Tilki

Tilki

Son dakika tilki haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tilki ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tilki haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tilki

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tilki gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.455 tilki haberi bulunmuştur. Tüm tilki haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık
'Sahnelerim engelleniyor' demişti! Aleyna Tilki: Savaşımızı verdik, kazandık Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Sahneye çıkmadan önce muhabirlerin sorularını yanıtlayan Tilki, geçtiğimiz aylarda yaptığı "Sahneye çıkmam engelleniyor" açıklamalarına yönelik de açıklamalarda bulundu.
13.04.2024 Magazin
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında
Hande Erçel oy kullanmaya Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi! Ünlü isimler sandık başında Sanat dünyasının birbirinden ünlü isimleri, yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullanmaya başladı. Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sandığa bu sene ilk kez oy verecek olan kardeşi Ayça Tilki ile giderken; Hande Erçel ise oy vermeye sevgilisi Hakan Sabancı'nın VIP aracıyla geldi.
31.03.2024 Gündem
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak?
Ünlü isimler bayramda nerede sahne alacak? Turizm sezonunun başlangıç dönemine denk gelen Ramazan Bayramı tatilinde, Antalya ve KTTC başta olmak üzere otellerde ünlü sanatçıların konser ve gösterileri olacak.
13.03.2024 Magazin
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum
Aslı Baş'ın öldürüldüğünü savunan babası: Güçlünün adaleti değil, adaletin gücünü istiyorum Muğla'da 2010 yılında turizmci Ahmet Bayer'e ait villanın balkonundan düşüp ölen manken Aslı Baş'ın (32) babası Mehmet Baş (76), öldürüldüğünü ileri sürdüğü kızı için 14 yıldır hukuk mücadelesi verdiğini söyledi. Sanıklar hakkındaki beraat kararının Yargıtay'da olduğunu aktaran Baş, “Bu mücadeleyi verirken kızım geri gelmeyecek. Güçlünün adaleti değil, adaletin, hukukun gücünü istiyorum" dedi.
26.01.2024 Gündem
Aleyna Tilki'den yıllar sonra bir ilk! Görenler şaşırdı
Aleyna Tilki'den yıllar sonra bir ilk! Görenler şaşırdı Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda bazı menajerler tarafından konserlerinin engellendiğini iddia ederek isyan etmişti. Açıklamaları gündem olan Tilki sonrasında katıldığı bir programda ise ölüm tehditleri aldığını söyleyerek şaşırtmıştı. Aleyna Tilki şimdi ise yeni tarzıyla gündeme geldi.
26.01.2024 Magazin
800 bin liralık kemerin imitasyonu 700 liraya satılıyor
800 bin liralık kemerin imitasyonu 700 liraya satılıyor Kahramanmaraş'ta imitasyon takılara ilgi her geçen gün artıyor. Gerçeğinden farksız ürünler, 20 liradan 800 liraya kadar alıcı buluyor.
19.01.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez
MHP lideri Bahçeli: Rejim sorunu yoktur, olması düşünülemez MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde "Liderlik ve Siyaset Okulu 19. Dönem Sertifika Töreni"nde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye Cumhuriyeti'nin rejim sorunu, müesses nizamıyla ilgili farklı bir arayışı yoktur. Olması da düşünülemez" dedi. Bahçeli, "Süper Kupa finalinin oynanması için Riyad'ın neden seçildiği ve protokole neden uyulmadığı bir muammadır. Riyad krizine dahil olan kim varsa kuru özür ile muafiyet kazanamaz" ifadelerini kullandı.
6.01.2024 Gündem
Bakan Kacır, 2024’e Bağcılar’da girdi! Etkinlik yapıldı
Bakan Kacır, 2024’e Bağcılar’da girdi! Etkinlik yapıldı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, 2023'ü Bağcılar Belediyesi Ateştuğla Etüt Merkezi’nde öğrencilerle uğurladı. Savunma sanayisindeki başarılardan bahseden Kacır, gençlere milli ve manevi değerlerle yükselen bir bilim ve teknoloji inşa etmeleri tavsiyesinde bulundu. Programın ardından belediye çalışanlarını ziyaret eden Kacır, yeni yılı da onlarla birlikte karşıladı.
