Serdivan

Serdivan

Son dakika serdivan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan serdivan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını serdivan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Serdivan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan serdivan gelişmeleri de dahil olmak üzere 221 serdivan haberi bulunmuştur. Tüm serdivan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda,şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis,"Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Gündem
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı
Şerit dışından giden kuryeye polisten uyarı! O anlar kask kamerasına saniye saniye yakalandı Sakarya’nın Serdivan ilçesinin 2. Cadde'de üzerinde yaşanan olayda, şerit dışından giderek araçları geçen motorlu kuryeyi durduran polisin, kuryeyi otomobil sürücüleri ve trafik hakkında uyardığı anlar kask kamerasına yansıdı. Polis, "Üç kuruş için canını tehlikeye atma” dedi.
19.04.2024 Vatan TV
İstanbul'da otobüs alev alev yandı!
İstanbul'da otobüs alev alev yandı! İstanbul'un Ümraniye İlçesinde bulunan Dudullu Otogarı'nda şehirler arası otobüs, terminale giriş yaptığı sırada alev alev yanmaya başladı. Çevredekilerin yardımıyla otobüs içerisindeki yolcular indirilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldüğü belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü
Dansözlüğü bırakmasını istediği sevgilisini öldürdü Sakarya’nın Serdivan ilçesinde Ümit D. (40), işi bırakmasını istediği eğlence mekanında dansözlük yapan sevgilisi Sevda Timur’u (30), olumsuz yanıt alınca tabancayla vurarak öldürdü.
2.02.2024 Gündem
AK Parti Sakarya Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar kimdir? Yusuf Alemdar kaç yaşında?
AK Parti Sakarya Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar kimdir? Yusuf Alemdar kaç yaşında? AK Parti Sakarya Belediye Başkan adayı Yusuf Alemdar kimdir? 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri'nde AK Parti'nin adayları açıklandı. Önemli şehirlerden olan Sakarya'nın Mart seçimlerinde Yusuf Alemdar olacak. Peki Yusuf Alemdar kaç yaşında?
18.01.2024 Gündem
İstanbul-Ankara arası karadan uçak hızında geçilecek: 80 dakikaya düşüyor! Merakla beklenen tarih belli oldu
İstanbul-Ankara arası karadan uçak hızında geçilecek: 80 dakikaya düşüyor! Merakla beklenen tarih belli oldu Uçakla ortalama 1 saatle geçilen İstanbul-Ankara arası Süper Hızlı Tren ile 1 saat 20 dakikada geçilebilecek. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu dev projeler için tarih verdi. Uraloğlu, "Ankara İzmir Yüksek Hızlı Trenin açıldığını göreceğiz. Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep Hızlı Trenin açıldığını göreceğiz. Ankara-İstanbul Süper Hızlı Trenine başlamış olacağız. 12 ilimiz YHT'den yararlanabiliyor. Süper Hızlı Tren ile Ankara'dan İstanbul'a 80 dakikada gelinecek" dedi.
22.10.2023 Gündem
'Dershaneye gidiyorum' diye evden çıktı sırra kadem bastı! Son görüntüsü ortaya çıktı
'Dershaneye gidiyorum' diye evden çıktı sırra kadem bastı! Son görüntüsü ortaya çıktı Sakarya’nın Serdivan ilçesinde evden dershaneye diye çıkan ve sırra kadem basan 17 yaşındaki Açelya Yıldırım'ın acılı anne ve babası biran önce kızlarına kavuşmak istiyor. Öte yandan Açelya'nın son çektiği videodaki görüntüsü ortaya çıktı.
28.09.2023 Yaşam
20 yaşındaki genç kalbine yenildi: Bir hafta önce doğum günüydü
20 yaşındaki genç kalbine yenildi: Bir hafta önce doğum günüydü Kendisinden bir süre haber alınamadıktan sonra Sakarya’nın Serdivan ilçesinde ikamet ettiği evde cansız bedeni bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Nazlı Ece Akil’in ölüm sebebi belli oldu. Bir hafta önce doğum günü olduğu öğrenilen Akil, geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybetmiş.
7.09.2023 Yaşam
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti
Boşanma aşamasındaki kocası 3 aylık bebeğine bunu yaptı! Genç annenin evlat hasreti Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuana Türkdoğan 3 aylık bebeğinin, şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından Çorum’a kaçırıldığını iddia etti. İki buçuk aydır bebeğinden haber alamayan acılı anne, ondan geriye kalan eşyalarda teselli bulmaya çalışıyor.
