Bodrum Masalı

Bodrum Masalı

Son dakika bodrum masalı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bodrum masalı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bodrum masalı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bodrum Masalı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bodrum masalı gelişmeleri de dahil olmak üzere 186 bodrum masalı haberi bulunmuştur. Tüm bodrum masalı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Nejat İşler: Bu deprem beni depresyona soktu
Nejat İşler: Bu deprem beni depresyona soktu 'Deli Yürek', 'Gülbeyaz', 'Aliye', 'Barda', 'Kış Uykusu' 'Kaybedenler Kulübü', 'Bodrum Masalı' ve 'Behzat Ç.' gibi projelerde kamera karşısına geçen Nejat İşler,önceki akşam arkadaşları ile Cihangir'de bir mekana oturup saatlerce sohbet etti. Oyuncu, depremden dolayı moralinin çok bozuk olduğunu söyledi.
4.03.2023 Magazin
Ne yaptın Serel Yereli! Minicik eteğiyle ayağını kaldırıp poz verdi
Ne yaptın Serel Yereli! Minicik eteğiyle ayağını kaldırıp poz verdi Serel Yereli oyunculuğu bırakıp hayallerinin peşinden giderek İngiltere'ye yerleşmişti. Ünlü isim sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Yereli son olarak minicik eteğiyle bacağına kaldırarak verdiği pozlarla dikkat çekti.
15.01.2023 Magazin
Serel Yereli sırt dekoltesiyle konuşuldu!
Serel Yereli sırt dekoltesiyle konuşuldu! Bodrum Masalı dizisinde oyunculuğa başlayan daha sonra oyunculuğu bırakıp Londra'ya giden Serel Yereli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Şu sıralar Türkiye'de ailesinin yanında olan güzel isim önce fotoğraflarının bir kısmını sildi sonra da iddialı tarzıyla yeni pozlarını paylaştı.
3.10.2022 Magazin
Serel Yereli başına gelen ilginç olayı sosyal medyadan paylaştı!
Serel Yereli başına gelen ilginç olayı sosyal medyadan paylaştı! 'Bodrum Masalı' ile tanıdığımız Serel Yereli oyunculuğu bırakıp Londra'ya yerleşmişti. Şarkıcılığa yönelen Yereli bir süredir İzmir ve İstanbul arasında mekik dokuyor. Ailesini ve arkadaşlarını görmeye gelen Serel Yereli tarzıyla sık sık gündeme geliyor. Yereli son olarak elbisesiyle ilgili yaşadığı bir olayı paylaştı.
13.09.2022 Magazin
Serel Yereli'nin son pozuna Aleyna Tilki tepkisiz kalmadı: Bombalaa
Serel Yereli'nin son pozuna Aleyna Tilki tepkisiz kalmadı: Bombalaa Bodrum Masalı ile ünlendikten sonra yurt dışına gidip müzik eğitimi alan Serel Yereli bir süredir ailesinin yanında. İzmir'de denizin ve güneşin tadını çıkaran Yereli zaman zaman pozlarını da paylaşıyor. Serel Yereli'nin son pozuna yakın arkadaşı Aleyna Tilki tepkisiz kalamadı.
2.09.2022 Magazin
Serel Yereli'den bikinili yatak odası paylaşımı!
Serel Yereli'den bikinili yatak odası paylaşımı! Bodrum Masalı dizisinden sonra oyunculuğu bırakıp Londra'ya yerleşen şarkıcı Serel Yereli, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık konuşulmaya devam ediyor. Son olarak Türkiye'ye dönen ve burada konser veren Yereli, yatak odasından bikinili pozlarını paylaştı.
26.08.2022 Magazin
Serel Yereli'den korkutan haber! Konser öncesi hastanelik oldu
Serel Yereli'den korkutan haber! Konser öncesi hastanelik oldu Bodrum Masalı dizisiyle tanıdığımız Serel Yereli radikal bir kararla oyunculuğu bırakıp İngiltere'ye yerleşti. Yereli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine geliyor. Son olarak konser vermek için Türkiye’ye gelen Serel Yereli’nin konserden önce zehirlendiği ortaya çıktı.
