Gazete Vatan Logo

Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı!

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk'ın, yapay zeka şirketi Neurolink'te yönetici olan Shivon Zilis ile birlikte gizlice ikiz çocuk sahibi olduğu ortaya çıktı. 50 yaşındaki Tesla ve SpaceX CEO'sunun babası olduğu bilinen çocuk sayısı 9'a yükseldi. Peki, Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli?

Shivon Zilis kimdir, kaç yaşında, nereli? Elon Musk'ın ikiz bebek sahip olduğu ortaya çıktı!

Elon Musk, 2021 yılında yapay zeka şirketi Neuralink'te üst düzey yönetici olan Shivon Zilis'ten iki çocuk sahibi oldu. Musk’ın bilinen çocuklarının sayısı 9'a yükseldi. Bunlardan beşi ilk eşi Justine Musk'tan ve ikis Grimes olarak bilinen şarkıcı Claire Boucher'dan.

Shivon Zilis kimdir?

36 yaşındaki Zilis, Ontario, Kanada'da doğdu ve Yale'de ekonomi ve felsefe okudu ve 2008'de lisans derecesini aldı.

Buz hokeyi takımında kaleci olduğu Yale'den mezun oldu. Creative Destruction Lab'de (Toronto Üniversitesi'nde bir makine öğrenimi inkübatörü), Vector Institute for Yapay Zeka ve Alberta Machine Intelligence Institute yönetim kurulunda ve C100'ün kurucu üyesidir. 

Makine zekası alanında önde gelen yazarları, akademisyenleri, kurucuları ve yatırımcıları bir araya getiren Toronto Üniversitesi'nde yıllık bir konferansa ev sahipliği yapmaktadır. Forbes 30 Under 30 ve LinkedIn'in 35 Under 35 arasında yer aldı.