Sınır Hattı

Sınır Hattı

Son dakika sınır hattı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sınır hattı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sınır hattı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınır Hattı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınır hattı gelişmeleri de dahil olmak üzere 817 sınır hattı haberi bulunmuştur. Tüm sınır hattı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır
Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Pazarlık yoktur, hedefimiz aynıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin il başkanları toplantısı programında konuştu. MHP lideri Devlet Bahçeli "Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutlaka mutabakata varmış, 31 Mart için yola koyulmuştur. AK Parti'yle çözemeyeceğimiz bir mesele olmayacaktır" dedi.
16.12.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 258 terörist etkisiz hale getirildi
İçişleri Bakanı Yerlikaya: 258 terörist etkisiz hale getirildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, son 90 günde 43 bin 90 operasyon düzenlendiğini ve bu operasyonlarda 258 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
13.09.2023 Gündem
1533 İstanbul Antlaşması Özeti Ve Önemi... 1533 İstanbul Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri...
1533 İstanbul Antlaşması Özeti Ve Önemi... 1533 İstanbul Antlaşması Tarihi Ve Maddeleri... Tarihte imzalanan antlaşmalar olaylara yön vermektedir. Antlaşmalar devletlerarasında ilişkileri düzenleyici bir etkisi de vardır. 1533 İstanbul Antlaşması da tarihte başka bir yere sahiptir. Yazılı olmayan bu antlaşma birçok devleti de etkilemiştir. 
1.09.2023 Eğitim
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattında görevli askerlerin bayramını kutladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır hattında görevli askerlerin bayramını kutladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, sınır hattı ve ötesinde görevli Mehmetçik'in bayramını kutladı. Erdoğan, "Gerek sınır ötesinde gerek içeride bugüne kadar ordumuzun vermiş olduğu mücadeleler hiçbir zaman bir kenara konulamaz" dedi.
28.06.2023 Gündem
MSÜ personel alımı şartları neler, MSB 30 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı? MSB işçi alımı 2023 ne zaman, MSÜ subay alımı olacak mı?
MSÜ personel alımı şartları neler, MSB 30 bin personel alımı başvuru tarihi açıklandı mı? MSB işçi alımı 2023 ne zaman, MSÜ subay alımı olacak mı? Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sınır hattı ve ötesindeki birliklerin komutanları ile video tele konferans toplantısında, "Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor" dedi. MSB personel alımı başvurusu yapmak isteyenler kontenjanlar, açılan kadrolar ve branş dağılımı ile başvuruların başlayıp başlamayacağını sorguluyor. Peki, MSB personel alımı başvuruları ne zaman? 30 bin 62 kişilik MSB personel alımı başvuru şartları neler, kimler başvuru yapabilir?
27.03.2023 Personel Alımı
Bakan Akar: 30 bin 62 personel alımı yapacağız
Bakan Akar: 30 bin 62 personel alımı yapacağız Milli Savunma Bakanı Akar, "Bakanlık olarak bu yıl içinde toplam 30 bin 62 personel alımı yapacağız. Sürecimiz başladı, uygulamalarımız devam ediyor" açıklamasını yaptı.
26.03.2023 Gündem
Bakan Akar: Tahıl koridorunda görüşmelerimiz sürüyor
Bakan Akar: Tahıl koridorunda görüşmelerimiz sürüyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl koridoru görüşmelerine ilişkin, "Başlangıç şartlarını içerecek şekilde ve devamı konusunda Rusya ve Ukrayna ile yazışmalarımız, görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
17.03.2023 Gündem
Bakan Akar: 1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Akar, depremin yaralarını sarmak için fedakarca çalışan Mehmetçiğin hudut güvenliği ve terörle mücadele faaliyetlerinin de aynı kararlılıkla devam ettiğini belirterek, "1 Ocak'tan itibaren 261 terörist etkisiz hale getirildi. Terör yuvalarını, inlerini, barınaklarını teröristlerin başına yıktık, yıkmaya devam edeceğiz" dedi.
