Simge

Simge

Son dakika simge haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan simge ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını simge haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Simge

haberleri sayfasında son dakika yaşanan simge gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.713 simge haberi bulunmuştur. Tüm simge haberleri aşağıda listelenmiştir.
Simge Sağın’ın ardından İcardi’den gece yarısı paylaşımı: Mutsuz
Simge Sağın’ın ardından İcardi’den gece yarısı paylaşımı: MutsuzGalatasaray'ın sevilen futbolcusu Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından ayrıldıklarını duyurdu. İhanet iddiaları gündeme bomba gibi düşerken Simge Sağın 'Önce Aşkın Olayım' hashtagini kullandı sonra da 'Şimdi değilse ne zaman?' yazılı bir gönderi paylaştı. Öte yandan Arjantinli oyuncunun 2 gündür yaptığı paylaşımlar Galatasaray taraftarını tedirgin etti.
12.07.2024Magazin
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"
Simge Sağın: "Bu bekarlık bizim kanımıza mı işledi?"Ünlü şarkıcı Simge Sağın, önceki gün Alaçatı'da sahne aldı. Duygusal parçalara sıra geldiğinde "Buradaki aşıklar ellerini kaldırabilir mi?” diye soran Sağın, çok az kişinin el kaldırması üzerine dikkat çeken ifadeler kullandı.
8.07.2024Magazin
Dışişleri Bakanlığı'ndan Merih Demiral açıklaması: Siyasi amaçlı tepkileri kınıyoruz
Dışişleri Bakanlığı'ndan Merih Demiral açıklaması: Siyasi amaçlı tepkileri kınıyoruzTürkiye-Avusturya son 16 turu maçında attığı golden sonra 'Bozkurt' işaretiyle sevinen milli futbolcumuz Merih Demiral'a UEFA tarafından soruşturma başlatılmasına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi.
3.07.2024Gündem
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacak
İzmir'de ekmeğe zam! Temmuz ayından itibaren geçerli olacakİzmir Ticaret Odası (İZTO) haziran ayı olağan meclis toplantısında İzmir'de ekmeğe zam kararı alındı. Kararla ekmeğin gramajı 220 gramdan 200 grama düşürülürken, fiyatı ise 9 TL'den 10 TL'ye yükseldi. Yeni fiyatın 1 Temmuz itibariyle geçerli olacağı bildirildi.
27.06.2024Ekonomi
Simge Sağın’ın ‘Icardi’ bıkkınlığı: İyice abarttılar durumu
Simge Sağın’ın ‘Icardi’ bıkkınlığı: İyice abarttılar durumuGalatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, kendisine hep ünlü futbolcuyla ilgili sorular sorulması hakkında içini döktü. "İyice abarttılar durumu" diyen Sağın, özel hayatıyla ilgili de çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
26.06.2024Magazin
U16 Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusu ve takımın antrenörü milli takım kampına davet edildi
U16 Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusu ve takımın antrenörü milli takım kampına davet edildiTürkiye Şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan Adana Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü (ABBSK) U16 (16 yaş altı) Kız Basketbol Takımı’nın 5 oyuncusuna milli takım kampından davet geldi. Ayrıca takımın antrenörü Murat Kaya da yardımcı antrenör olarak milli takımın idari ve teknik kadrosuna dahil edildi. Takımın kaptanı Berfin Ada Şahin, daha önce U18 Kız Basketbol Milli Takım Kampına davet edilerek, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana’ya büyük onur yaşatmıştı.
23.06.2024Adana
Simge teknede sere serpe güneşlendi! Hayranları kayıtsız kalamadı: Yine yaktın ortalığı
Simge teknede sere serpe güneşlendi! Hayranları kayıtsız kalamadı: Yine yaktın ortalığıKonser maratonuna kısa bir mola veren Simge Sağın, bayram tatilinde soluğu Ege sahillerinde aldı. Deniz ve güneşin tadını çıkaran popçu, kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.
