İdo

İdo

Son dakika İDO haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan İDO ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını İDO haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İdo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ido gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.731 ido haberi bulunmuştur. Tüm ido haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı
Adalar'da çifte bayram! Binlerce Türk çıkartma yaptı Yunan adalarına kapıda vize uygulaması sonucunda binlerce Türk, Adaya çıkartma yaptı. Turizmciler adalara giden Türk turistlerin memnun olduğunu ve yoğunluğun sezonda da devam etmesini beklediklerini ifade ettiler.
16.04.2024 Gündem
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu
Yasemin Şefkatli oğlu İbrahim Ayel'in sağlık durumu ile ilgili konuştu Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan Yasemin Şefkatli, ocak ayında dünyaya gelen ikiz bebeklerinden İbrahim Ayel’in sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
9.04.2024 Magazin
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti!
Kapıda vize uygulamasıyla tatilci adalara akın etti! Türkiye'den Yunan adalarına kapıda vize uygulaması nisan ayı itibarıyla başladı.Ramazan Bayramı ile 9 günlük tatil sürecini Yunan adalarında geçirmek isteyen vatandaşlar tarafından kapıda vize uygulaması ilgiyle karşılandı. Midilli Adası’na gitmek isteyenler de Ayvalık’ta uzun kuyruklar oluşturdu. İDO İzmir de Seferihisar ve Kuşadası’ndan Samos’a sefer başlattı.
9.04.2024 Gündem
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması
İdo Tatlıses uykusuzluğunu paylaştı: Yok be oğlum ne uyanması 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten İdo Tatlıses'ten uykusuzluk paylaşımı geldi.
4.03.2024 Magazin
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan  Uraloğlu açıkladı
İstanbul’a bir metro hattı daha geliyor! Detayları Bakan Uraloğlu açıkladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Bakırköy- Kirazlı Metro Hattı’nda test ve devreye alma çalışmalarının son aşamaya geldiğini belirterek, “Projemizi çok kısa bir zaman içerisinde hizmete açarak İstanbul’a yeni bir metro hattı daha kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız. Şimdiden hayırlı olsun.” dedi.
4.03.2024 Gündem
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses'e: “Hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle”
Yasemin Şefkatli'den İdo Tatlıses'e: “Hani derler ya gölgesi yeter diye işte tam olarak öyle” 2021 evlenen İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çifti geçtiğimi günlerde ikiz bebeklerini kucağına aldı. Mutlu evliklerine bebekle taçlandıran Şefkatli, eşinin yeni yaşını duygusal bir mesajla kutladı.
17.02.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı! 'Sevgililer Günü'müz kutlu olsun aşklarım'
Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerini paylaştı! 'Sevgililer Günü'müz kutlu olsun aşklarım' 2021 yılında evlenen İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz haftalarda dünyaya geldi. Şefkatli, ikizleriyle yeni karesini yayınladı.
15.02.2024 Magazin
İDO Yunan Adaları ücreti ne kadar, kaç TL? Yunan adalarına vizesiz seyahat ne zaman başlayacak?
İDO Yunan Adaları ücreti ne kadar, kaç TL? Yunan adalarına vizesiz seyahat ne zaman başlayacak? İDO Yunan Adaları ücreti 2024 belli oldu. 10 Yunan adasına kapıda vize uygulaması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Türkiye ile Yunanistan arasında gerçekleştirilecek olan kapıda vize uygulaması öncesinde İDO Yunan Adaları sefer ücretlerini duyurdu.
10.02.2024 Gündem
Yunan adalarına seferler başlıyor! İDO ücretleri belli oldu
Yunan adalarına seferler başlıyor! İDO ücretleri belli oldu Kapıda vize uygulamasıyla birlikte Yunan adalarına yönelik olarak İDO seferlerini açıkladı. 6 Nisan 2024 tarihinde seferlerin başlaması bekleniyor.
8.02.2024 Ekonomi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi
Baba olan İdo Tatlıses imaj tazeledi! Son hali çok beğenildi İbrahim Tatlıses ile Derya Tuna'nın oğulları İdo Tatlıses geçtiğimiz günlerde baba oldu. Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses'in İbrahim Ayel ve Sinan Emir adını verdikleri ikizleri dünyaya geldikten sonra baba İdo Tatlıses imaj tazeledi.
31.01.2024 Magazin
İkiz bebeklerden biri ameliyat olmuştu! Yasemin Şefkatli'den yeni açıklama geldi...