25.02.2023 Gündem
Bakan Akar ve TSK komuta kademesinden yılın son gününde yoğun mesai
Bakan Akar ve TSK komuta kademesinden yılın son gününde yoğun mesai Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yılın son gününde havadan ihbar kontrol (HİK) uçağının görev uçuşuna katılarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Ege ve Doğu Akdeniz'deki unsurlarını havadan denetledi. Kilis'teki 6. Kolordu ve Müşterek Özel Görev Kuvveti Komutanlığına bağlı Esas Komuta Yeri’nde sınır hattı ve yurt dışındaki birliklerin komutanları ve kuvvet komutanlıkları harekat merkezlerinin katılımıyla düzenlenen video konferans toplantısında da faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi alan Akar, talimatlar verdi.
1.01.2023 Vatan TV
Bakan Akar ve TSK komuta kademesinden yılın son gününde yoğun mesai
Bakan Akar ve TSK komuta kademesinden yılın son gününde yoğun mesai Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, yılın son gününde havadan ihbar kontrol (HİK) uçağının görev uçuşuna katılarak, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Ege ve Doğu Akdeniz'deki unsurlarını havadan denetledi. Kilis'teki 6. Kolordu ve Müşterek Özel Görev Kuvveti Komutanlığına bağlı Esas Komuta Yeri’nde sınır hattı ve yurt dışındaki birliklerin komutanları ve kuvvet komutanlıkları harekat merkezlerinin katılımıyla düzenlenen video konferans toplantısında da faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi alan Akar, talimatlar verdi.
1.01.2023 Gündem
Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı
Bakan Akar: Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirdiği olaylara ilişkin, "Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir" dedi.
25.12.2022 Gündem
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı
Bakan Akar’dan Suriye sınır hattında önemli toplantı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, terör örgütü PKK yanlılarının Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirdiği gösterilere ilişkin, “Fransızların beslediği yılan kendilerini sokmaya başladı. Herkes artık bu terör örgütünün gerçek yüzünü görmelidir” dedi.
25.12.2022 Gündem
Bakan Akar, beraberindeki komutanlarla sınır hattında
Bakan Akar, beraberindeki komutanlarla sınır hattında Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulunuyor.
25.12.2022 Gündem
Mehmetçik sınır hattında! Eksi 25'te nefes kesen görüntüler
Mehmetçik sınır hattında! Eksi 25'te nefes kesen görüntüler Yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde sıcaklıklar yaşanırken, Mehmetçiğin sınır hattı ve ötesinde görev yaptığı üs bölgelerinin tamamına yakını kar altında kalmaya başladı. Hafta sonu en düşük sıcaklık eksi 25 ile Binbir Kapı Üs Bölgesi'nde ölçülürken, üs bölgelerinin çoğunda kar kalınlığı 20 santimetreyi aştı.
19.12.2022 Yaşam
Sınırdaki güvenlik zırhı genişletiliyor
Sınırdaki güvenlik zırhı genişletiliyor İçişleri Bakanlığı, bütçe çalışmaları kapsamında hazırlayarak TBMM’ye sunduğu faaliyet raporunda, sınır güvenliğine ilişkin yürütülen çalışmalara da yer verdi
29.11.2022 Gündem
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, Ermenistan'ın yapıcı bir şekilde karşılık vereceğini ve müzakerelere gerçekten dahil olacağını umuyoruz
Azerbaycan Dışişleri Bakanı Bayramov, Ermenistan'ın yapıcı bir şekilde karşılık vereceğini ve müzakerelere gerçekten dahil olacağını umuyoruz Azerbaycan Dışişleri Bakanı Ceyhun Bayramov, Birleşmiş Milletler (BM) 77. Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada, “Ermenistan'ın yapıcı ve samimi bir şekilde müzakerelere katılmasını umuyoruz” dedi.
24.09.2022 Dünya
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı
Bakan Soylu: Bu harekatlar olmasaydı terör koridoru kuracaklardı Kırklareli'nde muhtarlarla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Biz Zeytindalı ve Barış Pınarı Harekatlarını yapmamış olsaydık, Hakurk’tan Zap’a ve Afrin’e kadar bir terör koridoru kuracaklardı. Sadece sınır hattı yapmıyoruz. Güvenlik duvarı yapıyoruz, aydınlatma yapıyoruz, termal kameralar yapıyoruz, optik kuleler yapıyoruz" dedi.
