Hande Yener

Hande Yener

Son dakika Hande Yener haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hande Yener ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hande Yener haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hande Yener

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hande yener gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.128 hande yener haberi bulunmuştur. Tüm hande yener haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim'
Hande Yener'in büyük acısı! 'Dünyamı kaybettim' Şarkıları ve sahne performanslarıyla Türk pop müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hande Yener'in annesi Yıldız Özyener, yaşama veda etti. Hande Yener, acı haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.03.2024 Magazin
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu? O Ses Türkiye Yılbaşı özel programını izleyenler Murat Boz’un saçını gördükten sonra peruk kullanıp kullanmadığını merak etmeye başladı. Peki, Murat Boz peruk mu takıyor, Murat Boz’un saçı peruk mu?
31.12.2023 Magazin
Hande Yener şöhret olmadan önce yaşadığı zor günleri anlattı! Otobüs beklerken ayaklarım donardı
Hande Yener şöhret olmadan önce yaşadığı zor günleri anlattı! Otobüs beklerken ayaklarım donardı Hande Yener katıldığı bir YouTube programında samimi açıklamalar yaptı. Şöhret olmadan önceki yaşamından bahseden Yener çok zor günler yaşadığından bahsetti. İşe otobüsle gidip geldiğini bahseden Hande Yener, “Otobüsle gidip geliyorum işe. Ayağımda botlarım, kışın otobüs durağında otobüsü beklerken botlarım şuraya kadar ıslanırdı bak, su çekerdi içine. Sırılsıklam ayaklarım donmuş parmaklarımı hissetmiyordum” dedi.
21.12.2023 Magazin
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler
Photoshop'u fazla kaçırdılar! Sosyal medyanın diline düştüler Ünlüler her zaman güzel ve fit görünmeye dikkat ediyor. Ancak işler her zaman istedikleri gibi gitmeyebiliyor. Fotoğraflardaki görüntülerini beğenmeyen ünü isimler Photoshop'tan destek olarak zayıf bir vücuda, ışıl ışıl bir cilde sahip olabiliyor. Ancak Photoshop'un ayarını kaçıranlar alay konusu oluyor. Sosyal medyanın diline düşen son isim ise Yonca Evcimik oldu.
17.08.2023 Magazin
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi!
Photoshop’u fazla kaçırınca alay konusu oldu! Temel Reis'e benzetildi! Ünlü popçu Hande Yener, sosyal medya hesabından konserde çekilen fotoğraflarını paylaşınca, sosyal medyanın diline düştü. Fotoğraflardaki photoshop hataları fark edilince espriler de ardı ardına geldi.
12.08.2023 Magazin
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'
İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim' Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.
9.08.2023 Magazin
Hande Yener’den Mustafa Sandal ile Uzi polemiğine olay yorum: Rütbesini bilmeli!
Hande Yener’den Mustafa Sandal ile Uzi polemiğine olay yorum: Rütbesini bilmeli! Ünlü popçu Hande Yener, geçtiğimiz gün Bodrum'da bir otelin iskelesinde kameralara yansıdı. Gazetecilerle konuşan yener, iddialı açıklamalarda bulunarak Mustafa Sandal ile Uzi arasındaki polemiğe değindi.
5.08.2023 Magazin
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı
Ünlü isimler yeni sosyal medya platformu 'Threads'e giriş yaptı Twitter’a rakip olarak gelen Threads platformu,, Mark Zuckerberg tarafından piyasaya sürüldü. Bu platform ünlü isimlerin de dikkatini çekti. İşte Threads'e katılan magazin dünyasının ünlü isimleri...
6.07.2023 Magazin
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum'
'Polat Alemdar' karakterine gözdağı! 'Hazırlan geliyorum' Türk asıllı oyuncu Tamer Hassan, Hande Yener konseri için İstanbul’a geldi. Müzisyen yeğeni Genco Ecer ile Bebek’te görüntülenen Tamer Hassan, yeniden ekranlara gelmesi gündemde olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi’nde Necati Şaşmaz’ın canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakterine gözdağı verdi.
26.06.2023 Magazin
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni
Kuruçeşme'de konser maratonu başlıyor! Boğaz’da müzik şöleni Yaz aylarının vazgeçilmez etkinliği Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri için geri sayım başladı. Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production By Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşecek etkinliğin açılışını 19 Mayıs’ta Süperstar Ajda Pekkan yapacak.
6.05.2023 Magazin
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme!
Sinan Akçıl'dan eski sevgilisi Hadise'ye gönderme! Son zamanlarda özel hayatıyla gündemde olan Sinan Akçıl, katıldığı programda birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu. Eski sevgilisi Hadise ile ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çeken ünlü müzisyen, "Kazanova yaftasından rahatsızım" dedi. Şöhretten sıkılmaya başladığını da itiraf eden Sinan Akçıl, siyasete atılmak istediğini duyurdu.
4.05.2023 Magazin
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı!  Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı
