Serel Yereli

Serel Yereli

Son dakika Serel Yereli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Serel Yereli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Serel Yereli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serel Yereli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serel yereli gelişmeleri de dahil olmak üzere 103 serel yereli haberi bulunmuştur. Tüm serel yereli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Serel Yereli ve Aleyna Tilki arasında geçen özel konuşmayı paylaştı!
Serel Yereli ve Aleyna Tilki arasında geçen özel konuşmayı paylaştı! Oyunculuğu bıraktıktan sonra İngiltere'ye taşınan oyuncu Serel Yereli, arkadaşı Aleyna Tilki'yle arasında geçen konuşmanın ekran görüntüsünü alıp hikayesinde paylaştı. Sohbetin detayları ve Aleyna'dan gelen açıklama şaşkına çevirdi.
3.08.2023 Magazin
Serel Yereli’den koltuk pozları! 'Çocukluk yaşamak kolay'
Serel Yereli’den koltuk pozları! 'Çocukluk yaşamak kolay' Sosyal medya paylaşımları ile dikkat çeken oyuncu Serel Yereli hayallerinin peşinden giderek İngiltere’ye yerleşmişti. Londra’daki evinden samimi hallerini paylaşan Yereli’nin koltuk pozları sosyal medyayı salladı.
21.01.2023 Magazin
Serel Yereli'den iddialı paylaşım!
Serel Yereli'den iddialı paylaşım! Türkiye’de oyuncu olarak başladığı kariyerini yarıda bırakarak Londra'ya yerleşen Serel Yereli, Instagram sayfasından paylaştığı karelerle dikkat çekmeyi başarıyor. Serel Yereli son olarak yaptığı iddialı paylaşımlarına bir yenisini ekledi.
19.01.2023 Magazin
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı!
Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su Cülcüloğlu kıyafetiyle tepki topladı! Aşk Adası programıyla İngiltere'de oldukça popüler olan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu yarışmadan birinci çıktı. Kısa bir dinlenmeden sonra Dancing On Ice yarışmasına katılan Ekin Su yarışmadaki seksi kıyafetiyle tepki görürken jüriden de düşük puanlar aldı.
16.01.2023 Magazin
Deniz Akkaya'dan olay yaratacak Seren Serengil iddiası!
Deniz Akkaya'dan olay yaratacak Seren Serengil iddiası! Manken ve model Deniz Akkaya, eskiden aynı kanalda birlikte çalıştığı Seren Serengil hakkında çok çarpıcı ifadeler kullandı.
15.01.2023 Magazin
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı!
Survivor yarışmacısı Cansu Tuman göz kamaştırdı! Survivor 2023 kadrosunda yer alan Cansu Tuman güzelliğiyle gündem oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan programa katılan Tuman’ın paylaşımlarına yorum yapanlar arasında eski Survivor yarışmacılarından Adem Kılıççı da yer aldı.
15.01.2023 Magazin
Ne yaptın Serel Yereli! Minicik eteğiyle ayağını kaldırıp poz verdi
Ne yaptın Serel Yereli! Minicik eteğiyle ayağını kaldırıp poz verdi Serel Yereli oyunculuğu bırakıp hayallerinin peşinden giderek İngiltere'ye yerleşmişti. Ünlü isim sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Yereli son olarak minicik eteğiyle bacağına kaldırarak verdiği pozlarla dikkat çekti.
15.01.2023 Magazin
Serel Yereli'den dekolteli paylaşım!
Serel Yereli'den dekolteli paylaşım! Oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşen Serel Yereli, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Yereli, son olarak dekolteli elbisesiyle koltukta uzanarak poz verdi.
6.11.2022 Magazin
Serel Yereli sırt dekoltesiyle konuşuldu!
Serel Yereli sırt dekoltesiyle konuşuldu! Bodrum Masalı dizisinde oyunculuğa başlayan daha sonra oyunculuğu bırakıp Londra'ya giden Serel Yereli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Şu sıralar Türkiye'de ailesinin yanında olan güzel isim önce fotoğraflarının bir kısmını sildi sonra da iddialı tarzıyla yeni pozlarını paylaştı.
