Şiddetli Yağmur

Şiddetli Yağmur

Son dakika şiddetli yağmur haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şiddetli yağmur ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şiddetli yağmur haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şiddetli Yağmur

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şiddetli yağmur gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.310 şiddetli yağmur haberi bulunmuştur. Tüm şiddetli yağmur haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar
Sağanak ve hortum felaketi Antalya'yı vurdu! 6 yaralı, 1000 dönüm serada zarar Antalya'da dün akşam etkili olan sağanak yağış yaşamı felç ederken, denizden karaya ulaşan 2 ayrı hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerinde ortalığı savaş alanına çevirdi. Seralar, tarım alanları, iş yerleri ve binalarda zarara neden olan hortumda 6 kişi yaralandı. Hortum, örtüaltı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm serayı yerle bir etti. Kumluca Ziraat Odası Başkanı Hidayet Kökce, "Üreticilerimizin bir kısmının sigortası vardı ama olmayanlar da var. Hortum 12 kilometre boyunca 70- 80 metrelik genişlikte zarar vererek geçti" dedi.
6.03.2024 Gündem
10 ilde eğitime kar engeli
10 ilde eğitime kar engeli Kış mevsiminin gelmesiyle kar yağışı birçok ilde etkisini gösteriyor. Hayatı felç eden kar yağışı bazı illerde eğitimi aksattı.
24.12.2023 Gündem
Kar ansızın bastıracak, güneşli havaya aldanmayın! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi, çarşamba günü geliyor
Kar ansızın bastıracak, güneşli havaya aldanmayın! İstanbul dahil onlarca kent için alarm verildi, çarşamba günü geliyor Kar yağışı ve hava durumu ile ilgili son dakika değişiklikleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Gem öğrenciler hem de çalışanlar hangi gün kar yağışının etkili olacağını araştırıyor. Birçok ilden tatil haberi gelmeye başladı. İstanbul için çarşamba günü işaret edildi. Yeni soğuk hava dalgası yurda giriş yapıyor. Kar, fırtına, şiddetli yağmur devam ediyor. İşte MGM ve Meteoroloji uzmanları tarafından yapılan yeni uyarıların detayları...
27.11.2023 Gündem
Fatih'te yeni yapılan alt geçidi su bastı! Şok eden görüntü
Fatih'te yeni yapılan alt geçidi su bastı! Şok eden görüntü Fatih Samatya'da yeni yapılan alt geçidi su bastı. Belediye ekipleri yolu trafiğe kapatıp önlem alırken, bazı sürücüler uyarılara aldırış etmeyip alt geçitte biriken suyun içinden geçti.
29.09.2023 Yaşam
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü
İstanbul'da sel iki can aldı! Birçok ev ve iş yerini su bastı, yollar dereye döndü Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün İstanbul için yaptığı sağanak yağış uyarısının ardından özellikle İstanbul'un kuzey kesimlerinde sağanak yağmur sele dönüştü. Arnavutköy, Başakşehir ve Küçükçekmece'de etkili olan yağış nedeniyle birçok ev ve iş yerini su bastı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, selde iki kişinin hayatını kaybettiğini açıklarken Sağlık Bakanı Koca ise yağıştan 12 kişinin etkilendiğini duyurdu. İstanbul Valisi Davut Gül, CNN Türk'e yaptığı açıklamada, "Milletimizin başı sağolsun. Çok büyük geçmiş olsun. Metrekareye 125 kilogram yağış düştü" dedi. Öte yandan Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı sel felaketiyle ilgili 3 savcının görevlendirildiğini açıkladı.
6.09.2023 Gündem
Giresun'da sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü!
Giresun'da sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü! Giresun'da etkili sağanak nedeniyle su baskınları yaşandı, kent merkezinde cadde ve sokaklar suyla dolarken, araçlarıyla ilerlemeye çalışan sürücüler, zor anlar yaşadı.
3.09.2023 Gündem
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle köy ve mahalle yolları ulaşıma kapanırken tedbir amaçlı 8 ev boşaltıldı.