16.09.2022 Siyaset
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'ye terörist taşıyan kişiler yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! Suriye'ye terörist taşıyan kişiler yakalandı İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre Suriye'ye yeni örgüt mensubu taşıyan iki yabancı uyruklu şahıs yakalandı.
5.09.2022 Gündem
Bakan Akar, güvenlik korucularıyla bayramlaştı
Bakan Akar, güvenlik korucularıyla bayramlaştı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ile TSK Komuta Kademesi, Dağlıca'daki Şehit Piyade Kurmay Yarbay İlker Çelikcan Hudut Tabur Merkezi'nde Irak ve Suriye sınır hattı ile sınır ötesinde görevli birliklerin komutanları ile yapılan video konferans toplantısının ardından Yeşiltaş'taki 1'inci Motorlu Piyade Tabur Komutanlığı'na geçti. Sarp arazilerin bulunduğu yollardan geçen Akar, komutanlığa gelişinde tören mangasını selamladı, şeref defterini imzaladı. Daha sonra faaliyetlere ilişkin brifing alan ve talimatlar veren Bakan Akar, güvenlik korucuları ile de bir araya geldi.
9.07.2022 Gündem
Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar terörle mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini vurgulayarak, “Pençe-Kilit Operasyonu’nda 277 terörist etkisiz hale getirildi. Teröristlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz” dedi.
9.07.2022 Siyaset
Van Valisi Balcı: Bu yılın sonuna kadar İran sınırına 150 kilometre duvar örülecek
Van Valisi Balcı: Bu yılın sonuna kadar İran sınırına 150 kilometre duvar örülecek Van'ın İran sınırındaki Çaldıran ilçesinde yasa dışı geçişlerin engellenmesi için geçen yıl başlatılan modüler beton duvar çalışmaları devam ediyor. Yeni Van'ın Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ozan Balcı, sınır hattının Çaldıran kısmında şu ana kadar 40 kilometre duvar örüldüğünü, bu yılın sonuna kadar ise 150 kilometrelik bölümün bitirileceğini söyledi.
26.05.2022 Gündem
Toz taşınımı etkili oluyor! Yetkililerden dışarı çıkmayın uyarısı
Toz taşınımı etkili oluyor! Yetkililerden dışarı çıkmayın uyarısı Gece saatlerinde Suriye üzerinden gelen toz taşınımı Şanlıurfa’nın sınır ilçelerini etkisi altına aldı.
22.05.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a sert tepki: Bağışlamamız mümkün değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Biden'a sert tepki: Bağışlamamız mümkün değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları açıkladı. Erdoğan sözde Ermeni soykırımı için, "Çeşitli ülkelerin yönetimleri tarafından tanınan güya Ermeni ifadeleri bizim için hiçbir hükmü yoktur. Sayın Biden önce Ermenilerle olan bu tarihi iyi öğrenmesi lazım. Bunları bilmeden kalkıp da Türkiye'ye meydan okumaya kalmasını bizim bağışlamamız mümkün değildir." dedi. Rusya - Ukrayna savaşında diplomasi trafiğini sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin ile yarın görüşeceğini ifade etti. Öte yandan Erdoğan, Biden'ın skandal ifadelerine de sert tepki gösterdi.
25.04.2022 Siyaset
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum...
Suriyelilerle ilgili flaş destek planı! İş, konut, gübre ve tohum... Türkiye’nin terörden temizlediği güvenli bölgelere dönmek isteyen Suriyelilere taşınmaları için nakliye, barınma ve insani yardım desteği verilecek. Bölgede kurulan sanayi bölgelerinde 50 bin kişiye iş hazır. Çiftçilere gübre ve tohum dağıtıldı.
25.04.2022 Gündem
Bakan Akar duyurdu! 18 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar duyurdu! 18 terörist etkisiz hale getirildi Son dakika haberi... Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Afrin merkezine yapılan ve sivil insanların hayatını kaybettiği terör saldırısına ilişkin, “Bu alçak saldırıdan sonra ilgili birlik komutanlıkları karşı operasyonları başlattı. Bilinen hedefleri yoğun şekilde ateş altına alarak şu ana kadar 18 teröristi etkisiz hale getirdiler. Operasyonlarımız devam ediyor, önümüzdeki saatlerde bu sayının artmasını bekliyoruz” dedi.
21.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Sınır Hattı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınır hattı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.