Kapıkule

Kapıkule

Son dakika KAPIKULE haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan KAPIKULE ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını KAPIKULE haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kapıkule

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kapıkule gelişmeleri de dahil olmak üzere 765 kapıkule haberi bulunmuştur. Tüm kapıkule haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu!
Ticaret Bakanlığı'ndan sınırda uyuşturucu operasyonu! Ticaret Bakanlığı, son 1 haftada, gümrük kapılarındaki operasyonlarda, yaklaşık 100 milyon TL değerinde kaçak eşya ve uyuşturucu ele geçirildiğini duyurdu.
3.04.2024 Gündem
Hızlı tren hattı'nda göçük! 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor
Hızlı tren hattı'nda göçük! 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı, çalışması sırasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 2 işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.
21.03.2024 Vatan TV
Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nda göçük meydana geldi
Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nda göçük meydana geldi Çerkezköy 'de Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Hattı'nda göçük altında kalan işçilerin cansız bedenine ulaşıldı
21.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oy versin vermesin her vatandaş başımızın üzerindedir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye'nin her ne surette olursa olsun, bir güvensizlik ve huzursuzluk ortamına sürüklenmesine asla müsaade etmedik, etmeyeceğiz. Son 21 yıldır olduğu gibi terör örgütleriyle, suç şebekeleriyle, çetelerle, şehir eşkıyalarıyla, milletimizin canına ve malına kasteden tüm alçaklarla mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Bu vesileyle dünkü hadise sonrasında farklı mecralardan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti genel başkanlarına teşekkür ediyorum" dedi.
11.02.2024 Gündem
Kapıkule'de TIR'da Cessna tipi uçak ele geçirildi! Şok eden olay
Kapıkule'de TIR'da Cessna tipi uçak ele geçirildi! Şok eden olay Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir TIR'da yapılan aramada Cessna 172 tipi uçak ele geçirildi.
23.01.2024 Gündem
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi
Gümrük Muhafaza ekipleri milyonlarca liralık ilaç ve elektronik sigara ele geçirdi Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Ekim ayında ülke çapında yürütülen operasyonlar ile, kanser ve şeker hastalığı tedavisinde kullanıldığı tespit edilen yaklaşık 5 milyon Türk Lirası değerinde 177 kutu ilaç ve 12 adet enjektör ile, yaklaşık 22 milyon Türk Lirası değerinde 552 bin 956 adet elektronik sigara cihazı, elektronik sigara aksamı ve sarf malzemesi ele geçirdi.
27.10.2023 Gündem
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe
3 operasyonda, 74 milyon lira değerinde uyuşturucu ele geçirildi! Büyük darbe Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 58 kilogram kokain, 30 kilogram morfin, 12 kilogram metamfetamin olmak üzere toplam 74 milyon lira değerinde 100 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildi.
21.10.2023 Yaşam
Bakan Uraloğlu, Kazakistan’da: Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacağız
Bakan Uraloğlu, Kazakistan’da: Basra Körfezi'ni Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacağız Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kazakistan’da düzenlenen Uluslararası Ulaştırma ve Lojistik Forumu’na katıldı. Burada konuşma yapan Uraloğlu, “Ülkemiz, Orta Koridor güzergâhının kısa, orta ve uzun vadede geliştirilmesi ve iyileştirilmesinde kararlıdır. Bunun sağlanması için de büyük projeler üstlenerek hem Orta Doğu hem de Afrika kıtasıyla ortak projeler geliştirmeye odaklanmış durumdayız” dedi.
4.10.2023 Gündem
Edirne'de yakalandı! Otomobilin gaz deposundan servet çıktı
Edirne'de yakalandı! Otomobilin gaz deposundan servet çıktı Edirne Kapıkule sınır kapısının karşısında bulunan Bulgaristan’ın Kapitan Andreevo gümrük kapısında görevli memurlar, ülkeden çıkış yapan araçlarda yapılan üç inceleme sırasında 522 bin 710 euro beyan edilmemiş para buldu.
30.09.2023 Yaşam
Gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı! Uzun kuyruklar oluştu
Gurbetçilerin dönüş yolculuğu başladı! Uzun kuyruklar oluştu Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden gelip yaz tatillerini Türkiye'de geçiren gurbetçilerin, dönüş yolculukları başladı. Kapıkule Sınır Kapısı önünde uzun araç kuyrukları oluşturan gurbetçiler, memleketleri ve sevdiklerini geride bırakmanın burukluğunu yaşıyor.
3.08.2023 Gündem
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı
Altyapıda milli baz İstasyonu ULAK dönemi! Bakan Uraloğlu son verileri açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kırsal bölgelerde haberleşme altyapısını yaygınlaştırmak için çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirterek, “Evrensel hizmet projeleri ile kırsal bölgelerde yer alan 2 bin 575 yerleşim yerine 4,5G mobil haberleşme hizmeti sağladık. Buralarda kullandığımız mobil baz istasyonlarının yüzde 40'ı yerli ve milli baz istasyonumuz ULAK” dedi. Bakan Uraloğlu ayrıca, Antalya ve Trabzon Havalimanlarının da Kurban Bayramı’nda tüm zamanların rekorlarını kırdığını açıkladı.
2.07.2023 Gündem
Avrupa'dan gelen gurbetçiler, Kapıkule'de yoğunluk oluşturdu
