Aleyna Tilki Kimdir

Aleyna Tilki Kimdir

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu. Çıkışının ilk aylarında içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle toplumun bir kesiminin tepkisini çekti. Kasım 2016'da Diyarbakır'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı. Tilki, Mayıs 2019'da dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music Group ile anlaşma imzaladı ve sonrasında Tilki'nin şirketle bir İngilizce albüm ve 4 single yapacağını açıklandı. Bu onu bu şirketle çalışan ilk Türk şarkıcı yaptı. 26 Şubat 2021 tarihinde Dua Lipa, Sarah Hudson ve Coffee'nin sözlerini yazdığı; Diplo, King Henry ve Jr. Blender'ın bestelediği "Retrograde" adlı ilk İngilizce şarkısının video klibi yayınlandı.

Aleyna Tilki Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 948 aleyna tilki kimdir haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamalarına yönelik de açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullanmaya başladı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sandığa bu sene ilk kez oy verecek olan kardeşi Ayça Tilki ile giderken; Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
31.03.2024 Gündem
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak?
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Magazin
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Aleyna Tilki'den yıllar sonra bir ilk! Görenler şaşırdı
Aleyna Tilki'den yıllar sonra bir ilk! Görenler şaşırdı Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda bazı menajerler tarafından konserlerinin engellendiğini iddia ederek isyan etmişti. Açıklamaları gündem olan Tilki sonrasında katıldığı bir programda ise ölüm tehditleri aldığını söyleyerek şaşırtmıştı. Aleyna Tilki şimdi ise yeni tarzıyla gündeme geldi.
26.01.2024 Magazin
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
İsyan eden Aleyna Tilki'ye Mustafa Sandal'dan tavsiye geldi
İsyan eden Aleyna Tilki'ye Mustafa Sandal'dan tavsiye geldi Mustafa Sandal, katıldığı bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Mustafa Sandal, geçtiğimiz haftalarda ‘Beni öldürmek istiyorlar’ diyerek isyan eden Aleyna Tilki’ye öğüt verdi.
16.12.2023 Magazin
Aylin Coşkun’dan çok konuşulacak Aleyna Tilki çıkışı! ‘Psikoloğa gitmesi gerekiyor’
Aylin Coşkun’dan çok konuşulacak Aleyna Tilki çıkışı! ‘Psikoloğa gitmesi gerekiyor’ 'Sinsirella', 'Don Kişot' ve 'Yok Artık' gibi parçalarla bilinen Aylin Coşkun, önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, genç meslektaşı Aleyna Tilki'nin "Sahnelerim engelleniyor" sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
14.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’ Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Aleyna Tilki son olarak sahnelere çıkmasının engellendiğini belerterek isyan ettiği video ile gündeme geldi. Menajer Haluk Şentürk ise hedefte kendinin olduğunu iddia ederek Aleyna Tilki'nin kariyerini yönetemediğini ve saçmaladığını ifade etmişti. Aleyna Tilki'den hakkında yapılan yorumlara yeni bir yanıt geldi.
9.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü sitem! 'Beni sahneye çıkarmıyorlar'
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü sitem! 'Beni sahneye çıkarmıyorlar' Şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edilmesine sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla sitem etti. Sesinin titrediği konuşmasında sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu söyleyen Tilki, "Benim ölmemi istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar" diyerek sinkaflı küfürler etti.
8.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş!
Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş! Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Retrograde' ve 'Sır' şarkılarında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Diplo'ya Kapadokya'yı gezdirmişti. Kadıköy'de görüntülenen Tilki, ünlü DJ ile gezileri hakkında konuşarak; Diplo'ya Ankara havası dinlettiğini açıkladı.