24.08.2023 Yaşam
6 gün önce emekli oldu! Tatilde hayatını kaybetti
6 gün önce emekli oldu! Tatilde hayatını kaybetti Sakarya'da, 6 gün önce emekli olduktan sonra oğluyla Kocaeli'nin Kandıra ilçesine tatile giden Reşat Mertoğlu (51), boğulma tehlikesi geçiren kadını kurtarırken dalgalara kapılıp, boğuldu. Mertoğlu, Sakarya'da toprağa verildi.
8.08.2023 Yaşam
KPSS’yi saniyelerle kaçırdı, "Sağlık olsun" diyerek geri döndü
KPSS’yi saniyelerle kaçırdı, "Sağlık olsun" diyerek geri döndü Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın (KPSS) Genel Yetenek ve Genel Kültür oturumu, tüm Türkiye’de olduğu gibi Sakarya’da da başladı. Saat 10.00 itibarıyla kapıların kapandığı okula geç gelen bir aday, içeri alınmayınca "Sağlık olsun" diyerek geri döndü.
23.07.2023 Yaşam
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman? Makamında kalp krizi geçiren Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Peki, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç kimdir, nereli, kaç yaşında? Fevzi Kılıç cenaze töreni ne zaman?
21.06.2023 Gündem
AK Parti milletvekili adayına saldırı: İYİ Parti görevlilerini kınıyorum
AK Parti milletvekili adayına saldırı: İYİ Parti görevlilerini kınıyorum AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, oyunu kullandığı Serdivan Fatma Özkan İlkokulu’nda İYİ Partililerin saldırısına uğradı. Atabek sosyal medya hesabından "Şahsıma ve görevlilerimize saldıran kişi ve kişilerle ilgili gerekli tutanaklar tutulmuş olup, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağımı kamuoyuna bildiririm" mesajını paylaştı.
15.05.2023 Gündem
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı?
Sakarya seçim sonuçları 2023: Sakarya Cumhurbaşkanı, milletvekili seçim sonucu canlı oy oranları... Sakarya hangi parti kazandı? Sakarya seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs genel seçim sonuçları ve milletvekili oy oranları kapsamında değerlendirilecek. Oy pusulasında Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olarak yer alacak. gazetevatan seçim 2023 sayfasında Sakarya il, ilçe sonuçları yer alacak. Genel seçimlerde oy kullanacak vatandaşlar oyumu nerede kullanacağım sorusuna da yanıt aramya başladı. YSK'nın seçim yasaklarının kaldıracağık saat 21:00'dan sonra anlık Sakarya seçim sonuçları ekrana gelecek. Peki Sakarya'da hangi parti kazandı? Sakarya'da hangi ittifak kazandı? İşte 2023 genel seçim sonuçları ve Sakarya milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Seçim
Sakarya TOKİ Merkez kura sonuçları isim listesi! TOKİ Sakarya 1760 konut kura çekiliş sonuçları açıklandı mı, asil yedek liste ne zaman açıklanacak?
Sakarya TOKİ Merkez kura sonuçları isim listesi! TOKİ Sakarya 1760 konut kura çekiliş sonuçları açıklandı mı, asil yedek liste ne zaman açıklanacak? Sakarya TOKİ Merkez kura sonuçları isim listesi sorgulanıyor. TOKİ Sakarya kura çekiliş sonucu toki.gov.tr adresi üzerinden açıklanacak. Sakarya’nın merkezinde yapılacak 1760 konutun hak sahibi merak ediliyor. Peki, TOKİ Sakarya 1760 konut kura çekiliş sonuçları açıklandı mı, asil yedek liste ne zaman açıklanacak? İşte Sakarya TOKİ Merkez kura sonuçları isim listesi…
16.01.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bugün bir kampanya başlatıyoruz' diyerek duyurdu: Seçime kadar kesintisiz devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Bugün bir kampanya başlatıyoruz' diyerek duyurdu: Seçime kadar kesintisiz devam edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya’da Serdivan Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen “İlk Oyum Erdoğan’a, İlk Oyum Ak Parti’ye Gençlik Buluşması” programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "6 milyon gencimiz ilk kez sandık başına gidecek. Seçime kadar kesintisiz devam edecek bir kampanya ile 81 vilayetimizin tamamındaki gençlerimize yönelik büyük bir gönül seferberliğine çıkıyoruz." dedi.