Avrupa'dan gelen gurbetçiler, Kapıkule'de yoğunluk oluşturdu Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden yaz tatillerini ana vatanda geçirmek için yola çıkan gurbetçilerin Kapıkule Sınır Kapısı'ndan ülkeye girişleri sürüyor. Kapıkule'de zaman zaman yoğunluk oluşturan gurbetçiler, ana vatana ulaşmanın mutluluğunu yaşıyor.
2.07.2023 Yaşam
Gurbetçiler, aileleriyle birlikte bayram yapmak için Türkiye'ye geldi
Gurbetçiler, aileleriyle birlikte bayram yapmak için Türkiye'ye geldi Yaz tatilini ve Kurban Bayramı’nı Türkiye'de geçirmek isteyen gurbetçiler, Edirne'deki Kapıkule Sınır Kapısı’ndan ülkeye giriş yapmanın sevincini yaşıyor.
28.06.2023 Gündem
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı
3,5 günde 75 bin araç girdi, havayolu firmaları ek sefer başlattı Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da Kurban Bayramı hareketliliği devam ediyor. Kente son 3,5 gün içerisinde 75 bin araç giriş yaptı. Kentin ana arterlerinde trafik yoğunluğu gözlenirken, turistler plajlara akın etti.
26.06.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti
Bakan Uraloğlu direksiyon başına geçti! Yapımı süren otoyolu bizzat test etti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyol çalışmalarını yerinde inceledi, bilgi aldı. Ardından direksiyon başına geçti, yapımı devam eden otoyolun ilk kontrolünü bizzat kendisi yaptı.
25.06.2023 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı: Milli hızlı tren 2025'te taşımacılığa kazandırılacak
Bakan Uraloğlu açıkladı: Milli hızlı tren 2025'te taşımacılığa kazandırılacak Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı-Eurasia Rail’de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İşletme hızı 225 kilometre olan Milli Hızlı Tren tasarım çalışmalarımız da devam ediyor. İnşallah, 8 araçlı tren setine sahip olacak bu milli hızlı trenimizi de 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.
21.06.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu: Milli Hızlı Trenimizi 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz
Bakan Uraloğlu: Milli Hızlı Trenimizi 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz  Bu yıl 10’uncusu düzenlenen Uluslararası Demiryolu, Hafif Raylı Sistemler, Altyapı ve Lojistik Fuarı-Eurasia Rail’de konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "İşletme hızı 225 kilometre olan Milli Hızlı Tren tasarım çalışmalarımız da devam ediyor. İnşallah, 8 araçlı tren setine sahip olacak bu milli hızlı trenimizi de 2025 yılında yolcu taşımacılığına kazandırmayı hedefliyoruz" dedi.
21.06.2023 Ekonomi
Kapıkule’de 28 piton yılanı ele geçirildi
Kapıkule’de 28 piton yılanı ele geçirildi Edirne’de, Kapıkule Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yapan TIR’da 28 piton yılanı ele geçirildi.
20.06.2023 Yaşam
Gurbetçilerin bayram için Türkiye’ye girişleri başladı
Gurbetçilerin bayram için Türkiye’ye girişleri başladı Yaz tatilini ve Kurban Bayramı’nı Türkiye'de geçirmek isteyen gurbetçiler, Edirne'deki sınır kapılarından giriş yapmaya başladı.
14.06.2023 Yaşam
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi
1 milyon liralık vurgun! Sırbistan’dan gelen otobüste ele geçirildi Kapıkule Sınır Kapısı’nda yürütülen operasyonda toplam 1 milyon Tük lirası değerinde elektronik sigara, alkollü içki ve ilaç ele geçirildi.
9.06.2023 Gündem
İki il arası 70 dakikaya düşecek! Dev projede tarih belli oldu
İki il arası 70 dakikaya düşecek! Dev projede tarih belli oldu Saatte 200 kilometre hıza uygun çift hatlı inşa edilen demiryolu ile Edirne-İstanbul arası 1 saat 10 dakikaya düşecek. Edirne Valisi Hüseyin Kürşat Kırbıyık, Edirne’yi İstanbul’a bağlayacak Kapıkule Hızlı Tren Hattı Projesi'nin 2024 yılında Çerkezköy’den Kapıkule'ye kadar olan hattaki tüm çalışmalar bitmiş olacağını belirtti.
31.05.2023 Ekonomi
Kapıkule'de 15 bin 400 elektronik sigara ele geçirildi
Kapıkule'de 15 bin 400 elektronik sigara ele geçirildi Ticaret Bakanlığı, Kapıkule Gümrük Kapısı'nda gerçekleştirilen operasyonda, yurda kaçak yoldan sokulmak istenen 15 bin 400 elektronik sigara ve 387 gıda takviyesi ele geçirildiğini açıkladı.
30.05.2023 Gündem
Kapıkule Sınır Kapısı'nda oy kullandılar
Kapıkule Sınır Kapısı'nda oy kullandılar Edirne'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı'nda 27 Nisan'da başlayan oy verme işlemleri, bugün de sürüyor.
14.05.2023 Gündem
Şarampole yuvarlanan otomobilde aynı aileden 6 kişi yaralandı
Şarampole yuvarlanan otomobilde aynı aileden 6 kişi yaralandı Edirne’de, kontrolden çıkan otomobilin şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında, aynı aileden 6 kişi yaralandı.
13.05.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira ve çarşı pazardaki fiyat artışlarını da biz yoluna koyarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kira ve çarşı pazardaki fiyat artışlarını da biz yoluna koyarız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırklareli Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingte önemli açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan "Öyle bay bay Kemal gibi Londra'daki tefecilerden para dilenmeyeceğiz, ülkemizin ekonomisini IMF komiserlerine teslim etmeyeceğiz." dedi
8.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kapıkule ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kapıkule haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.