Hülya Koçyiğit

Hülya Koçyiğit

Son dakika hülya koçyiğit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hülya koçyiğit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hülya koçyiğit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hülya Koçyiğit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hülya koçyiğit gelişmeleri de dahil olmak üzere 549 hülya koçyiğit haberi bulunmuştur. Tüm hülya koçyiğit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yarışma düzenlemeye çocukken başlamış! Acun Ilıcalı: 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık
Yarışma düzenlemeye çocukken başlamış! Acun Ilıcalı: 5-6 arkadaş kendimize olimpiyat yapardık Acun Ilıcalı, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Ilıcalı, kariyerinin önemli kırılma noktalarından da bahsetti.
14.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber
Yeşilçam'ın usta oyuncusundan sevindiren haber Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum sanatçı Fatma Girik'le birlikte 'Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası' olarak kabul edilen Filiz Akın, uzun süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Usta oyuncu, geçtiğimiz hafta tedavisi için aldığı serumla verilen ilaç nedeniyle günün sekiz saatini hastanede geçirdiğini belirtmişti. Filiz Akın, son durumu hakkında bilgi verdi.
2.04.2024 Magazin
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı!
Tuğçe Tayfur'dan 'Yeşilçam'ın güzelleri' isyanı! Gülşen Bubikoğlu fazla oy almıştı! Sosyal medyada başlayan “Yeşilçam’ın en güzeli kim” anketinde Necla Nazır’ın listede olmaması kızı Tuğçe Tayfur’u kızdırdı...
7.02.2024 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan annenesi Hülya Koçyiğit'e gönderme! "30 yıl önceki hali"
Aslışah Alkoçlar'dan annenesi Hülya Koçyiğit'e gönderme! "30 yıl önceki hali" Ünlü Yeşilçam oyuncusu Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar'dan anneannesi ve dedesiyle birlikte paylaşım geldi. Aslışah Alkoçlar, kendisini Hülya Koçyiğit'in 30 yıl önceki haline benzetti. Takipçileri de Alkoçlar'ı destekleyen yorumlarda bulundu.
14.01.2024 Televizyon
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı!
Doğu Demirkol'dan 'Yetenek Sizsiniz' itirafı! Komedyen Doğu Demirkol, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2012 yılında 'Yetenek Sizsiniz'e katılan Doğu Demirkol, stand up gösterisi yaptığı sırada seyirciler tarafından yuhalanması ve jüri üyelerinden üç 'hayır' alarak yarışmaya veda etmesi hakkında da konuştu.
2.12.2023 Magazin
Ferhat Göçer, doktorluk yıllarında şiddete uğradığını itiraf etti!
Ferhat Göçer, doktorluk yıllarında şiddete uğradığını itiraf etti! Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, 'Film Gibi Hayatlar' programının konuğu olarak Hülya Koçyiğit'in sorularını yanıtladı. Doktorluk kariyerine konser yoğunluğu nedeniyle ara veren Göçer, sağlık sektöründeki şiddet olaylarına karşı duyduğu tepkiyi paylaştı.
26.11.2023 Magazin
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti
Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti Yeşilçam'da Türkan Şoray, Filiz Akın, Belgin Doruk, Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın, Gülşen Bubikoğlu ve Necla Nazır'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismi seslendiren 94 yaşındaki ses sanatçısı ve oyuncu Jeyan Mahfi Ayral Tözüm hayatını kaybetti. Usta ismin ölümü sevenlerini yasa boğdu.
29.10.2023 Magazin
Pelin Karahan'dan samimi açıklama:  Türkiye'de babasız büyümek zor
Pelin Karahan'dan samimi açıklama: Türkiye'de babasız büyümek zor Pelin Karahan, Hülya Koçyiğit’in sunduğu “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Karahan samimi açıklamalarda bulundu.
22.10.2023 Magazin
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları!
