Gazete Vatan Logo
Magazin Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı!

Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı!

Bir televizyon programına katılan sanatçı Günseli Kato, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” ifadelerini kullandı. Kato’nun bu sözlerine sanat dünyasının ünlü isimleri tepki gösterdi.

Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı!

Bir televizyon programına katılan sanatçı Günseli Kato, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” dedi. Kato'nun bu sözlerine ünlüler tepki gösterdi

Seray Sever, “Anne olmak kadının hayatında çok başka bir açılım yapıyor. Ancak anne olmak ya da olmamak da kadının özgür iradesine bağlı. Her kadın çocuk doğurmak zorunluluğu hissetmemeli. İçgüdüsel olarak isteyip anne olabilenlere ne mutlu. Bu kararı verirken de kimseyi yargılamamak lazım çünkü çocukluk deneyimleri herkeste farklı. Anne olabilme hakkı Rabb’imin takdiridir, gerisi kişinin özgür iradesidir” dedi.

DOĞURMUŞ AMA HÂLÂ EKSİK

Hande Yener, “Kendisi doğurmuş ve hâlâ eksik! Söylediğiyle çelişiyor. Bütünün hayrına bir açıklama değil. Çocuk sahibi olmak isteyip olamayan anne adayları için ne kadar üzücü bir açıklama. Kalp kırmak meslek olmuş” dedi.

 

ÇOCUĞU OLMAYAN BİRÇOK KADIN VAR

Demet Şener, “Çok istediği halde çocuk sahibi olamayan birçok kadın var. Kendini başka bir canlıya adayan ona annelik yapan çok yürekli birçok kadın olduğu gibi. Günümüzde hâlâ kadınların kadınlar üzerinden yaptığı bu acımasız söylemleri şiddetle kınıyorum” diye konuştu.

Haberin Devamı

TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA

Pınar Altuğ, “Ben bu görüşe kesinlikle katılmıyorum. Talihsiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum” dedi.