Gazete Vatan Logo
Magazin İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!

2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!

İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin oğulları, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti.

BABALARININ İSİMLERİNİ KOYDULAR

Bebeklerine kavuşan çifti, aileleri ve yakın çevreleri yalnız bırakmadı. İkizlerden biri İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babası Sinan Şefkatli'nin adını almıştı. Bebeklerden birinin ismi İbrahim Ayel, diğerininki ise Sinan Emir olmuştu.

SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Özel bir hastanede dünyaya gelen ikizlerden İbrahim Ayel'in kalbinde bir sorun olduğu ve ameliyat edildiği haberi korkutmuştu. Ama ilerleyen günlerde taburcu edilen minik bebek evine kavuşmuştu.

ODALARINI İLK KEZ GÖSTERDİ

Bebişlerin yüzlerini göstermeden paylaştığı fotoğraflarla dikakt çeken Yasemin Tatlıses'e en çok sorulan sorulardan biri de "ikizlerin odasını ne zaman göstereceksin?" olmuştu.

FERAH VE SADE ODA

İkizleri için fazlalıklardan uzak, epey ferah ve sade bir oda dizayn eden Yasemin Tatlıses ufaklıkların ayaklanınca oynayacağı oyun alanlarını da düşünmüş.

Haberin Devamı