaset
Sarıgül: Şişli adayıyım, Genel Merkez'le aramda sorun yok
Sarıgül: Şişli adayıyım, Genel Merkez'le aramda sorun yok Eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben Şişli adayıyım. Başka bir yere gitmem söz konusu değil. Genel Merkez'le de aramızda bir problem yok" açıklamasında bulundu.
23.11.2018 Siyaset
Mustafa Sarıgül: Şişli adayıyım, Genel Merkez'le aramda sorun yok
Mustafa Sarıgül: Şişli adayıyım, Genel Merkez'le aramda sorun yok CNN TÜRK'te Hande Fırat'ın sunduğu 'Gece Görüşü' programına mesaj gönderen eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, "Ben Şişli adayıyım. Başka bir yere gitmem sözkonusu değil. Genel Merkez'le de aramızda bir problem yok." ifadelerini kullandı.
22.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Şişli Belediye Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şişli belediye başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.