17.06.2024Magazin
Mezuniyette kıyafet krizi! Bakan Tekin: Gerekli işlem yapılacak
Mezuniyette kıyafet krizi! Bakan Tekin: Gerekli işlem yapılacakMezuniyet töreninde kıyafet krizi ilgili Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin son dakika açıklamalarda bulundu.
14.06.2024Gündem
Filenin Sultanları Güney Kore karşısında!
Filenin Sultanları Güney Kore karşısında!Filenin Sultanları, Milletler Ligi'nin ABD etabında Güney Kore ile karşılaşırken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Şampiyon Oran seçenekleri ve Türkiye'nin "En Yüksek" iddaa oranları ile Misli'de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
1.06.2024İddaa
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildi
Galata Kulesi yeniden kapılarını açtı: Ziyaretçi sayısına sınırlama getirildiİstanbul'un simge yapılarından Galata Kulesi, tamamlanan restorasyonun ardından bugün itibariyle ziyarete açıldı. Tarihi kuleyi ziyarete gelenler saat başı en fazla 100 kişi olacak şekilde içeriye alınıyor.
25.05.2024Gündem
Vadi Açıkhava sahnesinde konserler başlıyor
Vadi Açıkhava sahnesinde konserler başlıyorBu yaz yerli ve yabancı çok sayıda sanatçının sahne alacağı Vadi Açıkhava sahnesinde ilk olarak Melike Şahin 31 Mayıs’ta konser verecek.
22.05.2024Vitrin
Simge Sağın: Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandı
Simge Sağın: Yazık kadıncağız boyum uzayacak sandıGalatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'nin gollerinden sonra stadyumda çalan 'Aşkın Olayım' parçası dillerden düşmeyen Simge Sağın, "İyiyken her şeyin iyi, kötüyken de berbat hissetmek durumlarını geride bıraktım" dedi. 1.58 metre boyundaki şarkıcı, çocukluk yıllarına dair esprisiyle de dikkat çekti.
19.05.2024Magazin
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024, 19 Mayıs Maltepe konserinde kimler sahne alacak? Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı19 Mayıs etkinlikleri kapsamında İstanbul ve tüm Türkiye'de konserler düzenlenecek. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında konser düzenlenecek yerlerden biri de Maltepe olacak. Pazar gününe denk gelen 19 Mayıs kutlamalarında İstanbul Maltepe etkinlik alanında ise Edis, Simge, Gülşen gibi birbirinden değerli sanatçılar sahne alacak. Peki, 19 Mayıs etkinlikleri nerede, kimler, hangi sanatçılar geliyor? Maltepe 19 Mayıs konseri saat kaçta 2024? İşte 19 Mayıs konserleri kapsamında Maltepe konser 19 Mayıs 2024 programı
18.05.2024Gündem
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"
Binlerce kuşun bulunduğu Atatürk Parkı çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu! "Simge gibi oldu"Adana'da kentteki kuşların uğrak noktalarından biri olan Atatürk Parkı, sahip olduğu yoğun kuş popülasyonu nedeniyle çocuklu ailelerin vazgeçilmezi oldu.
7.05.2024Adana
Galatasaray’ın kutlamasına katılan Simge Sağın: Ben artık fanatik Beşiktaşlı değilim
Galatasaray’ın kutlamasına katılan Simge Sağın: Ben artık fanatik Beşiktaşlı değilimIcardi ile özdeşleşen “Aşkın Olayım” şarkısı hakkında konuşan Simge Sağın’dan Beşiktaş taraftarını kızdıran açıklamalar geldi. Galatasaray’ın şampiyonluk törenine katılan ünlü popçu, “Ben çok fanatik Beşiktaşlıydım, artık değilim” ifadesini kullandı.
6.05.2024Magazin
Aşkın Olayım şarkısının sahibi Simge Sağın'a Beşiktaş taraftarından tepki!