Demet Akalın paylaştı sosyal medya yıkıldı! Okan Kurt ve Hande Yener kayıtsız kalmadı Demet Akalın, eski eşi ve kızı Hira'nın babası Okan Kurt'un yeni yaşını aşk dolu bir paylaşımla kutladı. Ünlü popçunun romantik mesajına, Okan Kurt'tan cevap gecikmedi. Meslektaşı Demet Akalın ile uzun yıllar küs kaldıktan sonra barışan Hande Yener'in yanı sıra Pınar Altuğ ve Işın Karaca gibi ünlü isimlerden de dikkat çeken yorumlar geldi.
20.04.2023 Magazin
Hande Yener'den dikkat çeken sözler: 'Evlen, kocana fasulye yap' dediler
Hande Yener'den dikkat çeken sözler: 'Evlen, kocana fasulye yap' dediler Ünlü şarkıcı Hande Yener, katıldığı bir programda önemli açıklamalarda bulundu. Yener'in sözleri büyük dikkat çekti.
26.03.2023 Magazin
Hande Yener depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti!
Hande Yener depremzedelerin yaralarını sarmak için harekete geçti! Ünlü isimler, tüm Türkiye’yi sarsan deprem felaketinin ardından yaraları sarmak için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Hande Yener, depremzede Abdurrahman Aydın ile görüntülü konuşarak yanında olduğunu söyledi. Aydın, “Annemi ve iki bacağımı kaybettim. Umutlarımı da kaybetmiştim. Ama bana umut oldunuz” dedi.
1.03.2023 Magazin
Hande Yener yeni şarkısı için bol bol poz verdi!
Hande Yener yeni şarkısı için bol bol poz verdi! 12 Ocak'ta 50 yaşına basan Hande Yener yeni şarkısı için bol pol poz verdi. Ünlü şarkıcının pozlarına beğeni ve yorum yağdı.
17.01.2023 Magazin
Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı!
Günseli Kato'nun o sözlerine ünlülerden tepki yağdı! Bir televizyon programına katılan sanatçı Günseli Kato, “Kadın çocuk doğurmuyorsa eksiği vardır. Kadının kadın olması için çocuk doğurması gerekir” ifadelerini kullandı. Kato’nun bu sözlerine sanat dünyasının ünlü isimleri tepki gösterdi.
21.11.2022 Magazin
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı!
Ünlülerin yılbaşı konserlerinden alacakları ücretler dudak uçuklattı! Ünlü isimlerin yeni yıl konser programları belli oldu. Geçtiğimiz seneye göre yılbaşı için sahne fiyatlarını iki ya da üç katına çıkaran sanatçıların, aldıkları astronomik rakamlar ise adeta dudak uçuklattı. İşte ünlü sanatçıların nerede sahne alacakları ve ücretleri...
17.11.2022 Magazin
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı!
Oryantal Asena yeni işiyle şaşırttı! Oryantal Asena, sahnelere veda ettikten sonra gelinlik tasarımları yapmaya başladı.
7.11.2022 Magazin
Hande Yener: Ameliyatlı bir şekilde performans sergiledim
Hande Yener: Ameliyatlı bir şekilde performans sergiledim Hande Yener geçtiğimiz günlerde hakkında bilinmeyenleri anlatmıştı. Ünlü şarkıcı bir yıl önce kendisine meme kanseri teşhisi konduğunu ve ameliyat olduğunu açıklamıştı. Ünlü şarkıcı yaşadığı o süreci tüm ayrıntılarıyla anlattı.
2.11.2022 Magazin
Hande Yener korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi
Hande Yener korkuttu! Sahnede baygınlık geçirdi Ünlü şarkıcı Hande Yener, önceki akşam Ataşehir'deki bir mekanda hayranları ile bir araya geldi. Sevilen şarkılarını seslendiren Hande Yener, sahnede fenalık geçirdi. Apar topar konseri yarıda kesen ünlü şarkıcının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yener'i o halde gören sevenlerinin yüreği ağzına geldi. Ünlü şarkıcının durumunun iyi olduğu öğrenildi.
23.10.2022 Magazin
Hande Yener: Botoks yaptırarak mutlu oluyoruz!
Hande Yener: Botoks yaptırarak mutlu oluyoruz! Etiler’de görüntülenen Hande Yener’in dudağındaki morluk dikkat çekti. Şarkıcı, “İşlem yaptırdım. Eskiden alışveriş tatmin ederdi kadınları, artık botoksla mutlu oluyoruz” dedi.
19.10.2022 Magazin
Hande Yener'in 'Menemen' çıkarması!
Hande Yener'in 'Menemen' çıkarması! İzmir'in Menemen ilçesinde Uluslararası Menemen Çömlek Festivali'nde ustalar en iyi çömleği yapmak için yarışırken, Hande Yener de sahneye çıktı.
9.10.2022 Magazin
Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı! "Çok aşk"
Survivor Batuhan Karacakaya yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı! "Çok aşk" Survivor yarışmasına performansıyla ve karakteriyle damga vuran Batuhan Karacakaya, yeni sevgilisi Ayşe Aslan ile Hande Yener konserine katıldı. Aşk-ı Memnu dizisiyle hafızalara kazının oyuncu sevgilisini "Çok aşk" notuyla paylaştı. Yeni sevgili Ayşe Aslan iddialı pozlarıyla dikkat çekti.
2.10.2022 Magazin
Hande Yener Paraf Kuruçeşme'yi yıktı geçti!
Hande Yener Paraf Kuruçeşme'yi yıktı geçti! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserlerinde popun kraliçesi Hande Yener, Kuruçeşme’de büyük bir şova imza attı. Göz kamaştıran sahne performansının yanı sıra görsel şovları, dans koreografileri ile müzikseverleri büyüledi.
29.09.2022 Magazin
Hande Yener'e sahnede şok! Bir anda sahneye fırladı
Hande Yener'e sahnede şok! Bir anda sahneye fırladı Bu yıl 16.'sı düzenlenen Balkan Panayırı’nda sahne alan Hande Yener'e, şarkı söylediği esnada sahneye fırlayan gençler şok etkisi yaşattı.
19.09.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hande Yener ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hande yener haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.