Bakan Akar

Bakan Akar

Son dakika bakan akar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bakan akar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bakan akar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bakan Akar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bakan akar gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.682 bakan akar haberi bulunmuştur. Tüm bakan akar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Akar: Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor
Bakan Akar: Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Terör bittikçe refah başlıyor. Bunun en güzel örneği Gabar. Gabar’da şimdi terör konuşulmuyor, petrol konuşuluyor” dedi.
26.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı
Bakan Akar: Bir anda çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Milletimizin 14 Mayıs'taki milliyetçi tavrını, birlik beraberlikten, milli ve yerli duruştan yana tavrını gördükten sonra bir anda çakma milliyetçiler, çakma terörle mücadeleciler ortaya çıktı" dedi.
25.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin
Bakan Akar: Kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, hudut güvenliği ile ilgili iddialara ilişkin, "Bunları söylemek en hafif tabiriyle emeğe saygısızlık, ayıp. Yapılan bu tür değerlendirmeler bizi gerçekten rahatsız ediyor. Bu gerçek dışı beyanlara yönelik söyleyecek laf bulamıyoruz. İsteyen, kendine güvenen varsa yasa dışı geçişi denesin" dedi.
24.05.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı
Bakan Özer: Deprem bölgesindeki kurslardan 340 bin vatandaş yararlandı  Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde açılan 24 bin 413 kurstan 340 bin vatandaşın yararlandığını açıkladı. 
21.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan depremzedelere: Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız
Bakan Akar'dan depremzedelere: Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bir araya geldiği depremzedelere yönelik, "Her şey normalleşinceye kadar başımızın tacısınız. Hangi partiye oy verirseniz verin, hangi dinden, mezhepten, etnik kimlikten olursanız olun; öyle bir şey söz konusu değil. İhtiyacınız olduğu sürece burada kalmaya devam edeceksiniz" dedi.
21.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Son 5 yılda 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi
Bakan Akar: Son 5 yılda 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, sosyal medyada yer alan ve Türkiye sınırında çekildiği iddia edilen yasa dışı sınır geçişi görüntülerin gerçeği yansıtmadığını söyleyerek, "Son 5 sene içinde 3 milyondan fazla kişi yasa dışı geçiş yapmaya çalışırken engellendi. Bu gerçekler ortadayken bazıları çıkıp, karşıt söylemlerde bulundu. İtibarını da inanılırlığını da kaybediyor" dedi.
20.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Tarihi değerleriyle büyük ve güçlü Türkiye'yiz
Bakan Akar: Tarihi değerleriyle büyük ve güçlü Türkiye'yiz Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Tarihi değerleriyle, coğrafyasıyla, milletiyle, nüfusuyla, etkin, caydırıcı ve saygın ordusuyla büyük ve güçlü Türkiye’yiz. Bunun herkesin farkında olması, bu bilinçle davranması lazım" dedi.
19.05.2023 Gündem
Bakan Akar oyunu Kayseri'de kullandı
Bakan Akar oyunu Kayseri'de kullandı Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, oyunu Kayseri'de kullandı. Bakan Akar, "Ülkemizin içinde bulunduğu ortamı değerlendirdiğimizde geleceğimiz, güvenliğimiz, refahı bakımından, istikrarı bakımından bu seçimin önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum" dedi.
14.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan 'Anneler Günü' mesajı
Bakan Akar'dan 'Anneler Günü' mesajı Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
14.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı
Bakan Akar: Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Şimdi ortaya çakma terörle mücadeleciler çıktı. Daha düne kadar ‘Suriye’nin, Irak’ın kuzeyinde ne işimiz var’ diyenler, ‘özgürlük, insan hakları’ edebiyatı yapanlar şimdi hepsi terörle mücadeleden bahsediyor. Bir grup insan vatandaşımızı aldatmaya çalışıyor. Bunları herkesin görmesi lazım” dedi.
13.05.2023 Gündem
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek
Kulak ağrısıyla hastaneye gitti, korkunç gerçek ortaya çıktı! Uzmanlar uyardı: Artarak devam edecek Erzincan’da havaların ısınmasıyla birlikte kenelerden insanlara geçen Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) vakalarında artış başladı. Kentte son 1 haftadır 5 kene şüphesiyle hastaneye giderken 2 kişiye KKKA tanısı koyularak tedaviye alındı. Bir kişinin ise kulak ağrısı şikâyetiyle gittiği hastanede kulağından kene çıktı.
12.05.2023 Yaşam
Bakan Akar: Tahıl anlaşmasında mutabakata doğru gidiliyor
Bakan Akar: Tahıl anlaşmasında mutabakata doğru gidiliyor MİLLİ Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Tahıl anlaşmasının süresinin uzatılması konusunda mutabakata doğru gidiliyor" dedi.
12.05.2023 Gündem
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor
Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi! Bakan Soylu: ABD bu seçime müdahale ediyor İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN TÜRK canlı yayınında soruları yanıtladı. Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini yorumlayan Soylu, "Amerika en başından beri bu seçime müdahale ediyor. Biden, 2016'da darbe ile bu işi yapamadık, bu sefer darbe ile değil seçim ile gerçekleştireceğiz dedi. Temel mantık İnce eskiden CHP'nin adayı onu çekersek biz ona giden oyları almış oluruz. Siyasetin okuması böyle değildir" dedi.