25.08.2023 Yaşam
Edirne'yi kuvvetli rüzgar ve yağmur vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü
Edirne'yi kuvvetli rüzgar ve yağmur vurdu! Cadde ve sokaklar göle döndü Edirne'de hem kuvvetli rüzgar hem de şiddetli yağmur etkili oldu. Cadde ve sokaklar su ile dolarken, bazı mahallelerde ağaçlar devrildi.
6.08.2023 Gündem
Kocaeli'de şiddetli yağmur sele dönüştü! Deniz ve dereler taştı, yollar göle döndü
Kocaeli'de şiddetli yağmur sele dönüştü! Deniz ve dereler taştı, yollar göle döndü Kocaeli'de şehrin birçok noktası şiddetli yağmur sebebiyle su altında kaldı. Vatandaşlar ve sürücüler göle dönen cadde ve sokaklarda mahsur kalırken, şiddetli yağmur sebebiyle deniz ve dereler taştı. 
8.07.2023 Gündem
Bayramda hava nasıl olacak? Soğuk hava ve şiddetli yağmur açıklaması, bu illere uyarı
Bayramda hava nasıl olacak? Soğuk hava ve şiddetli yağmur açıklaması, bu illere uyarı Yağışlar henüz sona ermiyor. Bu hafta da yağışlı ve serin günler kapımızı çalmaya devam edecek. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Kars, Ardahan, Ağrı, Iğdır, Muş, Van ve Hakkari çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Uzman isimlerden bayrama ilişkin peş peşe önemli açıklamalar geldi. Bayramda yağış var mı? Bayramda hava nasıl olacak? Gerçek yaz ne zaman gelecek? İşte son dakika detaylar...
24.06.2023 Gündem
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi'
Velayet davası sonrası avukat çifte kabusu yaşattılar! 'Vicdanım buna izin vermedi' Bursa'da, velayet davası sonrası müvekkillerinin oğlu İ.E.'yi (7), polis merkezinden teslim alan avukat çift Aleyna Kübra Kanalcı (25) ve Muharrem Kanalcı’nın (27) otomobilinin önü, çocuğun babası ve yakınları tarafından kesildi. Avukat çifti darbedip İ.E.'yi alan 4 şüpheliden baba Kadir Ekmen (36) ile kardeşi Muhammet Ekmen (29) tutuklandı. Kadir Ekmen, ifadesinde, "Çocuğum karakoldan dışarı çıkınca benim arabama koştu. Vicdanım buna izin vermedi. Beni resmen suça teşvik ettiler. Sabrımı zorladılar" dedi.
23.06.2023 Yaşam
Soğuk hava ve şiddetli yağmur geliyor! Uzman isimden '20 Temmuz' açıklaması, terse dönüyor
Soğuk hava ve şiddetli yağmur geliyor! Uzman isimden '20 Temmuz' açıklaması, terse dönüyor Yağışlar henüz sona ermiyor. Bu hafta da yağışlı ve serin günler kapımızı çalmaya devam edecek. Hatta hava sıcaklıkları da azalmaya devam edecek. Meteoroloji son dakika hava durumu raporunu yayınladı. Havaların da ne zaman ısınacağı merak ediliyor. Uzman isimden önemli açıklamalar geldi ve tarih verildi. Bayramda yağış var mı? Gerçek yaz ne zaman gelecek? Bu yaz nasıl geçecek? İşte son dakika detaylar...
23.06.2023 Gündem
TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü! Milyarlık vurgunun detayları ortaya çıktı...
TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü! Milyarlık vurgunun detayları ortaya çıktı... TikTok fenomenlerinin karanlık yüzü operasyonla ortaya çıktı. 1,2 milyar liralık TikTok vurgununun detayları zanlıların ifadeleriyle ortaya çıktı.
22.06.2023 Gündem
Bursa’da şiddetli yağış hayatı felç etti, sokaklar göle döndü
Bursa’da şiddetli yağış hayatı felç etti, sokaklar göle döndü Bursa'nın İnegöl ilçesinde etkili olan sağanak yağış hayatı felç etti. İlçeyi esir alan yağış nedeniyle sokaklar ve caddeler göle döndü.
