Seray Sever

Seray Sever

Son dakika SERAY SEVER haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan SERAY SEVER ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını SERAY SEVER haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Seray Sever

haberleri sayfasında son dakika yaşanan seray sever gelişmeleri de dahil olmak üzere 305 seray sever haberi bulunmuştur. Tüm seray sever haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seray Sever kasım ayında denize girdi
Seray Sever kasım ayında denize girdi Sofia ve Alya'yı kucağına alarak şimdilerde ikiz bebekleriyle anneliğin tadını çıkaran Seray Sever, denize girdiği anları sosyal medya hesabından yayınladı.
10.11.2023 Magazin
Seray Sever'in baba özlemi: Yerin doldurulamaz bir boşluk!
Seray Sever'in baba özlemi: Yerin doldurulamaz bir boşluk! Seray Sever, ikiz bebeklerini kucağına almayı beklerken, babasının ölümüm acısını yaşadı. Sever, son olarak merhum babası Tamer Sever'in doğum gününü kutladı. Ünlü isim, yazdığı duygusal notla babasına olan özlemini dile getirdi.
20.09.2023 Magazin
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almış ve ilk kez anne olma mutluluğunu yaşamıştı. Sever, bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.
12.09.2023 Magazin
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti
Seray Sever ikiz kızlarıyla denizde! Fit haliyle dikkat çekti Seray Sever ikiz bebekleriyle plajda görüntülendi. İkiz kızları Sofya ve Alya ile birlikte denizde ve kumsalda oyunlar oynayan başarılı oyuncu, fit haliyle de gençlere taş çıkardı.
6.07.2023 Magazin
Seray Sever'den şaşırtan ihanet açıklaması!
Seray Sever'den şaşırtan ihanet açıklaması! Seray Sever, ilk evliliğini henüz 21 yaşındayken yaptı. İlk evliliği 5 yıl süren Sever, Manda Yuvası filmi setinde tanıştığı Eray Sünbül'e gönlünü kaptırdı. 2018 yılında evlenen Seray Sever ile Eray Sünbül, geçen Nisan ayında Sofia ve Alya adlarını verdikleri ikizlerini kucaklarına aldı. Hem hamilelik süreci hem de doğum sonrası yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Sever, bu kez ihanet açıklamasıyla gündem oldu.
11.01.2023 Magazin
Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı!
Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı! Bir televizyon programına katılan sanatçı Günseli Kato, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” ifadelerini kullandı. Kato’nun bu sözlerine sanat dünyasının ünlü isimleri tepki gösterdi.
21.11.2022 Magazin
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi!
Seray Sever: Büyük konuştum başıma geldi! Geçtiğimiz nisan ayında kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alan Seray Sever'den meslektaşı Pınar Altuğ ile ilgili çok konuşulacak itiraf geldi.
8.11.2022 Magazin
Seray Sever'den duygusal paylaşım: Keşke babam da olsaydı, böyle eksik hissetmezdim
Seray Sever'den duygusal paylaşım: Keşke babam da olsaydı, böyle eksik hissetmezdim Seray Sever, eşi Eray Sünbül ve ikiz kızları ile verdiği pozları Instagram hesabından duygusal bir notla paylaştı. Sunucu, gönderisine "Keşke babam da olsaydı, böyle eksik hissetmezdim" notunu düştü.
7.08.2022 Magazin
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz!
Seray Sever'den kızı Sofia ile yeni poz! Geçtiğimiz nisan ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına alarak ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Seray Sever, şimdilerde tüm vaktini ikizleriyle geçiriyor. Bakıcı tutmayıp kızlarına kendisi bakan ünlü sunucu, zaman zaman çocuklarıyla keyifli anlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Eşi ve çocuklarıyla Bodrum'daki evinde olan Sever, son olarak Sofia ile çekilen fotoğrafını yayınladı.