3.10.2022 Magazin
Serel Yereli başına gelen ilginç olayı sosyal medyadan paylaştı!
Serel Yereli başına gelen ilginç olayı sosyal medyadan paylaştı! 'Bodrum Masalı' ile tanıdığımız Serel Yereli oyunculuğu bırakıp Londra'ya yerleşmişti. Şarkıcılığa yönelen Yereli bir süredir İzmir ve İstanbul arasında mekik dokuyor. Ailesini ve arkadaşlarını görmeye gelen Serel Yereli tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Yereli son olarak elbisesiyle ilgili yaşadığı bir olayı paylaştı.
13.09.2022 Magazin
Serel Yereli'nin son pozuna Aleyna Tilki tepkisiz kalmadı: Bombalaa
Serel Yereli'nin son pozuna Aleyna Tilki tepkisiz kalmadı: Bombalaa Bodrum Masalı ile ünlendikten sonra yurt dışına gidip müzik eğitimi alan Serel Yereli bir süredir ailesinin yanında. İzmir'de denizin ve güneşin tadını çıkaran Yereli zaman zaman pozlarını da paylaşıyor. Serel Yereli'nin son pozuna yakın arkadaşı Aleyna Tilki tepkisiz kalamadı.
2.09.2022 Magazin
Serel Yereli'den bikinili yatak odası paylaşımı!
Serel Yereli'den bikinili yatak odası paylaşımı! Bodrum Masalı dizisinden sonra oyunculuğu bırakıp Londra'ya yerleşen şarkıcı Serel Yereli, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye'ye dönen ve burada konser veren Yereli, yatak odasından bikinili pozlarını paylaştı.
26.08.2022 Magazin
Serel Yereli'den korkutan haber! Konser öncesi hastanelik oldu
Serel Yereli'den korkutan haber! Konser öncesi hastanelik oldu Bodrum Masalı dizisiyle tanıdığımız Serel Yereli radikal bir kararla oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşti. Yereli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Son olarak konser vermek için Türkiye’ye gelen Serel Yereli’nin konserden önce zehirlendiği ortaya çıktı.
24.08.2022 Magazin
Serel Yereli'nin ayna pozu olay oldu! Bikini askılarını indirdi
Serel Yereli'nin ayna pozu olay oldu! Bikini askılarını indirdi Uzun süredir İngiltere'de yaşayan Serel Yereli ailesini görmek ve tatil yapmak için soluğu İzmir'de aldı. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı ve oyuncu Serel Yereli ayna karşısında bikinisiyle poz verdi.
1.08.2022 Magazin
Aleyna Tilki kalça pozuyla olay yarattı! 'Kim Kardashian'a benziyor!'
Aleyna Tilki kalça pozuyla olay yarattı! 'Kim Kardashian'a benziyor!' Geçtiğimiz günlerde Londra'da yakın arkadaşı Serel Yereli ile buluşan ve cesur pozlarıyla gündeme gelen genç şarkıcı Aleyna Tilki iddialı pozlarını bir yenisini ekledi. Tilki, sosyal medyada arkasını dönüp poz verince kalçası gündem oldu. Kimi bu pozu Kim Kardashian'a benzetti kimi ise kalçasına yastık koyduğunu düşündü.
13.06.2022 Magazin
Serel Yereli yine çok cesur! Kusursuz fiziğiyle...
Serel Yereli yine çok cesur! Kusursuz fiziğiyle... Oyunculuğu bırakıp Londra'ya yerleşen 26 yaşındaki Serel Yereli, cesur sosyal medya paylaşımlarına yenilerini ekledi. Sadece büstiyeriyle poz veren Yereli, kusursuz fiziğiyle takipçilerinden tam not aldı.
29.05.2022 Magazin
Serel Yereli fotoğrafına yapılan yoruma tepki gösterdi!
Serel Yereli fotoğrafına yapılan yoruma tepki gösterdi! Instagram'daki cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren Serel Yereli yeni pozuna yapılan 'Oruç tutana saygı göster bari' diyen takipçisini pas geçmedi. Uzun süredir İngiltere'de yaşayan şarkıcı ve oyuncunun yanıtı sosyal medyada gündem oldu.