Ünlü isimlerden Kurban Bayramı mesajları! Ünlüler sosyal medya hesaplarından Kurban Bayramı'nı kutladı. İşte Hülya Koçyiğit'ten Eser Yenenler'e, Şeyma Subaşı'ndan Ata Demirer'e ünlülerin Kurban Bayramı mesajları...
28.06.2023 Magazin
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım"
"Aşırı şöhret sonrası hayatımı sıfırladım, eşyalarımı dağıttım" Hülya Koçyiğit, “Film Gibi Hayatlar” programının Babalar Günü bölümünde Burak Kut’u konuk etti.
18.06.2023 Magazin
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim
İlber Ortaylı: En parasız zamanlarda bile sinemaya giderdim Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı, Hülya Koçyiğit'in TRT 2'de yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programına katıldı. Kendi dalındaki filmlerin hepsini izlediğini söyleyen Ortaylı, "Bir dönem filmi yapılsa hangisini görmek isterdiniz?" sorusuna da cevapladı.
6.05.2023 Magazin
İzzet Günay: Yokluktan gelen bir kuşağız
İzzet Günay: Yokluktan gelen bir kuşağız İzzet Günay, Hülya Koçyiğit’in ‘Film Gibi Hayatlar’ programına konuk oldu. Usta oyuncu, "Bizim kuşak çok acılar çekti sayılır, yine de anlatırken hep pembe günler diye anlatıyoruz. Fazla şikâyetimiz yok ama bir yokluktan gelen bir kuşağız" dedi.
16.04.2023 Magazin
Hülya Koçyiğit kanserle mücadelesini anlattı: Kendi hastalığımı daha çabuk kabullendim
Hülya Koçyiğit kanserle mücadelesini anlattı: Kendi hastalığımı daha çabuk kabullendim 1-7 Nisan Kanser Farkındalığı Haftası vesilesiyle "Korkmuyorum, Farkındayım" etkinliğini düzenledi. Her yaştan insanı kanser konusunda bilinçlendirmeyi hedefleyen etkinliğe, kızı meme kanseri kendisi ise akciğer kanseriyle mücadele eden Türk sinema oyuncusu Hülya Koçyiğit de katıldı.
4.04.2023 Magazin
'Doğanın Anneleri' Gaziantep'te! Sanatçılardan depremzedelere destek
'Doğanın Anneleri' Gaziantep'te! Sanatçılardan depremzedelere destek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı çatısı altında kurulan ve aralarında ünlü sanatçı Hülya Koçyiğit’in de bulunduğu “Doğanın Anneleri” gönüllüleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in Nurdağı ilçesindeki geçici barınma alanında depremzede ailelere destek olmak, çocuklarla güzel bir vakit geçirmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenledi.
31.03.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Nurdağı’nı ve İslahiye’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz
Bakan Kurum: Nurdağı’nı ve İslahiye’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Bakanlık himayesinde sivil kadın hareketi olarak tasarlanıp, toplumdaki iklim değişikliği ve sıfır atık konularındaki farkındalığı artırma hedefiyle kurulan "Doğanın Anneleri" hareketi gönüllüleri ve depremzede ailelerle Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde düzenlenen iftarda bir araya geldi. Bakan Murat Kurum, burada “Ülkece zor ve karanlık günlerden geçiyoruz ama depremin ilk günlerinden itibaren tüm milletimiz, yani 85 milyonluk büyük Türkiye ailesi; Gaziantep, Hatay, Adıyaman, İslahiye, Nurdağı, Kahramanmaraş ve Kilis’imiz için tek yürek oldular, seferber oldular.” dedi.
30.03.2023 Gündem
Bakan Kurum, 'Doğanın Anneleri' ile iftarda buluşacak
Bakan Kurum, 'Doğanın Anneleri' ile iftarda buluşacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde bir sivil kadın hareketi olarak tasarlanıp, toplumdaki iklim değişikliği ve sıfır atık konularındaki farkındalığı artırma hedefleriyle kurulan “Doğanın Anneleri” Gaziantep’te depremzedelerle bir araya gelecek. Bakan Murat Kurum, “Doğanın Anneleri Gaziantep Programı” etkinliğine katılan üyelerle iftar yemeğinde buluşacak.
