Poz

Poz

Son dakika poz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan poz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını poz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Poz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan poz gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.777 poz haberi bulunmuştur. Tüm poz haberleri aşağıda listelenmiştir.
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi!
İlk poz geldi! Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Magazin
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız
Azra Akın ikinci bebeğini kucağına almaya hazırlanıyor: hepimiz çok heyecanlıyız 2002'de Türkiye güzeli seçilen ve ardından da Miss World'de Dünya Güzeli olan Azra Akın, 2017 yılında Atakan Koru ile evlendi. 2018 yılında oğlu Demir'i kucağına alan Akın, şimdilerde ikinci çocuğunu kucağına almaya hazırlanıyor. Doğumuna sayılı günler kala ünlü manken, ailesiyle poz verdi.
5.04.2024 Magazin
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi
Engin Altan Düzyatan alışveriş yaparken görüntülendi Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, önceki gün bir AVM'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz veren ünlü isim, sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.
3.04.2024 Magazin
Bebekli kadın yolcuyu araçtan indirip alay etmişti: Seni mermi manyağı yaparım
Bebekli kadın yolcuyu araçtan indirip alay etmişti: Seni mermi manyağı yaparım Kocaeli'de bebek arabasının katlanmaması üzerine çıkan tartışmada 4 kadın yolcu ile bir aylık bebeği araçtan indiren özel halk otobüsü şoförünün ehliyetine el konulup, aracının bağlandığı öğrenildi.
2.04.2024 Gündem
Mansur Yavaş oyunu kullandı
Mansur Yavaş oyunu kullandı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, eşiyle birlikte Ümitköy Anadolu Lisesi'nde oyunu kullandı.
31.03.2024 Gündem
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak
Doğuma sayılı gün kaldı, Cemre Kemer’den yeni poz! İkinci kez anne olacak Hepsi grubunun üyelerinden Cemre Kemer, Aralık 2020'de sekiz yıldır birlikte olduğu reklamcı Emir Medina ile ikinci çocuklarını bekliyor.
22.03.2024 Magazin
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz
Günay Karacaoğlu'nu yalnız bırakmadılar! 22 yıl sonra aynı poz Sinema oyunusu Günay Karacaoğlu, yeni yaşını Baba Sahne’de kutladı. 2002 yılında yayınlanan Yarım Elma' dizisinin başrollerinde Janset Paçal ve Günay Karaoğaçoğlu yer almıştı. Janset, dizideki kardeşi Karacaoğlu'nu özel gününde yalnız bırakmadı. Doğum gününden fotoğrafları paylaştılar.
15.03.2024 Magazin
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar
Lüks araçta silahla poz veren fenomene gözaltı! Savcılıktan flaş karar Adana'da lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni kadın gözaltına alındı.
5.03.2024 Adana
7 aylık hamile Gonca Vuslateri evlilik tarihini açıkladı
7 aylık hamile Gonca Vuslateri evlilik tarihini açıkladı Geçtiğimiz haftalarda YouTube’da kendi kanalını açan ve 7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri, yakın arkadaşı Selim Akar’a poz verdi. Renkli karaktere sahip oyuncu, samimi açıklamalarda bulundu.
5.03.2024 Magazin
Lüks otomobildeki pozu olay olan sosyal medya fenomeni gözaltına alındı
Lüks otomobildeki pozu olay olan sosyal medya fenomeni gözaltına alındı Adana’da arkadaşına ait lüks otomobilde tabancayla poz veren sosyal medya fenomeni Aleyna Kanko (24), gözaltına alındı.
4.03.2024 Adana
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu
Hande Erçel ile Yasemin Özilhan sosyal medyanın diline düştü! Kombinleri pişti oldu Hande Erçel ve Yasemin Özilhan’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlarda stil benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Birçok kez aynı kıyafetlerle poz veren ikili son olarak beyaz spor kombinleriyle gündeme geldi.
20.02.2024 Magazin
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev Ankara'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'ye resmi ziyarette bulunan Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i resmi törenle karşıladı.
19.02.2024 Gündem
Hande Erçel spor salonunda beyaz eteği ve büstiyeri ile poz verdi!
Hande Erçel spor salonunda beyaz eteği ve büstiyeri ile poz verdi! Bir yıldan uzun süredir iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, tüm senesini sevgilisi ile yurt dışında tatil yaparak geçirmişti. Son olarak rotalarını Mauritius'a çeviren ikiliden Erçel, spor salonundan yaptığı bir paylaşımdaki fit haliyle adından söz ettirdi.
