Yasemin Şefkatli

Yasemin Şefkatli

Son dakika Yasemin Şefkatli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yasemin Şefkatli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yasemin Şefkatli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yasemin Şefkatli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yasemin şefkatli gelişmeleri de dahil olmak üzere 135 yasemin şefkatli haberi bulunmuştur. Tüm yasemin şefkatli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması
İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten İdo Tatlıses'ten uykusuzluk paylaşımı geldi.
4.03.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses'e: “Hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle”
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses'e: “Hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle” 2021 evlenen İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çifti geçtiğimi günlerde ikiz bebeklerini kucağına aldı. Mutlu evliklerine bebekle taçlandıran Şefkatli, eşinin yeni yaşını duygusal bir mesajla kutladı.
17.02.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı! 'Sevgililer Günü'müz kutlu olsun aşklarım'
Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı! 'Sevgililer Günü'müz kutlu olsun aşklarım' 2021 yılında evlenen İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz haftalarda dünyaya geldi. Şefkatli, ikizleriyle yeni karesini yayınladı.
15.02.2024 Magazin
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
İkiz bebeklerden biri ameliyat olmuştu! Yasemin Şefkatli'den yeni açıklama geldi...
İkiz bebeklerden biri ameliyat olmuştu! Yasemin Şefkatli'den yeni açıklama geldi... İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, üç gün önce dünyaya geldi. Dede İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bebeklerden birinin kalbinde sorun olduğunu açıklayarak, sevenlerinden dua istemişti. Bebeklerinin durumu merak edilen Şefkatli'den ilk açıklama geldi.
27.01.2024 Magazin
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istedi.
25.01.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torunlarını ziyaret etti! İkizlerin kime benzediğini de açıkladı
İbrahim Tatlıses torunlarını ziyaret etti! İkizlerin kime benzediğini de açıkladı 2021 yılında evlenen Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikiz çocukları doğdu. Erkek bebekleri olan çifti henüz çocuklarını kameralardan uzak tutuyor. İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses, torunlarını ve gelinini ziyarete gitti. Şarkıcı İbrahim Tatlıses, torunlarının kendisine benzediğini açıkladı.
24.01.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu!
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu! İbrahim Tatlıses-Derya Tuna çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuştu.
22.01.2024 Magazin
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli'nin dövmesini yaptırdı!
İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli'nin dövmesini yaptırdı! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli heyecanla ikiz bebeklerini kucağına alacakları günü bekliyor. İlk kez anne olacak Yasemin Şefkatli, eşinin kendisine yaptığı bir sürprizi paylaştı. Şefkatli'nin yüzünün dövmesini yaptıran Tatlıses’in hareketi çok beğenildi.
9.01.2024 Magazin
İdo Tatlıses'e 7 aylık hamile eşi Yasemin Şefkatli'den ayak masajı!
İdo Tatlıses'e 7 aylık hamile eşi Yasemin Şefkatli'den ayak masajı! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. 7 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli, son olarak eşi İdo Tatlıses'in ayaklarına masaj yapmasıyla gündem oldu. O anlara yorum yağdı.
17.12.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin
İkizlerin isimleri belli olmuştu! Yasemin Şefkatli’den yeni açıklama
İkizlerin isimleri belli olmuştu! Yasemin Şefkatli’den yeni açıklama İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses'le 2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli, ikizlerini kucaklarına alacakları günü bekliyor. İkili en son ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceklerini açıklamıştı. İstinyePark'ta görüntülenen Şefkatli, çocukların isimleri hakkında yeni bir açıklama yaptı.
24.11.2023 Magazin
Şaşırtmadı! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinin isimleri belli oldu!
Şaşırtmadı! İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinin isimleri belli oldu! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli bebeklerini kucaklarına almak için gün sayıyor. 6 aylık hamile olan Şefkatli, eşi ile birlikte çocukların isimlerine karar verdi.