1.01.2024 Gündem
Kurnaz tilki bu kez yakayı ele verdi
Kurnaz tilki bu kez yakayı ele verdi Sivas’ın Gürün ilçesinde bir çiftçi kümesine dadadan tilkiyi yakalamayı başardı, yediği tavuklarından dolayı cezalandırması gerekirken zarar vermeden doğaya saldı.
1.01.2024 Gündem
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması
Tayfun Duygulu'nun eşinden çocuk açıklaması 90'lı yıllarda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit şarkıya imza Tayfun Duygulu, 10 aydır birlikte olduğu Bella Duygulu ile Kasım 2020'de dünyaevine girmişti. İkili, geçtiğimiz gün Nişantaşı City's'de el ele görüntülendi.
18.12.2023 Magazin
Küçük Prens Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Küçük Prens Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler...
Küçük Prens Kitap Konusu Nedir, Yazarı Kimdir? Küçük Prens Kısa Kitap Özeti Ve İçerisindeki Karakterler... Küçük Prens Fransız yazar Antonie De Saint Exupery tarafından yazılmış bir eserdir. Kitapta bir çocuğun gözünden yetişkinler ve yetişkinlerin yaptıkları anlatılmıştır. 
18.12.2023 Eğitim
İsyan eden Aleyna Tilki'ye Mustafa Sandal'dan tavsiye geldi
İsyan eden Aleyna Tilki'ye Mustafa Sandal'dan tavsiye geldi Mustafa Sandal, katıldığı bir etkinlikte objektiflere yansıdı. Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Mustafa Sandal, geçtiğimiz haftalarda ‘Beni öldürmek istiyorlar’ diyerek isyan eden Aleyna Tilki’ye öğüt verdi.
16.12.2023 Magazin
Aylin Coşkun’dan çok konuşulacak Aleyna Tilki çıkışı! ‘Psikoloğa gitmesi gerekiyor’
Aylin Coşkun’dan çok konuşulacak Aleyna Tilki çıkışı! ‘Psikoloğa gitmesi gerekiyor’ 'Sinsirella', 'Don Kişot' ve 'Yok Artık' gibi parçalarla bilinen Aylin Coşkun, önceki gün Nişantaşı'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ünlü şarkıcı, genç meslektaşı Aleyna Tilki'nin "Sahnelerim engelleniyor" sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı.
14.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’
Aleyna Tilki'den menajeri Haluk Şentürk'e cevap! ‘Gerçeklik algıma oynanan bir oyun daha’ Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla çok konuşulan Aleyna Tilki son olarak sahnelere çıkmasının engellendiğini belerterek isyan ettiği video ile gündeme geldi. Menajer Haluk Şentürk ise hedefte kendinin olduğunu iddia ederek Aleyna Tilki'nin kariyerini yönetemediğini ve saçmaladığını ifade etmişti. Aleyna Tilki'den hakkında yapılan yorumlara yeni bir yanıt geldi.
9.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü sitem! 'Beni sahneye çıkarmıyorlar'
Aleyna Tilki'den sektöre küfürlü sitem! 'Beni sahneye çıkarmıyorlar' Şarkıcı Aleyna Tilki, konserlerinin iptal edilmesine sosyal medya hesabından paylaştığı videoyla sitem etti. Sesinin titrediği konuşmasında sektördeki popüler sanatçıların ve güçlü isimlerin kendisine engel olduğunu söyleyen Tilki, "Benim ölmemi istiyorlar. Kendimi ifade edebileceğim sahnelere çıkmama izin vermiyorlar" diyerek sinkaflı küfürler etti.
8.12.2023 Magazin
Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş!
Aleyna Tilki: Diplo'ya Ankara havası dinlettim, o da Amerika'dakilere dinletmiş! Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Retrograde' ve 'Sır' şarkılarında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Diplo'ya Kapadokya'yı gezdirmişti. Kadıköy'de görüntülenen Tilki, ünlü DJ ile gezileri hakkında konuşarak; Diplo'ya Ankara havası dinlettiğini açıkladı.