19.02.2024 Magazin
Ceylan'ın milyonluk 'minnoş'u gündem oldu! 'Yazın Bodrum'a götürüyorum'
Ceylan'ın milyonluk 'minnoş'u gündem oldu! 'Yazın Bodrum'a götürüyorum' Estetik operasyonlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Ceylan şimdi de Minnoş dediği teknesiyle poz verdi. Ceylan’ın paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.
1.02.2024 Magazin
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’
Merve Boluğur, kırmızı mini elbisesiyle poz verdi! ‘Eski Merve geri döndü!’ Oyuncu Merve Boluğur son zamandalar da yaptığı yorumlar alışık olmayan pozlarıyla gündeme geliyordu. Merve Boluğur, şimdi de son giydiği kırmızı mini elbisesiyle konuşuldu. Sosyal medyada bu pozlarla gündem olan oyuncu, "Eski Merve geri döndü" dedirtti.
29.01.2024 Magazin
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü
Hande Erçel kızıl saçlardan vazgeçti, eski rengine döndü Saçlarını kızıla boyatarak tarz değişikliği yapan oyuncu Hande Erçel, eski saç rengine geri göndü.
27.01.2024 Magazin
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler
2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel ile ilgili yeni gelişme! Adliyeden poz verdiler Uzun yıllardır ekranlarda yer alan magazin programlarından '2.Sayfa'da geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir ayrılık yaşandı. Yıllardır Müge Dağıstanlı Erdoğan ile program sunan Gülşen Yüksel Salt, ekranlara veda etti. Bu ayrılıkla birlikte '2.Sayfa programı da sona erdi. Ancak 2. Sayfa programı o günden beri gündemden düşmüyor. 2.Sayfa sunucuları Müge Dağıstanlı Erdoğan ile Gülşen Yüksel Salt haklarında ortaya atılan iddialarla ilgili adli süreci başlattı.
24.01.2024 Magazin
Bergüzar Korel her şeyi kapının önüne koydu: Londra'daki evinin banyosundan bornozlu poz verdi!
Bergüzar Korel her şeyi kapının önüne koydu: Londra'daki evinin banyosundan bornozlu poz verdi! Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çiftinin Londra'da ev aldığı biliniyordu. Yeni evlerine çocuklarıyla birlikte yerleşen çift, uzun süredir tadilatlarla uğraşıyordu. Bergüzar Korel, evin banyosundan bornozlu pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. 8 ayda 20 kilo veren ve geçirdiği meme küçültme operasyonula değişen Bergüzar Korel, hayatında aldığı yeni kararları da hayranlarıyla paylaştı.
22.01.2024 Televizyon
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi!
1952 Türkiye güzeli yaşamını yitirdi! Türkiye Güzeli seçilen ve 1952 yılında ABD’de düzenlenen dünyanın ilk 'Miss Universe’ yarışmasında ülkemizi temsil eden Gelengül Tayfuroğlu hayatını kaybetti.
11.01.2024 Magazin
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı
Meryem Uzerli yaptırdığı estetik işlemlerle tamamen değişti! Ödediği son rakam dudak uçuklattı Müşterileri arasında Kardashianlar, top modeller, star oyuncular bulunan Amerikalı doktor Simon Ourian, son işlemlerden birisini de Meryem Uzerli'ye yaptı. Meryem Uzerli ise güzelliği için çok para ödedi.
7.01.2024 Magazin
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı!
Sergen Yalçın Antalyaspor'a imza attı! Antalyaspor'da Sergen Yalçın dönemi resmen başladı. Kırmızı-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam için imza töreni düzenledi.
2.01.2024 Antalyaspor
Icardi'nin eşi Wanda Nara dans şampiyonu oldu! Kupasıyla poz verdi
Icardi'nin eşi Wanda Nara dans şampiyonu oldu! Kupasıyla poz verdi Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi ile 2014'te aşk yaşamaya başlayan Wanda Nara, bir süredir yarışmacı olduğu program nedeniyle İtalya'da yaşıyordu. Icardi ve çocuklarından ayrı kalan Wanda Nara, yarışmanın tamamlanmasının ardından dün İstanbul’a döndü.
25.12.2023 Magazin
AK Parti'de aday mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı
AK Parti'de aday mesaisi! Ömer Çelik: Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yerel seçim çalışmalarına dair açıklama yaptı. Çelik, "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı" ifadelerini kullandı.
21.12.2023 Gündem
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu
Erdem Şanlı ve Deniz Işın'dan dudak dudağa aşk pozu 'Leyla ile Mecnun' dizisinin de rol alan Deniz Işın, kendisi gibi oyuncu Erdem Şanlı ile yeni bir aşka yelken açtı. İlişkilerini ise verdikleri dudak dudağa poz ile ilan etti.
21.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Poz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki poz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.