24.08.2022 Magazin
Serel Yereli sınır tanımıyor! Havuzdan paylaştı...
Serel Yereli sınır tanımıyor! Havuzdan paylaştı... Serel Yereli cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Bodrum Masalı dizisiyle tanınan Serel Yereli, oyunculuk kariyerini bırakarak İngiltere’ye yerleşmişti. Londra’da yaşamını sürdüren Serel Yereli, Instagram sayfasından paylaştığı gönderilerle adından sık sık söz ettiriyor. Serel Yereli, şimdi ise havuzda olduğu anları takipçilerinin beğenisine sundu.
15.03.2022 Magazin
Serel Yereli'den yine cesur paylaşım!
Serel Yereli'den yine cesur paylaşım! 'Bodrum Masalı' dizisiyle tanınan Serel Yereli, oyunculuğu bırakıp müzik kariyeri için Londra'ya yerleşti. İlk klibini çeken Yereli kamera arkasından paylaşım yapmaya devam ediyor. Dün jartiyer giydiği anları paylaşıp gündem olan Serel Yereli, paylaşımlarına yenilerini ekledi. Genç isim, sosyal medyada gündeme geldi.
9.03.2022 Magazin
Serel Yereli klip çekiminden kareleri paylaştı,sosyal medya sallandı!
Serel Yereli klip çekiminden kareleri paylaştı,sosyal medya sallandı! Bodrum Masalı dizisiyle yıldızı parlayan ancak oyunculuğa ara verip müzik ile ilgilenen Serel Yereli, çok konuşulacak paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. 26 yaşındaki Yereli, pembe transparan sütyeniyle sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.
8.03.2022 Magazin
Serel Yereli yine konuşuldu! Transparan sütyeniyle paylaştı...
Serel Yereli yine konuşuldu! Transparan sütyeniyle paylaştı... Bodrum Masalı dizisiyle yıldızı parlayan ancak oyunculuğa ara verip şarkıcılığa soyunan ve Londra'ya yerleşen Serel Yereli paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. 26 yaşındaki Yereli, pembe transparan sütyeniyle sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü.
14.02.2022 Magazin
Serel Yereli'den cesur poz açıklaması!
Serel Yereli'den cesur poz açıklaması! Londra'da yaşamaya başlayan Serel Yereli, ailesini ziyaret etmek için Türkiye'ye geldi. Verdiği cesur pozlarla sosyal medyada olay olan Yereli, paylaşımlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
21.10.2021 Magazin
Serel Yereli denize girdiği anları takipçileriyle paylaştı!
Serel Yereli denize girdiği anları takipçileriyle paylaştı! Serel Yereli, hayatını Londra'da sürdürüyor. Serel Yereli bir süre önce geldiği Çeşme'de denize girdiği anları paylaştı.
14.10.2021 Magazin
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı!
Oyuncu Alperen Duymaz yangın söndürme çalışmalarına katıldı! 'Son Yaz' dizisinde başrol oynayan Alperen Duymaz, Fethiye'de yangın söndürme çalışmalarına katıldı. Çalışmalar sırasında sosyal medyada canlı yayın açan oyuncu, yangın bölgesine yardım istedi.
2.08.2021 Magazin
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor
Türk yapımcılar DRAMAX ile dünyaya açılıyor Demirören Medya bünyesinde nisan ayında yayın hayatına başlayan dijital platform Dramax, Türkiye’den yapımcılara da dünya ile buluşma fırsatı veriyor.
8.07.2021 Televizyon
Zehra Yılmaz kimdir? Cem Belevi sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlilik teklif etti! Zehra Yılmaz kaç yaşında, nereli?