12.05.2023 Gündem
Bakan Akar’dan 'istikrar' vurgusu! '85 milyon gereğini yapacak'
Bakan Akar’dan 'istikrar' vurgusu! '85 milyon gereğini yapacak' Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Bu seçimlerde 85 milyon gereğini yapacak ve bunun sonunda güven ve refah içinde istikrarımızı sürdüreceğiz” dedi.
11.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması
Bakan Akar'dan tahıl anlaşması açıklaması Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, “22 Temmuz’da yaptığımız ‘Karadeniz Tahıl Anlaşması’ ile 30 milyon ton tahıl ihtiyaç sahiplerine nakledildi. Türkiye, Rusya, Ukrayna savunma bakan yardımcıları ile BM yetkililerinin bugün İstanbul’daki toplantısı başladı. Bu işin inkıtaya uğramaması ve istikrarın devamı için görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi.
10.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 14 Mayıs’ta herkes vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkacak
Bakan Akar: 14 Mayıs’ta herkes vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkacak Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Hulusi Akar, bazı partilerin teröristlere ‘Özerklik’ sözü verdiğini belirterek, “Özerklik demek bölünmek demek. Kafalarındaki hile bu. Onlara söz verdiler. Milletimizin feraseti buna müsaade etmeyecektir. 14 Mayıs’ta herkes vatanına, milletine, bayrağına, cumhuriyetine sahip çıkacak” dedi.
9.05.2023 Gündem
Bakan Akar: Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı
Bakan Akar: Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı  Milli Savunma Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Hulusi Akar, "Bizim yaptığımız operasyonlar sadece teröristlere karşı. Fakat bazıları bu yaptığımız operasyonları sanki Kürt kardeşlerimize yapıyormuş gibi fitne ve fesat soktular. Bu yalandır, iftiradır, alçaklıktır. Bizim Kürt kardeşlerimizle hiçbir zaman bir problemimiz olmadı" dedi.
7.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz
Bakan Kurum: Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’te Rizeliler Derneği ve Bitlisliler Derneğini ziyaret etti. Bakan Kurum, Rize'de eski termal otelin tamamen yenilendiğini belirterek, “Bittiğinde orada uluslararası kongrelerin yapılabileceği, dünya beşten büyüktür diyeceğimiz Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz’’ dedi.
6.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 14 Mayıs mesajı: Bu seçim bir varlık seçimidir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mersin Millet Bahçesi'nde düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Bu varlık seçimidir. Bu seçimde ülkeyi teröristlere bırakmayacağız. Bay bay Kemal'in PKK'lı dostları varsa bizim de milletimiz var milletimiz. " dedi.
6.05.2023 Gündem
Meral Akşener'in 'İmralı' iddiasına Adalet Bakanlığı'ndan belgeli yanıt
Meral Akşener'in 'İmralı' iddiasına Adalet Bakanlığı'ndan belgeli yanıt Adalet Bakanlığı, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İmralı Ceza ve İnfaz Kurumu ile ilgili iddialarına belgelerle yanıt verdi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Belgeler ve gerçekler ortada iken buna rağmen yapılan haber ve açıklamalar bu gerçeği çarpıtmaktan ibarettir" denildi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Operasyonlarımız devam edecek
Bakan Akar'dan terörle mücadele mesajı: Operasyonlarımız devam edecek Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Terörle mücadelede elde edilen başarılar sayesinde artık teröristler yok. Artık Gabar terörle değil petrolle anılıyor, Şırnak turizmle gündemde. Geri dönüş düşünülemez. Operasyonlarımız artan şiddetle en son terörist etkisiz hale gelinceye kadar devam edecektir" dedi.
6.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 13 terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 13 terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar; "Dün gece yapılan operasyonlarda 5 terörist daha etkisiz hale getirildi. Böylece üç günde Irak ve Suriye’nin kuzeyinde 13 terörist etkisiz hale getirildi” dedi
5.05.2023 Gündem
Bakan Akar: 10 gün içinde 50'ye yakın terörist etkisiz hale getirildi
Bakan Akar: 10 gün içinde 50'ye yakın terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanı Akar, "Suriye’nin kuzeyinde dün akşam 8 terörist etkisiz hale getirildi. Böylece son 10 gün içinde etkisiz hale getirilen terörist sayısı 50’ye yaklaştı." dedi.
4.05.2023 Gündem
MİT'in DEAŞ operasyonunda yeni detaylar: Hiç dışarı çıkmadı, füze sesleri
MİT'in DEAŞ operasyonunda yeni detaylar: Hiç dışarı çıkmadı, füze sesleri Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Suriye'nin kuzeyinde düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirilen terör örgütü DEAŞ'ın sözde lideri Ebu Hüseyin El-Kureyşi'nin, MİT'ten saklanmak için Miske köyündeki villadan aylardır dışarı çıkmadığı öğrenildi.
3.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bakan Akar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bakan akar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.