Sis Engeli

Sis Engeli

Son dakika sis engeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sis engeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sis engeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sis Engeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sis engeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 sis engeli haberi bulunmuştur. Tüm sis engeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli
Gaziantep'te uçak seferlerine 'sis' engeli Gaziantep'te yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi; kara ulaşımında da aksamalar yaşandı.
17.01.2024 Gündem
Çanakkale'de boğaz trafiğine 'sis' engeli
 Çanakkale'de boğaz trafiğine 'sis' engeli  Çanakkale'de etkili olan yoğun sis nedeniyle boğaz trafiği, çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı. 
20.04.2023 Gündem
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli İstanbul’da etkili olan sis nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Şehit Hatları sis nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiğini duyurdu.
31.01.2023 Gündem
Sürücüler dikkat! Herkes radar sanıyor ama gerçek başka
Sürücüler dikkat! Herkes radar sanıyor ama gerçek başka Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca yürütülen proje sonrasında trafik kaynaklı hava kirliliğinin azaltılması amacıyla Tekirdağ’da Egzoz Elektronik Denetleme aracı yollarda göreve başladı. Seyir halindeki bazı sürücüler emisyon radarını hız radarı zannetse de egzoz emisyon ölçümü yaptırmayanlar, seyir halinde emisyon radarına takıldığı anda 2 bin 815 lira ceza ile karşılaşacak.
5.11.2022 Gündem
Çanakkale'de boğaz trafiğine 'sis' engeli
Çanakkale'de boğaz trafiğine 'sis' engeli Çanakkale'de gece yarısından itibaren etkisini artıran yoğun sis nedeniyle boğaz trafiği, çift yönlü transit gemi geçişlerine kapatıldı.
5.11.2022 Gündem
Çanakkale'de boğaz trafiğine 'sis' engeli
Çanakkale'de boğaz trafiğine 'sis' engeli Çanakkale'de yoğun sis nedeniyle boğaz trafiği, çift yönlü olarak transit gemi geçişlerine kapatıldı.
20.10.2022 Yaşam
Hava ulaşımına sis engeli! Bazı seferler iptal edildi
Hava ulaşımına sis engeli! Bazı seferler iptal edildi Trabzon'da hava muhalefeti nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi. Hava şartlarının düzelmesinin ardından seferlerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.
29.04.2022 Yaşam
Bakan Varank, TOGG'un Gemlik'teki tesisinde işçilerle iftar yaptı
Bakan Varank, TOGG'un Gemlik'teki tesisinde işçilerle iftar yaptı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TOGG'un Gemlik'te bulunan tesislerinde işçilerle birlikte iftar yaptı. Bakan Varank, fikri ve sınai mülkiyet hakları tamamen Türkiye'ye ait olan TOGG'un, Türkiye'ye çağ atlatacak proje olduğunu belirterek, "Türkiye'nin otomobili, bir işaret fişeği; endüstrimizi değiştirecek, tedarikçilerimizi dönüştürecek bir proje" dedi.
7.04.2022 Gündem
Bilim Kurulu, 5 haftadır toplanmıyordu! Açıklama geldi
Bilim Kurulu, 5 haftadır toplanmıyordu! Açıklama geldi Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu, son toplantısını 2 Mart'ta yaptıktan sonra Covid-19 vaka sayılarının düşüş trendine girmesiyle birlikte 5 haftadır toplanmadı. Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Sema Turan, "En son 2 Mart’ta toplandık. Ama şu anda aktif olarak toplanmayı gerektirir ya da karar almayı gerektirir bir durumun olmadığını söyleyebilirim" dedi.
7.04.2022 Gündem
Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlık talep etti
Thodex soruşturmasında flaş gelişme! Faruk Fatih Özer etkin pişmanlık talep etti Kripto para skandalı ile gündem olan Thodex soruşturması iddianamesinde, firari şüpheli Faruk Fatih Özer'in etkin pişmanlıktan yararlanmak için bazı mağdurların zararını karşıladığına ilişkin dekontları dosyaya sunduğu ortaya çıktı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, şüpheli Özer'in bu talebiyle ilgili mahkemenin karar vermesini istedi.