Zehra Yılmaz kimdir? Cem Belevi sevgilisi Zehra Yılmaz’a evlilik teklif etti! Zehra Yılmaz kaç yaşında, nereli? Oyuncu Cem Belevi, kendisi gibi oyuncu sevgilisi Zehra Yılmaz'a evlilik teklifinde bulundu. 3 yıldır aşk yaşadığı Zehra Yılmaz’a doğum gününde evlenme teklif eden Belevi önce doğum gününü kutladı, ardından yüzük çıkararak evlilik teklifinde bulundu. Yılmaz, Belevi'nin evlilik teklifini kabul ederken, o anlara ilişkin görüntüler de sosyal medyadan paylaşıldı. Öten yandan Zehra Yılmaz Gençliğim Eyvah dizisinde Çağla karakterine hayat veriyor. Peki, Zehra Yılmaz kimdir? Zehra Yılmaz kaç yaşında ve nereli?
31.07.2020 Gündem
Alperen Duymaz ve Kübra Kelkit'in düğününe corona engeli
Alperen Duymaz ve Kübra Kelkit'in düğününe corona engeli Geçtiğimiz ocak ayında sürpriz bir şekilde öğretmen sevgilisi Kübra Kelkit’le nikah masasına oturan oyuncu Alperen Duymaz corona virüs nedeniyle düğünü erteledi.
7.05.2020 Magazin
Zeynep Casalini anneanne oluyor
Zeynep Casalini anneanne oluyor Zeynep Casalini torun heyecanı yaşıyor. Ünlü şarkıcının “Bodrum Masalı”, “Seviyor Sevmiyor” gibi dizilerde oyunculuk yapan kızı Ceren Sarp hamile.
25.03.2020 Magazin
Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Yazkan kaç yaşında?
Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Yazkan kaç yaşında? Engin Akyürek ve Sefirin Kızı dizisinden rol arkadaşı Tülin Yazkan hakkında aşk iddiası ortaya atıldı. Bu iddianın ardından en çok aranan isimlerden biri haline gelen Tülin Yazkan kimdir? Nerelidir? Tülin Özkan kaç yaşında? İşte detaylar…
9.02.2020 Gündem
Ünlü oyuncu gizlice evlendi
Ünlü oyuncu gizlice evlendi Zemheri dizisinde oynayan Alperen Duymaz, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Kübra Kelkit ile sürpriz bir şekilde evlendi.
22.01.2020 Magazin
Kübra Kelkit (Alperen Duymaz’ın eşi) kimdir, mesleği nedir?
Kübra Kelkit (Alperen Duymaz’ın eşi) kimdir, mesleği nedir? Bodrum Masalı dizisiyle adını duyuran, ardından Çukur ve Çarpışma dizileriyle yıldızı parlayan Alperen Duymaz’ın Kübra Kelkit ile evlendiği ortaya çıktı. Sürpriz evlilik haberi ardından, Kübra Kelkit kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Soruları araştırılmaya başlandı. Peki, Alperen Duymaz’ın gizlice evlendiği eşi Kübra Kelkit kimdir?
22.01.2020 Gündem
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında?
Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? Zemheri 1. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. İzleyiciler dizide Ayaz’ı canlandıran Alperen Duymaz’ın hayatını merak ediyor. Arama motorlarında yoğun olarak Zemheri dizisi Ayaz’ı Alperen Duymaz kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? şeklinde sorularla yoğun bir şekilde aratılıyor. Birçok dizi ve filmde rol alan Alperen Duymaz kimdir? Nerelidir? Alperen Duymaz kaç yaşında? İşte detaylar…
16.01.2020 Gündem
Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?
Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir? Yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olan Sefirin Kızı izleyiciden tam not aldı. Başrollerini Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in paylaştığı dizinin oyuncuları, nerede çekildiği, konusu ve efsanesi ayrıntılı bir şekilde araştırılıyor. Peki, Sefirin kızı Menekşe kimdir? Tülin Yazkan kimdir?
21.12.2019 Gündem
"Çamura da batsam temiz çıkarım"
"Çamura da batsam temiz çıkarım" ‘Bodrum Masalı’ dizisiyle adından söz ettirmişken bir anda kariyer planını değiştirdi ve müzik yapmak üzere Londra’ya yerleşti. "Fikret Şeneş’e Saygı" albümünde ‘Bambaşka Biri’ şarkısını seslendirdi.
31.08.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Bodrum Masalı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bodrum masalı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.