24.09.2022 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan kritik zirveye işaret etti: Bütün dünya Türkiye'yi konuşuyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sakarya Demokrasi Meydanı'nda Sakarya Acil Durum Hastanesi, büyükşehir yatırımları ve eğitim yatırımları ile yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'de köprülerimizde araçlar gidip geliyor. Hani ekonomide her şey çökmüştü, batmıştı. Yollar tıklım tıklım dolu. Bu ekonomik canlılığı gösteriyor." dedi. Erdoğan ayrıca, "Rusya ve Ukrayna arasında savaş var. Tarım tahıl koridorundan tahılı Karadeniz'den dünyaya dağıtan hangi ülke? Esir takasını Türkiye yaptı. Takası yapıp ülkelerine gönderdik. Ve şu anda Rusya, Ukrayna, BM Genel Sekreteri ve dünya bizleri konuşuyor." ifadelerini kullandı.
24.09.2022 Siyaset
Alışveriş merkezi önünde kavga çıktı! 1 ölü, 2 yaralı
Alışveriş merkezi önünde kavga çıktı! 1 ölü, 2 yaralı Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir alışveriş merkezi önünde çıkan kavgada 1 kişi tabanca ile öldürüldü, 2 kişi yaralandı.
15.09.2022 Yaşam
İki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı
İki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 3 yaralı Sakarya’nın Serdivan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Polis ekipleri, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
15.09.2022 Yaşam
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde...
Bakan Özer resmen duyurdu: Eylül ayı içerisinde... Sakarya’da 2022-2023 eğitim öğretim hazırlık toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, uzman ve başöğretmenlik eğitimleri bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlayacaklarını söyledi. Bakan Özer, “İlk defa sınav yapılacak, belki öğretmenlerimiz tedirgin, sınavların sorularının nasıl olacağını kestiremiyorlar. Gereksiz şekilde kaygılanıyorlar, eğitimler bittikten sonra örnek kitapçıklar yayınlamaya karar verdik ki nasıl bir çerçeve içerisinde uzman ve başöğretmenlik sınavlarının yapılacağını sizlere göstermiş olacağız” dedi.
11.08.2022 Eğitim
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü...
Turistler akın ediyor, adrenalin tutkunlarının gözdesi haline geldi! Yamaç paraşütü... Adrenalin tutkunlarının gözde adresi haline gelen Sakarya Kırantepe yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görüyor. Yamaç paraşütünün dışarıdan gözüktüğü gibi tehlikeli bir spor dalı olmadığına değinen Kubilay Ertürk, “Dünyanın her yerinden yolcu uçurduk burada. Burası turistlerin uğrak noktası oldu öyle söyleyebilirim” dedi.
6.08.2022 Ekonomi
Genç diş hekimi evinde ölü bulundu! Ekipler çilingir yardımıyla içeri girdiğinde...
Genç diş hekimi evinde ölü bulundu! Ekipler çilingir yardımıyla içeri girdiğinde... Sakarya’nın Serdivan ilçesinde, apart dairesinde tek başına yaşayan Diş Hekimi Mehmet Alabacak ölü bulundu. Ölüm sebebi henüz bilinmiyor.
22.07.2022 Yaşam
26 yaşındaki genci dolmuşta taciz eden sapık tutuklandı
26 yaşındaki genci dolmuşta taciz eden sapık tutuklandı Sakarya’da dolmuşta yolculuk esnasında taciz edildiğini iddia eden 26 yaşındaki genç kız, şüpheliyi kayıt altına aldı. Genç kızın görüntü aldığını gören şahıs, dolmuştan inerek uzaklaştı. Polis ekiplerince yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.
13.06.2022 Yaşam
Oğlunu tüfekle yaralayan anne, yaşamına son verdi
Oğlunu tüfekle yaralayan anne, yaşamına son verdi Sakarya'nın Serdivan ilçesinde Meva E. (45) tartıştığı oğlu Mustafa E.'yi (30) kolundan vurup, aynı tüfekle yaşamına son verdi.
2.06.2022 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Serdivan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki serdivan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.