Gazete Vatan Logo
Magazin İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'

İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'

Yapımcı Emir Kaya ve moda Tasarımcısı Sevda Asoubar, önceki akşam mutluluğa 'evet' dedi. Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğüne magazin dünyasından da birçok ünlü katıldı. Bu isimlerden biri de şarkıcı İrem Derici oldu.

İrem Derici'ye düğünde sürpriz hediye! 'Bilsem sevgilimi de getirirdim'

Düğününde sahne alan İrem Derici'nin 'Kalbimin Tek Sahibi' şarkısıyla dans eden Emir Kaya-Sevda Asoubar çifti, ünlü popçuya sürpriz yaptı. İkili, "İnşallah siz de sevgilinizle çok mutlu olursunuz ve nikâh masasına oturursunuz" diyerek, Derici'ye yüzük taktı.

"BİLSEYDİM SEVGİLİMİ DE GETİRİRDİM"

Atakan Işıktutan ile aşk yaşayan ünlü isim, bu sürprize şaşırırdı. Derici, "Bilseydim sevgilimi de getirirdim. Eve gidince yüzüğün diğerini de ben ona takarım" sözleriyle, ikinci yüzüğü de diğer parmağına taktı.

DENİZ SEKİ'DEN TAM ALTIN

Hande Yener, Deniz Seki, Gonca Vuslateri, Murat Yeter, Beste Korkmaz, Neslim Güngen, Merve Aydın ve İranlı şarkıcı Siavash Shams, düğüne katılarak, Sevda Asoubar ve Emir Kaya'nın mutluluğunu paylaştı. Deniz Seki, çifte tam altın takarak mutluluklar diledi.

Gelin Sevda Asoubar, gelin çiçeğini Deniz Seki, Hande Yener ve Gonca Vuslateri’ye hediye etti. Yurt dışından gelen misafirler Hande Yener ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.