4.08.2022 Magazin
Seray Sever'in bakıcı isyanı! 'Yabancı dadılar 1500 dolardan kapı açıyor'
Seray Sever'in bakıcı isyanı! 'Yabancı dadılar 1500 dolardan kapı açıyor' Bakıcı ücretleri ünlü isimlere de dert oldu. Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer'in oğulları Kurt Efe için tuttukları bakıcıya ödedikleri ücret magazin gündemine otururken, ikiz bebekleri olan Seray Sever de aynı durumdan dert yandı.
29.07.2022 Magazin
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır?
Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler? Doya Doya Moda başvurusu nasıl yapılır? TV8 ekranlarında yayınlanan moda ve eğlence programı Doya Doya Moda’nın yeni sezon tarihi belli oldu. Moda tutkunları Doya Doya Moda programının ne zaman başlayacağını sorguluyor. Peki, Doya Doya Moda programı başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Doya Doya Moda ne zaman başlıyor, jüri üyeleri kimler?
15.07.2022 Televizyon
Seray Sever ikizleri Alya ve Sofia'yı ilk kez paylaştı!
Seray Sever ikizleri Alya ve Sofia'yı ilk kez paylaştı! Seray Sever geçtiğimiz Nisan ayında ikizleri Alya ve Sofia'yı kucağına aldı. Sevilen oyuncu ve sunucu Seray Sever ilk kez kızları Alya ve Sofia'nın yüzünü gösterdi. Minik kızları ile objektiflere poz veren Seray Sever ile Eray Sünbül çiftinin çok özel fotoğraf çekiminden kareler sosyal medyada ilgi odağı oldu.
16.06.2022 Magazin
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu! 'Tüp bebek tedavisi için bir daire parasından fazla harcadım'
Seray Sever gözyaşlarına boğuldu! 'Tüp bebek tedavisi için bir daire parasından fazla harcadım' Oyuncu Seray Sever, geçtiğimiz mayıs ayında ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almıştı. Doğumuna günler kala babası Tamer Sever'in ölümüyle sarsılan Seray Sever TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Sever, yaşadığı zor günleri anlatırken gözyaşlarına boğuldu.
8.06.2022 Magazin
Seray Sever zorlu doğum sürecini anlattı: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde
Seray Sever zorlu doğum sürecini anlattı: Sofia yanıma geldi, Alya şu anda kuvözde Seray Sever-Eray Sünbül çiftinin Sofia ve Alya adını verdikleri ikizleri, geçtiğimiz hafta özel bir hastanede dünyaya geldi. Zorlu bir doğum süreci geçiren 49 yaşındaki sunucu, "Cennet gerçekten annenin ayaklarının altında" derken, yaşadıklarını anlattı.
27.04.2022 Magazin
Seray Sever anne oldu! İkizler dünyaya geldi...
Seray Sever anne oldu! İkizler dünyaya geldi... Daha önce 8 kez bebek tüp bebek tedavisi gören Seray Sever, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Kızlarına Sofia ve Alya adını veren Sever'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
19.04.2022 Magazin
Seray Sever: Annem de 48 yaşında hamile kalmıştı
Seray Sever: Annem de 48 yaşında hamile kalmıştı Seray Sever, hamileliğinin 32’nci haftasına girdi, birkaç hafta içinde ikiz kız çocuklarını kucağına alacak. 48 yaşında uzun uğraşlar sonrasında hamile kalan Seray Sever, hamilelik sürecini, babasının ölümünü ve son dönemde yaşadıklarını anlattı.
3.04.2022 Magazin
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor
Seray Sever'den duygulandıran paylaşım: İnsan acılarla büyüyor, evriliyor 2018 yılında Eray Sünbül ile nikah masasına oturan ünlü oyuncu ve sunucu Seray Sever, geçen aylarda ikiz bebeklerine hamile olduğunu duyurmuştu. Bebeklerine kavuşmak için gün sayan Sever, 8 Mart'ta koronavirüs nedeniyle vefat eden babası Tamer Sever'in acı haberiyle sarsılmıştı. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabında karnı burnunda pozlarını yayınlayarak, duygularını paylaştı.