26.04.2022 Magazin
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek
Nusret Gökçe'nin hayatı film oluyor! Amerikalı isim yönetecek Dünyada ‘Salt Bae’ (Tuzlama) hareketiyle tanınan ve çeşitli kıtalarda restoran zinciri olan fenomen şef Nusret Gökçe’nin hayatı belgesel film oluyor. Türkiye'de de yayına hazırlanan belgeselin yönetmenliğini Amerikalı bir isim yapacak.
15.03.2022 Magazin
Serel Yereli sınır tanımıyor! Havuzdan paylaştı...
Serel Yereli sınır tanımıyor! Havuzdan paylaştı... Serel Yereli cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Bodrum Masalı dizisiyle tanınan Serel Yereli, oyunculuk kariyerini bırakarak İngiltere’ye yerleşmişti. Londra’da yaşamını sürdüren Serel Yereli, Instagram sayfasından paylaştığı gönderilerle adından sık sık söz ettiriyor. Serel Yereli, şimdi ise havuzda olduğu anları takipçilerinin beğenisine sundu.
15.03.2022 Magazin
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz!
Cedi Osman'dan Ebru Şahin'e ağlatan sürpriz! NBA'de forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, “Geleceğin Güçlü Kadınları” gecesinde yaptığı jestle sevgilisi Ebru Şahin'i duygulandırdı.
9.03.2022 Magazin
Serel Yereli'den yine cesur paylaşım!
Serel Yereli'den yine cesur paylaşım! 'Bodrum Masalı' dizisiyle tanınan Serel Yereli, oyunculuğu bırakıp müzik kariyeri için Londra'ya yerleşti. İlk klibini çeken Yereli kamera arkasından paylaşım yapmaya devam ediyor. Dün jartiyer giydiği anları paylaşıp gündem olan Serel Yereli, paylaşımlarına yenilerini ekledi. Genç isim, sosyal medyada gündeme geldi.
9.03.2022 Magazin
Serel Yereli klip çekiminden kareleri paylaştı,sosyal medya sallandı!
Serel Yereli klip çekiminden kareleri paylaştı,sosyal medya sallandı! Bodrum Masalı dizisiyle yıldızı parlayan ancak oyunculuğa ara verip müzik ile ilgilenen Serel Yereli, çok konuşulacak paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 26 yaşındaki Yereli, pembe transparan sütyeniyle sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.
8.03.2022 Magazin
Aleyna Tilki ve Serel Yereli'den yatak pozu! Yorum yağdı...
Aleyna Tilki ve Serel Yereli'den yatak pozu! Yorum yağdı... Londra'da yaşayan Serel Yereli ve Aleyna Tilki bu sefer bir araya geldi. Aleyna Tilki arkadaşı Serel Yereli'nin evinde önce temizlik anlarını paylaştı. İkili ardından yatakta beraber poz verince sosyal medya sallandı.
20.02.2022 Magazin
Aleyna Tilki'nin yatak pozu olay oldu
Aleyna Tilki'nin yatak pozu olay oldu Geçtiğimiz günlerde İngiltere’ye uçan Aleyna Tilki, oyuncu arkadaşı Serel Yereli ile buluşmuş ve Sevgililer Günü’nü birlikte kutlamışlardı. Sosyal medya sayfasından yaptığı cesur paylaşımlarla gündeme gelen Aleyna Tilki, şimdi ise yatak paylaşımıyla gündeme geldi.
18.02.2022 Magazin
Serel Yereli yine konuşuldu! Transparan sütyeniyle paylaştı...
Serel Yereli yine konuşuldu! Transparan sütyeniyle paylaştı... Bodrum Masalı dizisiyle yıldızı parlayan ancak oyunculuğa ara verip şarkıcılığa soyunan ve Londra'ya yerleşen Serel Yereli paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 26 yaşındaki Yereli, pembe transparan sütyeniyle sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.
14.02.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Serel Yereli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serel yereli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.