İdo Tatlıses 'Bunlar hep hayaldi' diyerek paylaştı! 'Darısı başıma amin'
10.12.2024 - 09:15Güncellenme Tarihi:
Şarkıcı İdo Tatlıses ile eşi fenomen Yasemin Şefkatli, sevimli oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir ile olan eğlenceli anları sosyal medyadan paylaşmaya devam ediyor. Son olarak İdo Tatlıses, ikizlerin ve eşinin uyuduğu bir kareyi "Bunlar hep hayaldi, darısı başıma" sözleriyle paylaştı.
1

2

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ile Yasemin Şefkatli, 2021 yılında evlenmişti.
3

Geçtiğimiz temmuz ayında ikiz bebek beklediklerini duyuran çiftin oğulları, 22 Ocak'ta dünyaya gelmişti.
4

DEDELERİNİN İSMİNİ VERDİLERSevilen çiftin bu evlilikten İbrahim Ayel ve Sinan Emir isminde ikizleri olmuştu.
5

İkizlerden biri İdo Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses'in adını, diğeri ise Yasemin Şefkatli'nin babasının adını almıştı.
6

İDO TATLISES'TEN PAYLAŞIM
Türkücü İbrahim Tatlıses'in oğlu 32 yaşındaki İdo Tatlıses, eşi Yasemin Şefkatli ve ikiz oğullarından birini uyurken fotoğrafını çekti. Tatlıses, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımına "Bunlar hep hayaldi, darısı başıma. Amin" notunu düştü.