1.12.2023 Magazin
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu
Mauro Icardi'nin gol müziği değişti! Yeni şarkısı belli oldu Galatasaray'dan Manchester United maçı öncesi dikkat çeken bir hamle geldi. Mauro Icardi'nin gol müziği değişti.
29.11.2023 Galatasaray
Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da ağırladı
Aleyna Tilki, Dillon Francis'i Kapadokya'da ağırladı Popçu Aleyna Tilki, 2021 yılında 'Real Love' şarkısında çalıştığı Amerikalı DJ ve prodüktör Dillon Francis'i Kapadokya'yı gezdirdi. İki arkadaşın sonraki rotası İstanbul olacak.
23.11.2023 Magazin
Tilkinin post mücadelesi fotokapana yansıdı
Tilkinin post mücadelesi fotokapana yansıdı Erzincan’ın Çayırlı ilçesinde bir tilkinin ağaca takılı koyun postunu yerinden çıkarmak için ettiği mücadele fotokapana yansıdı.
5.11.2023 Vatan TV
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri
Cumhuriyet coşkusu meydanlara taşacak! İşte ünlü sanatçıların konserleri Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamalarında ünlü isimler Türkiye’nin dört bir yanında sahne alıyor. 29 Ekim’de meydanlarda ve stadyumlarda kurulan sahnelerde halkla bütünleşecek yıldızlar unutulmayacak bir geceye imza atacaklar.
27.10.2023 Magazin
İstanbul Havalimanı’nda 1 milyon 236 bin TL değerinde tilki kuyruğu yakalandı! 4 valizle geldiler
İstanbul Havalimanı’nda 1 milyon 236 bin TL değerinde tilki kuyruğu yakalandı! 4 valizle geldiler Ticaret Bakanlığı'na bağlı İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza ekipleri, şüpheli hareketlerde bulunan bir çiftin valizlerinde yaptığı aramada, piyasa değeri 1 milyon 236 bin TL olan vakumlanmış halde 10 bin 300 adet tilki kuyruğu ele geçirildi.
12.10.2023 Yaşam
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi!
Şarkıcı Aslızen ile Mehmet Kaan Çelik evlendi! Şarkıcı ve söz yazarı Aslızen, 1.5 yıldır birlikte olduğu Mehmet Kaan Çelik ile nikâh masasına oturdu. İzmir'de gerçekleşen törende çifti, aileleri ve yakın dostları yalnız bırakmadı. Bir çocuk annesi Aslızen, geçtiğimiz yıl katıldığı programda Çelik ile tanışma hikayelerini anlatmıştı.
11.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim
Aleyna Tilki'den samimi itiraf: Mezarlıklarda vakit geçirmeyi çok sevdim Aleyna Tilki, sosyal medyada takipçileriyle dertleşti. Yeni şöhret olduğu dönemde çevresindekilerin sözlerine kulak verseydi kaybolacağını belirten popçu, 'Sezen Aksu' itirafıyla dikkat çekti.
11.10.2023 Magazin
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor
Teoman’ın 'takıntılı hayran' korkusu! Can güvenliğinden endişe ediyor Takıntılı hayran tacizine Teoman da maruz kaldı. Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki, Ceylan Ertem ve Tan’ın ardından Teoman da takıntılı hayran taciziyle uğraşıyor. Ünlü rock’çı, ev adresini öğrenerek kendisini sürekli rahatsız eden hayranı Aysun A.’yı savcılığa şikâyet etti.
7.10.2023 Magazin
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum!
Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel “Çocuk fenomen” çıkışı sonrası açıklama yaptı: Kızlarımdan özür diliyorum! 14 yaşında şöhreti yakalayıp büyük bir beğeni kitlesine ulaşan; 'Sen Olsan Bari', 'Dipsiz Kuyum' ve 'Yalnız Çiçek' gibi şarkılarıyla milyonlara ulaşan Aleyna Tilki’nin çok konuşulan v tepkisi sonrası anne Havva Öztel'den açıklama geldi.
23.09.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tilki ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tilki haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.