İkiz bebeklerden biri ameliyat olmuştu! Yasemin Şefkatli'den yeni açıklama geldi... İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, üç gün önce dünyaya geldi. Dede İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bebeklerden birinin kalbinde sorun olduğunu açıklayarak, sevenlerinden dua istemişti. Bebeklerinin durumu merak edilen Şefkatli'den ilk açıklama geldi.
27.01.2024 Magazin
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi
İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli'nin ikizlerinden kötü haber! İbrahim Tatlıses dua istedi İbrahim Tatlıses, oğlu İdo’nun ikiz bebeklerinin birinin kalbinde sorun olduğunu söyleyip dua istedi.
25.01.2024 Magazin
İbrahim Tatlıses torunlarını ziyaret etti! İkizlerin kime benzediğini de açıkladı
İbrahim Tatlıses torunlarını ziyaret etti! İkizlerin kime benzediğini de açıkladı 2021 yılında evlenen Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikiz çocukları doğdu. Erkek bebekleri olan çifti henüz çocuklarını kameralardan uzak tutuyor. İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses, torunlarını ve gelinini ziyarete gitti. Şarkıcı İbrahim Tatlıses, torunlarının kendisine benzediğini açıkladı.
24.01.2024 Magazin
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu!
Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri doğdu! İbrahim Tatlıses-Derya Tuna çiftinin oğulları İdo Tatlıses ile eşi Yasemin Şefkatli ikiz bebeklerine kavuştu.
22.01.2024 Magazin
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var
Aydın'da 'yeşil reçete' operasyonunda 8 tutuklama! Aralarında doktorda var Aydın'ın Nazilli ilçesinde yeşil reçeteyle satılan ilaçları, usulsüz reçete ve rapor düzenleyip, piyasaya sürdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan 10 şüpheliden 8'i tutuklandı.
9.01.2024 Gündem
İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli'nin dövmesini yaptırdı!
İdo Tatlıses, Yasemin Şefkatli'nin dövmesini yaptırdı! İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli heyecanla ikiz bebeklerini kucağına alacakları günü bekliyor. İlk kez anne olacak Yasemin Şefkatli, eşinin kendisine yaptığı bir sürprizi paylaştı. Şefkatli'nin yüzünün dövmesini yaptıran Tatlıses’in hareketi çok beğenildi.
9.01.2024 Magazin
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi...
İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda seferler iptal: 9 Ocak iptal edilen vapur seferleri listesi... 9 Ocak 2024 Salı günü yurt genelinde yaşanan kuvvetli fırtına ve yağış sonrası vapur seferlerinde iptale neden oldu. İDO, BUDO ve Şehir Hatları'nda çok sayıda sefer iptal edildi. İşte İDO, BUDO iptal olan seferler listesi...
9.01.2024 Gündem
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü
İstanbul Valiliği: Fırtınada 1 kişi öldü İstanbul Valiliği, etkili olan fırtına ve yağışlar sırasında 1 kişinin öldüğünü açıkladı.
22.12.2023 Gündem
İdo Tatlıses'e 7 aylık hamile eşi Yasemin Şefkatli'den ayak masajı!
İdo Tatlıses'e 7 aylık hamile eşi Yasemin Şefkatli'den ayak masajı! İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ile 2021 yılında nikâh masasına oturan Yasemin Şefkatli, şimdilerde ikiz bebek heyecanı yaşıyor. 7 aylık hamile olan Yasemin Şefkatli, son olarak eşi İdo Tatlıses'in ayaklarına masaj yapmasıyla gündem oldu. O anlara yorum yağdı.
17.12.2023 Magazin
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
Vapurlar çalışıyor mu? 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu? Vapurlar çalışıyor mu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 5 Aralık Salı günü işe ve okula gidecek milyonlarca insan, Şehir Hatlarının internet sitesine akın etti. İstanbul'daki olumsuz hava koşulları sonrası bazı vapur seferler iptal oldu. İDO ve BUDO feribot seferleri de araştırma konusu oldu. Peki 5 Aralık Vapur seferleri iptal mi oldu?
4.12.2023 Gündem
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi!
Yasemin Şefkatli'den yeni poz geldi! İkiz bebek bekleyen İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, karnı burnunda pozlarını paylaştı. Çiftin ikiz çocuklarına babalarının isimlerini vereceği öğrenilmişti.
26.11.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İdo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ido haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.