Aleyna Tilki Kimdir

Aleyna Tilki Kimdir

Son dakika aleyna tilki kimdir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan aleyna tilki kimdir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını aleyna tilki kimdir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Aleyna Tilki Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan aleyna tilki kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 20 aleyna tilki kimdir haberi bulunmuştur. Tüm aleyna tilki kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aleyna Tilki'den yeni projesi hakkında açıklama
Aleyna Tilki'den yeni projesi hakkında açıklama Rumelihisarı'nda objektiflere yansıyan 23 yaşındaki popçu, çok konuşulan ve bazı olumsuz yorumları da beraberinde getiren yeni projesi hakkında açıklama yaptı.
1.09.2023 Magazin
'Aleyna Tilki'nin gerçek sesi çok kötü'
'Aleyna Tilki'nin gerçek sesi çok kötü' 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan Aleyna Tilki ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı.
27.03.2017 Magazin
Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor!
Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor! Aleyna Tilki, bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü DJ ve besteci Emrah Karaduman’ı ilk günden bu yana yalnız bırakmıyor.
22.03.2017 Magazin
Aleyna Tilki'ye sürpriz destek: 'Seve seve veririm'
Aleyna Tilki'ye sürpriz destek: 'Seve seve veririm' Ayla Çelik'ten Aleyna Tilki’ye sürpriz destek. Çelik, 'Aleyna istesin ona seve seve şarkı veririm' dedi.
21.03.2017 Magazin
'Gerçek Aleyna benim'
'Gerçek Aleyna benim' 'Cevapsız Çınlama' şarkısı ile büyük bir çıkış yakalayan genç şarkıcı Aleyna Tilki, yine Instagram kurbanı oldu. Aleyna Tilki hacklenen Instagram’ını bakın nasıl geri aldı...
13.03.2017 Magazin
Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Aleyna Tilki!
Hülya Avşar'ın bu haftaki konuğu Aleyna Tilki! Bir Hülya Avşar Sohbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı.
8.03.2017 Televizyon
Aleyna Tilki Türkiye'yi temsil edecek!
Aleyna Tilki Türkiye'yi temsil edecek! Aleyna Tilki uluslararası şarkı yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek.
6.03.2017 Magazin
Aleyna Tilki yine heck'lendi!
Aleyna Tilki yine heck'lendi! Geçtiğimiz Şubat ayında Instagram hesabı hack'lenen Aleyna Tilki'nin açtığı yeni hesap tekrar heck'lendi.
5.03.2017 Magazin
Aleyna Tilki yasak dinlemiyor!
Aleyna Tilki yasak dinlemiyor! 18 yaşından küçük olduğu halde içkili mekânlarda sahneye çıkan Aleyna Tilki, bu kez tütün kanununu deldi! İşte Aleyna Tilki'nin o görüntüleri...
14.02.2017 Magazin
Aleyna Tilki kimdir?
Aleyna Tilki kimdir? Aleyna Tilki son zamanların en sık tartışılır kişisi oldu. 16 yaşında şarkı söyleyen Aleyna Tilki 2014 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılmıştı. Peki Aleyna Tilki kimdir? Tüm ayrıntılar yazımızda...
29.09.2021 Gündem
Üç bakanlık Aleyna Tilki için harekete geçti!
Üç bakanlık Aleyna Tilki için harekete geçti! GÜNAYDIN’ın gündeme taşıdığı, 16 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki’nin içkili mekanlarda sahneye çıkması olayında yeni gelişme! Aile Bakanlığı, Tilki’nin ailesiyle görüşüp uyarıda bulunurken, İçişleri ve Çalışma bakanlıkları, içkili mekanları denetime aldı.
14.11.2016 Magazin
Aleyna Tilki: Psikolojimi çökerttiler
Aleyna Tilki: Psikolojimi çökerttiler Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çımlama" klibinde rol aldıktan sonra ismi sosyal medyada ve Google'da en çok aranan isimlerden biri haline geldi...
14.11.2016 Magazin
Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir?
Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, aslen nerelidir? Sunucu Leyla Süleymanova, 6 yıllık eşi milli boksör Sinan Ulutürk'ten şiddet gördüğünü öne sürerek boşanma davası açtı. Süleymanova, "Eşim, 'sen benden büyüksün. Gidip Aleyna Tilki ile evleneceğim' diyor" açıklamalarında bulunduğunu da aktardı. Söz konusu gelişmelerin ardından Leyla Süleymanova hakkında yapılan araştırmalar arttı. Peki, Leyla Süleymanova ve Sinan Ulutürk kimdir, kaç yaşında?
1.12.2021 Televizyon
Aynur Aydın kimdir? Nerelidir? Aynur Aydın kaç yaşında?
Aynur Aydın kimdir? Nerelidir? Aynur Aydın kaç yaşında? Aynur Aydın’ın özel yaşamı merak konusu oldu. Nisan 2016'da ikinci stüdyo albümü Emanet Beden ile önemli bir başarı elde eden Aynur Aydın’ın Aleyna Tilki ile çektiği eğlenceli videolar beğeni rekoru kırıyor. Peki Aynur Aydın kimdir, kaç yaşında?
5.01.2020 Gündem
Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı'nın hayatı...
Polat Yağcı kimdir? Polat Yağcı'nın hayatı... Polat Yağcı’nın dün akşam kutladığı doğum gününde birçok ünlü ismin katılması, Polat Yağcı kimdir? Sorularının sorulmasına neden oldu. İşte Polat Yağcı kimdir?
24.12.2019 Gündem
Altın plak ve altın kaset ödüllü 'Acıların Kadını' Bergen kimdir? Bergen ne zaman öldü?
Altın plak ve altın kaset ödüllü 'Acıların Kadını' Bergen kimdir? Bergen ne zaman öldü? Aleyna Tilki’nin sosyal medya hesabı üzerinden Bergen’in ‘’Sen affetsen ben affetmem’’ şarkısını söylemesinin ardından, Bergen’in hayatı yeniden merak edilmeye başlandı. Fantezi-arabesk şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran Bergen kimdir? Bergen’in acı dolu hayatı…
21.11.2019 Yaşam
'Sütyen' açıklaması: Aleyna Tilki eve geldiğinde...
'Sütyen' açıklaması: Aleyna Tilki eve geldiğinde... Önceki akşam Karaköy Çilek'te sahne alan şarkıcı Aynur Aydın, arkadaşı Aleyna Tilki hakkındaki sözlerine açıklık getirdi.
19.01.2018 Magazin
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum!
Aynur Aydın'dan Aleyna Tilki itirafı: Artık sütyen takıyorum! Aleyna Tilki ile dostlukları sosyal medyada dikkat çeken şarkıcı Aynur Aydın, konuk olduğu programda "En son sütyen takmadığım videomu çekmişti. Artık eve geldiğinde sütyen takıyorum" dedi.
17.01.2018 Magazin
Aleyna Tilki'den aşk açıklaması: Mert Koç ile...
Aleyna Tilki'den aşk açıklaması: Mert Koç ile... Aleyna Tilki ile Mustafa Mert aşkı mı yaşıyor? Aleyna hayranlarını heyecanlandıran bomba iddia. Aleyna Tilki ile Mustafa Mert Koç Los Angeles'ta görüntülendi.
8.01.2018 Magazin
Aleyna Tilki ile aşk mı yaşıyor?
Aleyna Tilki ile aşk mı yaşıyor? Ümit Kantarcılar, önceki gün Akmerkez’deydi.
22.12.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Aleyna Tilki Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki aleyna tilki kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.