20.11.2023 Magazin
İkiz bebek bekliyorlar! Yasemin Şefkatli: İsimleri İdo koydu
İkiz bebek bekliyorlar! Yasemin Şefkatli: İsimleri İdo koydu İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. 6 aylık hamile olan Şefkatli; hamilelik süreci, doğum hazırlıkları ve ikizlerin ismi konusunda basın mensuplarına açıklama yaptı.
16.11.2023 Magazin
İkiz bebek bekliyorlardı: İdo Tatlıses cinsiyetlerini duyurdu
İkiz bebek bekliyorlardı: İdo Tatlıses cinsiyetlerini duyurdu Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. İdo Tatlıses ikiz bebeklerinin cinsiyetini sosyal medya hesabından duyurdu.
30.08.2023 Magazin
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin bebek sevinci: İkizlerle birlikte ilk fotoğraf!
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin bebek sevinci: İkizlerle birlikte ilk fotoğraf! İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses hayatını Yasemin Şefkatli ile birleştirmişti. Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses gelini Yasemin'in ikiz bebeklere hamile olduğunu duyurdu. Genç çiftten ilk fotoğraf geldi.
27.08.2023 Magazin
Hamileliği ile ilgili ilk kez konuştu: "Kayınbabam İbrahim Tatlıses, bizden erken davrandı"
Hamileliği ile ilgili ilk kez konuştu: "Kayınbabam İbrahim Tatlıses, bizden erken davrandı" Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti.
10.08.2023 Magazin
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu!
İkiz bebek bekleyen Yasemin Şefkatli'den şezlong pozu! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Şefkatli'nin hamile olduğu, çiftin bebek beklediği öğrenilmişti.Şefkatli'den son olarak şezlong pozu geldi.
30.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'ten müjdeli haber: Yasemin Şefkatli ikiz bebek bekliyor!
İbrahim Tatlıses'ten müjdeli haber: Yasemin Şefkatli ikiz bebek bekliyor! Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'in şarkıcı oğlu İdo Tatlıses, iki yıl önce sevgilisi Yasemin Şefkatli ile nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleriyle magazin dünyasının gözde çiftleri arasında yer alan İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli'den geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Şefkatli'nin hamile olduğu, çiftin bebek beklediği öğrenilmişti. 10'uncu kez dede olmaya hazırlanan İbrahim Tatlıses ise bugün konuyla ilgili yeni bir müjde verdi
30.07.2023 Magazin
İbrahim Tatlıses'e 10'uncu torun geliyor! Yasemin Şefkatli hamile
İbrahim Tatlıses'e 10'uncu torun geliyor! Yasemin Şefkatli hamile İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses, 2021 yılında sevgilisi Yasemin Şefkatli ile evlenmişti. İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli Tatlıses'ten müjdeli haber geldi. Çift, ilk bebeklerini bekliyor. Yasemin Şefkatli Tatlıses, 2.5 aylık hamile.
19.07.2023 Magazin
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek'
Yasemin Şefkatli hamile mi? 'Gizli bebek' İdo Tatlıses'in annesi Derya Tuna, geçtiğimiz gün yakın arkadaşıyla alışveriş merkezinde görüntülendi. Tuna, son zamanlarda gelini Yasemin Şefkatli'nin çıkan hamilelik haberleriyle ilgili de konuştu.
16.03.2023 Magazin
İdo Tatlıses aşka geldi! Yasemin Şefkatli kayıtsız kalmadı
İdo Tatlıses aşka geldi! Yasemin Şefkatli kayıtsız kalmadı Geçen salı 31 yaşına giren Yasemin Şefkatli'ye eşi İdo Tatlıses bir sürpriz organize etti. İdo Tatlıses partiden sonra fotoğrafları Instagram hesabından paylaştı ve Yasemin Şefkatlİ'den de yorum gecikmedi.
26.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yasemin Şefkatli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yasemin şefkatli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.