Aşkın Olayım şarkısının sahibi Simge Sağın'a Beşiktaş taraftarından tepki!Mauro Icardi, performansıyla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi haline geldi. Arjantinli futbolcunun attığı gollerden sonra 'Aşkın Olayım' şarkısı eşliğinde sevinç yaşaması klasik haline geldi. Beşiktaşlı Simge Sağın'dan konu hakkında dikkat çeken itiraflar geldi.
5.05.2024Magazin
Işık Akısı Formülü Nedir? Aydınlanma Şiddeti Nasıl Hesaplanır?
Işık Akısı Formülü Nedir? Aydınlanma Şiddeti Nasıl Hesaplanır?Kürenin iç yüzeyinin alanının tamamına aktarılması Işık akısı olarak ifade edilmektedir. Daha doğrusu alanın tamamına aktarılan güç olarak anlatmak mümkündür. Aynı zamanda Birim zamanda aktarılan güç ve enerji olarak da ifade edilir. Bu doğrultuda kürenin iç yüzeyinin alanı belli formül dahilinde sabit olarak ele alınır ve kullanılır. İnsan gözünün yakalamış olduğu Işık gücü miktarına ifade eden Işık akısı, özellikle fizik alanında önemli bir yere sahiptir. Bu bağlamda gerekli alan üzerinden hesaplama işlemini yapabilmek için sabit bir formül kullanılır.
22.04.2024Gündem
Fenerbahçe Opet şampiyon oldu
Fenerbahçe Opet şampiyon olduVoleybol Vodafone Sultanlar Ligi final serisi 5. maçında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit'i 3-0 mağlup etti ve seriyi 3-2 kazanıp üst üste 2. kez şampiyon oldu.
21.04.2024Voleybol
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem oldu
Icardi ve Wanda Nara'nın kızı orgla 'Aşkın Olayım' çaldı! O anlar sosyal medyada gündem olduGalatasaray'da top koşturan Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi ve magazin camiasının gözde isimlerinden Wanda Nara'nın küçük kızı Francesca, orgla Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısını çaldı. Wanda Nara, o anları sosyal medya hesabından yayınladı.
21.04.2024Magazin
Simge Sağın’dan ‘Aşkın Olayım’ itirafı: Hayatta hiçbir şey için çabalamadım
Simge Sağın’dan ‘Aşkın Olayım’ itirafı: Hayatta hiçbir şey için çabalamadımSimge Sağın, YouTube’da yayınlanan “Bize Kaldı” programına konuk oldu. “Aşkın Olayım” şarkısının başarısı hakkında konuşan ünlü popçu, “Senin bununla ilgili bir çaban oldu mu?” sorusunu da yanıt verdi.
17.04.2024Magazin
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”
“Çukurova, Adana’nın Manhattın’ı olacak”Adana’nın Çukurova İlçesi’nde yapımı süren binaların tamamlanmasıyla bölge Adana’nın Manhattın’ı haline gelecek.
17.04.2024Adana
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024Gündem
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar var
Muhtarlık seçimi için akrabasını desteklemeyen kuzenlerine ateş açtılar! Ölü ve yaralılar varBursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde düzenlenen bir eğlencede, yerel seçimlerde akrabalarından olmayan muhtar adayını desteklediği iddiasıyla amcasının oğulları E.Y. (36) ve M.Y. tarafından pompalı tüfekle vurulan Yusuf Yiğit hayatını kaybetti, saçmaların isabet ettiği biri 3 yaşındaki çocuk 2 kişi de yaralandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı olaya ilişkin açıklama yaparken, E.Y. ve M.Y.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
31.03.2024Gündem
Adana’nın simgelerinden büyük postane yıkılıyor! Depremde büyük hasar almıştı
Adana’nın simgelerinden büyük postane yıkılıyor! Depremde büyük hasar almıştıAdana’nın simgelerinden biri olan, yaklaşık 75 yıllık büyük postane binası depremde ağır hasar aldığı için yıkılıyor.
27.02.2024Adana

Benzer Haber Etiketleri

Simge ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki simge haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.