29.03.2023 Gündem
Ayla Algan: Tiyatro benim için bir yaşam biçimi
Ayla Algan: Tiyatro benim için bir yaşam biçimi Usta oyuncu Ayla Algan, Yeşilçam efsanesi Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar'ın 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için gerçekleşen özel programına konuk oldu.
25.03.2023 Magazin
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok!
Hazım Körmükçü: Başarısız olmak gibi bir lüksüm yok! Hazım Körmükçü, Yeşilçam efsanelerinden Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programında konuk oldu. Dedesi Türk Tiyatrosu’nun usta isimlerinden Hazım Körmükçü ile aynı ismi taşıyan ünlü oyuncu, Körmükçü soyadının taşımanın hem onurunu hem de zorluğunu yaşadığını söyledi.
11.03.2023 Magazin
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme!
Nükhet Duru'dan Armağan Çağlayan'a gönderme! Nükhet Duru, Hülya Koçyiğit'in TRT2'de yayınlanan “Film Gibi Hayatlar” programına konuk oldu. Geçtiğimiz kasım ayında kansere yakalandığını duyuran sunucu Armağan Çağlayan, hastalığı süresince kendisini aramayan Duru'ya sitem etmişti. Hakkında 'vefasızlık' yorumu yapılan usta sanatçı, Çağlayan'a gönderme niteliğinde bir açıklamaya imza attı.
5.02.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu!
Tolgahan Sayışman hastanelik oldu! Kaptan-ı Derya Barbaros Hayreddin Paşa'nın yaşadığı dönemleri konu edinen Barbaros Hayreddin Sultanın Fermanı dizisinde yer alan Tolgahan Sayışman dizi setinde yaralandı. Rol gereği sık sık at üzerinde olan ve kılıçlı talimlerde bulunan Sayışman, önceki gün gerçekleşen savaş sahnesinde ayak bileğindeki ezilme ve elinde oluşan kesiklerden dolayı hastaneye kaldırıldı.
31.01.2023 Magazin
Reha Özcan: Eşim beni bu hayale inandırdı!
Reha Özcan: Eşim beni bu hayale inandırdı! 'Üç Kız Kardeş'in Sadık'ı Reha Özcan, TRT 2'de Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. Rüya adında bir kızı ve Rüzgar adında bir oğlu olan 57 yaşındaki oyuncu, "Hayatım çocuklarımdan sonra başladı" dedi.
29.01.2023 Magazin
Aslışah Alkoçlar'dan karnı burnunda pozlar! Derin yırtmaçlı elbise giyip paylaştı
Aslışah Alkoçlar'dan karnı burnunda pozlar! Derin yırtmaçlı elbise giyip paylaştı Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit'in küçük torunu Aslışah Alkoçlar, iş insanı Kaan Demirağ ile hayatını geçen yıl şubat ayında birleştirmişti. 30 yaşındaki Aslışah Alkoçlar oğlu Cem'i doğurduktan dokuz ay sonra yine hamile kaldı. İkinci bebeğine hamile olan Aslışah Alkoçlar, bu kez kız çocuk bekliyor. Aslışah Alkoçlar Instagram hesabından karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı. Alkoçlar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı.
22.01.2023 Magazin
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı!
Tolgahan Sayışman'dan Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ itirafı! Almeda Abazi ile mutlu bir evliliği olan oyuncu Tolgahan Sayışman, Hülya Koçyiğit'in 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk oldu. 2002 yılında katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından ikinci seçilen 41 yaşındaki ünlü isim, mankenlikten oyunculuk sektörüne geçen biri olarak yaşadığı zorlukları anlattı. Hakkında yapılan "2000’li yılların yeni Tarık Akan'ı" yorumunu değerlendiren Sayışman, yapımcılık kararının sebeplerini de paylaştı.
15.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hülya Koçyiğit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hülya koçyiğit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.