17.06.2023 Yaşam
İki ilimizde şiddetli yağmur! Yollar tahrip oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı
İki ilimizde şiddetli yağmur! Yollar tahrip oldu, vatandaşlar zor anlar yaşadı Ankara ve İzmir'de etkili olan şiddetli yağmur vatandaşlara zor anlar yaşattı. Ankara’da meydana gelen şiddetli sağanak yolların bozulmasına neden oldu. Tahrip olan yolda araçlar güçlükle ilerlerken, sürücüler zor anlar yaşadı. İzmir’de ise aniden bastıran sağanak yağış, tarihi Kemeraltı Çarşısı olmak üzere bazı noktaları sular altında bıraktı, vatandaşlar zor anlar yaşadı.
18.05.2023 Gündem
Sıcaklık 5 derece düşecek, çok şiddetli yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi, 7 gün sürecek
Sıcaklık 5 derece düşecek, çok şiddetli yağmur geliyor! Meteoroloji saat verdi, 7 gün sürecek Meteoroloji'den son dakika hava durumu açıklaması! Kuvvetli yağışlar yeniden başlıyor. Bugünden itibaren etkisini gösterecek yağışlar için il il saat verildi. Günlerce devam etmesi beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yanı sıra sıcaklıklar da 5 derece düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritasını ve tahminlerini paylaştı. Önümüzdeki günlerde hava nasıl olacak? İşte son dakika hava tahminleri...
25.04.2023 Gündem
Hatay'da deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı
Hatay'da deprem anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı Hatay'da, 6 Şubat’taki depremlere ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, eşyaların düştüğü, camların kırıldığı ve deprem anında korkuyla oturdukları siteden kaçan kişilerin sığınacak yer aradığı görüldü. 
14.04.2023 Gündem
Kar ve şiddetli yağmur açıklaması! Sıcaklıklar düşecek, Meteoroloji'nin haritasına böyle yansıdı
Kar ve şiddetli yağmur açıklaması! Sıcaklıklar düşecek, Meteoroloji'nin haritasına böyle yansıdı Kar ve şiddetli yağmur etkisini gösterecek. Meteoroloji son dakika hava durumu raporunu yayınladı ve haritayı paylaştı. 5 günlük tahminlerde havanın neredeyse tüm yurtta yağışlı geçeceği görülüyor. Bazı illerde kar yağışı da var. Önümüzdeki günlerde havanın nasıl olacağı da vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İstanbul için de açıklama geldi. Peki hafta sonu ve yeni haftada havalar nasıl? İşte MGM'nin son dakika hava durumu açıklamaları...
8.04.2023 Gündem
Meteoroloji son dakika duyurdu! İller belli oldu: Yağmur çok kuvvetli geliyor
Meteoroloji son dakika duyurdu! İller belli oldu: Yağmur çok kuvvetli geliyor Hava durumunda son dakika gelişmesi. Meteoroloji 74 il için uyarıda bulundu. Şiddetli yağmur geliyor. Meteoroloji iller açıkladı. Öte yandan 9 il için turuncu kodlu uyarı yapıldı. 32 il için ise sarı kodlu uyarı yaptı. Sıcaklıkların da düşeceği tarih belli oldu. Yağışlar günlerce etkisini sürdürecek. Türkiye genelinde yağış, fırtına ve toz taşınımı beklenirken yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi. İşte tüm detaylar...
5.04.2023 Gündem
Kar ve şiddetli yağmur tekrar geliyor! Net gün verildi, Meteoroloji son dakika il il uyardı
Kar ve şiddetli yağmur tekrar geliyor! Net gün verildi, Meteoroloji son dakika il il uyardı Kar yağışı ve şiddetli sağanak yeniden başlıyor. Tarih belli oldu, Meteoroloji il il günleri duyurdu. MGM 5 günlük hava durumu tahmin haritasını da paylaştı. Meteoroloji Danışmanı Orhan Şen de hava durumuna ilişkin açıklamada bulunarak 3 güne dikkat çekti. Türkiye geneli gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Peki hangi illerde hava nasıl olacak? Kar yağışı hangi illerde başlıyor? Son dakika hava durumu tahminleri...