7.04.2022 Gündem
Trabzon’da uçuşlara 'sis' engeli
Trabzon’da uçuşlara 'sis' engeli Trabzon'da sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi. Trabzon Havalimanı'nda iniş ve kalkış yapılamıyor.
7.04.2022 Gündem
İstanbulspor-Menemenspor maçına sis engeli
İstanbulspor-Menemenspor maçına sis engeli Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında yapılan İstanbulspor-Nasadoge Menemenspor maçı, İstanbul'da etkili olan sis nedeniyle 62. dakikada ertelendi.
5.11.2021 Futbol
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli!
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiğine sis engeli! İstanbul Boğazı'nda etkili olan sis nedeniyle saat 18.20 itibarıyla gemi trafiğinin çift yönlü olarak askıya alındığı bildirildi.
5.11.2021 Gündem
Boğaz trafiğine sis engeli! Durduruldu
Boğaz trafiğine sis engeli! Durduruldu Çanakkale Boğazı, etkili olan sis nedeniyle transit gemi geçişlerine çift yönlü olarak kapatıldı. Sisin etkisini kaybetmesinin ardından saat 11.30 itibariyle Çanakkale Boğazı kuzey ve güney yönlü olarak yeniden transit gemi geçişlerine açıldı.
28.11.2020 Yaşam
İstanbul’da vapur seferlerine sis engeli!
İstanbul’da vapur seferlerine sis engeli! İBB, Harem-Sirkeci Arabalı vapur seferlerinin hava muhalefeti nedeni ile geçici süreyle iptal edildiğini duyurdu.
25.10.2020 Gündem
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli! İptal edildi...
İstanbul'da deniz ulaşımına sis engeli! İptal edildi... İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları A.Ş., Boğaz’daki yoğun sis nedeniyle Kadıköy-Karaköy, Kadıköy-Beşiktaş ve Kadıköy-Eminönü seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.
19.10.2019 Gündem
İstanbul'da hava trafiğine sis engeli
İstanbul'da hava trafiğine sis engeli İstanbul Havalimanı ve çevresinde etkili olan sis nedeniyle hava trafiğinde gecikmeler meydana geldi.
14.04.2019 Gündem
Boğaz ulaşımına sis engeli!
Boğaz ulaşımına sis engeli! İstanbul'da yoğun sis nedeniyle bazı şehir hatları vapur seferleri iptal edildi. Beykoz-Eminönü, Rumelikavağı-Eminönü, İstinye- Çubuklu arabalı vapur seferleri iptal edildi.
27.06.2018 Gündem
Trabzon'da havayolu ulaşımına sis engeli
Trabzon'da havayolu ulaşımına sis engeli Trabzon'da sis nedeniyle uçak seferleri iptal edildi.
3.05.2018 Gündem
Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli
Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli Trabzon'da etkili olan sis dolayısıyla bazı uçak seferleri iptal edildi.
29.04.2018 Yaşam
İstanbul’da deniz ulaşımına sis engeli
İstanbul’da deniz ulaşımına sis engeli İstanbul’da etkili olan sis, deniz ulaşımını kilitleyince vatandaşlar Marmaray durakları önünde metrelerce kuyruk oluşturdu.
10.03.2018 Gündem
Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli
Trabzon'da hava ulaşımına sis engeli Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.
9.02.2018 Yaşam
4 günde 16 nokta alındı
4 günde 16 nokta alındı ÖSO, Zeytin Dalı harekatının 4’üncü gününde TSK’nın desteğiyle Afrin’in batısındaki el Hammam köyünü teröristlerden arındırdı. Böylece ilk 4 günde toplam 16 nokta ele geçirilmiş oldu
23.01.2018 Gündem
Hava ulaşımına sis engeli
Hava ulaşımına sis engeli Erzurum'da etkili olan yoğun sis nedeniyle bazı uçak seferleri iptal edildi.
16.01.2018 Yaşam
Çorlu’da hava ulaşımına sis engeli
Çorlu’da hava ulaşımına sis engeli Çorlu’da gece geç saatlerde aniden bastıran sis, görüş mesafesinin düşmesine neden oldu. Aşırı sis nedeniyle Ankara-Çorlu arası yolcu taşıyan uçak Çorlu Havaalanına inemeyince, geri dönmek zorunda kaldı.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sis Engeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sis engeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.