1.12.2023 Magazin
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu Galatasaray'dan Manchester United maçı öncesi dikkat çeken bir hamle geldi. Mauro Icardi'nin gol müziği değişti.
29.11.2023 Galatasaray
Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da ağırladı
Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da ağırladı Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Real Love' şarkısında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Dillon Francis'i Kapadokya'yı gezdirdi. İki arkadaşın sonraki rotası İstanbul olacak.
23.11.2023 Magazin
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle dertleşti. Yeni şöhret olduğu dönemde çevresindekilerin sözlerine kulak verseydi kaybolacağını belirten popçu, 'Sezen Aksu' itirafıyla dikkat çekti.
11.10.2023 Magazin
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum!
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum! 14 yaşında şöhreti yakalayıp büyük bir beğeni kitlesine ulaşan; 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla milyonlara ulaşan Aleyna Tilki’nin çok konuşulan v tepkisi sonrası anne Havva Öztel'den açıklama geldi.
23.09.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım
Aleyna Tilki'den şaşırtan açıklama: 0-12 yaş arası çocukların fenomen olmasına çok karşıyım Şarkılarıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen Aleyna Tilki "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyerek ailelerine karşı isyan etti.
21.09.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den yeni projesi hakkında açıklama
Aleyna Tilki'den yeni projesi hakkında açıklama Rumelihisarı'nda objektiflere yansıyan 23 yaşındaki popçu, çok konuşulan ve bazı olumsuz yorumları da beraberinde getiren yeni projesi hakkında açıklama yaptı.
1.09.2023 Magazin
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!"
Aleyna Tilki'nin bikinili pozlarında ayak detayı kaçmadı! "Ayakları başka bir gezegenden!" 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla yıldızı parlayan, son olarak da 'Serdar Ortaç Vol 2' albümünde seslendirdiği 'Ayrı Gitme' parçasıyla adından söz ettiren pop müziğin başarılı ismi Aleyna Tilki, son olarak nehir kenarında bikinisiyle poz verdi. Aleyna Tilki’nin bikinili paylaşımında en çok ise ayaklarındaki değişim dikkat çekti.
30.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den şaşırtan pozlar: Ece Sükan kayıtsız kalamadı
Aleyna Tilki'den şaşırtan pozlar: Ece Sükan kayıtsız kalamadı Sosyal medya hesabında yayınladığı pozlar nedeniyle magazin gündeminden düşmeyen isimlerden biri haline gelen şarkıcı Aleyna Tilki, iç çamaşırıyla verdiği pozla gündem oldu.
25.08.2023 Magazin
Serel Yereli ve Aleyna Tilki arasında geçen özel konuşmayı paylaştı!
Serel Yereli ve Aleyna Tilki arasında geçen özel konuşmayı paylaştı! Oyunculuğu bıraktıktan sonra İngiltere'ye taşınan oyuncu Serel Yereli, arkadaşı Aleyna Tilki'yle arasında geçen konuşmanın ekran görüntüsünü alıp hikayesinde paylaştı. Sohbetin detayları ve Aleyna'dan gelen açıklama şaşkına çevirdi.
3.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki'nin olaylı gecesi! 'Parasını verdim kime ne?'
Aleyna Tilki'nin olaylı gecesi! 'Parasını verdim kime ne?' İddiaya göre Aleyna Tilki ve arkadaşları Cihangir’deki bir otel odasında parti vermek istedi. Yüksek sesten dolayı uyarılan şarkıcı, gece sonunda oteli terk etmek zorunda kaldı.
2.08.2023 Magazin
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın'
Aleyna Tilki eleştirilere yanıt verdi! 'Sağır taklidi yapmayın' Müzik dünyasında yeni kuşağın en çok konuşulan isimlerinden olan Aleyna Tilki ile rock grubu Mor ve Ötesi, Şehrazat imzalı Ajda Pekkan klasiği 'Yaz Yaz Yaz'ı yeniden yorumladılar. Genç popçu, sosyal medyada çok konuşulan yeni projesi ile ilgili eleştirilere dikkat çeken bir cevap verdi.
28.07.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.