İkiz Bebek

İkiz Bebek

Son dakika ikiz bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ikiz bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ikiz bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İkiz Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ikiz bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 473 ikiz bebek haberi bulunmuştur. Tüm ikiz bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
Rüyada İkiz Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İkiz Erkek Bebek Sevmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada İkiz Erkek Bebek Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada İkiz Erkek Bebek Sevmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada ikiz bebek görülmek, rüya tabircileri tarafından hayırlı bir rüya olarak yorumlanır. Aynı zamanda bu rüya, hayırlı haberler alınacağına delalet eder. Rüya yorumcuları, ikiz bebek görmek ile ilgili çok fazla olumsuz bir tabirde bulunmamışlardır.
11.01.2024 Eğitim
İdo Tatlıses'e 7 aylık hamile eşi Yasemin Şefkatli'den ayak masajı!
İdo Tatlıses'e 7 aylık hamile eşi Yasemin Şefkatli'den ayak masajı! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. 7 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli, son olarak eşi İdo Tatlıses'in ayaklarına masaj yapmasıyla gündem oldu. O anlara yorum yağdı.
17.12.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
İkiz bebek bekliyorlar! Yasemin Şefkatli: İsimleri İdo koydu
İkiz bebek bekliyorlar! Yasemin Şefkatli: İsimleri İdo koydu İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. 6 aylık hamile olan Şefkatli; hamilelik süreci, doğum hazırlıkları ve ikizlerin ismi konusunda basın mensuplarına açıklama yaptı.
16.11.2023 Magazin
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı
10 yıllık ihmal baba-kızın sonu oldu! Geriye bu fotoğraf kaldı Zonguldak'ta dere yatağına düşen otomobilde hayatını kaybeden Kazım Özsoy (47) ile kızı Nazife Özsoy (5), yan yana toprağa verildi. Güllük köyü muhtarı Hüseyin Çetin, "Bu, 3'üncü kaza. Burası için kaymakamlıktan bariyer istemiştik" dedi.
23.10.2023 Yaşam
Seray Sever'in baba özlemi: Yerin doldurulamaz bir boşluk!
Seray Sever'in baba özlemi: Yerin doldurulamaz bir boşluk! Seray Sever, ikiz bebeklerini kucağına almayı beklerken, babasının ölümüm acısını yaşadı. Sever, son olarak merhum babası Tamer Sever'in doğum gününü kutladı. Ünlü isim, yazdığı duygusal notla babasına olan özlemini dile getirdi.
20.09.2023 Magazin
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz
Seray Sever'den ikiz kızlarıyla yeni poz 2018 yılında kendisinden 10 yaş küçük Eray Sünbül ile evlenen sunucu Seray Sever (50), 19 Nisan 2022 tarihinde ikiz kızları Sofia ve Alya'yı kucağına almış ve ilk kez anne olma mutluluğunu yaşamıştı. Sever, bir buçuk yaşındaki ikizleri Sofia ve Alya ile poz verdi.
12.09.2023 Magazin
İkiz bebek bekliyorlardı: İdo Tatlıses cinsiyetlerini duyurdu
İkiz bebek bekliyorlardı: İdo Tatlıses cinsiyetlerini duyurdu Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. İdo Tatlıses ikiz bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesabından duyurdu.
30.08.2023 Magazin
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu!
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Şefkatli'nin hamile olduğu, çiftin bebek beklediği öğrenilmişti.Şefkatli'den son olarak şezlong pozu geldi.
30.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten müjdeli haber: Yasemin Şefkatli ikiz bebek bekliyor!
İbrahim Tatlıses'ten müjdeli haber: Yasemin Şefkatli ikiz bebek bekliyor! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Şefkatli'nin hamile olduğu, çiftin bebek beklediği öğrenilmişti. 10'uncu kez dede olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses ise bugün konuyla ilgili yeni bir müjde verdi
30.07.2023 Magazin
Rüyada Kumaş Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kumaş Görmek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Kumaş Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Kumaş Görmek Nasıl Yorumlanır? Rüyada kumaş görmek, bitmeyen stresli ve yorucu dünya işlerine yorumlanır. Rü­yada görülen kumaş mal elde etmeye, yolculuğa ve men­faat sağlamaya işaret eder. Bazı yorumcular ise bu rüyayı, kumaşın renklerine göre yorumlar ve tabir eder. Bir kişinin rüyada beyaz renkte bir kumaş görmesi, sevince ve ferah bir geleceğe işaret eder.
30.05.2023 Yaşam
Hilary Swank ikiz annesi oldu! 'Kolay değildi fakat buna değdi'
Hilary Swank ikiz annesi oldu! 'Kolay değildi fakat buna değdi' 1999 yapımı 'Erkekler Ağlamaz' filmi (Brandon Teena karakteri) ve Clint Eastwood'un yönetmen koltuğunda oturduğu 2005 yapımı 'Milyon Dolarlık Bebek' (Maggie Fitzgerald karakteri) ile iki kez 'En İyi Kadın Oyuncu' Oscar'ını kazanan Hilary Swank, ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. 48 yaşındaki oyuncu, bir kız ve bir erkek annesi oldu.