3.04.2023 Gündem
Kar yağışı tekrar kuvvetli geliyor! 74 ilde yağmur alarmı, Meteoroloji son dakika açıkladı
Kar yağışı tekrar kuvvetli geliyor! 74 ilde yağmur alarmı, Meteoroloji son dakika açıkladı Kar yağışı yeniden geliyor. Şiddetli yağmur da başlıyor. Tarihler tek tek duyuruldu. Meteoroloji güncel hava durumu raporunu yayınladı ve haritaya da yansıdı. Nisan ayına yaklaşılırken, onlarca kentte yağışlar etkisini sürdürmeye devam ediyor. Kar yağışı için haftaya işaret edilirken; yağmur için de gün verildi. Sağanak yağışlar kuvvetli olacak. Önümüzdeki günlerde ve haftaya hava durumu nasıl? Hangi illerde kar ve yağmur var? Son dakika hava durumu tahminleri...
22.03.2023 Gündem
Şiddetli yağmur ve kar yağışı tekrar geliyor! Meteoroloji son dakika il il duyurdu, 5 gün sürecek
Şiddetli yağmur ve kar yağışı tekrar geliyor! Meteoroloji son dakika il il duyurdu, 5 gün sürecek Meteoroloji'den son dakika yağış açıklaması! Kar ve yağmur yeniden geliyor. Şiddetini artıracak. MGM'nin yeni açıklamasına göre hangi illerde etkisini göstereceği de belli oldu. Yarın için ayrıca bazı iller için sarı ve turuncu kodlu uyarı da yapıldı. Kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar, çığ ve toz taşınımı uyarıları peş peşe gelirken, uzman isim de hava durumuna ilişkin değerlendirmede bulundu. Havalar soğuyacak. Peki hangi ilde hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu tahminleri...
16.03.2023 Gündem
Şanlıurfa'daki sel suları cadde ve sokaklardaki araçları sürükledi!
Şanlıurfa'daki sel suları cadde ve sokaklardaki araçları sürükledi! Şanlıurfa’yı etkisi altına alan sağanak yağmur suları birçok semtte sele neden oldu. Ekili alanlar ile çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin acil servisini su bastı, hastalar üst katlara taşındı. Valilikten yapılan açıklamada yağışların yarın da devam edileceği uyarısı yapılarak eğitime 1 gün ara verildi.
15.03.2023 Vatan TV
Şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı! 19 ilde alarm verildi, Meteoroloji son dakika açıkladı
Şiddetli yağmur ve fırtına uyarısı! 19 ilde alarm verildi, Meteoroloji son dakika açıkladı Kar, yağmur ve fırtına ile ilgili peş peşe açıklama yapıldı. Meteoroloji güncel hava durumu tahminlerini duyurdu ve harita paylaştı. Sıcaklıklar hala mevsim normallerinin üzerinde seyrediyor. 'Yalancı bahar'a aldanan bazı ağaçlar çiçek açtı, mevsimler kaymaya başladı. Meteoroloji uzmanından da yeni açıklama geldi. Hava bugün nasıl olacak? İstanbul'a yağış ne zaman geliyor? İşte son dakika hava durumu açıklaması...
18.01.2023 Gündem
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Kendi mi yakalanmak istedi
Ünlü mafya Matteo Messina Denaro 30 yıl boyunca nasıl saklandı? Kendi mi yakalanmak istedi Sicilya mafyasının liderlerinden Matteo Messina Denaro, hafta başında Palermo'da bir özel hastanede yakalandı. Üyesi olduğu örgütün liderleri birer birer yakayı ele verirken Denaro, 30 yıl boyunca hem de İtalya'da hayatına devam etti. Peki Denaro'nun kaçış sırrı neydi?
18.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Şiddetli Yağmur ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şiddetli yağmur haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.