26.03.2022 Magazin
Seray Sever'den duygusal paylaşım!
Seray Sever'den duygusal paylaşım! Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz haftalarda babası Eral Tamer Sever'i kaybeden Seray Sever'den duygusal bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sever, yaşadığı acıyı dile getirdi.
17.03.2022 Magazin
Seray Sever’in acı günü! Gözyaşlarını tutamadı: 'Torununu görmek nasip olmadı'
Seray Sever’in acı günü! Gözyaşlarını tutamadı: 'Torununu görmek nasip olmadı' Koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden ünlü oyuncu Seray Sever’in babası Eral Tamer Sever (70), Muğla’nın Bodrum ilçesinde gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Ünlü oyuncu Seray Sever ise ayakta durmakta zorlandı.
9.03.2022 Magazin
Seray Sever’in babası hayatını kaybetti
Seray Sever’in babası hayatını kaybetti Oyuncu ve sunucu Seray Sever'in 74 yaşındaki babası Tamer Sever, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
8.03.2022 Magazin
Seray Sever doğum gününde kötü haberi verdi!
Seray Sever doğum gününde kötü haberi verdi! İkiz bebeklerini kucağına almak için gün sayan Seray Sever doğum gününde kötü haberi takipçileriyle paylaştı. Ev haliyle pastasını üfleyen Seray Sever babasının entübe edildiğini duyurdu. Seray Sever "Doğum günüm ilk defa mübarek Miraç Kandili'ne denk geldi. Tüm dualarım şu an entübe olarak sağlık mücadelesi veren canım babam için" dedi.
27.02.2022 Magazin
Seray Sever'den karnı burnunda poz!
Seray Sever'den karnı burnunda poz! İkiz bebeklerine hamile olan Seray Sever, iyice belirginleşen karnını sosyal medya paylaşımıyla gözler önüne serdi. Hamile oyuncunun paylaşımına beğeni yağdı.
13.02.2022 Magazin
Seray Sever'den karnı burnunda yeni poz!
Seray Sever'den karnı burnunda yeni poz! Seray Sever, şimdilerde anne olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Bir süredir Bodrum'da yaşayan ünlü sunucu, ayna karşısında verdiği pozları takipçileriyle paylaştı. Sever'in karnının iyice belirginleşmesi dikkatlerden kaçmadı.
23.01.2022 Magazin
Selin Şekerci ve Enis Arıkan videoya gönderme yaptı! Hadise kayıtsız kalamadı
Selin Şekerci ve Enis Arıkan videoya gönderme yaptı! Hadise kayıtsız kalamadı Selin Şekerci ve Enis Arıkan, Hadise ve Mehmet Dinçerler'in evlilik videosuyla ilgili eğlenceli bir paylaşım yaptı. Çok konuşulan evlilik videosunda Hadise'nin sevgilisine sarılıp sırtını sıvazlarken çekim yapması gündem olmuştu. Selin Şekerci ve Enis Arıkan o anları canlandırdı. Seray Sever'den Eda Ece'ye pek çok ünlü bu videoyu yorum yaptı. Hadise ise bu videoyu paylaşarak kalp emojisi koydu.
22.01.2022 Magazin
Seray Sever'den esprili paylaşım: Yerim kapılmış
Seray Sever'den esprili paylaşım: Yerim kapılmış 2018 yılında sevgilisi Eray Sünbül ile evlenen Seray Sever şu sıralar annelik heyecanı yaşıyor. İkiz bebek bekleyen Sever, kendisinden 10 yaş küçük eşini paylaştı. Seray Sever'in paylaşımı takipçilerinin ilgisini çekti.
16.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Seray Sever ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki seray sever haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.