10.04.2023 Magazin
Gönül Dağı dizisinde sezon finali öncesi ikiz bebek bombası patlıyor! Muammer ve Hüseyin rekabeti kızışıyor
Gönül Dağı dizisinde sezon finali öncesi ikiz bebek bombası patlıyor! Muammer ve Hüseyin rekabeti kızışıyor Cumartesi akşamları yayınlanan Gönül Dağı dizisi 92 bölüm fragmanıyla Taner ve Selma'nın iç ısıtan hikayesine devam etti. Bu yıl final yapacağı dedikoduları yayılan Gönül Dağı'nda uzun süredir beklenen bomba patlıyor. Asuman ve Ramazan'ın bebek beklediği dizide sezon finali öncesi büyük hazırlık var.
2.04.2023 Televizyon
Ezgi Sertel'in acı günü! Yürek yakan sözlerle duyurdu
Ezgi Sertel'in acı günü! Yürek yakan sözlerle duyurdu Ezgi Sertel’in babası Serdar Sertel hayatını kaybetti. Ünlü sunucu kötü haberi sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.
19.03.2023 Magazin
Fahriye Evcen ikinci bebeğinin cinsiyeti ne? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikiz bebekleri mi olacak?
Fahriye Evcen ikinci bebeğinin cinsiyeti ne? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikiz bebekleri mi olacak? 2017 yılında nikah masasına oturan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen 2019 yılında ilk çocukları Karan'ı kucağına almıştı. İkiz bebek bekleyen çiften yeni haber geldi. Burak Özçivit ile dört aylık hamile eşi Fahriye Evcen'in bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Peki, Fahriye Evcen ikinci bebeğinin cinsiyeti ne? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in ikiz bebekleri kız mı erkek mi?
26.08.2022 Magazin
Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı!
Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı! Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın, yapay zeka şirketi Neurolink'te yönetici olan Shivon Zilis ile birlikte gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. 50 yaşındaki Tesla ve SpaceX CEO'sunun babası olduğu bilinen çocuk sayısı 9'a yükseldi. Peki, Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli?
7.07.2022 Dünya
İkiz kız bebeklere isim önerileri... İkiz kız çocuklara koyulabilecek isimler...
İkiz kız bebeklere isim önerileri... İkiz kız çocuklara koyulabilecek isimler... İkiz kız çocuğu olan ebeveynlerden bazıları isim konusunda kararsız kalabilmektedir. Ancak ikiz kız çocuklar için koyulabilecek pek çok kız ismi vardır. İki ismin uyumlu olmasını isteyen ebeveynler de olabilir.
25.05.2022 Yaşam
İkiz bebek isim önerileri! İşte farklı ikiz bebek isimleri!
İkiz bebek isim önerileri! İşte farklı ikiz bebek isimleri! İkizleriniz için mükemmel isimleri seçmek, tek bir bebeğe isim seçmek gibi değildir. İkizlerinizin isimlerinin birbirine uymasını ve birbirini tamamlamasını isteyebilirsiniz. İsimlerin kafiyeli olmasını, bir teması veya özel bir bağlantısı olmasını veya birbirinden tamamen benzersiz olmasını isteyebilirsiniz. İkiz bebeği olacak çiftler için farklı ve birbiriyle uyumlu ikiz bebek isimlerini derledik. İşte ikiz bebeklere koyulabilecek isimler…
24.05.2022 Yaşam
Seray Sever'den esprili paylaşım: Yerim kapılmış
Seray Sever'den esprili paylaşım: Yerim kapılmış 2018 yılında sevgilisi Eray Sünbül ile evlenen Seray Sever şu sıralar annelik heyecanı yaşıyor. İkiz bebek bekleyen Sever, kendisinden 10 yaş küçük eşini paylaştı. Seray Sever'in paylaşımı takipçilerinin ilgisini çekti.
16.01.2022 Magazin
Seray Sever müjdeli haber!
Seray Sever müjdeli haber! Seray Sever hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Magazin kulislerinde konuşulan dedikoduya göre Seray Sever’in hamile ve ikiz bebek bekliyor.
26.12.2021 Magazin
Karnından basket topu büyüklüğünde tümör çıkarıldı
Karnından basket topu büyüklüğünde tümör çıkarıldı Bandırma'da yaşayan Murat Güney, 4 ay önce başlayan kusma şikayetleri üzerine doktora gitti, çekilen MR sonucu karnında büyük bir kitle olduğu anlaşıldı. İstanbul Lütfi Kırdar Kartal Şehir Hastanesi Üroonkoloji Kliniği'nde Doç. Dr. Oktay Akça'nın başında bulunduğu ekibin ameliyat ettiği Güney'in karnından 7.5 kilo ağırlığında tümör çıkarıldı. Doç. Dr. Akça, "Normalde böbrek üstü bezi tümörleri bu kadar büyümeden belirti verir. Basket topu büyüklüğünde bir kitleydi. Literatürde de çok nadir görülen bir vaka" dedi. Radyoterapi ile tedavisine devam eden Güney ise "10 kilo hafifledim, ikiz bebek kadar bir kitle çıkmış karnımdan" diye konuştu.
25.09.2021 Sağlık
9 haftalık hamileyken virüse yakalanan anne komada ikiz doğurdu
9 haftalık hamileyken virüse yakalanan anne komada ikiz doğurdu İngiltere'de 9 haftalık hamileyken corona virüse yakalanan ve 5 çocuk annesi Danielle Martin, koma sırasında ikiz bebek dünyaya getirdi.
12.10.2020 Dünya
Evelize Kosif 6 ayda sadece 5 kilo aldı
Evelize Kosif 6 ayda sadece 5 kilo aldı Brezilyalı manken Evelize Kosif, ilk hamileliğinde 17 kilo almıştı. Rocha ikinci hamileliğinde çok temkinli…
23.10.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İkiz Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ikiz bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.